БНТ виновна за гафа на Плевнелиев

Снимка Крос

Снимка Крос

От секретариата на държавния гласа съобщават: “Президентът пише сам речите си и стои зад всяка дума в тях.” Плевнелиев благодари на хилядите хора, които изпратили съобщения, писма или се обадили, за да изразят подкрепата и одобрението си за това, което чули в Новогодишната нощ. Хората споделяли, че обръщението на Президента е приковало вниманието им, накарало ги било да се почувстват горди от постъпките на сънародниците ни, “доказали героизъм”.

Президентът не отговарял за техническата реализация и за визуализацията на обръщението. Плевнелиев смята, че тези, които викали най-силно за “гафа на Президента”, проявили неуважението си към държавния гласа, към президентската институция като цяло. Концепцията за Новогодишното обръщение била на екипа на Плевнелиев, а за техническата реализация те се обърнали към Българската Национална телевизия. Президентската администрация поискала от БНТ кадри или снимки от Пирин и Рила. По случая се прави проверка в Президентството.

Плевнелиев е сигурен, че занапред ще решава по-съществени задачи. Такъв бил смисълът на обръщението му. Президентът вярва, че в крайна сметка речта му е била възприета и посланията чути, заявяват от президентството.

Един отговор на “БНТ виновна за гафа на Плевнелиев

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s