Бареков: Алексей заповяда да отвлекат сина ми

най-яката ;)Изпълнителният директор на ТВ7 Николай Бареков по време на пресконференция, на която представи новите лица на телевизията сподели, че Алексей Петров е наредил да бъде отвлечен двегодишния му син, за да го държи здраво в ръцете си.

Сашо Диков от Канал 3 обвини Бареков, че не дава думата на засегнатите в резследванията телевизионни лица и това се превърна в повод за откровенията на Бареков.

“Как да дам думата на такъв човек, Сашо? Как да му дам възможност да говори, след като той се опита да посегне на детето ми? Той знае, че след този случай има срещу себе си скала!”, отговори на Сашо Диков изпълнителният директор на ТВ7. Диков отговори, че това не го интересува и трябвало да се дава възможност на засегнатите да изразят гледната си точка. Сашо Диков продължи да атакува: “Оплачи се в полицията! Да му заведат още едно дело за отвличане, но не можеш да не му дадеш право на отговор”. Бареков отговори: “Аз съм направил каквото трябва”.

Какво е направил Бареков по повод “нарежданията” на Алексей Петров, не стана ясно. Какво е свършила полицията по казуса Бареков – Алексей петров – 2-годишен син на Бареков, също не стана ясно.

2 отговора на “Бареков: Алексей заповяда да отвлекат сина ми

  1. дудук- боклук-поредната димка. първо щяха да го убиват Борисов и Цветанов, а сега и лъжите за сина му. Нали знаеш за лъжливото овчарче?

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s