Активисти протестират срещу въвличането на България в близкоизточния конфликт

sreshta diskusiaДнес те организират СРЕЩА-ДИСКУСИЯ относно опасността от въвличането на България в конфликта в Близкия Изток, чрез манипулиране на резултата от разследването на атентата в Сарафово.
Ето какво се казва в тяхното обръщение:

Приятели, върху България се оказва силен натиск да обяви резултата от разследването на атентата в Сарафово. Конгресът на САЩ излезе с решение, че виновникът за атентата е Хизбула.
Също така гл. секретар на МВР Калин Георгиев е на посещение в Израел.
Признаването от България на израело-американската теза (на какво основание, след като специализираните български органи не бяха допуснати до разследването, а след това трупове и свидетели бяха откарани в Израел) би довело до ангажирането ни в конфликта в Близкия Изток с всички произтичащи от това последици.
Ако българската общественост продължава да бъде пасивен зрител на събитията, последните могат да се развият трагично за страната ни и България да бъде въвлечена в световен сблъсък с употреба на оръжия за масово поразяване.
Призоваваме всички заинтересовани да се включат в кампанията срещу манипулирането на резултатите от разследването на атентата.
Нека се съберем и обсъдим какви действия можем да предприемем като граждани на Р България, за да предотвратим въвличането ни в конфликта в Близкия Изток и още по-лошо – във възможността България да попадне под окупация на чужди войски.
Срещата ще се проведе на 11 януари (петък) от 18:30 ч., гр. София в сградата на БИЦ-ИЗОТ, бул.“Цариградско шосе“ №133.
Чакаме се пред входа.
Закъснелите да помолят за упътване на регистратурата.
(Стига се лесно с рейсове 204 и 604 от Орлов мост. Слиза се на моста над пътя за аерогарата (спирката след Окръжна болница). Минава се под моста от другата страна на Цариградско шосе и се върви покрай него в посока Горубляне. От лявата страна е огромен паркинг, зад който е дългата сграда на БИЦ ИЗОТ. Главният вход е точно под табелата. Там от 17,45 ще чака човек, който ще упътва. Информация за мястото на събранието ще може да се получи и от пропуски.)

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s