Медицински тероризъм

reWalls.com-9745Автор: Марк Съркъс, Изпълнителен директор на Международната асоциация за истинското положение в областта на медицината

МЕДИЦИНСКО БЕЗУМИЕ

Когато медицинската наука изоставя проверени медицински практики и възприема подчертано опасни такива, наше задължение е да разгледаме проблема под микроскоп. Когато законът защитава организации, лица и корпорации, които инжектират на новородени и на деца в първите години от живота им съдържащи живак ваксини – вещество, което изгаря мозъците им, понякога ги убива, често причинява аутизъм, а при други става причина за много неврологични заболявания, ние сме изправени пред страховита катастрофа, която хвърля сериозно съмнение върху здравия разум на свързаните с тези практики…

“Вероятността деца, инжектирани със 100 милиграма ТИМЕРОЗАЛ, да се разболеят от болестта аутизъм е 10 пъти по-голяма в сравнение с деца, на които не са поставени живак съдържащи ваксини” – д-р Марк Гайър.

…Повече от 100 000 души с остеоартрит или с ревматичен артрит в САЩ всяка година се подлагат на болнично лечение със стомашно-чревни проблеми, предизвикани от нестероидни противовъзпалителни лекарства – и по 16 500 от тях умират от вътрешни кръвоизливи.

…50% от теглото на тимерозала е живат. Този факт е вероятно най-добре запазената тайна на 20 век. Силно токсичен химикал на живачна база, наречен тимерозал, оригинална разработка на компанията Ели Лили, се използва широко като консервант във ваксини. “Тимерозалът е едно от най-токсичните вещества, които познавам – не мога да посоча друг химикал, който да е по-смъртоносен” – д-р Бойд Хейли, доцент на Химическия факултет в Университета на Кентъки.

“Безумие” е интересна дума. Непредубеденият човек трудно го различава…Педофилът може да бъде президент на фирма, адвокат, нормален на вид колежанин или безпомощен бездомник по улиците. Прякото осъзнаване на безумието е рядко явление…Безумците изглеждат и се държат като всички останали нормални хора. А после извършват нещо шокиращо безумно. Според речниците безумието е състояние на побъркване или липса на здрав разум – не разбиране – демонстрация на глупост или на нещо глупаво или неразумно. Медицинското безумие е тип психологическо заболяване, което се нуждае от точно определение, то трябва да се изтегли на повърхността под светлината на прожектора на обществото, за да може последното да извоюва гаранция, че медицината няма да унищожава повече човечеството, което прави сега – и то във все по-големи количества! – чрез смърт от психогенни заболявания.

Много от практиките на съвременната медицина попадат под сянката на подобни твърдения, но най-драстичната и  непоносима е използването на живак във ваксините и в стоматологията. За огромното мнозинство от лекари, медицински сестри и зъболекари използването на най-смъртоносното вещество, познато на човечеството, е нещо напълно нормално и не се разглежда с нужния в случая страх или поне предпазливост. Само едно безпомощно малцинство от хората избират ясната опасност от живака. Поради това масата от хората не предприемат никакви мерки, за да предпазят децата си от тази сериозна опасност, от нещо толкова неразумно тъпо, глупаво и жестоко, от медицинското и зъболекарско безумие…поддръжката на използването на отровни и смъртоносни вещества в страната, неприлична, определено ненаучна или разумна идея от медицинска гледна точка. Безумие е силна дума с тревожно излъчване, но е напълно подходяща, когато става въпрос за тровене на деца…Вместо институциите за доброто на човечеството да се стремят да разрешат най-сериозните проблеми и конфликти, пред които са изправени мнозинството от хората, вместо да концентрират усилия в областта на общественото здраве по един многостранен, творчески и продуктивен начин, правителството и медицинските институции подкрепят законово и по всички други възможни начини тероризма на фармацевтичните корпораци.

Правителството на САЩ отказва да погледне логично на престъпното и жестоко използване на химикали като живака.

Напоследък се появи правителствен доклад за отрицателните въздействия на антидепресантите върху децата. Докладът е скрит от Агенцията за храните и лекарствата на САЩ. Той изтъква, че опасността от самоубийство на децата, вземащи антидепресанти е 2 пъти по-голяма в сравнение с децата, вземащи плацебо=лекарственеа форма, приготвена от индиферентно вещество. Експерт на офиса на Агенцията, занимаващ се с безопасността на лекарствата, д-р Андрю Мошолдър е настоявал пред Агенцията да последват примера на здравните власти в Англия и да предупреждават лекарите за най-новите антидепресанти, рисковете от които могат да превишат лечебния ефект, когато се използват от деца. Заменят се лекарства на билкова основа с токсични такива, предлагани агресивно от лекари и фармакологичните корпоративни гиганти за лечение на много умствени и емоционални проблеми при деца и възрастни. Проблемът е единствен – от обикновени билки, които всеки може да отгледа в градината си дори, не е възможно да се печелят пари.

През юни 2001 г. жури нареди на ГлаксоСмитКлайн, призводителят на  Paxil, да заплати 6.5 милиона долара на роднините на Доналд Шел, който убива жена си, дъщеря си, внучката си, преди да убие себе си само 2 дни след като започва да приема това лекарство. Твърди се, че 12-годишният Кристофър Питмън, който убива баба си и дядо си, е направил това ужасно деяние по причина извън контрола на момчето – като реакция на антидепресанта золофт, лекарство, което Питмън започва да взема за лечение на депресия малко преди клането.

“Кристофър извършва убийстата, докато се намира в състояние на психоза, предизвикана от Золофт” – д-р ланет Аткинс, психолог-криминалист.

Д-р Бърнар Римлънд от Научноизследователския институт по аутизъм за известните странични въздействия на риспердала:”Те включват драстично напълняване, драматично увеличен риск от заболяване от диабет и увеличен риск за смъртоносни сърдечни проблеми плюс още редица други по-големи и по-малки рискове. Другите психиатрични лекарства не са по-безопасни – те предизвикват симптоми, обхващащи диапазона от дебилитизираща, забавяща развитието дискинезия до застрашаващо живота зловредно прегряване на организма или внезапни сърдечни пристъпи. В сравнение с всички други лекарства психотропните се нареждат между най-безполезните и най-опасните лекарствени средства…”

“…мъжът, който инжектира на сина ми смъртоносен коктейл от ваксини, а след това отказа да обърне внимание на симптомите и реакцията на детето ми, продължава да работи като лекар. Фактически той уби сина ми, а след смъртта му продължава да ходи сутрин на работа и да спи добре през нощта” – пише Дженифър Джонсън.

Защо лица като Буш и Ашкрофт, много други като тях защитават жестоки по съществото си закони? Отговорът е много просто. Те защитават медицинския тероризъм на фармакологичните корпорации, те застават плътно зад корпорации като Ели Лили Къмпани, отговорна от десетилетия вече за инжектиране на тимерозал-живак на деца в първите години от живота им. Но защо? Достатъчно е да се замислите върху фактите, докладвани напоследък от предаването “60 минути” на телевизионната компания CBS:” От 1999 г. тези законотворци са получили повече от милион и половина долара под формата на дарения за избирателни кампании от представители на фармакологичната промишленост. Президентът Буш е получил повече от половин милион долара”.

Животът ни е поставен под заплаха от група безумни лица, виновни в целенасочени престъпления или неволно неокачествено невежество – и светът все още е сляп за това. Тези безумци ще продължат да действат по същия начин, защото – като мнозинството от безумците – последното нещо, което някога ще осъзнаят и признаят, са техните собствени безумни цели, мисли, деяния и същност. Ако помислите с нужната сериозност само върху изнесените факти, според които Министър на отбраната на САЩ почти сам осъществява одобрението на аспартама и последвалото му вкарване в световната хранителна верига, ще започнете да разбирате размерите на престъпната склонност на някои властимащи към химическото изнасилване на човечеството. Ще се изправите очи в очи срещу едно ужасяващо безумие, което принуждава Асоциацията за храни и лекарства на САЩ да одобрява за обществена употреба, включително вредни и токсични вещества и лекарства…Понастоящем на атака са подложени витамините и други здравословни, естествени продукти.

Но това не е цялостната картина на безумието – не съвсем. Безкрайно тъжно е, че безумците, които касират огромни печалби, както и онези, които се опиват от властта си над човешкия живот, онези, които мамят нещастните родители заради парите им, се възползват най-цинично точно от любовта на майките и бащите към децата им – бедните, безпомощни жертви на безграничната човешка алчност. И още един път, тези безумци използват и манипулират любовта на родителите към децата им, плашат ги, за да разрешат на скъпите им рожби да се инжектират с най- опасните вещества, известни досега на човека, убедени, че изпълняват родителския си дълг. Тези безумци лъжат родителите и мамят света, подиграват се с медицинската наука и съвременната цивилизация. Същевременно те подработват поколение на доктори, медицински сестри и зъболекари по един невъобразим начин. Израз на истинската лудост е, че 90% или повече от човешката раса е с тях – болшинството от хората им вярват, хванати в клопката на лудостта.

Не е необходимо кой знае какво въображение, за да се види първоизточника на вдъхновението за филми от типа на  “Матрицата”.

Марк Съркъс – Изпълнителен директор на International Medical Association

7 отговора на “Медицински тероризъм

 1. Хехе, Марк Съркъс ли говори за подигравка с медицинската наука, след като той е този, който приказва за лечение на рак със сода и въобще е проводник на сериозен брой шарлатански практики. Известни са ни и екстремистките му изказвания за линчуване и смърт за работещите в Centers for Disease Control. Пълен куку, а лъжите изписани за живака, аутизма и другите работи няма какво да ги коментираме, те са класика в жанра.

  • Прочети малко за содата и тогава разправяй за шарлатани, нима ако ти дойде до главата няма да пробваш, или ще се довериш на невероятното лечение с химиотерапия.

   • Не малко, много съм прочел за содата. И личните истории на „излекуваните“ също. Че и една част съм успял да проследя. Всичките са мъртви, ама историите седят.

   • П.П: Ланс Армстронг с метастазите в стомаха, белия дроб и мозъка е ясно кое го излекува.

  • ABC, прочети листовката на Пентаксима – отровата, която слагат на малки бебчета не 1, не 2, не 3 , а цели 4 пъти!!!! само през първите година и 4 месеца от живота на малкото дете! Прочети я и виж дали няма живак! Или си поредната заблудена овца или още по-зле – дистрибуторче за някоя от фармацевтичните компании. По колко прибира едно джипи след поставена ваксина на дете, а? Това е класика в жанра…А за аутизма и ваксините – заповядай у дома! Ще ти покажа какво значи разлика Преди ваксините и след ! Имам солиден видео материал..за мое огромно съжаление – от личен опит;(

   • Да, виждам, че акълът ти стига само за „дитрибуторче за някоя от фармацевгичните компании“. Колкото и да си кривиш душата, има органично съединение, съдържащо един атом живак в молекулата си, който се метаболизира по определен начин и се изхвърля от бебшкия организъм безпроблемно. Що се отняся до видеоматериала, не си само ти дето го има. Даже едно американско семейство се пробва в съда с такъв – преди и след ваксината. Педиатрите показаха на родителите, че детето им е неадекватно още в първото видео.

 2. Природосъобразен начин на живот: Пресни естествени продукти,
  оптимално минимална термична обработка и
  ЧОВЕШКИ ДОБРОДЕТЕЛИ!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s