Английски депутат: 100 евро заплата? Бегом марш от България!

NigelSpeechБългари и румънци на талази щели да щурмуват Великобритания

“Една държава, наречена България, е в толкова ужасно състояние, че повече от това няма накъде”, – каза британският депутат Найджъл Фараж по английския телевизионен канал Би Би Си. Лидерът на Партията за независимостта насочи за кой ли път вече унищожителни критики към България в  телевизионното предаване “Време за въпроси”.

“Малко е да се каже, че е тотално безотговорно. Дори, бих казал, че е абсолютно глупаво от януари следващата година да отворим британските граници за 29 милиона хора от Румъния и България”, – заяви депутатът от Партията за независимост.

Фараж заяви, че в Българи и Румъния хората получавали по 100 евро месечно и затова “всеки един българин веднъга ще тръгне към Обединеното кралство” след “така очакваната за тях дата”.

Допутатът допълни, че “Съдебната система в България не е независима, а мафията реално ръководи икономиката. Ако бях българин, веднага щях да избягам от там”.

8 отговора на “Английски депутат: 100 евро заплата? Бегом марш от България!

  1. Тоя пък с тая фамилия-Фараж какво ли английско има освен комплекси ….

  2. Умрели сме им за грозния шибан нескопосан остров… това че давали по 100 200 евро отгоре не значи че ще се юрнем всички натам … бахти балъка… иначе пенсии и под 100 евро има… А ще не каже как е ситуацията с араби мюсулмани черни марокинци негра и сякфи там миризливци дето им пълнят тъпата държава с евтина работна ръка ??? Боклуци гадни дано им пукне тъпата кралица по време на висшата лига за финала … аман от идиотизми …

  3. Този господин изглежда не чете изявленията на българското правителство, в тях няма нищо което да звучи толкова отчайващо. Аз лично го съветвам да се порови в ахивите за да си подобри самочувствието.

  4. Информацията и мисленето му в от 90те. Незнам кой взима 100евро много хора взимат заплати над 1000лв и не ми е ясно кои би си зарязал хубавата работа за да отиде копае или чисти в за по малко 1000 паунда и след като си плати наема на стая 2х2 да му останат не повече от 500 паунда чисто.

    • Доколкото разбрах от видеото Фараж споменава за 200 евро средна заплата и 100 евро пенсии, което си е чистата истина

  5. Пламнаха ми бузите, ама… няма как да кажа, че Фараж не е прав. 😦

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s