БСП готви вендета над слаби активисти, партията се цепи по шевовете

Sergey_Stanishev_2009_electionsСтанишев ще изтиква назад партийци с “инфантилна” агитация за референдума

Информатори, близки до “Позитано” съобщиха, че е готов унищожителен вътрешнопартиен доклад, който ще изкара на светло слабостите на кадрите от БСП, довели до “позорните” резултати в референдума. Димитър Дъбов, зам.- председател на БСП ще представи днес предварителен анализ върху ситуацията в столетницата. Слабата мобилизация била основната клауза в предстоящата вендета над партийните другари, информира източникът ни от централата.

Лошите резултати от референдума били причината да се чуват крясъци от “Позитано” 20 в нощта на гласуването, напрежението не било спаднало и до днес.

“Партията се цепи по шевовете си”, – допълва картината източникът ни. “Референдумът беше своеобразен парламентарен вот и никой не очакваше подобно пасуване на обикновените граждани, защото целта беше да се гласува против ГЕРБ. Ръководството на партията е силно обезпокоено и вече търси “врага с партиен билет”. Всеки обвинява всеки, а думите “предател” и “подлога на ГЕРБ” присъстват във всяко пето изречение”, – добавя източникът ни. Той, обаче, допълва, че “това е лицемерие, защото най-върлите противници на ГЕРБ в БСП си пият кафето с гербери всеки ден и обменят сладки приказки с надежда за удар чрез някой европейски фонд”.

“Започна паническо пренареждане на активистите в БСП, изтласкват тези, които са без лоби в партията, мотивирайки се със слабите резултати от референдума. Истерията е пълна, защото “вековните” гардове на статуквото в БСП се чувстват заплашени от бъдещо увисване и изпаденето им от изборните листи”, споделя информаторът ни от “Позитано” 20.

Един отговор на “БСП готви вендета над слаби активисти, партията се цепи по шевовете

  1. Страхуват се за местата си в парламента, защото политиката която провеждат няма нищо общо с интересите на електората.
    Не само промениха системата, ами и продават на безценица Националното богатство: ЗЛАТО, ЕНЕРГИЙНИ РЕСУРСИ, ПРОМИШЛЕНОСТ, ЗЕМЕДЕЛИЕ И ИНТЕЛИГЕНЦИЯ!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s