Българка брани родината от британски депутат-популист

FaragePAРалица Бехар, българска студентка, учила в Единбург и вече в България, изпрати писмо до британския депутат Найджъл Фараж, който преди ден квалифицира държавата ни като място, от което всеки българин трябва да замине на секундата, поради срастването на мафията с икономиката и властта, както и поради нищожните месечни заплати на българите.

Пред TV7 Ралица Бехар каза, че в интервюто си за Би Би Си британският депутат е избълвал за българските имигранти неща, които не отговарят на действителността. Ралица възрази срещу унизителното отношение към сънародниците си, което е демонстрирал английският депутат. Момичето смята, че реалността в България не е никак розова, но макар заплатите на българите да са в рамките на 200 евро на месец и българите да живеят в пълна мизерия, съвсем не може да се каже, че “всички българи, работещи във Великобритания са неквалифицирани работници”. Младата Бехар дори добави, че “дори българите да са неквалифицирани, те все пак допринасят за развитието на английската икономика”.

Родолюбката смята, че България трябва да защити имиджа си на всяка цена и за целта държавата ни не трябва да мълчи, защото в противен случай всички чужденци могат да продължат да говорят каквото си поискат. “Ако ние не се защитим, няма кой друг да го направи”, – решително обяви момичето пред TV7.

Един отговор на “Българка брани родината от британски депутат-популист

  1. Само че „ТОВА“ НИ СЪСТОЯНИЕ не се ли дирижира за да е ТОЧНО така и за да нямаме никакви претенции като идем там вече като ВТОРО КАЧЕСТВО?

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s