Всеки българин – с микро чип!

2010-04-18T171306Z_1555784139_GM1E64J03CE01_RTRMADP_3_BRAIN_4ab3a884a9България се кани да приеме аналогичен на американския закон, приет от кабинета на Барак Обама, според който всеки човек ще има вграден в тялото микро-чип. Очакванията са това да се случи с гражданите на България през 2013 г.

Валери Борисов, зам.-министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията и секретар на Съвета за административна реформа съобщи по време на Десетото заседание на Комитета за наблюдение на Оперативна програма “Административен капацитет”, че започва работа по изграждане на система за електронно идентифициране на българските граждани.

Гражданите, които откажат да бъдат микро чипирани, няма да имат достъп до редица услуги или ще бъде затруднено ползването на същите от тях. Чипираните българи ще получат “бонуси”, а това озночавало, че болшинството граждани щели да приемат радиочестотния чип (RFID), сподели Валери Борисов.

00003xdh“Светът днес” припомня, че на 28 май 2012 г. Валери Борисов, зам.-министър на Транспорта, ИТ и съобщенията заяви по време на форума BizTech 2012, че “в момента се изгражда система за електронна идентификация на българия гражданин. Това ще бъде уникален идентификатор, подобен на личната карта”, – добави тогава Борисов.

1167_02“Светът днес” припомня, че това е само прелюдия към т.нар. микро-чип, наричан още “Дигитален Ангел”, който е с големина на оризово зърно. Предназначението му е да зазамени всички налични документи за самоличност, а така също и всички банкоматни и кредитни карти. Импантацията на Дигиталния Ангел се извършвала върху дясната ръка или челото. Той заменял необходимостта от плащане на пари в брой, като всякакъв вид плащания ще се извършват по електронен път. Ръководителите на всички развити страни са взели решение за повсеместно въвеждане и имплантиране на Дигиталния Ангел на цялото население по света, което трябвало да се осъществи в най-кратки срокове.

2006-03-30_-_handsДигиталният Ангел съдържа идентифицираща преносителя си информация и постоянно излъчва идентификационен код-номер за всеки човек, ретланслиращ се от GPS-сателити. Идеята за имплантирането е да предотврати изгубването на който и да е човек, постоянна наличност на личните му документи, удостоверяващи самоличността, образованието, криминалното минало, здравното осигуряване, финансовия статус и пр.

bigstock_Technology_Mind_With_Pull_Swit_16045913Така се увеличавала сигурността на хората срещу отвличане, защото местонахождението на всеки човек се следи непрекъснато от GPS-сателити. Финансовите злоупотреби също били изключени, защото при изваждане на изпланта от тялото на човека, той спира да функционира, а към глобалния компютър се изпраща съобщение, че той е вън от тялото му.

bruce-dale-extreme-close-up-of-a-microchip-on-a-fingertipДигиталният Ангел осигурявал също откриването изгубени хора, свързвал пациентите с компютъра на личния му лекар, изпращал информация за здравословното състояние (кръвно налягане, сърдечен пулс, кръвна захар и др.).

Какви са заплахите от микро-чиповете в тялото ни?
–    Без наличието на Дигиталните Ангели вие няма да можете да продавате, т.е. да осъществявате бизнес, няма да можете да купувате, защото всеки друг метод за разплащане ще бъде изключен и по същество ще бъде излишен.
–    В Дигиталния Ангел е вложена технология, позволяваща ПСИХИЧЕСКИ КОНТРОЛ над хората и убежденията им.
–    Информацията за всяка банкова сметка, с която боравите чрез кредитните и банковите ви карти, ще се съхранява и обработва от Мегакомпютъра.
–    При повреда на Дигиталния Ангел, ще получите силно болезнени и обезпокояващи симптоми.
–    Чрез Дигиталния Ангел вие ще се превърнете в биоробот, ще бъдете под постоянен психически контрол.

ipill-01-hБио-чипът е с размери 7 мм дължина и 0.075 мм широчина. Той се състои от транспондер (система за запазване и възпроизвеждане на информация за микрочипове) и презареждаща се литиева батерия. Батерията се презарежда от термодиод, който произвежда електричество, съответстващо на промените на телесната температура. Прочитането на информацията се излъчва чрез лъчение, както при дистанционното.

Смисълът на био-чипизацията откриваме в документ на Европейския съюз, приет през март 2005 г. (от Европейската групи по етика в науката и новите технологии, раздел 5): “Съвременното общество застана лице в лице с промените, които са в състояние да променят човешката същност…”
През юни 2008 г., на заседание на елитната международна организация “Билдербергски клуб”, е обсъден въпроса за широкомащабната имплантация на подкожни микрочипове, под предлог с борбата срещу тероризма и необходимостта да се гарантира на лекарите достъп до информация за състоянието на болните в извънредни ситуации.

mdf28859Предполага се, че на първо време процесът по микро-чипирането ще бъде доброволен, но след първия етап ще последва задължителна процедура, става ясно от съобщението от Центъра “Франклин” по изучаване на законодателството, а именно: “след запознаване с процедурата и всички преимущества, може да се пристъпи към задължителна имплантация”.

По непотвърдени данни MOTOROLА е фирмата, която ще произведе био-чиповете.

Ако чипът бъде отстранен чрез хирургическа намеса, малката капсула ще се спука, човекът ще бъде заразен от лития и микробактериите, а глобалната система ще засече, че чипът е бил отстранен и ще осведоми съответните власти.

Анализирайки представената информация, можем да направим следните изводи: чип-имплантирането е сериозен процес, резултат от добре финансирани изследвания. Настоящите му възможности са много по-огромни, отколкото се декларират официално.
До края на юли тази година теоретично трябва да приключи избора на фирма – изпълнител, а цялостният проект, ако няма обжалване, да бъде факт в средата на 2013 година, смята Борисов.

От 23 март 2013 г. всички жители на САЩ ще трябва да си поставят микрочип или медицински чип на ръката си.

Реклама

312 отговора на “Всеки българин – с микро чип!

 1. Аз няма да ходя в Америка и къща нямам там и няма си сложа !

 2. Dabe da se podpechatame za ada tova e 666 ne mersi nikoga nqma da sloja tova neshto procetete Otkrovenie 13

 3. Откровение. 13
  Прочиташ там и ще разбереш .
  Чипа е проблем!

 4. az sam posledniq.napravete mi edna usluga.napishete v neta ……………..kakvo ozna4ava 666 i ako ne viizleze klipa vednaga vlezte gore na Video.samo edin e 7 min 32 sec.a do 4ipa sam napalno saglasen nqma koi da me nakara kakvoto i da stane

 5. Не приемайте никога този ЧИП това е белега на звяра. Приемете ли го няма да има връщтане на зад.

 6. Здравейте !
  Харесвам силата в тази статия Бог вяра /Закони .
  За това ще включа в предоставяне на информация към актуалната ви Права защита / Свобода човек .
  ВСИЧКИ НИЕ СМЕ СВОБОДНИ ДА ОТРЕЧЕМ МИКРО ЧИП . ДНЕС И САМО ЧРЕЗ :
  МИРНИ ПРОТЕСТИ НЕ ВОЙНА !
  СТОП ВОЙНА !
  АКО ДНЕС НЕ Пренасочване към: предотвратя с ЛЮБОВ ЗА СВЕТОВЕН МИР ,утрешния ден всеки ще бъде задължен да приеме чип, по един или друг начин и никой никой не ще се измъкне защото в закона по законно всеки ще го приеме . За това днес по закон от закони можем № , … но утре може би не ! )

  Право на живот.
  ЕВРОПЕЙСКА КОНВЕНЦИЯ ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА
  1. Правото на живот на всеки се защищава от закона. …. религията; това право включва свободата на всеки да променя своята религия …
  Декларация за правата на човека и гражданина от 26 август 1789 год.
  X. Никой не може да бъде обезпокояван за своите възгледи, включително религиозни, стига тяхната изява да не нарушава обществения ред, установен от закона.
  ВСEOБЩA ДEКЛAРAЦИЯ ЗA ПРAВA НA ЧOВEКA ПРEAМБЮЛ
  Член 4
  Hикой не трябва да бъде държан в робство или крепостничество: робството и търговията с роби са забранени във всичките им форми.
  Правото като основна форма на социална свобода
  Чл. 29, ал. 2 – всеки човек при упражняването на своите права и свободи е подчинен само на такива ограничени, които са установени със закон изключително с цел да се осигури необходимото признаване и зачитане на правата и на свободите на другите и за удовлетворяване на справедливите изисквания на морала, обществения ред и общото благоденствие.

  с уважение и любов :
  Мое решение е аз „не, няма да зачитам институцията на звяра”

 7. Никога няма даси слжа тази дяволска придобивка ако ще и европа да тропа

 8. Това и сега го има,не чак толкова осъвършенствано,но го има.Всеки смартфон изпълнява това.

 9. Много сте тъпи всичките, що си мислите, че това е реално?

  • Ami vzemi da pro4ete6 poslednata kniga na Noviq Zavet i 6te razbere6 ,za6to horata si mislqt i sa sigurni,4e tova e realnost!Zamisli se i ti!

   • Такае писаное за тази дяволска придобивка вав библията

  • Anonimen това е за теб за да повярваш приятелю ,не е нужно да разбереш просто гледай видеото вече е реалност .

  • Умнико ти сам призна , че си най тьпия щом си против Библията!

 10. Умрете, шибани русофилски копелета! България вече никога няма да подгъзува на Русия! Тъпи червени тролове!

 11. Тоя чип си го заврете отзад и си отчитайте сами колко х*я ви влизат в г*за всеки ден, политици!

 12. Ako vse pak nqkoi re6i da sloji 4ip na 4eloto ili rakata si sled 3 godini zapo4va glavobolie i razlagane na mesoto 4ove

 13. Mili sanarodnici ne pozvolqvayte na tazi 6ayka ot bezmoza4ni taka nare4eni „upraviteli“da ni nalagat tozi dqvolski zakon,za6toto koyto e 4el bibliqta i poznava BOG znae 4e tova e posledniqt beleg na svar6ekat na sveta.Tozi 4ip nee tova za kakvoto vi go predstavqt, tova e imeto ili 4isloto na zvqra t. e. Dqvola(666).Drajte se silni i se molete na Boga da ni dava sili i tarpenie da ostoim do kraq.Molqvi ot vse sarce pokayte se dokato o6te imame vreme.Kraqt e blizo Isus idva skoro za svoite si dano i nie da sme edni ot tqx.Amin.Slava da e na imeto mu.

  • napalno zastavam zad dumite vi,iskah da napisha sashtoto, no vie go napravihte,badete Blagoslovenni che prosvetlyavate horata,dano go proumeyat,zashtoto ako nyakoi prieme tozi chip a toi e belega na zvyara 666, svarsheno e,zapomnete go,chetete Bibliyata i se uverete,za tezi chipove znaeh oshte kogato byat na 7 godini, a sega sam na 35 i veche sa fakt, Bojieto prorochestvo se sbadva,i ne samo tova ami voinite koito stavat i te sa predskazani,nastrahvam kato znam che vsichko se sbadva,a Bog kazva kato vidite tezi prorochestva da znaete che sam blizo, chetete be hora ne otlagaite,zashtoto adat e ujasen, i tezi chipove ne sa tova kakto gi predstavyat, a po skoro izmama tova e belega na satana

   • Bojieto slovo kazva.“i SHTE NAKARA MALKI I GOLEMI BEDNI I BOGATI DA SI TURQT BELEG NA DQSNATA RAKA ILI NA CHELOTO SHTOTO DA NE MOGAT DA KUPUVAT I PRODAVAT a chisloto e 666.Belega na zvqra ne go priemaite

  • Умнико ти сам призна , че си най тьпия щом си против Библията!браво

 14. Ако нашите любими, многоуважавани политици решат да одобрят подобно кощунство, нека първо на тях да им бъдат поставени чипове. Не в телата, а директно в мозъците, ако имат такива… Като им гледам акъла се съмнявам, че имат собствени идеи, виждания или казано директно – собствен мозък! Май всичко в главите им е имплантирано като на матрица от Запада. Някой филми на тема фантастика до вчера, явно ще станат реалност в бъдеще…

  Досега мозъците се промиваха медийно, от сега нататък ще се проследяват и промиват дистанционно и механизирано. Това ще е първата стъпка за роботизирането на човешкото тяло и дух и довеждането му до сляпо подчинение на колониалната СИСТЕМА управлявана от шайка престъпници от световен мащаб.

  Уважаеми сънародници – Българи! Това, че обичаме банани, не означава все още, че сме се превърнали в маймуни… Нека да запазим човешкото в нас… Тези с присадените Тикви на мястото на главата, който насилствено ни налагат непрекъснато нови и още по нови правила, на тях да им поставят и по една крива Българска краставица неотговаряща на Европейските стандарти по кривина и размер, отпред или отзад в зависимост от пола…

  Весели празници на всички Българи!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s