Всеки българин – с микро чип!

2010-04-18T171306Z_1555784139_GM1E64J03CE01_RTRMADP_3_BRAIN_4ab3a884a9България се кани да приеме аналогичен на американския закон, приет от кабинета на Барак Обама, според който всеки човек ще има вграден в тялото микро-чип. Очакванията са това да се случи с гражданите на България през 2013 г.

Валери Борисов, зам.-министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията и секретар на Съвета за административна реформа съобщи по време на Десетото заседание на Комитета за наблюдение на Оперативна програма “Административен капацитет”, че започва работа по изграждане на система за електронно идентифициране на българските граждани.

Гражданите, които откажат да бъдат микро чипирани, няма да имат достъп до редица услуги или ще бъде затруднено ползването на същите от тях. Чипираните българи ще получат “бонуси”, а това озночавало, че болшинството граждани щели да приемат радиочестотния чип (RFID), сподели Валери Борисов.

00003xdh“Светът днес” припомня, че на 28 май 2012 г. Валери Борисов, зам.-министър на Транспорта, ИТ и съобщенията заяви по време на форума BizTech 2012, че “в момента се изгражда система за електронна идентификация на българия гражданин. Това ще бъде уникален идентификатор, подобен на личната карта”, – добави тогава Борисов.

1167_02“Светът днес” припомня, че това е само прелюдия към т.нар. микро-чип, наричан още “Дигитален Ангел”, който е с големина на оризово зърно. Предназначението му е да зазамени всички налични документи за самоличност, а така също и всички банкоматни и кредитни карти. Импантацията на Дигиталния Ангел се извършвала върху дясната ръка или челото. Той заменял необходимостта от плащане на пари в брой, като всякакъв вид плащания ще се извършват по електронен път. Ръководителите на всички развити страни са взели решение за повсеместно въвеждане и имплантиране на Дигиталния Ангел на цялото население по света, което трябвало да се осъществи в най-кратки срокове.

2006-03-30_-_handsДигиталният Ангел съдържа идентифицираща преносителя си информация и постоянно излъчва идентификационен код-номер за всеки човек, ретланслиращ се от GPS-сателити. Идеята за имплантирането е да предотврати изгубването на който и да е човек, постоянна наличност на личните му документи, удостоверяващи самоличността, образованието, криминалното минало, здравното осигуряване, финансовия статус и пр.

bigstock_Technology_Mind_With_Pull_Swit_16045913Така се увеличавала сигурността на хората срещу отвличане, защото местонахождението на всеки човек се следи непрекъснато от GPS-сателити. Финансовите злоупотреби също били изключени, защото при изваждане на изпланта от тялото на човека, той спира да функционира, а към глобалния компютър се изпраща съобщение, че той е вън от тялото му.

bruce-dale-extreme-close-up-of-a-microchip-on-a-fingertipДигиталният Ангел осигурявал също откриването изгубени хора, свързвал пациентите с компютъра на личния му лекар, изпращал информация за здравословното състояние (кръвно налягане, сърдечен пулс, кръвна захар и др.).

Какви са заплахите от микро-чиповете в тялото ни?
–    Без наличието на Дигиталните Ангели вие няма да можете да продавате, т.е. да осъществявате бизнес, няма да можете да купувате, защото всеки друг метод за разплащане ще бъде изключен и по същество ще бъде излишен.
–    В Дигиталния Ангел е вложена технология, позволяваща ПСИХИЧЕСКИ КОНТРОЛ над хората и убежденията им.
–    Информацията за всяка банкова сметка, с която боравите чрез кредитните и банковите ви карти, ще се съхранява и обработва от Мегакомпютъра.
–    При повреда на Дигиталния Ангел, ще получите силно болезнени и обезпокояващи симптоми.
–    Чрез Дигиталния Ангел вие ще се превърнете в биоробот, ще бъдете под постоянен психически контрол.

ipill-01-hБио-чипът е с размери 7 мм дължина и 0.075 мм широчина. Той се състои от транспондер (система за запазване и възпроизвеждане на информация за микрочипове) и презареждаща се литиева батерия. Батерията се презарежда от термодиод, който произвежда електричество, съответстващо на промените на телесната температура. Прочитането на информацията се излъчва чрез лъчение, както при дистанционното.

Смисълът на био-чипизацията откриваме в документ на Европейския съюз, приет през март 2005 г. (от Европейската групи по етика в науката и новите технологии, раздел 5): “Съвременното общество застана лице в лице с промените, които са в състояние да променят човешката същност…”
През юни 2008 г., на заседание на елитната международна организация “Билдербергски клуб”, е обсъден въпроса за широкомащабната имплантация на подкожни микрочипове, под предлог с борбата срещу тероризма и необходимостта да се гарантира на лекарите достъп до информация за състоянието на болните в извънредни ситуации.

mdf28859Предполага се, че на първо време процесът по микро-чипирането ще бъде доброволен, но след първия етап ще последва задължителна процедура, става ясно от съобщението от Центъра “Франклин” по изучаване на законодателството, а именно: “след запознаване с процедурата и всички преимущества, може да се пристъпи към задължителна имплантация”.

По непотвърдени данни MOTOROLА е фирмата, която ще произведе био-чиповете.

Ако чипът бъде отстранен чрез хирургическа намеса, малката капсула ще се спука, човекът ще бъде заразен от лития и микробактериите, а глобалната система ще засече, че чипът е бил отстранен и ще осведоми съответните власти.

Анализирайки представената информация, можем да направим следните изводи: чип-имплантирането е сериозен процес, резултат от добре финансирани изследвания. Настоящите му възможности са много по-огромни, отколкото се декларират официално.
До края на юли тази година теоретично трябва да приключи избора на фирма – изпълнител, а цялостният проект, ако няма обжалване, да бъде факт в средата на 2013 година, смята Борисов.

От 23 март 2013 г. всички жители на САЩ ще трябва да си поставят микрочип или медицински чип на ръката си.

312 отговора на “Всеки българин – с микро чип!

 1. Ima snimka na koqto ima bar kod na tozi bar kod vinagi ima ili tri – 666 ili tri -999-666 … Simvola na satanata …V biblqta e pisano che shte doide towa posledno vreme :)T’va e sataniiska rabota ;(

  • Браво Пешо ти си твьрд ,като камьк и добре си запознат .Бог да те пази!1🕊🌿

 2. Време беше. Аз бих го направил това още преди 10-20 години. Надявам се да участвам активно в процеса.

 3. не на чиповете ние не сме ограничени като амерканците !!!!
  а тези хора които публикуват писания от Библията само ще им кажа че новия завет е пренаписан от точно тези хора които искат да ни слагат чипове !!!!

  • Аз лично имам немска Библия подарена и взета от Антикварят. Библията е от 1836г. и в нея пише така: Откровение 13:16 И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им;
   13:17 за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра или числото на неговото име.
   Когато някой говори така, че сега е различно в библията и незнам си какво аз винаги свирявам. От там нататък вие си правете изводите 🙂

 4. НЕДОПУСТИМО е в тялото да се вгражда!
  Ако действително е нужно да има такъв идетификационен чип
  във всеки човек, нека бъде инплантиран в златен пръстен,
  който да се дава безплатно на всеки и да си го носи нА РЪКАТА!
  Това бих приел, но другото е нечовешко кощунство!
  Никога не бих си вградил радио елементи в тялото!
  НИКОГА!

 5. E s tova veche se prelia vsaka granitsa na turpenie.Kak moje taka da stresirate horata,kak moje da pishte takiva idiot6tini.Vie ste v Amerika i znaete absolutno vsichko.Spored vas i tezi bulgari ,koito si idvat v Bularia i te sa s chipove,a? Che kolko i ot tiah sa amerikanski grajdani??? A zasto togava,imat vse oste immigration,zasto vse oste izpra6tat horata bez dokumenti,obratnoo otkudeto sa doshli?? Zastoto vischki sa s chopove?? Niama da napishite nesto,koeto da nauchi horata na nesto polezno,a samo
  gluposti!!

  • vaobshte ne sa gluposti,otvori si ochite.ti kakvo polezno iskash-nqkoi prodajen jurnalist ot btv da ti govori 2 chasa za vredite ot tutunopusheneto ili kolko vitamini da se priemat na den ,ili ot kade da kupim nai-prqsnoto meso…..ebasi i zabludenite hora

 6. E s tova veche se prelia vsaka granitsa na turpenie.Kak moje taka da stresirate horata,kak moje da pishte takiva itiot6tini.Vie ste v Amerika i znaete absolutno vsichko.Spored vas i tezi bulgaria ,koito si idvat v Bularia i te sa s chipove,a? Che kolko i ot tiah sa amerikanski grajdani??? A zasto togava,imat vse oste immigration,zasto vse oste izpra6tat horata bez dokumenti,obratnoo otkudeto sa doshli?? Zastoto vischki sa s chopove?? Niama da napishite nesto,koeto da nauchi horata na nesto polezno,a samo
  gluposti!!

 7. Тази статия е откровенна манипулация и лъжа. Търсите сензации и хора, които вярват на всичко. Става въпрос за въвеждане на карти с чип като на чипа ще има същата информация, която е написана на личната карта просто ще е в електронен вариант и няма да се налага да се попълват бумаги в общината като искаш да ти извършат някаква услуга – просто ще слагат картата в компютъра и информацията ще се изписва. Никога Валери Борисов не е казвал, че ще имплантират чип на някой в тялото.

  • В Откровение 13 глава е записано, че хората ще бъдат принуждавани да се маркират. Може да изглежда невероятно, но това пророчество вече се приближава към изпълнението си. Всъщност, истината е доста по-дълбока. не става дума само за следене на хората, а за налагане Нов световен ред, при който ще има религиозни закони. Предстои въвеждане на задължително освещаване на неделята и Сатана прави всичко възможно да не може да му се измъкне никой. Всеки, който нарушава Господната събота и освещава фалшивия ден за поклонение – неделя, застава срещу Бога и ще бъде осъден. Ако човек си сложи чип, няма да може да избегне този контрол, въпреки че временно ще се чувства добре. Всичко това може да изглежда наивно, но е добре да се чете и изследва Библията и най-вече Даниил и Откровение. Бог е дал достатъчно информация за да не попаднат хората под измамните действия на сатана и слугите му.

  • Четете си библиите хорааа!!!!!!!!!! Това, което каза българин е самата истина.

   • Naistina. Xora 4etete bibliqta vsi4koe istina netrqbva dase slagat vsi4ko tova za zataninsk . Ne6ta. V bibliqta v otkrovenieto na ona pi6etam. Ot 121314 sti . 6terazberete bog nablijava pokaitese

 8. Откровение 13гл 16стих надолу
  16. И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им;
  17. за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име.
  18. Тук е нужно мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест.
  Откровение 14гл:
  7. И каза със силен глас: Бойте се от Бога, и въздайте Нему слава, защото настана часът, когато Той ще съди; и поклонете се на Този, Който е направил небето и земята, морето и водните извори.
  8. И един друг ангел, втори, следваше изподире и казваше: Падна, падна великия Вавилон, който напои всичките народи от виното на своето разпалено блудствуване.
  9. И друг, трети, ангел вървеше подир тях и казваше със силен глас: Ако някой се поклони на звяра и на неговия образ и приеме белег на челото си или на ръката си,
  10. той ще и да пие от виното на Божия гняв, което е приготвено чисто в чашата на гнева Му; и ще бъде мъчен с огън и жупел пред светите ангели и пред Агнето.
  тяхното мъчение ще се издига до вечни векове; и ония, които се покланят на звяра и образа му, не ще имат отдих ни денем, нито нощем, нито кой да е, който приема белега на името му.
  12. Тук е нужно търпението на светиите, на тия, които пазят Божиите заповеди и вярата в Исуса.

 9. хора колкото и да ми е неприатно да ви го споделя въвеждането на този chip ще бъде факт. искаме или не искаме.. моят съвет към хората които уплашено 4етат тази статия е да си купят Библия и да забо4нат да я 4атат. Колкото пове4е познания имат от Библиата толкова по добре за тях. *колкото по добре познаваш врагът си , толкова по добре за теб.“

 10. глава13 от Откровение в Библията
  13:9 Ако има човек ухо нека слуша.
  13:10 Ако някой завежда в плен, и той в плен ще отиде; ако някой убива със сабя, и той трябва от сабя да бъде убит. Тука е нужно търпението и вярата на светиите.
  13:11 И видях друг звяр, който възлизаше от земята; и имаше два рога прилични на агнешки; а говореше като змей.
  13:12 Той упражняваше всичката власт на първия звяр в неговото присъствие, и принуди земята и живеещите на нея да се поклонят на първия звяр, чиято смъртоносна рана бе оздравяла.
  13:13 И вършеше големи знамения, до там щото да направи и огън да излиза от небето на земята пред човеците.
  13:14 И мамеше живеещите на земята чрез знаменията, които му беше позволено да извърши пред звяра, като казваше на живеещите на земята да направят образ на звяра, който беше ранен от сабята и оздравя.
  13:15 И позволи му се да даде дишане на зверовия образ, така щото зверовия образ да продума; също и да направи да бъдат избити ония, които не се покланят на зверовия образ.
  13:16 И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им;
  13:17 за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име.
  13:18 Тук е нужно мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест.

  • Can it really be true? America in Bible Prophecy – absolutely!
   New World Order – The USA in Bible Prophecy

   • Can it really be true? America in Bible Prophecy – absolutely!

 11. хора ,от доста време чета за това нещо наречено е белега на звяра, ето че това не са някакви глупости!
  това нещо НЕ трябва да се случва!

 12. Zdraveite ,tova e nesto ugasno i ce vigda che otivame na tam .No zasto ste se poluci taka zastoto nie kato xora ne cme vazvisceni ,nie sme elementarni ,primitivni i ochite na mnogo ot nas gledat camo da imat povece pari ….i dokato tova ne ce promeni niama badeste za chovecestvoto ,za sagalenie SATANATA e vav Vseki edin ot nas.Procetete knigata BANKI ,XLIAB I BOMBI “ot JAN VAN XELSING.

  • Само да отбележа че тази книга не е от Ян ван Хелзин а от Щефан Ердман.

 13. В Библията никъде не пише за микрочип. А ако това е изпълнение на библейските пророчества, трябва чиповете да са два – на десницата и на челото.
  Още по-лесен начин да проверите дали е вярно написаното. Звъннете на приятел в САЩ и го питайте дали има наистина такъв закон. После се правете на много разтревожени.
  Средата на 2013 ще мине естествено без чипиране, а глупостта ще си остане, за съжаление.

  • Калине, в Библията не може да пише за микрочип, защото ап.Йоан не е знаел какво е микрочип и го пише на разбираем за него и другите език. А чиповете не трябва да са два защото пише ИЛИ. 16 И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им;
   17 за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име.

   • Can it really be true? America in Bible Prophecy – absolutely!New World Order – The USA in Bible Prophecy

  • ami qvno sa ludi,procheti gornite komentari,vij kolko toma nevernici ima, tesa ot parvite ovci, shte se blaskat da hodqt da si slagat chipove ,da se predpazvat ot (nesashtestvuvashtiq )vrag…ujasss,chetete i gledaite poveche filmi, ima dostatachno informaciq …..nqma veche izvinenie -ne chul,ne razbral

 14. 6to ne si ebat maikata iskat samo da ni upravlqvat a sega i da ni kontrolirat nqma da stane da si salagat kakvoto isakt no horata nqma da uspeqt ad ni napravqt stado ovce ne 4e sega ne sme takiva no prosto da ograni4at vsi4ko nqma kak da stane.6te re6a az da si priodam 4asovnika naprimer i nqma da moga za6toto imam 4ip i nqmad a moje ke6 nikoi da mi go platinaprimer i vsi4ki smetki 6te se sledqt i koi zanae kakvo moje ad ni pravqt s teq 4ipove da izmrem po barzo taka 4e da si go na4ukat az sam tvardo protiv 6te ima iztrebvane na upravlqva6tite mi s etsruava i lin4uvane

 15. Контрол чрез RFID чип:
  * GPS следене във всяка точка на Земното кълбо. Чрез сателити местоположението на имплантирания с микро RFID чип, може да бъде локализирано по всяко време и навсякъде.
  * Наблюдение и манипулиране на всички жизнени функции.
  * Контрол над мисълта и емоциите. Субектът може да изпълнява заповеди от оператора на компютъра, чрез подаване на радиосигнал по антената на чипа. Тоест мозъкът на субекта получава електрически импулс, който ще предизвика желаните от оператора: действия, вграждане на мисли, емоции – гняв, ярост, еуфория, тъга … Колкото и интелигентен да е носителят на импланта, той няма да подложи на никакви съмнения
  правилността или логиката на заповедта, а ще я изпълни слепешката. Може да предизвика халюцинации – звукови и образни.
  * Ще се използва и като кредитна карта. Как ще ни накарат „доброволно“ да си имплантираме RFID чип.
  * Първата стъпка вече е направена с наскоро приетата наредба за …
  виж тук: polezni – linkove . hostzi . com / haarp . html # statia 43
  *копирай линка без-интервалите,защото ФБ го цензурира.

  Ще имплантират чиповете и с … ваксините

  “Авторът на статията “Имплантиране на чипове чрез ваксинация” Татяна Грачева твърди – в близко бъдеще можем да очакваме масово имплантиране на чипове чрез инжектиране на специални нанопрепарати. А мащабна грипна пандемия е една отлична възможност за глобална ваксинация.
  Сега не е трудно да се досетим дали птичия, а после и свинския грип, с психозата за ваксиниране, не са били една лека репетиция за това?

  За първи път за нанотехнологиите говори нобеловият лауреат Ричард Файнман, който преди почти 50 години прогнозира, че хората ще могат да коснтруират материалния свят, чрез манипулиране на атоми и молекули, като болтове и гайки.
  Същото понятие “нанотехнологии” въвежда през 1974 г. японецът Нора Taнигучи за описване процеса на изграждане на нови съоръжения и материали, чрез манипулиране на отделни атоми. В действителност, това е началото на третата научно-техническата революция. В този случай, учените за пръв път имат възможност по своя воля да създават нова материя, на базата на изкуствена регулация.
  Според експертите, в момента е напълно непредсказуемо какво ще правят наночиповете в човешкото тяло. Още през декември 2000 г., бившият ръководител на Министерството на здравеопазването на Финландия Рауни-Лина Лууканен-Килде заяви, че вече е технически възможно да се осъществи имплантиране на всяко новородено микрочип, който ще функционира като контролен апарат в рамките на човек през целия му живот. Такива планове тайно се обсъждат в различни държави.
  Днес микрочиповете действат с насочени нискочестотни радиовълни върху тях. Чрез спътник човек с чип може да се проследява във всяка точка на света. Според д-р Карл Сандърс, тази техника вече е тествана по време на войната в Ирак. Сандърс изобретил разузнавателен, с дистанционно управление операторски биотичен интерфейс, който се имплантира в хората. Чрез суперкомпютри в Националната агенция “Сигурност” може да “види и чуе, както и да се проследява поведението на всеки войник на бойното поле с помощта на система за дистанционно управление (RMS).

  С помощта на компютър, RMS операторът може да изпраща електромагнитни импулси в нервната система, влияейки по този начин на лицето. RMS ви позволява да заставите напълно здрав човек да види халюцинации и да чува гласове. Електромагнитната стимулация може да повлияе на функционирането на мозъка и мускулната активност, което води до спазми и пристъпи на остра болка, както при изтезания. Използвайки различни честоти, тайният оператор, работейки с компютър може да променя емоционалния живот на човек, което да го води до гняв или апатия. Също така може изкуствено да се повлиява на сексуалната функция на човека и да се контролира не само ума му , но и подсъзнанието. Може да му се вграждат дори и …мечти.
  Въвеждането на микрочипове с ваксина е въпрос на близко бъдеще. Производителите на нановаксини ще се опитат да “продадат” идеята на населението. За да го накарат да се съгласи с нановаксинациите, ще бъдат привеждани в действие всички видове сценарии за предполагаемото полезно действие на такива препарати.
  Производителите и разработчиците на тези ваксини ще представят свои “документи” и “доказателства”, в които се посочва тяхната “ефективност”. По този начин до 2015 г.корпорациите ще са достигнали търговския етап.“
  ИЗТОЧНИК: http://pomnimvse.com/329pb.html

  Какво всъщност представляват имплантите ? УНИКАЛНА СТАТИЯ !
  Източник: http://www.hristiqni.com/index.php?option=com_content&view=article&id=183%3A2011-01-31-12-56-56&catid=55%3A2011-01-20-11-09-58&Itemid=82#ixzz27UrLk0cz
  http://www.hristiqni.com/index.php?option=com_content&view=article&id=183%3A2011-01-31-12-56-56&catid=55%3A2011-01-20-11-09-58&Itemid=82

  http://vbox7.com/play:09bb7deb67
  наночастиците са най-малките обекти, които могат да се движат самостоятелно.
  един “нанометър“ представлява една милиардна част от метъра.

 16. Не знам за конспираторски идеи,но гледам че във всеки един превод на Библията го пише в Откровение 13 и 14 глава…..Православна католическа…и т.н…А нали сме Християнска държава….и дори Християнски свят…

  • П-р Агоп Тахмисян – Новият световен ред и двата звяра

 17. Това лежи в основата,пълен контрол над човека,а с другите неща го оцветяват и се оправдават,но Българина лесно се не лъже.
  Голям зор ще видят с нас.

 18. Моля посочете источник на информация. Не мисля, че е вярно. Конспираторските идеи само подхранват изпълнението им.

 19. Ебахти тия глупаци искат да ни направят роботи и едва ли не направо с дистанционно да ни управляват… Мършиии!!!!!!

 20. To tova e i edna ot celite na propagandata sre6tu Hristiastvoto-kolkoto se moge po-malko hora da znaiat za 4ipizaciata i misleiki 4e e v tehen interes da se saglasiat dobrovolno.Za6toto hristianite znaiat za tova i sa informirani 4e niakoi den vsi4ko,napisano v Bibliata 6te se slu4i.

 21. Моето куче е с чип , но до сега не съм видяла нещо от това ни добро ,ни лошо- ако ми сложат чип и на мен – съвсем си ставаме роднинки , дали до кучетата или до овцете….

 22. ….и по надолу в Откровение 14 : 9,10 пише..
  Ако някой се поклони на звяра и на неговия образ и приеме белег на челото си или на ръката си,той ще и да пие от виното на Божия гняв…..по нататък си го прочетете….
  Май Библията ще се окаже права .

 23. Аз съм още само на 12 ,но знам много неща и едно от тях е ,че няма да приема чипа!!!…БОГ ще ни помага!!!… предишния коментар го написах ,за да видите,че и по-малките от вас знаят много и ,че много деца няма да го приемат!!!
  Вярвайте и ще бъдем спасени!!!

 24. TEQ ISKAT DA NI NAPRAQT ROBOTI 4E I S NAGLOST SI GO KAZVATnikoi ne ni pita iskame li ne iskame li 6te se naloji kato zakon to si pi6e JIVOTNITE 6TE SA PO DOBRE OT NAS

 25. Абе, тъпанари такива.
  Първо: тази „новина“ се е коментирала вече не знам колко пъти, през последните 5-6 години. И всяка година се изменя с някаква малка част.
  Второ: Тези, които сочат към Библията – идете се застреляйте някъде.Фанатици тъпи. Да не видите новина, че веднага да тръгнете да си сочите към митологичната книга.
  Тази държава наистина върви само надолу.

  • глава13 от Откровение в Библията
   13:9 Ако има човек ухо нека слуша.
   13:10 Ако някой завежда в плен, и той в плен ще отиде; ако някой убива със сабя, и той трябва от сабя да бъде убит. Тука е нужно търпението и вярата на светиите.
   13:11 И видях друг звяр, който възлизаше от земята; и имаше два рога прилични на агнешки; а говореше като змей.
   13:12 Той упражняваше всичката власт на първия звяр в неговото присъствие, и принуди земята и живеещите на нея да се поклонят на първия звяр, чиято смъртоносна рана бе оздравяла.
   13:13 И вършеше големи знамения, до там щото да направи и огън да излиза от небето на земята пред чове
   13:14 И мамеше жиците.веещите на земята чрез знаменията, които му беше позволено да извърши пред звяра, като казваше на живеещите на земята да направят образ на звяра, който беше ранен от сабята и оздравя.
   13:15 И позволи му се да даде дишане на зверовия образ, така щото зверовия образ да продума; също и да направи да бъдат избити ония, които не се покланят на зверовия образ.
   13:16 И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им;
   13:17 за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име.
   13:18 Тук е нужно мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест.

   • Милева, с цитати от Библията какво мислиш че доказваш?
    Научи си малко за вярата преди да тръгнеш по форуми да пророкуваш апокалипсис. Ебати тъпото племе.

   • Тахмисян – Белегът и числото на звяра – 666

  • pak ti si napravo litnal…..chak veche vaobshte nqmash vrazka s maikata zemq.idi ti se zastrelqi- ei tova e-da si tap i agresiven e nai-losho

 26. каквото е писано в Библията със сигурност , ще стане , устояване се иска за всички които откажат, аз твърдо ще откажа чипа!!!!!!!!

 27. Vsichko stava kakto bog e kazal ako nqkoi ot vas chete bibliq tam pische che nqkoi den vsichki nacii shte imat takiva chipove tova se kazva Belegat na zvqra mojebi nakoi e chuval za chisloto 666 tova e bar koda na samiqt chip .

 28. В НЯКОИ ДЪРЖАВИ ВЕЧЕ ГИ СЛАГАТ НА НОВОРОДЕНИ БЕЗ ДА ПИТАТ РОДИТЕЛИТЕ,И НА ВЪЗРАСТНИ ПО РАЗЛИЧНИ ПРИЧИНИ.

 29. НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ! ЦЕЛТА СЪС СИГУРНОСТ НЕ Е НИЩО ДРУГО ОСВЕН КОНТРОЛ. ЩЕ БЪДЕ ВЪЗДЕЙСТВАНО ВЪРХУ НАШИТЕ МИСЛИ И ЧУВСТВА И ТОГАВА НЯКОЙ ДРУГ ДИРЕКТНО ЩЕ ВИ КАЗВА КОЙ ДА ОБИЧАТЕ, КОЙ ДА МРАЗИТЕ И КОЙ ДА….УБИВАТЕ,

 30. Ама, защо пишете (почти всички) като чипирани – граматика, правопис, използваната лат. азбука най-вече)?!?! Можие би защото си мислят тези хора с латиницата, че така не си личи колко са неграмотни? Не ми отговаряйте…. Аз се чудя обаче на коя Земя съм всъщност – на „старата“ или на „новата“…като гледам какви новини зачестиха напоследък…

 31. скъпи дами и господа, изглежда за някой хора това е новина, но искам да знаете, искате или не ,6те дойде момент когато 6те сложат това НАСИЛА, да ! абсолютно да се превърнете в контролиращи хора,който не иска 6те бъде гонен,няма да може да купува ни6то, колко време 6те издържи6 без храна вода??? това не6то 6те бъде в много държави ,ако не и в вси4ки,горе на картината сигурно видяхте, 666 ? 6те ви посъветвам да купите БИБЛИЯ ВРЕМЕ Е ВЕ4Е в българските семейства да присъства тази книга на ЖИВОТА, и потърсете помощ от онези който общуват с Библия, за щастие руска църква не мълчи по въпроса, време е да се събуди българския народ докато не е късно.

  • Не приемайте чипа!!!…в него е числото 666 ..това е на дявола …вярно е,че няма да можете да си купувате нищо,че няма да можете да ядете,но е казано ,че няма да можете от магазина …БОГ няма да ви остави да гладувате…за тези хора ,които не приемат чипа ще бъдат изгонени в горите и планините,няма да можем да оцеляваме ,ако сме само по двама трима…ще трябва да сме по групички,по 15 човека…За тези три години БОГ ще направи много чудеса!!!…Но запомнете,че БОГ ще пощади само хората ,които наистина вярват в него…Може и да не приемете чипа,но ако нарушите някои от 10-те божи правила все едно сте го приели…Когато тези три години минат БОГ ще слезе на Земята и ще прибере тези хора,които наистина вярват в него.В БИБЛИЯТА пише ,че и едно листо ще ни нахрани за цял месец…Не го приемайте,защото после няма връщане назад!!!

 32. TEQ LUDI LI SA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ako stane ne6o takoava az otivam da protestiram i nikoga NIKOGA nqma da se predam!!!!!!!!!!

 33. БЕЗУМИЕ! Още по-голям и пълен контрол върху нас! Докога този октопод-Държава ще ни се бърка в живота, че сега и в главите? Аз съм категорично ПРОТИВ!!!

 34. kakwi sa teq idiot6tini za implantirane na 4ip teq normalni li sa? kakwo stana s 4istiq 4owe6ki izbor dali iska6 ili ne ? zadyljitelno? bazika6 li se kakwo na sila li 6te mi go postavqt 4e to si ima zakon za towa -.-

  • хаха 😀 точно че хората които правят закона ще наложат ЗАДЪЛЖЕНИЕТО всеки да го има :)) или поне „хората“ в сянка, който държат тези що праят закона :))))

 35. 13:16 И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им;
  13:17 за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име.
  13:18 Тук е нужно мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s