Всеки българин – с микро чип!

2010-04-18T171306Z_1555784139_GM1E64J03CE01_RTRMADP_3_BRAIN_4ab3a884a9България се кани да приеме аналогичен на американския закон, приет от кабинета на Барак Обама, според който всеки човек ще има вграден в тялото микро-чип. Очакванията са това да се случи с гражданите на България през 2013 г.

Валери Борисов, зам.-министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията и секретар на Съвета за административна реформа съобщи по време на Десетото заседание на Комитета за наблюдение на Оперативна програма “Административен капацитет”, че започва работа по изграждане на система за електронно идентифициране на българските граждани.

Гражданите, които откажат да бъдат микро чипирани, няма да имат достъп до редица услуги или ще бъде затруднено ползването на същите от тях. Чипираните българи ще получат “бонуси”, а това озночавало, че болшинството граждани щели да приемат радиочестотния чип (RFID), сподели Валери Борисов.

00003xdh“Светът днес” припомня, че на 28 май 2012 г. Валери Борисов, зам.-министър на Транспорта, ИТ и съобщенията заяви по време на форума BizTech 2012, че “в момента се изгражда система за електронна идентификация на българия гражданин. Това ще бъде уникален идентификатор, подобен на личната карта”, – добави тогава Борисов.

1167_02“Светът днес” припомня, че това е само прелюдия към т.нар. микро-чип, наричан още “Дигитален Ангел”, който е с големина на оризово зърно. Предназначението му е да зазамени всички налични документи за самоличност, а така също и всички банкоматни и кредитни карти. Импантацията на Дигиталния Ангел се извършвала върху дясната ръка или челото. Той заменял необходимостта от плащане на пари в брой, като всякакъв вид плащания ще се извършват по електронен път. Ръководителите на всички развити страни са взели решение за повсеместно въвеждане и имплантиране на Дигиталния Ангел на цялото население по света, което трябвало да се осъществи в най-кратки срокове.

2006-03-30_-_handsДигиталният Ангел съдържа идентифицираща преносителя си информация и постоянно излъчва идентификационен код-номер за всеки човек, ретланслиращ се от GPS-сателити. Идеята за имплантирането е да предотврати изгубването на който и да е човек, постоянна наличност на личните му документи, удостоверяващи самоличността, образованието, криминалното минало, здравното осигуряване, финансовия статус и пр.

bigstock_Technology_Mind_With_Pull_Swit_16045913Така се увеличавала сигурността на хората срещу отвличане, защото местонахождението на всеки човек се следи непрекъснато от GPS-сателити. Финансовите злоупотреби също били изключени, защото при изваждане на изпланта от тялото на човека, той спира да функционира, а към глобалния компютър се изпраща съобщение, че той е вън от тялото му.

bruce-dale-extreme-close-up-of-a-microchip-on-a-fingertipДигиталният Ангел осигурявал също откриването изгубени хора, свързвал пациентите с компютъра на личния му лекар, изпращал информация за здравословното състояние (кръвно налягане, сърдечен пулс, кръвна захар и др.).

Какви са заплахите от микро-чиповете в тялото ни?
–    Без наличието на Дигиталните Ангели вие няма да можете да продавате, т.е. да осъществявате бизнес, няма да можете да купувате, защото всеки друг метод за разплащане ще бъде изключен и по същество ще бъде излишен.
–    В Дигиталния Ангел е вложена технология, позволяваща ПСИХИЧЕСКИ КОНТРОЛ над хората и убежденията им.
–    Информацията за всяка банкова сметка, с която боравите чрез кредитните и банковите ви карти, ще се съхранява и обработва от Мегакомпютъра.
–    При повреда на Дигиталния Ангел, ще получите силно болезнени и обезпокояващи симптоми.
–    Чрез Дигиталния Ангел вие ще се превърнете в биоробот, ще бъдете под постоянен психически контрол.

ipill-01-hБио-чипът е с размери 7 мм дължина и 0.075 мм широчина. Той се състои от транспондер (система за запазване и възпроизвеждане на информация за микрочипове) и презареждаща се литиева батерия. Батерията се презарежда от термодиод, който произвежда електричество, съответстващо на промените на телесната температура. Прочитането на информацията се излъчва чрез лъчение, както при дистанционното.

Смисълът на био-чипизацията откриваме в документ на Европейския съюз, приет през март 2005 г. (от Европейската групи по етика в науката и новите технологии, раздел 5): “Съвременното общество застана лице в лице с промените, които са в състояние да променят човешката същност…”
През юни 2008 г., на заседание на елитната международна организация “Билдербергски клуб”, е обсъден въпроса за широкомащабната имплантация на подкожни микрочипове, под предлог с борбата срещу тероризма и необходимостта да се гарантира на лекарите достъп до информация за състоянието на болните в извънредни ситуации.

mdf28859Предполага се, че на първо време процесът по микро-чипирането ще бъде доброволен, но след първия етап ще последва задължителна процедура, става ясно от съобщението от Центъра “Франклин” по изучаване на законодателството, а именно: “след запознаване с процедурата и всички преимущества, може да се пристъпи към задължителна имплантация”.

По непотвърдени данни MOTOROLА е фирмата, която ще произведе био-чиповете.

Ако чипът бъде отстранен чрез хирургическа намеса, малката капсула ще се спука, човекът ще бъде заразен от лития и микробактериите, а глобалната система ще засече, че чипът е бил отстранен и ще осведоми съответните власти.

Анализирайки представената информация, можем да направим следните изводи: чип-имплантирането е сериозен процес, резултат от добре финансирани изследвания. Настоящите му възможности са много по-огромни, отколкото се декларират официално.
До края на юли тази година теоретично трябва да приключи избора на фирма – изпълнител, а цялостният проект, ако няма обжалване, да бъде факт в средата на 2013 година, смята Борисов.

От 23 март 2013 г. всички жители на САЩ ще трябва да си поставят микрочип или медицински чип на ръката си.

312 отговора на “Всеки българин – с микро чип!

 1. Това изобщо не ми харесва. Ми така жената ще разбира кога моят чип е върху чипа на съседката, бре…

 2. 15 И позволи му се да даде дишане на зверовия образ, така щото зверовия образ да продума; също и да направи да бъдат избити ония, които не се покланят на зверовия образ.
  16 И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им;
  17 за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име.
  18 Тук е нужно мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест. ( Откровение на Йоан 13 : 15 – 18 ) ВНИМАВАЙТЕ ХОРА, ВСИЧКО НАПИСАНО В БИБЛИЯТА СЕ СБЪДВА ! БОГ Е БЛИЗО ДО ВРАТАТА И СКОРО ЩЕ ДОЙДЕ ДА СЪДИ ТОЗИ СВЯТ !!! ПОКАЙВАЙТЕ СЕ ДОКАТО ИМА ВРЕМЕ !!!

  • ВАЖНО! ВАЖНО! ВАЖНО!
   БИБЛИЯТА Е ЗАКОН ЗА ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА
   В Библията се обяснява нематериалното, което е много важно и ценно за блаженството на човека, то е реално, но как да обясниш чувства, състояния, преживявания, затова езика на Библията ползва думи от материалния свят, за явления, природа и дори човешкото тяло, като влага нов смисъл, но такива директни указания за връзка на материалното тяло с техника-чип НИКЪДЕ, АМА НИКАДЕ В БИБЛИЯТА НЯМА, А ТОВА ГОРЕ Е СВОБОДНА ИНТЕРПРЕТАЦИЯ
   Някои не знаят какво означават термините в Библията, които повечето са още в Битие и после до Откровение е надграждане без прибавки и изваждания от смисъла- ВЗАИМООТНОШЕНИЯ, като например:
   ЗВЯР, ЗВЕРОВЕ= братята на Йосиф казаха на баща си за брат си, че звяр го е е разкъсал, а всъщност те бяха го продали за пари , заради искреността, честността, любовта му към тях-колко дъго ги търси и правдата му. Той разказваше за лъжите и чревоугодничеството на братята си на баща си Яков и те от страх да не ги издаде и този път го продадоха КОИ СА СЕГА ЗВЕРОВЕТЕ, ЛЪЖЕБРАТЯТА, КОИТО ПРОДАВАТ ЗА ПАРИ БРАТ И СЕСТРА, БЛИЖЕН-това е белегът на звяра, не цени човека- брат, а финикийските знаци
   ЗА ЧИСЛОТО КОЙТО СЕ ИНТЕРЕСУВА ЩЕ МУ ОБЯСНЯ: Тук е нужно МЪДРОСТ; който е РАЗУМЕН, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест. ( Откровение на Йоан 13 : 15 – 18 )
   АКО НЯМАШ МЪДРОСТ И РАЗУМ НЕ СЕ ОПИТВАЙ ДА СМЯТАШ ЧИСЛОТО НА ЗВЯРА…….. КАКВА МАТЕМАТИКА , А…….? ТОВА Е ЧУДНОТО БОЖИЕ СЛОВО, ДА ГО ИЗУЧАВАШ, ПРИЛАГАШ И ГОВОРИШ Е ВЪЛНУВАЩО ПРИКЛЮЧЕНИЕ, ЗАЩОТО ГОСПОД Е ИНИЦИАТОРЪТ. В КАКЪВ ИНТЕРЕСЕН И ПРЕКРАСЕН СВЯТ НИ Е НАСЕЛИЛ, КОЛКО ДЪЛГО Е НАСЕЛЯВАЛ ЧОВЕКЪТ ЗЕМЯТА И ВСЕ ОЩЕ,… И ОЩЕ…..ЩЕ ИМА НОВИ,… И НОВИ ОТКРИТИЯ, А ЗА ТЕХНИКАТА…НЕ МОГА ДА МУ СЕ ОТ БЛАГОДАРЯ, ЧЕ И АЗ ДОЖИВЯХ ДА СЪМ ИНТЕРНЕТ, ДА ЧЕТА ЗА МИКРОЧИПОВЕ И ДАЖЕ ЗА ГОЛЕМИЯ ЕЛЕКТРОНЕН КОЛАЙДЕР

 3. egati ideqta be palna prostotiq nikoga nqma da dam da mi slojat ne6to takova nikav 6ans ,i razbirase politicite nqma da si slojat 4ipove te sa izklu4enie mislqt se za nqkvi bogove ,ama o6te ne ni e padnalo perdeto da se ekipirame s po edin avtomat ,karte4nica i da otidem da gi izbiem vsi4kite v toq skapan parlamen

 4. 15 И позволи му се да даде дишане на зверовия образ, така щото зверовия образ да продума; също и да направи да бъдат избити ония, които не се покланят на зверовия образ.
  16 И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им;
  17 за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име.
  18 Тук е нужно мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест. ( Откровение на Йоан 13 : 15 – 18 ) ВНИМАВАЙТЕ ХОРА, ВСИЧКО НАПИСАНО В БИБЛИЯТА СЕ СБЪДВА ! БОГ Е БЛИЗО ДО ВРАТАТА И СКОРО ЩЕ ДОЙДЕ ДА СЪДИ ТОЗИ СВЯТ !!! ПОКАЙВАЙТЕ СЕ ДОКАТО ИМА ВРЕМЕ !!!

  • ВАЖНО! ВАЖНО! ВАЖНО!
   БИБЛИЯТА Е ЗАКОН ЗА ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА
   В Библията се обяснява нематериалното, което е много важно и ценно за блаженството на човека, то е реално, но как да обясниш чувства, състояния, преживявания, затова езика на Библията ползва думи от материалния свят, за явления, природа и дори човешкото тяло, като влага нов смисъл, но такива директни указания за връзка на материалното тяло с техника-чип НИКЪДЕ, АМА НИКАДЕ В БИБЛИЯТА НЯМА, А ТОВА ГОРЕ Е СВОБОДНА ИНТЕРПРЕТАЦИЯ
   Някои не знаят какво означават термините в Библията, които повечето са още в Битие и после до Откровение е надграждане без прибавки и изваждания от смисъла- ВЗАИМООТНОШЕНИЯ, като например:
   ЗВЯР, ЗВЕРОВЕ= братята на Йосиф казаха на баща си за брат си, че звяр го е е разкъсал, а всъщност те бяха го продали за пари , заради искреността, честността, любовта му към тях-колко дъго ги търси и правдата му. Той разказваше за лъжите и чревоугодничеството на братята си на баща си Яков и те от страх да не ги издаде и този път го продадоха КОИ СА СЕГА ЗВЕРОВЕТЕ, ЛЪЖЕБРАТЯТА, КОИТО ПРОДАВАТ ЗА ПАРИ БРАТ И СЕСТРА, БЛИЖЕН-това е белегът на звяра, не цени човека- брат, а финикийските знаци
   ЗА ЧИСЛОТО КОЙТО СЕ ИНТЕРЕСУВА ЩЕ МУ ОБЯСНЯ: Тук е нужно МЪДРОСТ; който е РАЗУМЕН, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест. ( Откровение на Йоан 13 : 15 – 18 )
   АКО НЯМАШ МЪДРОСТ И РАЗУМ НЕ СЕ ОПИТВАЙ ДА СМЯТАШ ЧИСЛОТО НА ЗВЯРА…….. КАКВА МАТЕМАТИКА , А…….? ТОВА Е ЧУДНОТО БОЖИЕ СЛОВО, ДА ГО ИЗУЧАВАШ, ПРИЛАГАШ И ГОВОРИШ Е ВЪЛНУВАЩО ПРИКЛЮЧЕНИЕ, ЗАЩОТО ГОСПОД Е ИНИЦИАТОРЪТ. В КАКЪВ ИНТЕРЕСЕН И ПРЕКРАСЕН СВЯТ НИ Е НАСЕЛИЛ, КОЛКО ДЪЛГО Е НАСЕЛЯВАЛ ЧОВЕКЪТ ЗЕМЯТА И ВСЕ ОЩЕ,… И ОЩЕ…..ЩЕ ИМА НОВИ,… И НОВИ ОТКРИТИЯ, А ЗА ТЕХНИКАТА…НЕ МОГА ДА МУ СЕ ОТ БЛАГОДАРЯ, ЧЕ И АЗ ДОЖИВЯХ ДА СЪМ ИНТЕРНЕТ, ДА ЧЕТА ЗА МИКРОЧИПОВЕ И ДАЖЕ ЗА ГОЛЕМИЯ ЕЛЕКТРОНЕН КОЛАЙДЕР

 5. Толкова не се бях смял от много време, благодаря ви (най-вече на коментиращите, но също и на „журналиста“).

  • Ами смей се ама смеха ти не е заразителен а плашещ. Нали знаеш, кои се смеят неадекватно?

 6. Откр.14:9
  И друг, трети, ангел вървеше подир тях и казваше със силен глас: Ако някой се поклони на звяра и на неговия образ и приеме белег на челото си или на ръката си,
  10 той ще и да пие от виното на Божия гняв, което е приготвено чисто в чашата на гнева Му; и ще бъде мъчен с огън и жупел пред светите ангели и пред Агнето.
  11 И димът от тяхното мъчение ще се издига до вечни векове; и ония, които се покланят на звяра и образа му, не ще имат отдих ни денем, нито нощем, нито кой да е, който приема белега на името му.
  12 Тук е нужно търпението на светиите, на тия, които пазят Божиите заповеди и вярата в Исуса.

  Откровение 20:4
  И видях престоли; и на тия, които бяха насядали на тях бе дадено да съдят; видях и душите на ония, които бяха обезглавени поради свидетелствуването си за Исуса, и поради Божието слово, и на ония, които не се поклониха на звяра, нито на образа му, и не приеха белега на челото си и на ръката си; и те оживяха и царуваха с Христа хиляда години.

  • ВАЖНО! ВАЖНО! ВАЖНО!
   БИБЛИЯТА Е ЗАКОН ЗА ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА
   В Библията се обяснява нематериалното, което е много важно и ценно за блаженството на човека, то е реално, но как да обясниш чувства, състояния, преживявания, затова езика на Библията ползва думи от материалния свят, за явления, природа и дори човешкото тяло, като влага нов смисъл, но такива директни указания за връзка на материалното тяло с техника-чип НИКЪДЕ, АМА НИКАДЕ В БИБЛИЯТА НЯМА, А ТОВА ГОРЕ Е СВОБОДНА ИНТЕРПРЕТАЦИЯ
   Някои не знаят какво означават термините в Библията, които повечето са още в Битие и после до Откровение е надграждане без прибавки и изваждания от смисъла- ВЗАИМООТНОШЕНИЯ, като например:
   ЗВЯР, ЗВЕРОВЕ= братята на Йосиф казаха на баща си за брат си, че звяр го е е разкъсал, а всъщност те бяха го продали за пари , заради искреността, честността, любовта му към тях-колко дъго ги търси и правдата му. Той разказваше за лъжите и чревоугодничеството на братята си на баща си Яков и те от страх да не ги издаде и този път го продадоха КОИ СА СЕГА ЗВЕРОВЕТЕ, ЛЪЖЕБРАТЯТА, КОИТО ПРОДАВАТ ЗА ПАРИ БРАТ И СЕСТРА, БЛИЖЕН-това е белегът на звяра, не цени човека- брат, а финикийските знаци
   ЗА ЧИСЛОТО КОЙТО СЕ ИНТЕРЕСУВА ЩЕ МУ ОБЯСНЯ: Тук е нужно МЪДРОСТ; който е РАЗУМЕН, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест. ( Откровение на Йоан 13 : 15 – 18 )
   АКО НЯМАШ МЪДРОСТ И РАЗУМ НЕ СЕ ОПИТВАЙ ДА СМЯТАШ ЧИСЛОТО НА ЗВЯРА…….. КАКВА МАТЕМАТИКА , А…….? ТОВА Е ЧУДНОТО БОЖИЕ СЛОВО, ДА ГО ИЗУЧАВАШ, ПРИЛАГАШ И ГОВОРИШ Е ВЪЛНУВАЩО ПРИКЛЮЧЕНИЕ, ЗАЩОТО ГОСПОД Е ИНИЦИАТОРЪТ. В КАКЪВ ИНТЕРЕСЕН И ПРЕКРАСЕН СВЯТ НИ Е НАСЕЛИЛ, КОЛКО ДЪЛГО Е НАСЕЛЯВАЛ ЧОВЕКЪТ ЗЕМЯТА И ВСЕ ОЩЕ,… И ОЩЕ…..ЩЕ ИМА НОВИ,… И НОВИ ОТКРИТИЯ, А ЗА ТЕХНИКАТА…НЕ МОГА ДА МУ СЕ ОТ БЛАГОДАРЯ, ЧЕ И АЗ ДОЖИВЯХ ДА СЪМ ИНТЕРНЕТ, ДА ЧЕТА ЗА МИКРОЧИПОВЕ И ДАЖЕ ЗА ГОЛЕМИЯ ЕЛЕКТРОНЕН КОЛАЙДЕР

 7. Кой измисли тази МЕГА ГЛУПОСТ!? Само най-неграмотен, най-неиформиран тъпанар може да се хване на подобна простотия и като гледам коментарите, като нищо идиотите ще решат, че ще им вкарат и по една капсула в задника. Аман от прости и неграмотни хора!

  • Или по-добре кажи кой ти плаща БОКЛУК долен, продал си майка си, брат си, сестра си, гъзъ си.

  • Дори чиповете още да не са реалност тази година, то до няколко години ще бъдат. За момента всек човек, който притежава смартфон може да бъде следен навсякъде и подслушван без проблем. Въпрос на съвсем кратко време е, нанотехнологията да напредне достатъчно за да се събере в описания чип. След това, Бог да ни е на помощ!

 8. na4i sam 6e se saglasqvam da stavam robot s manipuliran mozak q da si gledat rabotata da si go slagat na sebe si istinata e v boga

 9. Поради що се чудите братя българи-та ето за това нещо пише в старата Библия -Божието слово към човецита като Йоан още преди 2000г е пророкувал че ще дойде време когато ще се изяви човекът антихрист и ще принуди всички да си поставят белега на звяра на ръката или на челото си….е тогава е нямало дума-чип.писано е и което е писано то ще се сбъдне.съветвам всеки разумен когато това се случи да го избегне на всяка цуна щото така се запечатваш с дяволския знак и печат за вечността а тя идва в края на всики човешки живот мислете за сетнината си.Бог да ви пази.

  • Не се чудя на чипа, а се чудя, че се случва толкова скоро, не съм очаквал тези неща да се изпълнят толкова скоро, всичко в момента е толкова тихо и тук там само някакви хора стачкуват уж.. а всички хора като цяло се побъркват, толкова злоба, завист, отчуждение.. Личи си че рогатият е свален на земята и изкушава човеците един след друг. Все пак не съм очаквал толкова скоро да се изпълни всичко…

  • Това не е измислена новина има реклама за този чип в Америка и също така Обама говори по този въпрос на пресконференция

 10. Помните ли филма с Уил Смит “Аз роботът“…историята се повтаря,мамка му..

 11. Няма да се учудя ако не се проведе референдум дали го искам или не и този референдум да се окаже чрез „неподправени“ гласове в полза на закона .. …

 12. А ТОЗИ ВЪПРОСЕН МИНИСТЪР, който през м. май 2012г с “ нещо се е договарял“, не е ли време да му се потърси сметка?

  А този документ „с раздел 5″ от група“ за нови технологии“, която е решила, на някой стана ли му ясно кой е документа и коя е групата? Сякаш в ЕС има само една институция и само в нея има групи.

  Цялата статия води до това, да се подготвя общественото мнение, да свикват хората с мисълта за чиповете. За да няма срещу кого да се надигнат. Я погледнете самата статия, дали ще разберете от кого е написана?

  Защо в „Писанията“ се казва, че „този който има да дойде“ ще е въоръжен с ЛЪК. Защо другия ангел е въоръжен с „МЕЧ“. Защото с лъка се воюва коварно, от далече, не лице в лице„„„ Така има да дойде и този Господар, на който ще служат тези методи/ методите на измамата/ Че видите ли, няма нищо лошо„. То и чипосването на животните не е за тяхно ЛОШО. Пък вие знаете за какво служи, но на животните не им се обяснява„

  А тези, които се възмущават на предвидливите, са за оплакване. Бог да Пази нас и Децата ни.

  • ПОДКРЕПЯМ ТЕ БРАТО ПЪЛНИ ПЕДЕРАСИ СА В ПАРЛАМЕНТА КРАЙНО ВРЕМЕ Е НЯКОЙ ДА ИДЕ ДА ГИ ИЗБИЕ И ДА НИ СПАСИ ОТ ТЕС ГОВНА ….

 13. “ Страхотно ! “ Всички ще се превърнем в РОБОТИ и ще правят с нас каквото си пожелаят! Начин да манипулират населението и ние понеже сме не достатъчно информиране за какво става въпрос ще си мислим,че го правят за доброто на хората , а всъщност това е най-голямата манипулация !!! До къде ни докараха жалките ИЛЮМИНАТИ ………… :X

 14. Отново трябва да има революция! Всички банкери и гадни капиталисти на въжето. Чудят се как да контролират и манипулират хората. Ако това стане – живот няма на земята!

 15. учудвам се как изведнъж всички „вярващи“ започнаха да смятат години и да се чудят как да оцелеят. това не е нашата цел. виждам че знаят къде се намират библейските пасажи но като че ли не са чели главите преди и след 13 на Апокалипсиса. там пише че ще победим чрез Христос и свидетелството за него. аз ще си тръгна от този свят като победител, а не като мишок криещ се в зърното, защото вярвам в Христос, а той ме обича!

 16. бе я стига глупости, кой идиот го съчини това, че те нашите 30 години се опитват да вкарат картовите разплащания и все още не са успели, камо ли да ми имплантират чипове.

  • Това е единственото ни предимство, че в БГ цялата информационна система е от каменната ера и ще отиде доста време докато стане, но както въведоха новите документи, нищо чудно така и да въведат чиповете… Когато нещо се прави за разтоварване на бюрократичните спънки ще минат и 30 години, но щом им кажат международните шефове, става за седмици…

 17. Tuk vaprosa ne e dali she stane ili ne,a koga?!Poviarvaite hora,tova e istina prorokuvana predi mnogo godini,jiveem v posledno vreme.Tarseiki istinata she razberete sami kak da jiveete,za da se opazite ot tezi nomera na Antihrist.Tova sa ulovki,koito skoro she se prilagat na vsichki!

 18. Хора , четете Библията не напразно е писано хората ми погиват поради незнание .3:11 [Ето] ида скоро; дръж здраво това, което имаш, за да ти не отнеме никой венеца.Хора събудете се грижи проблеми ядове всеки ги има няма такъв който да каже всичко мие наред и дори и да каже не вярвам мислете за душите си мислете за вечността .НЕ НА ЧИПА!Господи Милост за всяка една човешка душа.

  • ВАЖНО! ВАЖНО! ВАЖНО!
   БИБЛИЯТА Е ЗАКОН ЗА ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА
   В Библията се обяснява нематериалното, което е много важно и ценно за блаженството на човека, то е реално, но как да обясниш чувства, състояния, преживявания, затова езика на Библията ползва думи от материалния свят, за явления, природа и дори човешкото тяло, като влага нов смисъл, но такива директни указания за връзка на материалното тяло с техника-чип НИКЪДЕ, АМА НИКАДЕ В БИБЛИЯТА НЯМА, А ТОВА ГОРЕ Е СВОБОДНА ИНТЕРПРЕТАЦИЯ
   Някои не знаят какво означават термините в Библията, които повечето са още в Битие и после до Откровение е надграждане без прибавки и изваждания от смисъла- ВЗАИМООТНОШЕНИЯ, като например:
   ЗВЯР, ЗВЕРОВЕ= братята на Йосиф казаха на баща си за брат си, че звяр го е е разкъсал, а всъщност те бяха го продали за пари , заради искреността, честността, любовта му към тях-колко дъго ги търси и правдата му. Той разказваше за лъжите и чревоугодничеството на братята си на баща си Яков и те от страх да не ги издаде и този път го продадоха КОИ СА СЕГА ЗВЕРОВЕТЕ, ЛЪЖЕБРАТЯТА, КОИТО ПРОДАВАТ ЗА ПАРИ БРАТ И СЕСТРА, БЛИЖЕН-това е белегът на звяра, не цени човека- брат, а финикийските знаци
   ЗА ЧИСЛОТО КОЙТО СЕ ИНТЕРЕСУВА ЩЕ МУ ОБЯСНЯ: Тук е нужно МЪДРОСТ; който е РАЗУМЕН, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест. ( Откровение на Йоан 13 : 15 – 18 )
   АКО НЯМАШ МЪДРОСТ И РАЗУМ НЕ СЕ ОПИТВАЙ ДА СМЯТАШ ЧИСЛОТО НА ЗВЯРА…….. КАКВА МАТЕМАТИКА , А…….? ТОВА Е ЧУДНОТО БОЖИЕ СЛОВО, ДА ГО ИЗУЧАВАШ, ПРИЛАГАШ И ГОВОРИШ Е ВЪЛНУВАЩО ПРИКЛЮЧЕНИЕ, ЗАЩОТО ГОСПОД Е ИНИЦИАТОРЪТ. В КАКЪВ ИНТЕРЕСЕН И ПРЕКРАСЕН СВЯТ НИ Е НАСЕЛИЛ, КОЛКО ДЪЛГО Е НАСЕЛЯВАЛ ЧОВЕКЪТ ЗЕМЯТА И ВСЕ ОЩЕ,… И ОЩЕ…..ЩЕ ИМА НОВИ,… И НОВИ ОТКРИТИЯ, А ЗА ТЕХНИКАТА…НЕ МОГА ДА МУ СЕ ОТ БЛАГОДАРЯ, ЧЕ И АЗ ДОЖИВЯХ ДА СЪМ ИНТЕРНЕТ, ДА ЧЕТА ЗА МИКРОЧИПОВЕ И ДАЖЕ ЗА ГОЛЕМИЯ ЕЛЕКТРОНЕН КОЛАЙДЕР

 19. Ей, зомбираните набожни ненормалници, спрете се с вашата агресивна религиозност, бе! Или ако не можете, влизайте си в разните им там религиозни сайтове и си нареждайте там глупавите цитати и разсъждания!

  • Ами несе учудвам на взеттото решение на нашето правителство
   за пореден път доказват чи те решават вместо нас
   Само че господа министри този път не познахте много христиански общности ще ви се противопоставят от който сам и аз тъйкато знаем чрез коя сила става всичко това ако накой от вас господа министри ни си е направил труда да прочете библията то нека го направи та да знае на кого правите услуга
   никак даже нее за доброто на човекат тоза е обричане на смърт и
   никой няма да бъде съгласен със това решение така че очаквайте
   съпротива относно вашите модирнизаций………..

  • виж приятелю всичко това е за твое добро и ншкой не е зомбиран аз мисля че ти са дъд заслепен ум съжалявам те приятелю

   • Приятелю, никакво такова решение за чипиране на хората не е имало, дори в цитатите на журналистчето не присъства.

 20. Ами че те авторите без да искат са си поразкрили упорито критата истина за реалното предназначение на тези чипове!!! Цялата работа пак си смърди около банковото лоби – след време всички плащания щели да бъдат заменени от безналичните такива чрез точно тези чипове!!! Познайта с ква цел?!?! Купиш си бонбонче – платиш бонбонче … ама и комисион за банката; купиш си хляб – платиш хляб … ама и комисион за банката!!! То не че и сега не им пълниш гушките, но все още е голям процента на плащанията в брой и то директно на търговците или на предлагащите услуги, но с това вече ще те принудят и за въздуха, който дишаш да плащаш комисион на банките!!! Както някои коментираха – време е за революция и не да се хваща гората а сопата!!!

 21. Масоните няма да успеят.Дънов го е казал.Ще победи доброто.Не на чиповете за хора, ние сме свободни!

  • за съжаление нищо не може да ги спре всичко е въ
   прос на време

 22. Тия (специалисти) .които отричат чипирането.че не може да се случи в близко бъдеще -те са за ЖЪЛТ ПАСПОРТ! И сега са си чипирани без да подозират със собствините си JSM-и ! Тези които се ИНТЕРЕСУВАТ от някой от вас И СЕГА по всяко време могат да разберат точно къде се намирате и какво говорите! Има чипирани животни уж за тяхното добро.не е далеч времето и за НАС! А пък вие си ВЕРВАЙТЕ в НЕПРИКОСНОВЕНОСТА!!

  • Da ama telefona moje da go izhvurlish, a chipa ne… I ako ti go mahmat posledstviqta sa opisani v statiqta….nastupvat tejki vremena.

  • Ние за жълтата книжка поне сме технически грамотни и също знаеме че никой не иска да имплантира такива чипчета, не е имало такова решение и статията е манипулативна насочена към библейските фанатици. И повярвай ми това чипче не може да предава информация за местоположение. Всъщност може но точно толкова колкото кредитна карта. Не мога да разбера , следенето на хората отдавна е решено технически чрез мобилната мрежа а се хващате за една измислена по-важното технически неосъществима измислица.

 23. kak pa she me nakarat da si sloja nekfa shitnq v tqloto :d she zamina nelegalno v meksiko ama nqq mi go bodnat tva

 24. Всеки грамотен българин би се изсмял на такава манипулативна статия. Поставянето на чип, за какъвто е писано в текста противоречи на конституцията и много други закони. За да се промени конституцията, трябва да се свика Велико Народно Събрание, от което се боят всички управляващи.
  Хора, не бъдете прости, четете законите на Р България и не се оставяйте олигофрени да ви манипулират!

 25. Каква подяволите е тази простотия !?! НИКОГА НЯМА ДА СИ СЛОЖА ВАПРОСНИЯТ ЧИП !!! По – скоро бих си теглил куршума сам ! Искам си моите възгледи към живота и случващото се около мен ! За мен това лично е едно РОБОТИЗИРАНО ЗОМБИРАНЕ , което така леко тактично ще пропусна ! Имам си глава на раменете и достатачно акъл във нея за да решавам каквовв е добре за мен да правяв/посещавам и т.н. !!! НЕ НА РОБОТИЗИРАНОТО ЗОМБИРАНЕ !!!

  • На всякъде чета че в микрочипа има 666 ма не разбрах къде точно в чипа ли е записано или върху него?

 26. Това пише в Святата Библия:

  Откровение 14 глава
  9 И друг, трети, ангел вървеше подир тях и казваше със силен глас: Ако някой се поклони на звяра и на неговия образ и приеме белег на челото си или на ръката си,
  10 той ще и да пие от виното на Божия гняв, което е приготвено чисто в чашата на гнева Му; и ще бъде мъчен с огън и жупел пред светите ангели и пред Агнето.

  Откровение 20 глава
  4 И видях престоли; и на тия, които бяха насядали на тях бе дадено да съдят; видях и душите на ония, които бяха обезглавени поради свидетелствуването си за Исуса, и поради Божието слово, и на ония, които не се поклониха на звяра, нито на образа му, и не приеха белега на челото си и на ръката си; и те оживяха и царуваха с Христа хиляда години.

 27. Леле, чета коментарите и не вярвам на тва което виждам. Толкова ли са много тъпите хора, които не могат да ползват гугъл? Няма да се слагат чипове в хората. Предложението на съвета на Обама изобщо не е било задължително слагане на чип. И даже не е минало. Мислите ли, че може да се приеме закон, в който ако си сложиш чип (а.к.а идват от МВР и те водят в болница, понеже е задължително), и решиш да го махнеш ще умреш? В предложението на Обама горе-долу е пишело, че хората без чип няма да имат право на здравно осигуряване. И НЕ Е МИНАЛО. Няма да си слагат чипове там, нито тук. Всеки, който е взел тая новина на сериозно трябва да се провери за мозъчни тумори.

   • Прочети в библията какво пише за чипирането .А там каквото пише винаги се збъдва . Такаче ако несе покаем за греховетеси и неприемем Христа в наши те души ще горим в Ада .

   • А, как изобщо на един политик от ранга на Обама-президент на люлката на демокрацията и на държавата претендираща, че за нея правата на човека са над всичко, може да му хрумне да прави подобни предложения? Важно ли е, дали е било задължително или не е, или било ли е инициирано от Обама или от съвета му или който и ще капут на тоя свят? Важно ли е дали е провокация или истински опит? Когато подобни мисли, провокации, предложения, идеи и както щете ги наречете творения на деградиращи болни мозъци започнат да витаят във нашия свят, времето ни е преброено!!! Освен, ако всяко живо същество на тая планета не се възпротиви със всяка клетка от себе си на такива чудовищни творения на цивилизацията ни и най вече на гении-чудовища.

  • Imate pravo da mislite kakto sí iskate ,no da nqmash pravo na zdravno osigurqvane sí e edun vid zaduljavane kum horata da sí slojat toq chip. A ti po dobre ne go slagai….

  • Виж сега, решението може да не е минало, но рано или късно ще мине… Първоначално става дума за здравни осигуровки, но след това ще се стигне и до по-голяма зависимост. Това е процес, който не става за 1 минутка. Хората преди 20 години играеха супер марио и не предполагаха, че ще имат 3Д игри на мобилния си телефон, но ето, че това е факт.

 28. Вие не сте добре!!!! Продавате България на американците за “’опитни свинчета“. Видяла “’Жабата коня , че го подковават и тя си дигнала крака да я подковат!!! „, че и работата на нашите политици е същата. Видяли, че Барак Обама ще слага чипове и НИЕ да не останем назад СЪЩО. АЗ съм твърдо против. АЗ съм със БОЛНО СЪРЦЕ и знаете ли този чип колко ще ми навреди и не само на мен и моето здраве???? АЗ НЕ СЪМ МАШИНА– АЗ СЪМ ХОМО САПИЕНС!!!!! БЪЛГАРИ, СТИГА СМЕ СПАЛИ !!!!!!! НЕКА СЕ СЪБУДИМ!!!! Това е вече ТЕРОРИЗЪМ в най-висшата му ФОРМА на БЕЗУМИЕ!!!!!! Не ни стига стреса, че живеем в БЕДНОСТ, ПРЕСТЪПНОСТ, ами сега и някакви си ще ме НАБЛЮДАВАТ – дали ЯМ, къде съм на ПОЧИВКА, дали спа, ще ми определят какво и кога да казвам, ще ме наблюдават кога съм бременна и какъв пол ще е детето ми ( дали ще е момиче, момче, близнаци) , ще ми диктуват дали да казвам на бащата за него дали да не казвам, къде съм с приятели/ приятелки на кафе, дали да пия кафе, колко да пия , как да го пия, пикая ли, не ли, кога съм неразположена, къде уча, какво, защо да го уча, как да уча, колко да изкарам на изпита, защо съм изкарала толкова, кога да плача, защо да плача, да съм щастлива ли или нещастна, кога и къде да си харча парите, къде и защо съм ги внесла, как съм ги внесла…..Кога да се къпя, как да се къпя, дали циците ми харесват на американците или трябва да се сменят, как да спя и по колко часа…..ВИЕ ДОБРЕ ЛИ СТЕ????????!!!!!!?????? Не в СТРАСБУРГ ами незнам къде вече да се ОПЛАЧЕМ!!!!! Това е не само ПРИНУДИТЕЛЕН АКТ, но и НАРУШАВАНЕ НА ЧОВЕШКИТЕ НИ ПРАВА!!!! И какво сега???? ВОЙНА ли ще правите??? ВОЙНИЦИ ЛИ ОТ НАС????? Искате нов ВИД ВОЕНЕН ПРЕВРАТ????? Еми НЯМА ДА СЕ ДАДЕМ!!!!! НИТО МОИТЕ БЪДЕЩИ ДЕЦА, НИТО АЗ. НЕДЕЙТЕ ДА ЗАБЛУЖДАВАТЕ НАРОДА , ЧЕ Е ЗА НАШЕ ДОБРО!!!!!!!! ВСИЧКО Е, ЗА ДА НИ МАНИПУЛИРАТЕ ПО- ДОБРЕ!!!! НАРОДЕ СЪБУДИ СЕ– СТИГА СИ СПАЛ!!!!! ПОСТОЯННО НИ СЕ НАЛАГАТ МЕТОДИ , за да ни МАНИПУЛИРВАТ И КОНТРОЛИРАТ!!!!! ЗАЩО????? Защото някой иска да СПЕЧЕЛИ ОТ НАШИТЕ МОЗЪЦИ, ДА НИ ИЗСЛЕДВАТ И НАБЛЮДАВАТ!!!! АЗ съм ЧОВЕШКА РАСА , а не РОБОТСКА!!!!! МОЛЯ ВСИЧКИ– НЕКА СЕ ВЪЗПРОТИВИМ!!!! ЗАЕДНО –МОЖЕМ ВСИЧКО!!!!

  • От Петър Рундев
   Ина, вживяваш се. Мисли разумно. Такива чипове не съществуват. Въпреки, че в Евангелието е писано това за слагането на печат, аз дълбоко отричам, че ще ни се слагат чипове. Призовавам те да използваш логично мислене. Вярвам в Бог, и това не ми пречи да знам, че няма да се слагат такива чипове. Тази статия е добре съчинена.

   • Kolko se zablujdavash…..A kato kazvash che viarvash , chel li sí bibliiata. Tam e kazano iasno che tova e neizbejno. Ne se znae koga,no ste se sluchi. BOG da te prosvetli.

   • първо боговете са измислени за да държат в подчинение масите, библията с нищо не доказва че е божието слово, просто една книга написана под влияние на наркотици, всичките ви твърдения са върху нещо написано преди 2000 години. Правите изводи върху изречения, от които могат да се изсмучат от пръстите всевъзможни изводи. Религийте за били практични през средновековието. В 21 век сме и сами си слагате поводи върху шията, очаквате апокалипсиси и какво ли не. Всъщност явно от 2000 години се очаква звяра деня на страшния съд и не знам. какво, и сигурно всяка година някой проповеник е заплашвал че непремнно съвсем скоро това ще се случи. Е имам новини за вас , света е съществувал и ще съществува без значение какво пише в разни книжки написани под влияние на марихуана.

 29. ne priemaite tova. tova e nenormalna rabota ( bezumie ) roboti li 6te stavame.ako se svarjem sas inzvanzemni ili niakoia svetkavica kakvo pravim.6te stanem opitno pole.na niakoi hora.nego pravete za boga.

 30. Как така ще ми контролиране мисленето бе позьори?Ние да не сме ви някакви роботи?Я се скрийте с тоя чип или дайте да го сложим на вас,че като гледам ситуацията в България управляващите имат крещяща нужда от тоя чип…

 31. не мога да повярвам,че това ще се случи,просто е немислимо,да не сме роботи.Пълно ограничаване на личното аз.Това е страшно

  • Ако някой контролира убежденията ти,даже няма да си ТИ.А престъпленията ще се лепнат в твоето досие.

 32. Хора вие бихте ли се подложили на такова нещо ??????? ако започнем да се съгласяваме с всякакви такива унизения бихме потвърдили единствено че сме овчи народ … вие наистина ли мислите 4е политиците ще носят такива чипове ??? ми как ще крадат тогава ??? ами я си представете ако някой хакне главния компютър какво ще се слу4и тогава щом може да се влияе на психиката на хората това ли е новият на4ин на бойко да стане незаменим като премиер???? ами ако някой маниак хакне този компютър само защото е решил да става владетел на света и подчини всички хора на болния си мозък???????? всичко това ми звучи малко като нарушаване на всякакви човешки права

  • Mnogo dobre . Tova e celta im edin da upravliava. V nachaloto ste e dobrovolno i posle nasilstveno. I vsichko e zamisleno ushkim s dobri celi.

 33. Вървете на путката си ебана…недоебана,ако трябва гората ще хвана,но чип не слагам…ясно ли вие е масони шибани!!!!!

 34. Разбира се че винаги ще има хора и на двата полюса…..това е нормално..и винаги ще бъде така. Дори повечето хора ще се съгласят накрая да си сложат дигиталния чип ,повярваите ми,ако не можете сега, припомнете си когато това стане… историята го е доказала многократно. Важното е ти какъв избор ще направиш.
  Просто искам да ви кажа че дори и да не се случи тази или другата година…или по точно определен начин,по който очакваме,нещата отиват на там и един ден ще се случат…..
  Факт е че мозъците на хората се промиват постепенно от доста време на сам ,като ни убеждават колко добър е прогесът и технологийте,колко мирен и безопасен става животът ни , и как трябва да имаме доверие на всички висшестоящи институций…… хората които живеят или са живели по развитите старни знаят за каво говоря …..Там голяма част от хората биха го приели с доверие и радост ….Дори биха застанали срещу този който не го приема….до такава степен контрола върху масите е постигнат….Там нямаш право да си различен,не можеш да възпитаваш детети си както искаш,не можеш да приемаш хомосексуализма за нещо не нормално….дори педофилите вече си търсят права…за какво говорим…
  Но и тук ще стане така с времето колкото и да не ни се иска и вярва….
  Не сте ли се замисляли защо се водим Християнски свят основан на Библията ,последователи на Христос и т.н. ,а всъщност знанието за тези неща е толкова малко и толкова объркано.Защо моралът,и обществото ни упада с всеки изминал ден а не се говори за това. Хората не само се срамуват да говорят за това ,но на много места е забранено ,счита се за за пропаганда и конспирация…Но хората не се замислят….Наложено ни е да мислим за пари, работа, ежедневни проблеми или постижения, и т.н. не и за това което става в този свят и с нас….кой го е грижа …“нямам си проблеми та да мисля за глупости“….
  Така че отодавна някой се е погрижил за нашата свобода и право на избор…
  Никой няма да ти предложи нещо лошо така дирктно…но ще бъде хубаво опаковано.
  Не забравяйте колко са положителните старни …95% може би….може и да си затвориш очите ,какво пък толкова,всички го приемат ,защо не и аз …
  Нали е записано „принуждаваше“…искаш не искаш,като не можеш да купуваш или продаваш,нямаш пари в джоба,като не можеш да отидеш на лекар,или да шофираш кола….ще го приемеш..
  Затова е важно да се знае защо не трябва да се приема…..
  А то е именно тези „бабини дивитини“ на които всички се подиграваме , че в този свят има дявол или сатана или сили на злото,който ,както иска да го нарича ,който е господар на този наш свят ,но който е победен за щастие и обречен на погибел и унищожение със смърта на Исус Христос който умря именно за наще грехове за да можем да получим спасение само ако изберем да го последваме.
  Така че които обича справедливоста и правдата когато му доиде времето ще направи правилния избор….
  Ако пък се успокоявате че това е поредната сензация ,прочетете в Google за Digital Angel и ще разберете от кога се разработва и внедрява…въпросът е дали обществото е достатъчно подготвено за това да започне да го приема ..може би една две ,пет години ,никой не знае….просто бъдете будни…
  Улях се …..съжалявам…

  • Действително е така, много сте прав! От доста години това е замислено и…. ще стане, за съжаление! Човечеството ще бъде ръководено от шепа хора и ще бъде като едно стадо овце. Не е случайно всичко, което се случва от 30 години насам и то не само в България, ами навсякъде.случайно вс

  • колкото и да не ви се вярва…това е подвурждение от Библията и е пророчествои и то се сбъдва ето виште ОТКРОВЕНИЕ НА ИОАН 13 ГЛАВА15 И позволи му се да даде дишане на зверовия образ, така щото зверовия образ да продума; също и да направи да бъдат избити ония, които не се покланят на зверовия образ.
   16 И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им;
   17 за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име.
   18 Тук е нужно мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест-

   • За 18 превода е неточен в оригинал е
    Let him who hath understanding reckon the number of the beast, for it is a human number /някъде се среща като the number of men/ its number is six hundred ans sixty six. Така 666 не знак не е число, а брой или количество хора. Тежко е ако нямаме акъл и не разбираме какво всъщност пише, също тежко е ако превода е неточен….

   • ВАЖНО! ВАЖНО! ВАЖНО!
    БИБЛИЯТА Е ЗАКОН ЗА ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА
    В Библията се обяснява нематериалното, което е много важно и ценно за блаженството на човека, то е реално, но как да обясниш чувства, състояния, преживявания, затова езика на Библията ползва думи от материалния свят, за явления, природа и дори човешкото тяло, като влага нов смисъл, но такива директни указания за връзка на материалното тяло с техника-чип НИКЪДЕ, АМА НИКАДЕ В БИБЛИЯТА НЯМА, А ТОВА ГОРЕ Е СВОБОДНА ИНТЕРПРЕТАЦИЯ
    Някои не знаят какво означават термините в Библията, които повечето са още в Битие и после до Откровение е надграждане без прибавки и изваждания от смисъла- ВЗАИМООТНОШЕНИЯ, като например:
    ЗВЯР, ЗВЕРОВЕ= братята на Йосиф казаха на баща си за брат си, че звяр го е е разкъсал, а всъщност те бяха го продали за пари , заради искреността, честността, любовта му към тях-колко дъго ги търси и правдата му. Той разказваше за лъжите и чревоугодничеството на братята си на баща си Яков и те от страх да не ги издаде и този път го продадоха КОИ СА СЕГА ЗВЕРОВЕТЕ, ЛЪЖЕБРАТЯТА, КОИТО ПРОДАВАТ ЗА ПАРИ БРАТ И СЕСТРА, БЛИЖЕН-това е белегът на звяра, не цени човека- брат, а финикийските знаци
    ЗА ЧИСЛОТО КОЙТО СЕ ИНТЕРЕСУВА ЩЕ МУ ОБЯСНЯ: Тук е нужно МЪДРОСТ; който е РАЗУМЕН, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест. ( Откровение на Йоан 13 : 15 – 18 )
    АКО НЯМАШ МЪДРОСТ И РАЗУМ НЕ СЕ ОПИТВАЙ ДА СМЯТАШ ЧИСЛОТО НА ЗВЯРА…….. КАКВА МАТЕМАТИКА , А…….? ТОВА Е ЧУДНОТО БОЖИЕ СЛОВО, ДА ГО ИЗУЧАВАШ, ПРИЛАГАШ И ГОВОРИШ Е ВЪЛНУВАЩО ПРИКЛЮЧЕНИЕ, ЗАЩОТО ГОСПОД Е ИНИЦИАТОРЪТ. В КАКЪВ ИНТЕРЕСЕН И ПРЕКРАСЕН СВЯТ НИ Е НАСЕЛИЛ, КОЛКО ДЪЛГО Е НАСЕЛЯВАЛ ЧОВЕКЪТ ЗЕМЯТА И ВСЕ ОЩЕ,… И ОЩЕ…..ЩЕ ИМА НОВИ,… И НОВИ ОТКРИТИЯ, А ЗА ТЕХНИКАТА…НЕ МОГА ДА МУ СЕ ОТ БЛАГОДАРЯ, ЧЕ И АЗ ДОЖИВЯХ ДА СЪМ ИНТЕРНЕТ, ДА ЧЕТА ЗА МИКРОЧИПОВЕ И ДАЖЕ ЗА ГОЛЕМИЯ ЕЛЕКТРОНЕН КОЛАЙДЕР

 35. ИСУС ДОЙДЕ ДА СПАСИ ВСЕКИ ПОКАЯЛ СЕ.И КОЙТО ГО ПРИЕМЕ В СЪРЦЕТО СИ ЩЕ СЕ СПАСИ ОТ ВЕЧНИЯ ОГЪН.КАК СТАВА ТОВА?ЗАСТАВАШ НА КОЛЕНЕ И ЗАПОЧВАШ ДА СЕ МОЛИШ БОГ ДА ТИ ПРОСТИ ГРЕХОВЕТЕ (АКО ИСКАШ ТОВА ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ)АКО СИ КРАЛ ЛЪГАЛ,ПРЕЛЮБОДЕЙСТВАЛ ИЛИ ИЗВЪРШИЛ ДРУГИ ГРЕХОВЕ СПИРАШ ДА ГИ ПРАВИШ.БОГ ЩЕ ТИ ДАДЕ ВЕЧЕН ЖИВОТ ИЗПЪЛНЕН С МИР И ГОНЕНИЯ ЗАТОВА ЧЕ СИ ПОВЯРВАЛ В БОГ.НИКОЙ НЕ Е ЗАСЛУЖИЛ ТОВА ТО СЕ ДАВА ДАРОМ.НАМЕРИ СИ БИБЛИЯ И ЕВАНГЕЛСКА ЦЪРКВА,И ЧАКАЙ БОГ ДА ТИ ДАДЕ СВЕТИЯ ДУХ. ИСКАЙ ВСИЧКО В МОЛИТВА.
  АЗ СЪМ ПУШИЛ МАРИХУАНА,СЛЕД ТОВА ЗАПОЧНАХ ДА ПЕЧЕЛЯ ПО 100 000 ЛВ.НА ГОДИНА.ИСКАМ ДА ВИ КАЖА ЧЕ БОЖИЕТО ПРИСЪСТВИЕ И БЛАГОСЛОВЕНИЕ ПРЕВЪЗХОЖДА ВСИЧКО ТОВА.
  АКО СЕ ПОМОЛИШ С ТАЗИ МОЛИТВА ОТ ЦЕЛОТО СИ СЪРЦЕ ТО ТИ ВЕЧЕ СИ ПО ТЕСНИЯТ ПЪТ И МИНАВАШ ПО ТЯСНАТА ПОРТА.
  БОЖЕ АЗ ИДВАМ ПРИ ТЕБ В ИМЕТО НА ИСУС ХРИСТОС И ТЕ МОЛЯ ДА МИ ПРОСТИШ ВСЕКИ ГРЯХ И БЕЗЗАКОНИЕ КОЕТО СЪМ ИЗВЪРШИЛ(А)ДА МЕ УМИЕШ С КРЪВТА НА ИСУС И ДА МЕ НАПРАВИШ ТВОЕ ДЕТЕ.АЗ ВЯРВАМ В ИСУС ЧЕ ДОЙДЕ НА ЗЕМЯТА И УМРЯ НА КРЪСТА И ВЪЗКРЪСНА НА ТРЕТИЯ ДЕН ЗА МОЕ ОПРАВДАНИЕ.В ИМЕТО НА ИСУС СЕ МОЛЯ АМИН. НЯКОЙ ЩЕ ПОПИТА ЗА КРЪВТА НА ИСУС. ПИСАНО Е ЧЕ ВСЕКИ ГРЯХ СЕ ЗАПЛАЩА СЪС СМЪРТ.А ЖИВОТЪТ Е В КРЪВТА НА ЧОВЕКА ЗАТОВА ТРЯБВАШЕ ИСУС ДА УМРЕ ВМЕСТО НАС И НЕГОВАТА КРЪВ НИ ОЧИСТВА ОТ ВСЕКИ ГРЯХ И НЕЧИСТОТА.БОЖИЯТА МИЛОСТ И БЛАГОДАТ ДА ОСТАНАТ С ВАС И НЕ ЗАБРАВЯТЕ ЧЕ СЛЕД КАТО ГО ПРИЕМЕТЕ ЩЕ ЗАПОЧНАТ ВСИЧКИ РОДНИНИ И ПРИЯТЕЛИ ДА ВИ МРАЗЯТ И ОТХВЪРЛЯТ,(ТОГАВА ЗНАЙТЕ ЧЕ СТЕ НА ВЕРНИЯТ ПЪТ)ЩЕ ВИ ОБИЖДАТ И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ НО ИСУС КАЗА ЧЕ КОЙТО УСТОИ ДО КРАЙ ТОЙ ЩЕ БЪДЕ СПАСЕН.

  • На какво по точно да устои,на гнета и потиснатостта или на молитвата или пък на собственото си мерзаво търпение.

 36. Chipove triabva da se slagat na mutrite,shte vidite,che tochno te niama da glasuvat v narodnoto sabranie-Za-zashtoto vinagi shte sa pod kontrol.

 37. Готови ли сте да се предадете на дявола ?Библията го е описала точно,насила ще ни бележат и отрова ни вкарват в телата . Къде сте християни,къде са вашите митрополити и служещи на БОГА попове? Защо мълчите и не се противопоставяте на дявола ? Или вие забравихте гласът на БИБЛИЯТА!

   • Да де какво толкова, нали ще ни въздействат психиката,та може и да ни направят всички християни.
    Само че онези които го въвеждат на дали ще се чипират.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s