Всеки българин – с микро чип!

2010-04-18T171306Z_1555784139_GM1E64J03CE01_RTRMADP_3_BRAIN_4ab3a884a9България се кани да приеме аналогичен на американския закон, приет от кабинета на Барак Обама, според който всеки човек ще има вграден в тялото микро-чип. Очакванията са това да се случи с гражданите на България през 2013 г.

Валери Борисов, зам.-министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията и секретар на Съвета за административна реформа съобщи по време на Десетото заседание на Комитета за наблюдение на Оперативна програма “Административен капацитет”, че започва работа по изграждане на система за електронно идентифициране на българските граждани.

Гражданите, които откажат да бъдат микро чипирани, няма да имат достъп до редица услуги или ще бъде затруднено ползването на същите от тях. Чипираните българи ще получат “бонуси”, а това озночавало, че болшинството граждани щели да приемат радиочестотния чип (RFID), сподели Валери Борисов.

00003xdh“Светът днес” припомня, че на 28 май 2012 г. Валери Борисов, зам.-министър на Транспорта, ИТ и съобщенията заяви по време на форума BizTech 2012, че “в момента се изгражда система за електронна идентификация на българия гражданин. Това ще бъде уникален идентификатор, подобен на личната карта”, – добави тогава Борисов.

1167_02“Светът днес” припомня, че това е само прелюдия към т.нар. микро-чип, наричан още “Дигитален Ангел”, който е с големина на оризово зърно. Предназначението му е да зазамени всички налични документи за самоличност, а така също и всички банкоматни и кредитни карти. Импантацията на Дигиталния Ангел се извършвала върху дясната ръка или челото. Той заменял необходимостта от плащане на пари в брой, като всякакъв вид плащания ще се извършват по електронен път. Ръководителите на всички развити страни са взели решение за повсеместно въвеждане и имплантиране на Дигиталния Ангел на цялото население по света, което трябвало да се осъществи в най-кратки срокове.

2006-03-30_-_handsДигиталният Ангел съдържа идентифицираща преносителя си информация и постоянно излъчва идентификационен код-номер за всеки човек, ретланслиращ се от GPS-сателити. Идеята за имплантирането е да предотврати изгубването на който и да е човек, постоянна наличност на личните му документи, удостоверяващи самоличността, образованието, криминалното минало, здравното осигуряване, финансовия статус и пр.

bigstock_Technology_Mind_With_Pull_Swit_16045913Така се увеличавала сигурността на хората срещу отвличане, защото местонахождението на всеки човек се следи непрекъснато от GPS-сателити. Финансовите злоупотреби също били изключени, защото при изваждане на изпланта от тялото на човека, той спира да функционира, а към глобалния компютър се изпраща съобщение, че той е вън от тялото му.

bruce-dale-extreme-close-up-of-a-microchip-on-a-fingertipДигиталният Ангел осигурявал също откриването изгубени хора, свързвал пациентите с компютъра на личния му лекар, изпращал информация за здравословното състояние (кръвно налягане, сърдечен пулс, кръвна захар и др.).

Какви са заплахите от микро-чиповете в тялото ни?
–    Без наличието на Дигиталните Ангели вие няма да можете да продавате, т.е. да осъществявате бизнес, няма да можете да купувате, защото всеки друг метод за разплащане ще бъде изключен и по същество ще бъде излишен.
–    В Дигиталния Ангел е вложена технология, позволяваща ПСИХИЧЕСКИ КОНТРОЛ над хората и убежденията им.
–    Информацията за всяка банкова сметка, с която боравите чрез кредитните и банковите ви карти, ще се съхранява и обработва от Мегакомпютъра.
–    При повреда на Дигиталния Ангел, ще получите силно болезнени и обезпокояващи симптоми.
–    Чрез Дигиталния Ангел вие ще се превърнете в биоробот, ще бъдете под постоянен психически контрол.

ipill-01-hБио-чипът е с размери 7 мм дължина и 0.075 мм широчина. Той се състои от транспондер (система за запазване и възпроизвеждане на информация за микрочипове) и презареждаща се литиева батерия. Батерията се презарежда от термодиод, който произвежда електричество, съответстващо на промените на телесната температура. Прочитането на информацията се излъчва чрез лъчение, както при дистанционното.

Смисълът на био-чипизацията откриваме в документ на Европейския съюз, приет през март 2005 г. (от Европейската групи по етика в науката и новите технологии, раздел 5): “Съвременното общество застана лице в лице с промените, които са в състояние да променят човешката същност…”
През юни 2008 г., на заседание на елитната международна организация “Билдербергски клуб”, е обсъден въпроса за широкомащабната имплантация на подкожни микрочипове, под предлог с борбата срещу тероризма и необходимостта да се гарантира на лекарите достъп до информация за състоянието на болните в извънредни ситуации.

mdf28859Предполага се, че на първо време процесът по микро-чипирането ще бъде доброволен, но след първия етап ще последва задължителна процедура, става ясно от съобщението от Центъра “Франклин” по изучаване на законодателството, а именно: “след запознаване с процедурата и всички преимущества, може да се пристъпи към задължителна имплантация”.

По непотвърдени данни MOTOROLА е фирмата, която ще произведе био-чиповете.

Ако чипът бъде отстранен чрез хирургическа намеса, малката капсула ще се спука, човекът ще бъде заразен от лития и микробактериите, а глобалната система ще засече, че чипът е бил отстранен и ще осведоми съответните власти.

Анализирайки представената информация, можем да направим следните изводи: чип-имплантирането е сериозен процес, резултат от добре финансирани изследвания. Настоящите му възможности са много по-огромни, отколкото се декларират официално.
До края на юли тази година теоретично трябва да приключи избора на фирма – изпълнител, а цялостният проект, ако няма обжалване, да бъде факт в средата на 2013 година, смята Борисов.

От 23 март 2013 г. всички жители на САЩ ще трябва да си поставят микрочип или медицински чип на ръката си.

312 отговора на “Всеки българин – с микро чип!

 1. KOЙТО ИМА УШИ ДА СЛУША, КОЙТО ИМА МОЗЪК, ДА МИСЛИ!
  ВАЖНО НАПЪТСТВИЕ ОТ БИБЛИЯТА ! :
  Библия, Откровение на Йоан, глава 13:

  16. И той ще направи, щото на всички – малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби – да се даде белег на дясната им ръка или на челата им,
  17. та никой да не може нито да купува, нито да продава, освен оня, който има тоя белег, или името на звяра, или числото на името му.
  18. Тук е мъдростта. Който има ум, нека пресметне числото на звяра, понеже е число на човек, и числото му е шестстотин шейсет и шест.

  Библия, Откровение на Йоан, глава 14:
  9. И трети Ангел ги последва, като говореше с висок глас: който се
  поклони на звяра и на образа му, и получи белег на челото си или на
  ръката си,
  10. той ще пие от виното на яростта Божия, вино неразводнено, наляно
  в чашата на гнева Му, и ще бъде измъчен с огън и жупел пред светите
  Ангели и пред Агнеца.
  11. Димът от мъчението им ще се издига вовеки веков; няма да имат
  покой ни денем, ни нощем ония, които се покланят на звяра и на образа
  му, и които получават белега на името му.

  Библия, Откровение на Йоан, глава 16:
  1. И чух от храма висок глас да казва на седемте Ангели: идете, излейте
  на земята седемте чаши с гнева Божий.
  2. Отиде първият Ангел, та изля на земята своята чаша; и по човеците,
  които имаха белега на звяра и се покланяха на образа му, появиха се
  лоши и люти струпеи.
  !!! БОГ ВИ ПРЕДУПРЕДИ ОЩЕ ПРЕДИ 2000 Г. ОТ ТУК НАТАТЪК ВСЕКИ РЕШАВА САМ!!!

 2. Интересна статия,има какво да се прочете, НО СТЕ ТОЛКОВА НЕГРАМОТНИ, че няма и да си направя усилието да я дочета до край.

  • Марсианката вие сте онази частицата -индивид от масони – илюминати , що доведоха мира в света пред вратите на Дявола

 3. Аве хора аз за вас незнам ама аз няма да си сложа тоя ЧИП искам истинския си аз а не някакъв робот да ме замества.

 4. ei hora i da vqrvate, i da ne vqrvate tova si e samata istina hristiqnite go ochakvat s ogromno netarpenie i nqmat strah no tiq koito ne vqrvat si mislqt che tova si e izmishliotina ama hich ne e izmishliotina

 5. Леле майко, колко прости хора, залухави до безсъзнание! Първо в статията се говори за електронна идентификация, което е същото нещо каквото са банковите карти или чиповете за отключване, които почти всеки ползва. Нещо полезно и безобидно.

  След което, тъпата маймуна написала статията обявява, че според идиотските й претенции да знае всичко това било еди какво си в мозъка и прочее прочее бабини деветини и религиозни малоумици. Така от една вярна информация се прави абсолютно нямащ нищо общо с реалноста водопад от глупости и манипулации, които карат масата лековерни малоумници да вземат всичко за чиста монета. Кретеноиди!

 6. Само през трупа ми долнопробни кучета !!! Крайно време е за ГРАЖДАНСКА ВОЙНА !!! НЕКА ДА НАПОИМ УЛИЦИТЕ СЪС ГНУСНАТА ИМ КРЪВ !!!!

 7. Тия са умопобъркани цялата идея е за контрол над хората. Независимо дали става въпрос за финасни, страхове, послушание и други. Това иде да покаже, че филмите, които ни пускат в „днешно“ време са точно толкова измислени колкото тази технология. Разберете, че нищо на този свят не се прави в угода за човечеството а за определена група хора. Колко овце има на тоя сват УЖАС

 8. Време беше Сатаната да се завърне!!! Нека Рогатия властва над нещастните овци! Мухахах черните деца ще пребъдат! Свобода и порок ще бъдат едно цяло. Кръв, цици, наркотици! Стига сте гледали в нещастната бибилия за отговори. Подкрепяте гей бракове, ядене на омари, разводи, изневери, отмъщение и прочие забранени от библията неща, но стане ли дума за чип в гъзза….Въййй.

  • TI malumen li si we smotanqk niq da ne sme roboti mamati sheeba qd me e na skapanqci kaot teb kadeto sa ZA tiq prostotii NIQ ROBOTI LI SME WE CARVUL

   • По-добре щеше да е ако си робот. Нямаше да си толкова неграмотен, вулгарен и елементарен. За щастие мнението на нискообразованата рая няма особено значение за това, как се случват нещата в наши дни.

  • никога няма да си сложа чип , аз да не съм полу робот някакъв ако ще глоба и в затвор да ме вкарат ,айде ся и библията го била предвидила вие сте ебахти наивните нека да ва следят щм имате нужда от бавачка

  • Хи ХИ ХИ с чипа ще ти контролират х…я дали ти става буахахаха по тъпо изказване не бях чувал баси. Ти си от населението бе малоумнико да не мислиш, че ще те пропуснат. Всичко е за определена група хора да се облажи както винаги. Защо мислиш ти рекламират скапаните си лекарства големите компании понеже отровата трябва да се продава. Понеже става бавно тровенето на народа и изсмукването на парите за лекове сега са измислили нов метод да убиват. Контрол на функциите на мозъка, пълен контрол над емоционалното и здравословно състояние ЧЕСТИТО вие сте новите ЗОМБИТА хихихихи.

 9. Във VBX7 гледах клип как на едно момче от Англия му слагат чип и после то отиде вечерта в една дискотека и си показа ръката и влезе без да плаща.Също във същият сайт гледах клип в който се казва,че искат да сложат чипове и на американските войници та когато ходят на мисии в други държави и някой ги отвлече да ги намират по лесно,а също в други държави искат да сложат чипове,понеже има много отвличания на бизнесмени и по този начин ще ги намират по лесно.

  • Тъпа кифла… като имат чип, хората ще ти го слагат отзад… също без да плащат… ЯКО , А ?!

 10. На тази земя никога няма да има мир и любов.даже в Библията пише,че те ще изчезнат и ще има много страдания.Но, ние трябва да предупредим хората,че ги чака по добро бъдеще когато дойде Господ,но ние трябва да се приготвим за неговото идване,защото Той ще ни заведе на по добро място в новата земя.Тогава хората ще живеят вечно и смърт,глад и болести няма да има,а относно чиповете и аз съм на мнение,че не трябва да се слагат.

 11. Аз Вярвам че Бог е в Контрол на Всичко,и каквото и да правим!Това което има да става според Библията ще стана можем само да се молим да устойм Това е Бог да е със Всички Нас АМИН !!!!!!!

 12. казано е ,че ще стане! Може би не точно тази година .Всичко върви натам. речено е в библията .Технологиите с всеки ден напредват и ни узурпират .Няма да е далеч ,когато ще сме белязани .Щом сме приели досега всичко ,ще приемем и последното ,по/точно /къде ще се скрием ?!Това е проклятието на нашето време в което сме се родили и живеем .НЕ СТЕ ЛИ РАЗБРАЛИ ДОСЕГА ,ЧЕ КОЛКОТО ПО–НЕЗАВИСИМИ ИСКАМЕ ДА БЪДЕМ ,ТОЛКОВА ПО-ПЛЪТНО СМЕ ПРИТИСНАТИ.Свободни са само скитниците .

  • NE SAMO V BIBLIIATA,TOVA E 4AST O NOVIA SVETOVEN RED,KOITO PLANIRAT MASONI I RAZNI TAKIVA ORGANIZATSII ZA POVSEMESTEN KONTROL,6TE NI RAZKAJAT IGRATA,AKO POZVOLIM 6TE IZ4EZNEM KATO SVOBODNO ISLE6TA RASA I DRUG 6TE RE6AVA VMESTO NAS,NO N ESE LUJETE,NIAMA D AE BOG,A NIKOI BOGAT,MAZAEN OTVRATITELN BANKER ILI POLITIK KOITO E 4AST OT TOZI SATANINSKI PLAN.

 13. Относно тези чипове-това се е говорило и преди..но сега като че ли стана новина.. и наистина Библията си го казва..и честно да си кажа,още като видях съвпаденията от статията „дясна ръка,чело..“ и като видях че както винаги и Дяволът е замесен….и си казах „НИКОГА! ПО-СКОРО ЩЕ УМРА,ОТКОЛКОТО ДА БЪДА ПРИНУДЕНА НАСИЛА ДА СЛОЖА ТАКОВА НЕЩО В СЕБЕ СИ..ДА ИЗМЕНЯ НА ВЯРАТА… НИКОГА!!! А и според мен никой,абсолютно никой не трябва да си дава власт,по-голяма от тази на Бога..защото времената в които се намираме са толкова коварни..навсякъде има такъв нихилизъм..повечето хора са изпаднали по всички параграфи..дори и да има вярващи,те са вярващи само на думи,не на дела- всеки спи с когото му падне, семейството като институция и верността са на изчезване..бедност.. човек би направил всичко,само и само да е добре- Бог,Дявол.. за някой е без значение(особено ако не е вярващ).. би направил всичко,само и само да е добре..а това „добре“ винаги завършва зле!

  • Абсолютни глупости ! Защо си мислиш, че това, в което вярваш ти е единствената и незаменима истина, прекалено арогантно от страна на „вярващите“. Така се раждат конфликтите, убеждавайки хората в правовярата на тяхната религия и в отсраняването на всичко, което е различно от тази „истина“. А не от това, че някой
   изневерява на жена си.

 14. Не мога да повярвам колко простотии измислиха тези хора!Компютри под формата на хапче,чипове наречени „Дигитален Ангел“…България ПРОПАДА,хора!Ние не трябва да позволяваме това да се случи на нашата мила родина,трябва да направим БУНТ!

 15. Po vsichko veche lichi che jiveem posledno vreme,vsichko koeto e napisano v bibliqta she se sluchi,no vsichki koito vqrvate v bog ne se pritesnqvaite zashoto ,Toi ne she ni ostavi i ne she ni zabravi.amin.

  • Амин! Не се страхувайте, приятели! Бог е обещал на верния Негов народ избавление след всички тези затруднения, които ще му се наложат. Няма да може да купуваме и да продаваме за известно време, но това време ще е кратко преди да дойде Той. Стойте верни под Неговото знаме!

 16. товае цицтат от Откровение на Йоан 13 глава , сами направете своя извод „14 И мамеше живеещите на земята чрез знаменията, които му беше позволено да извърши пред звяра, като казваше на живеещите на земята да направят образ на звяра, който беше ранен от сабята и оздравя.
  15 И позволи му се да даде дишане на зверовия образ, така щото зверовия образ да продума; също и да направи да бъдат избити ония, които не се покланят на зверовия образ.
  16 И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им;
  17 за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име.
  18 Тук е нужно мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест.“

 17. Po-golqmata chast ot napisanoto v tazi statiq e palna glupostl, tezi chipove shte se slagat samo na hora, koito go jelaiat, v amerika e taka, tam nqkoi den moje i da stanat zadaljitelno, no v Evropa tova e nevazmojno, tai kato e v protivorechie s Evropeiskata Harta za pravata na choveka!

  • Може да се вижда невъзможно това да стане, но Библията не лъже. По някакъв начин верният на Бога народ ще бъде поставен в критично положение, за да бъде принуден да се откаже да изпълнява волята Му, изразена в 10-те Негови заповеди.

 18. Гледайте филма In time (дилъри на време)- сюжета не разказва по- различна история

  • Тоя филм като го гледах, цяла седмица не можах да дойда на себе си…. Ужас…

 19. ХОРА ОСЪЗНАВАТЕ ЛИ , ЧЕ НЯКОЙ БОЛЕН УМ ИСКА ДА СЛОЖИ ЦЕЛИЯ СВЯТ НА КОЛЕНЕ . КАКВИ БИОРОБОТИ – НИЕ СМЕ ТВОРЕНИЯ НА ЕДНА ВЕЛИКА СИЛА – БОГ- А НЯКОЙ ИСКА ДА СТАНЕ ПО – ВЕЛИК ОТ НЕГО . Незная осъзнавате ли на какво облъчване ще бъдат подложени телата ни – след като сателит ще следи всяка наша стъпка .GSM ите сега са причина за много от раковите заболявания . Осъзнайте се – компанията, която ще изберат да произвежда микрочиповете ще спечели МИЛИОНИ. Хора не приемайте – това ще значи край на СВОБОДОТА ви!!!!

 20. Трябва да си супер прост да се връзваш на подобни фантасмагории!!!
  Учете повече природни науки за да не се бъзикат с вас. Страната където врачките са безумно богати а народа тъне в простотия и мизерия. Срам.

  • Не знам кой си мислиш ,че се „бъзика“ , но може би ако се позаинтересуваш и попрочетеш някоя и друга книга и се огледаш в света в който живееш.. хмм дали ще мислиш все още така ?!

   • А ти, читателю, какво си чел? Научна фантастика?…

 21. hora 4etete molavi do krai tovae edno proro4estvo kolto e pisano v bibliata v poslednata glava ot bibliata otkrovenie 13 glava ot 15 do 18 stix tam pi6e v 16 stix i prinijdava6e vsi4ki mallki i golemi bogati i siromasi svobodni i robi da im BDE POSTAVEN BELEG NA DESNATA RAKA ILI NA 4ELOTO 17 stix za dane mije niko da kupuva ili da prodava osven onzi koito nosi belega na zviara xora zviara E SATANA A NEGOVIA BELEK E NEDELATA I 666 NEGOVOTI 4ISLO 4ETETE BIBLIATA I 6TE RAZBERETE ne priemaite tozi 4ip odaitese na ISUS TRSETE CRKVA KOIATO PAZI I SBLUDAVA 10 BOJI ZAPOVEDI

 22. mnogo tribva da 4etem za 4isloto na zvira 666 ako niakoi go dopysne da my go slojat krai zavinagi vuv ada nima milost pomislete i razsudete…otkrovenie; 13-16.18stix…….

 23. НЕ СЪМ ВИЖДАЛ РЪКАТА ДЯВОЛА, НО ТОВА ЯВНО Е ЧОВЕШКО БЕЗУМИЕ! ПРЕСТАНЕТЕ ЗА ВСИЧКО ДА СЕ ОПРАВДАВАТЕ С ГОСПОД И ДЯВОЛ! ЧОВЕШКАТА АЛЧНОСТ И ЖЕЛАНИЕТО ЗА НЕОГРАНИЧЕНА ВЛАСТ Е В ДЪНОТО НА ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ! ОНИЯ РОБ, ДЕТО БЕЗУМНИТЕ АМЕРИКАНЦИ ВЕЧЕ ЗА ВТОРИ ПЪТ ГО ПУСНАХА В БЕЛИЯ ДОМ НАИСТИНА ГИ ПРАВИ ЛУДИ! НО, ТОВА НЕ ОЗНАЧАВА, НЕ НИЕ ЩЕ СТАНЕМ ТЯХНО ПОДОБИЕ! ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЯХ, ДЕТО ГУБЯТ СЪЗНАНИЕ КАТО ИМ СЕ КАЖЕ, ЧЕ ТОВА Е ЗАПОВЕД НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, НИЕ ГИ НЕ ПРИПАДАМЕ, А МАХАМЕ НЕУДОБНИТЕ НИ ПРАВИТЕЛСТВА! ТОЗИ ЧИП НАИСТИНА Е ИЗРОДСКА РАБОТА, НО ОТ НЕЯ, КАКТО И ОТ МНОГО ДРУГИ СЕ ПЕЧЕЛЯТ МИЛИАРДИ, И БОРБАТА НЯМА ДА Е ЛЕСНО, НО ДА НЕ СЕ ПРЕДАВАМЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО! ЧИПА ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ, С ЦЕНАТА НА ВСИЧКО!!!!!!!!!!!!

 24. Сега всичко зависи от НАС,НИЕ можем да го спрем НИЕ можем да се противопоставим С ТОВА НЕ МОГАТ ДА НИ ЗАДЪЛЖАТ освен ако не им позволим.

  • Съгласна съм, че приемането на чипа зависи от нас, но болшинството от народа така хитро ще бъде убеден в това дело, че сам ще поиска да му се сложи. А след известно време за нежелаещите, ще се намери начин да бъдат принудени, защото пророчествата в Словото на Бога няма да се изменят. Верният народ ще бъде изпитан в това последно време. Който остане верен на Него, ще бъде наследник на Неговите обещания.

 25. Да го духат чифутите, няма да си слагам микрочип!!!

 26. Аз откога чакам тея чипове!На мъжа ми да сложат два даже!Като ми каже,че е бил за риба,се оказва,че е бил „пРИ тАРЛЪО“с пийняците от квартала!

  • iskash da si robot otivai v amerika 😡 ti si ne normalna ? koi s vsi4kiq si shte iska da e rob ? ne vi proumqvam da ne ste idioti :l

 27. „И му се даде да даде дишане на образа на звяра, така че образът на звяра дори да проговори и да направи да бъдат избити онези, които не се покланят на образа на звяра. И принуждаваше всички – малки и големи, богати и бедни, свободни и роби – да им се сложи белег на дясната ръка или на челата им, за да не може никой да купува или да продава освен онзи, който носи белега, името на звяра или числото на неговото име.“ Откр. 13:15-17.

 28. Trqbva vseki chovek da se zamisli mnogo seriozno…., koito go prieme chipa, shte bade postoqno sleden!!!
  Nqma da ima neshto skrito ot vlastite!
  Tova li iskate za sebe si I za bluskite…?
  Ako ne go iskate…. , togava vkliuchete se v POTESTA I glasuvaite za NESAGLASEN!
  TRQBVA DA SE BORIM , I DA NE POZVOLIM TEZI CHIPOVE V NASHATA DARJAVA !!!!
  Boli me za Bg Narod …., zashtoto prodaljat nqkoi pikliuvci da sasipvat darjavata no I horata!!!

  • Здравей Никита, къде е този протест? Искам да се включа..

 29. Вас трябва да ви затворят някъде само лъжи говорите кретени

  • Приятел, обърни се около себе си, потърси в гугъла повече ИНФО за МИКРОЧИПОВЕТЕ и…ще се убедиш, че „тази глупост“ ще стане тази година РЕАЛНОСТ за теб и близките ти!!! Така, че те съветвам да СЕ СЪБУДИШ и да ПОВЯРВАШ в Злото, което ще ПОХЛОПА НА ВРАТАТА ТИ!!! МОже да се включиш в ПРОТЕСТА и да гласуваш като „НЕСЪГЛАСЕН“. Благодаря ти от името на всеки българин!!!

 30. Не е ясно чак пък какви ползи би имало от такова чипиране, ама е ясно каква вреда има…Даже не е и следенето, вредата е в това, да ПРИЕМЕШ да ти сложат такова нещо, знаейки символиката от Откровението, даже въпреки, че я знаеш. И не случайно са решили да е точно на дясната ръка. Що не е в ухото например? Номерът е да накарат хората да се подиграят с религията на предците си…както непрекъснато опитват и да ни накарат да се подиграваме с националните си идеали …“за добро“, „за равноправие“, „за човешки права“, „за улеснение на живота“…уж… ама защо не накарат първо евреите да се подиграват с техните идеали? Дори само като инат, като неприемане на символа на антихристиянството – а то е и на античовещината – не бива никой да се съгласява на чипиране. Изборът не е „удобство и сигурност срещу религиозен фанатизъм“, „човешко достойнство срещу идиотски меркантилизъм“.

 31. Това е ужасно!!! Не го приемайте!!! искат пълен контрол над нас повсчкакъв възможен начин! Първо казват “ ето…за добро е и на кучетата слагаме, че да сте по спокойни….аиде и вие си сложете! “ предпочитам да се гръмна! Не го приемайте! не ги слушайте! Плащат на хора да ви казват, че това е хубаво и че нищо няма да в стане!!! ЛЪЖАТ! ВСИЧКИТЕ! тук трчбва да има бунт и не бива да правим каквото ни казват! аз нчма да го направя! и вие не трябва! Не се пречупвайте! Помните ли толкова време като се били под турско робство? Това ще е ПО-ЗЛЕ!!!!! Нчма да имаме собствени мисли, емоции, чувства, сънища, желания…..колко още мога да напиша…..Бъдете силни…моля ви! Бащата на Аспарух какво е показал с онея клечки? Сами не може! Трябва да сме заедно! Не само България!

  • Откровение 13:16-18
   16. И той ще направи, щото на всички – малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби – да се даде белег на дясната им ръка или на челата им,
   17. та никой да не може нито да купува, нито да продава, освен оня, който има тоя белег, или името на звяра, или числото на името му.
   18. Тук е мъдростта. Който има ум, нека пресметне числото на звяра, понеже е число на човек, и числото му е шестстотин шейсет и шест.
   (Библията)

   Да ви изглежда познато след като прочетохте статията?
   Това е пророчество, дадено в Библията преди цели 2000 години.
   Още едно доказателство, че авторът на Библията е самият Бог, защото кой човек би могъл да знае какво точно ще се случи след 2000 години?
   Единственото спасение-ИСУС ХРИСТОС!

   • кой човек ли тъпачка такава, този който е измислил и написал библията, а именно неизвестния еврейн мойсей… факт е че те шибаните евреи живеят с мислите че са господарите на Земята и че това което са написали в Библията е като програма за това което мислят да направят с всички останали народи които поробят чрез парите си. тея ненормални мизантропични копелета чифутите, които искат да унищожат света и положителното развитие на човечеството и хората… „Елита“ кой елит? Злия и унищожителния разбира се.

   • Всели ,който си постави тоя микро4ип-СЕ ОТКАЗВА ОТ СВЕТИЯТ ДУХ,КОЙТО Е ПОЛУ4ИЛ ПРИ СВЕТОТО КРЪЩЕНИЕ и става РОБ на Антихриста!Християни дайте живота си за нашия Господ Иисус Христос,както и Той беше разпънат на Кръста заради нас!

 32. Абсолютна простотия! Опитват се да ни направят едни роботи и да ни управляват. Ако това бъде прието предпочитам да живея в друга страна, отколкото да бъда някакъв РОБ!!! Откъде накъде ще дам доброволно правото на някого да ме следи и да получава всякаква лична информация за мен, това си е чист опит за контрол над човешките права.

   • Точно това е лошото, че е за ЦЕЛИЯТ СВЯТ! Което означава, че няма да има място ,където да се скриеш, или да избегнеш микрочиповете! ГОЛЯМО ГОРКО СЕ ЗАДАВА, БЪЛГАРИ, МНОГО ГОЛЯМО ЗЛО!!!!! БОГ ДА ОПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!

  • „кой човек ли тъпачка такава, този който е измислил и написал библията“ Ееееееей, един ден ще застанеш пред престола на Твореца и това, което си написал тук, ще ти се покаже като на видео и тогава ще разбереш Кой е написал Библията. Но тогава ще бъде много късно за покаяние. Днес е спасителният ден.

 33. Килото стига си ни призовавал да четем..начетохме се,знаем за всички хубави страни на електронните устройства,но не приемам за нормално нито постоянното следене по улиците(а то вече е факт) нито чипирането на хора и животни,но то също е факт…за жалост така ги предлагат нещата ,че ти сам да пожелаеш да си го инплантираш…ПАЗИ ГОСПОДИ НАС И ДЕЦАТА НИ от всички идиоти,които ги измислиха и предложите тези неща(включително ГМО и създаването на роботи-хора)затова бяха наказани японците,но не знам дали го разбраха

  • Начели сте се, да. Начели сте се на такива малоумни статии. Да, да ни пази господ и нас и децата ни от идиотията, напълно съм съгласен… Малко информация – В тази конспиративна теория има много факти от реалността, но изводите в нея, които са базирани на страх са глупави. В подобни статии най-често имат предвид пасивни RFID чипове, които не могат да комуникрат на повече от няколко метра. За да има връзка с някакъв „Суперкомпютър“ трябва да има и самостоятелен източник на захранване, а изискванията за този източник правят имплантирането в момента невъзможно на практика. Това за главоболието и болезнените симптоми са глупости в общия случай – и в момента има много имплантирани устройства например пейсмейкъри и дълбокомозъчни стимулатори (при лечение на дистония и паркинскон) и хората които ги носят нямат проблеми със самите импланти и нямат друг избор. Но вас какво ви интересува, че тази технология помага на някой? Вие виждали ли сте как живее болен от дистония? Но нека се мъчат хората, важното е да не се нарушава спокойствието на такива „загрижени“ граждани като вас.
   Другият проблем с информацията и сега го има в известна степен – „суперкомпютърът“ на ЕСГРАОН съдържа доста лична информация… Ако някой от конспиратистите попадне в инцидент и трябва да му се прелее кръв незабавно, и поради липса на данни не му прелеят въобще, сигурно би му се искало лекарите да имаха тази информация… В Европа има изследователски проект който се казва Ангели закрилници и наистина в основата му е заложена обмяна на огромно количество информация, само, че тази информация не се съхранявана в централен суперкомпютър, а е разпределена в отделните устройства, които НЕ са имплантирани чипове. Прост пример на приложение: ако има две такива устройства – едно в автомобил движещ се с висока скорост и друго при дете пресичащо пред автомобила, комуникирайки двете устройства могат да предотвратят инцидент, като животът на детето не зависи от реакциите на водача. В случай на инцидент тези устройства биха дали информация на лекарите за пострадалите, което очевидно би било от полза за тези пострадали. Друг основен елемент на който се обръща особено внимание в проекта е сигурността и защитата на личните данни. Това е много хубав обществено полезен проект… А Дигиталният ангел (VeriMed), продукт на някаква американска компания, е RFID имплант одобрен от FDA, който може да се чете само от много близко разстояние и съдържа един 16 цифров номер и нищо повече. Номерът отговаря на елемент от защитена база данни съдържаща информацията за пациента, но ако тази информация я няма предварително този номер за нищо не служи…

   A вие продължавайте да четете и ще стигнете до извода, че никой няма да ви иНплантира нищо.

   • Само д вметна, че изследването за кръвна група се прави да по-малко от две минути… не им трябват нито чипове нито нищо, за да ти я проделят докато те карат към интензивното.

   • А да кажеш нещо за лития в чиповете? Нали знаеш какво се случи на оня руски журналист??? „Ако чипът бъде отстранен по хирургичен път, човекът ще бъде заразен от лития.“ Ами ако наистина се наложи поради някаква операция да се махне този чип??? Не можело да се злоупотребява с банковите сметки??? – Ако чипът е в ръката, какво пречи на престъпниците да отрежат ръката на човека и да злоупотребят с банковата му сметка??? Ако сериозно са решили да го отвлекат, ще му отрежат ръката и ще я оставят на пейката в парка – нека я засича джипиеса… Тук не става дума за никакви лечебни импланти от рода на пейсмейкърите и за лечение на паркинсон. ДА НЕ СИ ПЛАТЕН АПОЛОГЕТ НА ТАЗИ ДИВОТИЯ??? !!!

   • Писна ми да обяснявам на идиоти, но ще потретя: Да има опасност подобна технология да се използва за директен контрол над на населението (въпреки, че е много по лесно да ви контролират като ви държат в страх). Единственият начин да се предотвратят подобни ефекти е хората да се информират колкото се може повече и да противодействат на конкретната заплаха. Например обществен контрол и гаранции на системата за сигурност на информацията над подобни устройства. Но вашите малки и загладени мозъчета не могат да го проумеят това и се противпоставят на всичко което може да доведе до негативен за обществото сценарии, въпреки че има стотици хиляди хора, който имат полза от такава технология. Но на вас не ви пука за тях нали? По тази логика защо не забраните произвеждането на чипове, а? Все пак ако няма чипове няма да има какво да ви имплантират и как да ви следят. Насраните ви задници са способни да видят само подобен сценарии в който ви контролират и манипулират….

  • А така! Браво! Накликайте минусите! Жалко, че това няма да ви направи по-умни, вместо да прочетете текста и да се замислите. Вие сте изгубена кауза, но дано да децата ви въпреки вас развият способност за рационално мислене.

   • Рационално мислещия, колко ти платиха, за да защитаваш подобна дивотия??? Като си толкова умен, инжектирай си направо литий, що ти трябва чип???

   • Недоволният, не разбирам каква връзка намираш между лития и имплантираната електроника. Не са нужни батерии.. За болните от дистония (а и не само за тях – напр. много хора ползват кохлеарни апарати и пейс мейкъри) в момента единственото решение са импланти. И ако това е единственият начин да спреш да гледаш само от собствената си камбанария ти пожелавам детето ти да се разболее от дистония. Ще ти помогне да си малко по-обективен.

 34. Явно тези ,които коментират не познават технологията.Тя е измислена от руснаците по време на студената война.Чипа не се нуждае от много енергия,но при високочестотно сканиране , излъчва сигнал,достатъчен да бъде засечен от мощен приемник. Освен това работи на честотата на която работи и човешкия мозък. Целта на Илюминати е да имат контрол над всички хора. Финансирано е от тях.

  • Още един начетен. Твоят мозък на колко мегахерца работи?

   • Бих ти изтръгнал грачмула с голи ръце… гаден последовател на дявола такъв!!!! спри да се прайш на умен и отивай ако искаш целия се накичи в процесори и чипове, ша та еба в пумяра

 35. kakvi sa tia gluposti s tia chipove!ABE TIA HORA NIAMA LI DA PRESTANAT1 DA TORMOZIAT CHOVECHESTVOTO I DA SE OPITVAT DA VLIIAIAT NA PSIHIKATA NA HORATA I DA SE OPITVAT PO VSIAKAKAV NACHIN DA KONTROLIRAT POVEDENIETO NA CHOVEKA!VSICHKO TOVA ME PLASHI!PRILICHA NA RABOTA NA DIAVOLA!

 36. АКО ПРЕКАЛЕНО СРЕЩАТЕ НЯКОЙ – И ПЪТИЩАТА ВИ СЕ ЗАСИЧАТ – НЕСЪМНЕНО И ДВАМАТА ВЕЧЕ ГО ИЗАТЯ – НЯКАКВА СТАРА НЕОПЕРАТИВНАЯ ГЕНЕРАЦИЯ.

 37. 3draveite,vcizci pacce,gocpod da vi blagoclovi.a3 jiveia v italia,na men,bog mi dade mnogo,i aco triabva da ce clagat te3i cipove,nikoga niama da piema,ako triabva vcizko koeto imam da go 3agubia,no vav imeto na bog,3a6toto,to3i koito prieme,6te bade ocaden 3avinagi,a to3i koito ne prieme 6te bade cpacen 3avinagi.obizam bog i nicoga niama da ce otkaja ot nego.amen-badete cilni xora 3a6toto bog idva mnogo ckoro.

 38. kakwo izmstvate wyprosa-iskate li chip ili ne iskate
  kato ne iskata kak shte wi manipulirat da vi go slozat
  i moze li da zloupotrebqt i .go napravqt vypreki vasheto nesyglasie

  • ДА, МОГАТ! защото това се описва в Евангелието. Все някога това ще стане и то скоро, но от нашата свободна воля зависи дали ще го приемем или не

  • „Гражданите, които откажат да бъдат микро чипирани, няма да имат достъп до редица услуги или ще бъде затруднено ползването на същите от тях. Чипираните българи ще получат “бонуси”, а това озночавало, че болшинството граждани щели да приемат радиочестотния чип (RFID)…“

 39. Nikoga…nikoga nqma da sloja takova neshto v sebesi ako shte i da se pukat… ako neshto stane ne pravelno az shte omra. Ne mersi mnogo no nqma da zema

  • Поздравления за силната воля да се противопоставиш на подтисниците! Иначе ти вече си интелектуално „омряла“, не е нужно да става нещо „не правелно“. „Земи“ и си научи езика, а?

   • Г-н Мурдаров, тук не е място за обиди. Не сме на коментарите, за да учим български език, а да се подкрепяме в добрата кауза.

 40. Само не знам защо автора на статията не си е написал името, както се прави при писането на сратии целящи да изглеждат като публикацйонен матерял, и не е цитирал източниците на информация достатъчно коректно за да могат да се проверят.

 41. Да аз съм носил такъв чип в джоба си за определен период от време за да влизам в една сграда на ЕС в Кипър, на 2 метра от стената вратата се отваряше. Напълно е възможно още повече че УСА получава тея технологии директно от

  • Занимавам се от десет години с тази технология за това знам какво приказвам, технологията по дефиниция е ограничена от към разстояние, а автора на тази статия преиначава изнесена информация за да е в синхрон на неговата идея. Хубавото е, че освен библейски фанатици има и мислещи хора съдейки по коментарите. А между другото литиевата батерийка и начина по който тя се зарежда от тялото е гениален(за да изглежда дяволска цялата работа може би)но на RFID ампулката не и трябва собствено захранване, то се осигурява от четящото устройство. Тези малки RFID ампулки за подкожен монтаж имат разстояние за прочит около 5-15см. Дори и извънземните да се намесят не може да се прочетат от спътник.

   • И за 10 год. какво си научил? Поинтересувай се и от други области на науката и ще разбереш каква е вредата… В една вселена, съставена от вълни всяко вмешателство в естествената модулация на честотите на тялото и мозъка води според мен до нежелани ефекти. И да, технологията е с цел контрол, а не улеснение … Кой има интерес да прави нещо просто ей така, „на ползу роду“ ???

 42. Не виждате ли че автора си пише технически неграмотната статия на тема световната конспирация цитирайки човек, който казва не що съвсем различно. И бъдете спокойни технически е невъзможно сега и за напред да се следи човек от спътник чрез RFID, (чийто обхват е едва няколко см за тези в ампула) и микрочип с такива размери, смело тяърдя че и след сто години няма да има такава технология, защото не опира до развиване на технологията а до основни физични закони. Ако искате си губете времето с подобни теории ако искате и живота ваша работа.

  • Да, но страхът надделява над разума, а те същите тия конспиратисти много се страхуват и от това някой да не им манипулира живота. Не осъзнават, че унверсалният метод за манипулация е страхът, който като всяка друга неконтролирана емоция пречи на обективното анализиране и разумното взимане на решения. На практика на един такъв му даваш стимул предизвикващ страх, като съответната реакция е насочена към желаната от теб посока – може да бъде активна или пасивна. Най-простият пример е с пасивна реакция – отнемаш му вниманието от реално съществуващи проблеми като предизвикваш страх от нещо нереално – „ЧИПИРАНЕТО“. В активният случай целта е манипулираният да предприеме някакви действия продиктувани от страх, които да доведат до ползи за манипулиращият… Глупавият българин вместо да отдели 15 минути да прочете за RFID, за оригиналното устройство, как работи и за ползите от него (а не само за евентуалните вреди), да прочете и за електронната идентификация, би повярвал безусловно на такива малоумни статии и би излязъл на улицата да протестира срещу „имплантите“ и „микрочиповете“. Мислете!

   • Само дето някои са толкова късогледи, че не виждат, че това е само началото. Разбира се, че в началото няма да ти сложат нещо с което да те контролират, ще ти го сложат после след като за теб това стане съвсем нормално, както сега са нормални мобилните телефони…

   • Ще ти го сложат ако отказваш да мислиш. Аз не взимам решения въз основа на това с което съм свикнал, а анализ на конкретната ситуация в момента. Това в момента води до ползи за конкретна група хора, за която няма алтернатива – трябва да мрат и да страдат в противен случай. А вие, егоисти, взимате решение като не мислите за тези факти, мислите единствено, за евентуалните вреди, които би могла да има тази технология за вас и други като вас. Пропускате основния елемент, че това са ЕВЕНТУАЛНИ вреди. Има куп други условия за да се стигне до там и първото, от тях е да останете безкритични в страховете си.
    Админите, поддръжници на информационното затъмнение, ако обичат да не ми трият постовете.

   • Ей, Ват ли си, киловат ли си, не те знам, а пък и слабо ме интересуваш, само ще ти кажа, че ние сме християни. Ама това ще ти е много трудно да разбереш какво точно означава. И като християни, ние НАЙЙЙЙ-МАЛКО се страхуваме от тая работа. Нас просто ни удивлява фактът, че тези събития се развиват пред очите ни, в рамките на нашия живот. Даже това с чиповете, например, предизвиква радост в сърцата ни. Защото ние чакаме своя Господ. От 2000 години го чакаме. ТА КОЯ НЕВЯСТА НЕ ОЧАКВА С РАДОСТ, ЛЮБОВ И НЕТЪРПЕНИЕ ЖЕНИХА СИ! А това пък съвсем не можеш да го разбереш. Но няма да ти даскалувам в момента. ДЕРЗАЙТЕ, БРАТЯ И СЕСТРИ! И ОПАЗЕТЕ ТВЪРДОСТТА ВЪВ ВЯРАТА СИ! А

   • Елена (Рудолф може би? – но и мен, всъщност, не ме интересува кой точно елен си), Бихте ли разяснили смисъла на поста ви? Наистина не го разбирам. Аз религия не споменавам в горния коментар, а вие ми опонирате като изтъквате религиозните си убеждения. Къде е връзката? Може да мислите и да сте разумни и пак да вярвате.
    Но след като споменахте религията – вашият господ ще дойде, не като го чакате, а като работите за това, което искате той да донесе – мир, любов, да няма страдания и т.н., а вашето е доста мързеливо тълкуване на християнството.

  • След тази „неграмотна“ статия, Вие ще сте един от първите, които ще си сложат чипа.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s