Журналисти помолиха лауреатите на Grammy да не показват интимните си части

image4s VKIIX 223892-justin-timberlake-and-janet-jackson Super Bowl XXXVIII: Halftime ShowЖурналистите от CBS се обърнаха с официално заявление към участниците в церемонията по връчване на музикалните награди Grammy, в което помолиха звездите да не показват интимните части от телата си, съобщи TMZ.
Журналистите се обърнаха към звездите с молба да проверят преди да стъпят на сцената къде се намират техните “гърди и задни части” и същите да бъдат “по подобаващ начин прикрити”. Представителите на СВS настоятелно препоръчват на участниците в церемонията да не се появяват пред обективите на телевизионните камери в прозрачни дрехи, а също да проверят има ли по роклите и блузките им скъсани части, които могат да се разтворят в най-неподходящия момент.

Много средства за масова информация подозират, че молбата за целомъдрие от страна на телевизионната компания е свързана с неприятния инцидент с певицата Джанет Джексън по време на връчването на Grammy през 2004 г. Тогава гърдите на стоящата на сцената изпълнителка случайно се оголиха за няколко секунди. През 2004 г. CBS пряко излъчваше церемонията и беше обсипана от протести на зрители, които недоволстваха “от развратните кадри”, които телевизията излъчваше. Зрители подадоха съдебен иск към телевизията в размер на 550 000 долара след церемонията.

Големи усилия положиха юридическите съветници на телевизията, за да убедят властта, че случилото се не е по тяхна вина. Връчването на Grammy тази година ще се състои на 10 февруари.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s