50 % от американците смятат, че лошото в САЩ предстои

Почти половината избиратели в САЩ (48 %) смятат, че за последните пет години държавата им е станала по-слаба, а 52 % от запитаните допускат, че лошите времена за икономиката на САЩ предстоят, става ясно от допитването, проведено от Fox News.

Според резултатите от допитването, 77 % от избирателите не одобряват работата на конгреса на САЩ, но 80 % от запитаните са доволни от работата на президента Барак Обама.

Повече от половината от запитаните (58 %) смятат, че правителството “има прекалено много власт” и ограничава свободите на гражданите в САЩ.

Американците са оптимисти – 65 % от тях са убедени, че имат всички шансове да реализират “американската мечта”.

“Светът днес” припомня, че т.нар. “американска мечта” не е нещо друго, а продукт на пропагандата за всеобща демокрация на американските средства за масова информация, под чието прикритие се извършват убийства, насилствено ограбване на страни и континенти, класово разделение на обществото и забогатяване на малък процент “приближени” към финансовата върхушка кланове.

Според данни от допитването, недоволните в страната са достатъчно много и са нагледен индикатор за вероятност от граждански сблъсъци, бунтове и метежи, които при наличието на огромното количество огнестрелно оръжие в частни ръце, прави ситуацията в САЩ взривоопасна.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s