TV7 изрита Люба Кулезич

snimka_42TV7 реши да не продължи договорните си отношения с водещата Люба Кулезич, съобщи телевизията. ”Г-жа Кулезич отказа да спазва елементарните журналистически стандарти за правене на публицистика – показването на различните гледни точки. Г-жа Кулезич не спази принципите на балансираността в ситуация, в която обществото е в състояние на масов протест и крайно настроено към политическия модел. В последното издание на “Насреща Люба Кулезич” беше накърнено достойнството и правото на гледна точка на протестиращите български граждани и беше отразен само един политически тип позиция.
Ръководството на телевизията се разграничава от това поведение и заявява отново своята позиция на пълна подкрепа на гражданското общество и показването на гледните точки на протестиращите. Благодарим на Люба Кулезич за съвместната работа, в която имаше и много положителни моменти”, заяви изпълнителният директор на TV7 Николай Бареков”, съобщават от TV 7.
“Светът днес” припомня, че в неделния ден, докато в предаването на Кулезич присъстваше Цветан Цветанов, а за фон вървеше репортаж за протестите в София, Люба Кулезич си позволи да изрече в синхрон с Цветан Цветанов думи, обрисуващи отношението й към протестиращите българи, а именно: “Колко са жалки!”

2 отговора на “TV7 изрита Люба Кулезич

  1. Най интересното предаване се премахва. Една будна съвест се посича. Напред с папагалщините на останалите манипулатори – вече се чувства стандартът CNN. Кошлуковщината обаче е непотопима, а барековщината тоже. Следващият ще е професор Вучков… Така е при всяка менте демокрация. На почит са манипулистите пазещи статуквото, а не журналистите.

  2. „Г-жа Кулезич отказа да спазва елементарните журналистически стандарти за правене на публицистика – показването на различните гледни точки. Г-жа Кулезич не спази принципите на балансираността в ситуация, в която обществото е в състояние на масов протест и крайно настроено към политическия модел.“ Интересни хора са от ТВ7. Взели са си пор, а после се сърдят, че мирише. Ми порът си е пор бе, телевизаджии, той друго просто не може!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s