Хъфингтън пост: Борисов – кой въобще го е чувал?

bokio-borisovСофия се бунтува срещу бедността. Там управляваше Бойко Борисов /кой въобще го е чувал?/, който предлагаше европейците да взимат пенсия по 120 евро. Това се казва в материал на Ив Боне, написан за „Хъфингтън пост“.

Цялото внимание на френските медии е приковано от Либия /свалянето на местния диктатор потопи страната в анархия/, Сирия /там бушува гражданска война, в която нашето правителство се стреми да застане на страната на ислямистите/ и Мали /страната може да си поеме въздух след нашата силова, но за щастие решителна намеса/. Въпреки това, гледайки като омагьосани тези пожари, ние забравяме за пламъка, който се издига в небето непосредствено до нас. Да, тук на изток, в България.

София /какво прекрасно име за столица!/ се възмущава, както ни призова Стефан Хесел, София се надигна, София се бунтува, защото много хора умират от студ и глад, защото тази и без това бедна страна е най-бедната страна в Европа…Въпреки това, Брюксел подкрепя приетата от София политика на строги икономии, бившият премиер на страната Бойко Борисов /кой въобще го е чувал?/ предлага да се намалят всички пенсии в Европа до 120 евро, а лидерът на европейската десница Жозеф Доул дава положителна оценка на отиващото си правителство, което свлече европейската страна до нивото на африканските. От 4 февруари нещастните българи излизат на улиците, въпреки студа, но френските журналисти не обръщат внимание на това. /БГНЕС /

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s