Иван Лечев: Моля се Богу социализмът да не се върне

9330_gallery_main“Не съм много въодушевен от случващото се, защото знам, че нищо няма да стане“, каза Константин Цеков.
Просто се моля Богу да не се повтори социализмът. На улицата има млади хора, но те не са преживели това, което ние сме преживели. И дай боже, днешните млади да не натресат социализма на своите деца. Това каза пред bTV Иван Лечев. В студиото той, Румен Бояджиев и Константин Цеков коментираха днешната ситуация в България, както и предстоящия юбилеен концерт на ФСБ , който ще се състои на 27 март в НДК.

“Канят ни само за концерт, не ни канят да кажем нашата, човешката си позиция”. Това каза на свой ред Румен Бояджиев и допълни: “За съжаление, всички сме засегнати от случващото се. Не само тези, които са на улицата”.

“Винаги зад някакъв бунт има някаква организация. Хората, които са “зад кулисите”, скоро ще ги видим”, каза още Румен Бояджиев.

Константин Цеков бе по-умерен от колегите си. “Не съм много въодушевен от случващото се, защото знам, че нищо няма да стане. Това е поредната организирана кампания. Затова аз си мисля за концерта ни на 27 март. В него ще има много позитивна енергия. Освен това ще има няколко неща, които въобще не сме свирили на концерт”.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s