Джордж Сорос се съди с любовницата си

EXCLUSIVE: Billionaire George Soros with new 26-year-old girlfriend Adriana in St BartsМилиардерът Джордж Сорос подаде съдебен иск срещу бившата си любовница Адриана Ферейра – актриса, снимаща се в бразилски сапунени сериали, съобщава американският таблоид The New York Post.
1399532_20110811200236.gifСпоред изданието, Сорос обвинява Ферейра в клевета, а също и в това, че хвърлила към него стъклена лампа по време на караницата им.
„За първи път имам възможност да отговоря на лъжливите изявления на госпожа Ферейра, а и да направя собствени такива, за да й се потърси отговорност за вредата, която причиниха на мистър Сорос нейните претенции“, – каза адвокатът на финансиста.
Според документите на юристите, живеещите на съпружески начала без брак Сорос и Ферейра са можели да се срещат и с други хора. Скандалът между тях се случил, когато, лежейки в леглото, актрисата попитала Сорос за апартамента, който финансистът обещал да й подари. Соос отговорил, че се среща с друга жена, която се радва да живее в този апартамент. Чувайки това, Ферейра се разбесняла и хвърлила стъклената лампа върху любовника си, но лампата прелетяла около Сорос и не го засегнала. След това жената стъпила върху стъклата и си порязала крака.
SPL238536_001Според юристите на Сорос, била извикана полицията и Ферейра направила няколко лъжливи изявления, в това число обвинила финансиста в това, че той я ударил по лицето.
largeПрез август 2011 г. става ясно, че актрисата е дала на съд милиардера, искайки от него 50 млн долара, защото Сорос „излъгал надеждите й“.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s