Мъж бере душа пребит от Шефа на полицията в Гоце Делчев

114651514742693Благой Георгиев Падарски, арестуван вчера по неизвестни причини от полицията в Гоце Делчев, е жестоко пребит днес от самия шеф на униформените в града Николай Тонев и негови подчинени, съобщиха наши читатели.
Началникът на полицията в Гоце Делчев Николай Тонев, по образование учител по физическо възпитание, лично е участвал в побоя. В резултат на него, Благой Падарски е тръгнал да бере душа и скоростно е бил откаран в Спешното отделение в града. Както е известно, обаче, спешното отделение не разполага със съдебен лекар, за да освидетелства човека.
Запознати с биографията на Николай Тонев от града твърдят, че неговото издигане за шеф на полицията в Гоце Делчев е станало факт, поради близките му контакти с Бойко Борисов по време на пребиваването на Тонев на мисия в Косово. След завръщането си в България, когато вече Бойко Борисов е министър-председател, той похвалил генерала и последният му се отплатил щедро с началническия пост, споделиха читатели от Гоце Делчев.
Жители от Гоце Делчев твърдят, че срещу шефа на полицията многократно са били пускани жалби в прокуратурата, които до момента не са дали никакъв резултат.

До момента не успяхме да осъществим връзка с шефа на полицията в Гоце Делчев.
Ще продължим да следим случая и своевременно ще ви информираме.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s