ПИСМО ДО МАТРИЯЛА

OLYMPUS DIGITAL CAMERAСлушай ся, драги мой Лош Матриял, наближава време за избор и просто ТРЯБВА да ме избереш, защото аз ти кроя много добрини и благини!

– Първото и основното – имам още да крада…. тъй де да усвоявамe европари, еврофондовете нали затова ги пуснах, напращели са, чакат и трябва да продължа с доенето. Бандата ГЕРБ….., тъй де глутницата от ГЕРБ чакат, проекти пишат и парите трябва да се усвояват иначе няма да има икономика, работни места, иновации, просперитет, интернет, … и всички ония непонятни за мен неща дето съм ги научил наизуст и ги повтарям при сгоден случай. А, да – и Пайнъра тъй и не успяхме да го уредим, но ще я поправим и тая досадна грешка, че иначе без култура сме наникъде!

– А хамериканските интереси кой ще ги наглежда? Понякога ме полазва едно чувство, че за хамериканците съм интересен докато съм на власт – не дай си боже да изгубят търпение и да ме пуснат за скрап – ще вземат някоя щайгичка с компроматчета да пуснат и после няма да ми стигнат кофпомпите да гасим пожара!

– Мишо Бирата, го няма вече, но трябва да защитавам ТИМ, Цветелинка, Цвъко и Армията на Калинките

– Некои далаверки така си и останаха недоконсумирани – авионите на Аню, магистралки още много чакат, шистовия газ яко напъва отдолу, що планина и море останаха незастроени, ехее!!!

– даже не си и помислям да работя за тебе, Лош Матриял, и да изпълня нещо от обещанията, но пък другите крадци, да не мислиш, че са се нагласили да работят за тебе? Аз ли не ги зная тия комунисти! Все пак и аз си имам партбилет тъй, че ги разбирам тия работи! Ще ти обещая да тикна гадовете от другите партии зад решетките, но няма как да стане реално, защото Съдебната Власт е независима от Закона, а пък Цацата съм го сложил не тях да кошаря, ами мене да не окошарят!

– ще ти обещая за Електронното Правителство каквото кажеш, ама то ми трябва като на Дявол Тамян, затова ще го получиш ама друг път! Електронното Правителство ще ми извади далаверите и ще осветли накацалите Калинки, затова дори и много да искам просто няма как да стане! Фидоската е също много против, защото Електронното Правителство ще направи Нотариусите безработни, а Фидоска макар да изглежда сита, си е вечно гладна!

– виж Матрияле, ще ти обещая, че ще намаля и децентрализирам администрацията, ама ще стане друг път щото без армията си от Калинки, аз Вождът съм генерал без Армия. Искам, ама няма как да стане щото верните ми Калинки също чакат трохички, трябва да са сити и не трябва да ги разочаровам, иначе кой ги знай тия червенушки – имам подозрение, че и под черните точки са червени…

– обещавам да направя поне още един милиард и тогаз МОЖЕ и да си отида, ако ме слушате, обичате и уважавате
Бъди благодарен Матрияле, много съм направил за тебе и както виждаш много имам да правя затуй, не НЕ МА ГЛЕДАЙ ТЪПО Лош Матрияле – ами се готви да бегаш да гласуваш смело за мене!

Абе аре стига обяснения – да не съм ти Министерство на Здравеопазването – няма да те предупреждавам – Лошия Матриял да гласува за мене, че ще му пратим ТИМ!
Ваш Боко

Източник: http://desperate-citizen.blogspot.com/search?updated-min=2013-01-01T00:00:00-08:00&updated-max=2014-01-01T00:00:00-08:00&max-results=7

2 отговора на “ПИСМО ДО МАТРИЯЛА

  1. Тъй, тъй, (не)драги Боко! Я да си върнем комунягите (БСП-то) и кагебистите (ДПС-то). Те са честни и почтени хора, при това комунисти. Ама нямали и трите качества наведнъж – к’во от т’ва…
    Ама не управлявали ефективно – глей си… децата им са по чужбината; дворците им – дворци; колите им – коли; сметките им – сметки; хонорарите им – хонорари…
    Пък и не се иска много – просто да не гласуваме: ДПС ще има 30%, комунистите – към 40% – квалифицирано мнозинство ще направят, а може и ЧЛЕН ПЪРВИ да ни върнат…
    Току виж, задминем Северна Корея…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s