И ОЩЕ ЗА МИШО КА.

votingСлед като и ДСБ, и ДПС, и други партии призоваха служебния премиер да махне от челото на „Информационно обслужване” дискредитиралият се „професор” от П.У.Т.К.А., самият той тръгна в контраатака.

Което отговаря напълно на характера му – ето едно мнение на специалист: „Въпросният индивид е в спорна норма .Той е със свръх завишени нива на манийно-депресивна психоза

симптоми:

Повишена двигателна активност

Речев напор

Субективно ускорен мисловен поток

Повишена самооценка и грандиозни идеи

Намалена потребност от сън

Абнормна отвлекаемост

Беззадръжно поведение

Личностна мимикрия

Практически за заболяването няма ефективно лечение, то продължава до живот..обаче при него не е типично обусловено заболяване а съставна и търсена част от неговият характер.

Свръхценостните му мисли, изказани по различни медии и форуми, кореспондират със зле прикритата мания за власт и внимание…Характерно за него е силната приспособимост тип“ ветропоказател“

Ако бъде направена психиатрична експертиза за годност да бъде в каквито и да е структури от национално значение резултатите биха били трагични..
Поради това, че не съм математик, инфото за „забележителните” успехи на това поприще, което имам е,че е въпросният и там е посредствен и често цитиран като плагиат.”

Но да оставим специалистите – напоследък им се отвори доста работа с Цветанов, Борисов, Фидосова, Плевнелиев…

Да се върнем на „професора”.

Който обеща да напише чек за 10 000 лева,  ако някой му донесе документ, показващ дори „една-единствена грешка, която да променя резултатите”.

Интересно предложение! Особено, ако се има предвид, че у нас май чекове не се ползват…

И особено интересно е, че затвърждава скептицизма на хората – щом дава 10 000 лева, ако го хванат, колко ли ще получи, ако не го сбарат?

Оставям настрани юридическите новаторства – доказателство за престъпление е само документ. Друго не се признава…

Ами тогава да се разгледат по-подробно нещата около референдума?

Или да се отговори най-после на въпроса – защо има разлика при официалния документ на ЦИК за президентските и местни избори през 2011 година като печатно издание и като електронен носител на диск?

Още повече, че никой още не го обвинява, а само се изказват скептични мнения относно наличие и на малка капка морал, разум и чест в личността му…

Не е безпристрастен. А е и нагъл, много нагъл…

При това и прекалено прост, за да не схваща за какво иде реч.

Е, как да не се порадва човек на думите Константинови – „Гарантирам, че бъдещите ни действия ще са същите…”

И няма как да не са. Да напомня ли, че прословутият Изборен кодекс – пълен с грешки, подвеждания, антиконституционни и неморални постановки, беше създаван от две лица /”лица” употребено метафдорично/ „професорът” и Фидосова?

Да напомня и друго. Още през 2011 година той предупреди – „В тази смешна игра, наречена „избори” да не се очаква нищо ново. Защото, постанови човекът от П.У.Т.К.А., „аз съм писал методиката на ЦИК”…

И СЕ СЕЩАМЕ. Преди няколко месеца тоя „професор” – де седне, де стане, все за фантомите в избирателните списъци говореше. Откак го настаниха на новия пост, тази тема изчезна от словесата му. Защо ли?

25 януари т.г. – „22 години се борим с фантомите в избирателните списъци като прасе с тиква, но въпреки това те са около 1 млн.”

17 март т.г. – „Имаме най-добрата система за обработка на изборните резултати, просто по-добра няма”…

А милионът? Какво стана?

Та при 6 949 120 избиратели /според данните за референдума/, 1 милион мъртви души е страхотно число…

Особено в ръцете на онзи, който брои…

Пак тогава някъде той каза, че за седмица би решил проблема.

22 години нищо не станало, сега за седмица БИ ГО НАПРАВИЛ???

Надали…Става като във вица за сина адвокат, дето се похвалил, че спечелил дето, влачено от бащата 20 години. А бащата му обяснил какъв глупак е – та нали с това дело бил издържан и изучен…

Поради което не чакайте от Мишо Ка. Да се реши проблема с фантомите.

Още повече, че става дума за поредното му изхвърляне /виж психиатрическия му портрет/.

Има закони, има всичко – освен желание за оправяне на системата.

Има си Закон за гражданската регистрация. Там всеки акт за смърт се вписва и е необяснимо как ГРАО подава на ЦИК лица, които не съществуват поради настъпила физическа смърт.

И е глупаво да ни обясняват как 130-годишни стояли в списъците, ама май били мъртви, обаче нямали издаден акт за смърт…

Ами да го издадат бе, аз нямам правомощия да го направя. Ако въпросните лица са безвестно изчезнали, се иска от съда обявяване на смъртта им, има си процедура в ЗЛС.

С една дума – закони си имаме достатъчно, текстовете им са достатъчно прецизни, въпросът е защо длъжностните лица, задължени от действащите закони не си вършат работата.

След като ГЕРБ няколко месеца преди изборите привидно сдаде властта, вероятността от изборни манипулации е дори още по-голяма. Тъй като по този начин до известна степен се преспива бдителността на гражданското общество. С други думи – „Вижте ние не управляваме и следователно не можем да манипулираме изборите”.

Само че на практика изборите ще бъдат проведени от кадри назначени от ГЕРБ и такива „безпристрастни” и „честни” професионалисти като Константинов. Така че спокойно можем да признаем – създаденото положение е предпоставка за провеждането на манипулирани и нечестни избори.

А за Мишо Ка…

Важното е, че той вече е осветен, той вече е белязан като човек, който ще направи всичко възможно тройната коалиция да не спечели. Това априори го боядисва в цвят, който не пасва с процедурите на представителната демокрация. И го прави негоден за нея, даже преди да са се състояли изборите.

Но въпросът има и друга страна. Ще се решат ли Райков и Плевнелиев да го запазят – въпреки недоволството от него?

Ако се решат, значи Мишо Ка. е незаменим за тяхната кауза, което още повече подсилва съмненията в неговата почтеност.

И увеличава убедеността ни в подготвяните мошеничества, измами и манипулации…

Автор: genek

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s