Кай би шута на Калина Крумова от НОВА?

imagээээesЕкс депутатката ще дебатира за медии и политици скоро

Кой и защо свали Калина Крумова от ефира на Нова телевизия, това се кани да разнищи екс депутатката след излизането си от телевизията, стана ясно от написаното във ФБ-профила й в понеделник. Екс водещата кани на мероприятие медиите, пред които ще издаде тайната около прогонването й от медията.
В профила си във ФБ Калина Крумова днес пусна следното съобщение:
„Уважаеми приятели, зрители на Нова ТВ и граждани на България,

Във връзка със свалянето ми от екран като водещ на сутрешния блок „Здравей, България“, се чуха различни версии, мнения, причини и интерпретации за това защо вече не заемам тази позиция.

Смятам за свое задължение да дам отговор и аз, най-накрая, както на този, така и на всички останали въпроси, които моите колеги журналисти, зрителите и, може би, бившите ми колеги-политици, ми задават или биха искали да ми зададат.

Вярвам, че истината става ясна единствено и само в рамките на откровен разговор и когато хората се гледат очи в очи. Затова ще си позволя да поканя колегите ми от медииите и всички, за които представлява интерес, на един открит разговор на тема “ Медии и политика и каква е връзката им с хората, заради които те съществуват“.

Часът и мястото на срещата ще съобщя допълнително след като преценя всички версии и варианти ,които днес се коментират. Надявам се този разговор да доведе до по-голяма яснота за ролята и мястото на трите страни в него. На тази среща ще споделя с всички заинтересовани и личните си планове , които смятам да реализирам в най-скоро време. Поздрав! Калина Крумова“.

Калина Крумова e родена на 7 януари 1985 година в град Бургас. Завършва средното си образование в Гимназията за романски езици „Г. С. Раковски“ в Бургас със засилено изучаване на френски език. На 17 годишна възраст ражда сина си Николай от Николай Филипов. Година по-късно двамата сключват брак, който е за кратко, по-късно те се разделят, а детето остана при нея.

Завършва висшето си образование в Университета за национално и световно стопанство (УНСС), специалност „Икономика на социално-културната сфера“, а после следва там и магистратура „Журналистика и масмедии“.

Калина Крумова започва своята кариера в телевизия СКАТ, като водеща на сутрешния блок „Ранни вести“. В ТВ СКАТ работи 13 години до избирането ѝ за народен представител в 41-то Народно събрание.

На 25 ноември 2011 година подава заявление за напускане на парламентарната група на „Атака“ и става седмият народен представител, напуснал групата. На пресконференция в Сливен проведена през декември 2011 година обявява, че е подала молба за членство в партия ГЕРБ. На срещата тя уверява, че не е предала Сливен и има намерение да продължи срещите си с избирателите. Тя категорично отрича информация, според която е получавала на тримесечие по 50 000 лева от управляващата партия ГЕРБ, за да работи против интересите на Атака. Тя изразява разочарование от състоянието на бившата си партия, начина на управление и взаимоотношенията в нея.

Kalina-Krumova-v-seks-afera-000003Kalina-Krumova-v-seks-afera-0004-300x278-150x150timthumb.php„Светът днес“ припомня, че слуховете нашепват, че Калина дължи влизането си в НОВА на аферата си с един от шефовете на Нова телевизия – Илия Дафов, подсказа ни достоверен източник.

Илия Дафов е зам. главен редактор на сутрешния блок и беше пряк началник на Калина.
„Илия я намърда в телевизията! Той убеди шефовете да я вземат. Това е очевиден конфликт на интереси – тя е депутатка, няма място като водеща на публицистично предаване. Илия обаче заплашваше, че ако не й дадат шанс, и той си тръгва“, разкриват колеги от сутрешния блок. В крайна сметка шефката на медията Силва Зурлева позволила Крумова временно да се показва като водеща през летните месеци.

Близки до парламентарната кухня търдят, че Калина е била твърде близка до шефа на СКАТ Валери Симеонов, където тя пак е водеща.
После следва Волен Сидеров, авер по онова време на Валери Симеонов. Именно Волен я вкарал в избирателната листа и я направил депутат в Парламента от партия АТАКА.
kalina20110930_0014Наблюдаващи парламентарните „волности“ твърдят, че Калина дабавяла афера след афера с мъже на високи постове. Миналата година имаше убедителни слухове за сексуална връзка с министър от управляващия кабинет, които жълтини тя упорито отричаше. Според други запознати, Крумова имала няколко завоевания на депутати от различни парламентарни групи, включително и мераклия от БСП.

Един отговор на “Кай би шута на Калина Крумова от НОВА?

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s