Изгониха Цецка от Плевен

ccС мощни викове „Довиждане“ гражданите на Плевен изгониха Цецка Цачева, председател на 41-то Народно събрание, стана видно от прякото включване на ТВ7.
По време на предаването буйни плевенчани разпалено споделяха за плашещата безработица в България, за раздаването на социални помощи главно на ромите в града и областта, на техните организации. Жителите на Плевен разярено негодуваха, че общинските програми за безработни са препълнени с представители на малцинствата.
Цачева не остана няма и контрира на пръв поглед спокойно, че има над 7 000 работни места, но липсвали квалифицирани кадри, с което още повече разяри плевенчани.
Жена попита Цецка Цачева защо не са ни приели в Шенген, а председателката на последното ни Народно събрание отговори, че няма как да ни приемат там, докато се държим по този начин. Това изкара от релси хората и те отговориха с мощно скандиране по адрес на Цачева с поздрава „Довиждане“.
Председателката Цачева беше възмутена.

zezka(1)На снимката: Цецка Цачева и Бойко Борисов

3 отговора на “Изгониха Цецка от Плевен

  1. Не чакайте някой да ни оправя,ние сами трябва да сме будни и да водим инициативата !!!

  2. Честито на Атакистите! Онзи ден Болен каза че не е изключено да влязат в коалиция с ГЕРБ. Гласуваш за Болен – получаваш Тиква!

  3. Мамицата ти курвенска само циганите защитава :@ Заради тях не влязахме в шенген мойто момиче ! Само Волен ще ни оправи ,а не мишки като Цачева :@

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s