3 отговора на “Скандално! Ученици бият учителка в час по английски (видео)

  1. Ужасяващо! Тези младежи ще станат възрастни и ще възпитават деца?! Дали изобщо ще работят и ще издържат семейства?! Проблемът си остава техен!

  2. Що за клевета! Дърти, бетонирани, тоталитарни журналисти! Вие не разбирате! Това е протест срещу закостенялото образование, дечицата не я бият, те изразяват себе си, по самобитен, свободен начин, като граждани на света и жители на 21 век! Това не е побой, това е WRESTLING SHAKE! По цял свят го правят! В някои училища даже се стрелят! Само да са посмели да ги накажат тия прекрасни, еманципирани деца, БЪДЕЩЕТО НА НАЦИЯТА, ще организираме протест, подписка, блокада на тунела под Ламанша и на метрото в София, с искане на оставка на учителката, директора, шефа на регионалния инспекторат и министъра. И смяна на Конституцията, естествено. СВОБОДА! ВЛАСТ НА НАРОДА! ДОЛУ СИСТЕМАТА! ДОЛУ ПРАВИЛАТА! И СИПЕТЕ ВЕДНАГА ПО ТРИ БИРИ НА ЦЕЛИЯ КЛАС!

    • Просто нямам думи! И аз имах „щастието“ да съм преподавател на тийнейджъри и да си призная не беше много по-различно. Не знам какви хора растат, не знам и какво би ги направило нормални хора, само се надявам че по-рано ще се оправят…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s