Не ви вярваме, г-жо Кунева!

480007_434220159999742_511369805_nБлизо 2000 членове на „Движение България на гражданите“ напуснаха партията на Меглена Кунева. Областният координатор на Пловдив Дани Каназирева обяви решението на форум в града. Над 500 души заявиха, че вече не вярват в политическия проект на Меглена Кунева и не искат да са част от него.

На два големи екрана в претъпкана зала се появиха надписи: Госпожо Кунева, не ви вярваме!

Не искаме да ставаме съучастници в поредната политическа лъжа, заяви в речта си Дани Каназирева.

По думите й платформата на движението е повърхностна, популистка, „достоен за лява партия, не и за десен проект; празни обещания и метафори“.

“Движение България на гражданите” е най-болезнено рухналият мит, чиято несъстоятелност лъсна още при първия намек за власт. Нека няма заблуди – това не е и никога не е била партия на гражданите, това е партията на Меглена Кунева и на приближените й. От самото си начало този политически проект е последователно провеждана схема с единствена цел да се обезпечи влизането в парламента на приближените на основните фигури в партията, заяви Каназирева.

Днес 873 членове на партия  “Движение България на гражданите” и 855 членове на сдружението от Пловдив и областта казваме: Госпожо Кунева, отказваме се! Точно защото можем и искаме да държим гръбнака си изправен. Отказваме се, защото вече не ви вярваме!”, каза от трибуната Каназирева.

В петък стана ясно, че за водач на листата в Пловдив и областта Меглена Кунева поставя софиянец и непопулярен в града ни човек. Листата за народни представители ще оглави Калин Томов. Той е организационен секретар на движението и дясната ръка на Кунева.

Водач в областната листа е Димитър Танев, секретар на Министерството на образованието по време на Тройната коалиция, когато министър беше Даниел Вълчев. Танев няма нито една номинация в общинските структури.

Трусове в Движението има в Сливен, Пазарджик, Бургас и в други градове.

Източник: ПловдивУтре

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s