Станишев предаде твърдия си електорат

CCTV_Mask_1След като по време на Тройната коалиция трябваше да изтърпят четиригодишното иго на ултралибералния британски възпитаник Сергей Станишев, верните последователи на олихархичната столетница ще бъдат принудени да си направят поредното харакири, гласувайки за премиер, който със сигурност няма никакви сантименти към отчайващата съдба на милионите българи, наричани от върхушката с презрителното определение – „простолюдие“.

Преди няколко дни, същият този СС – един от поколението „разглезени деца на партийната върхушка“ обяви, че неговият избраник за бъдещ правителствен шеф е не кой да е, а експертът, който като твърд либераст от дясното, въведе плоския данък, обрекъл на гладна смърт стотици български „лузъри“ и изгонил от Родината поредните нещастници, не успели да се адаптират към дивашките условия на българския капитализъм и предпочели да робуват из гръцките, и испанските плантации.

Не мисля, че трябва да напомням политическите превъплащения на човека Орешарски, преминал през „великата“ костова школа и отъркал рамо с една от проститутките на прехода, известна понастоящем със синекурната си длъжност в Брюксел.

Все пак ми е тъжно и ми е жал за тези хорица, които, заслепени от партийната пропаганда, за пореден път ще пропилеят гласа си и ритуално ще си забият нож в тялото, искрено вярвайки, че на вождовете им пука поне малко за тях.

А за последните, зомбираните тълпи са само един трамплин, чрез който Европа може, според извратената им логика, завинаги да се хвърли в краката им, умилена от неистовия талант на родните еничари да ликвидират, без капка угризения на съвестта, милиони наивни и беззащитни българи, прегрешили единствено с това, че са оставили в най-дълбокото ъгълче на душата си убеждението, че хората не могат съзнателно да се стремят към унищожение на себеподобните си.

Оказва се, че не само има такива людоеди, но това за тях е като една перверзна страст, която не могат по никакъв начин да спрат. Да си припомняме ли, че за последните две десетилетия нашата България загуби завинаги повече от 2 милиона свои чеда, че индустрията ни и селското ни стопанство бяха напълно унищожени, че държавата ни бе изцяло затрита. Всичко това не бе случайно стечение на обстоятелствата, а целенасочено предателство на жадни за власт индивиди, готови да харизат и най-святото, в името на личното благополучие.

С признанието за готовността да продължи политиката на геноцид спрямо моя народ, Станишев демонстрира пълното си неразбиране за проблемите на България и гротескния непукизъм за възмездието, което очаква всеки родоотсъпник.

Да, Станишев предаде твърдия електорат!

И твърдият електорат ще накаже БСП – ще гласува за Съюза на комунистите!

Станишев наистина ли си вярва, че ще остане ненаказан?
Комунистите помнят и никога не забравят!

Автор: krizata

2 отговора на “Станишев предаде твърдия си електорат

  1. Тук само Съюз на Комунистите в България отговаря на изискванията за автентично леви идей…

  2. Поради същите причини левият италински електорат до голяма степен „изневери“ на левицата за да гласува за едно радикално гражданско движение, което даде приме за морал и отговорност и чиито парламентарни предтсавители до известна степен призлизат от „простолюдието“ т.е. от народа.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s