Я да видим какви ги вършат ПП „Зелените“ и кой ги финансира?!

imaъъъъъъgesСподелено във Фейсбук:

Panacea Vselenska
Трябваше да гледате вчера реакциите на г-н Сандов (ПП „Зелените“) в предаването „България гледа“, когато в очите му бяха казани всички обвинения, които повтаряме от години. Едно от тях е, че те са лобисти на компании за фотоволтици, които, с тяхна помощ, са покрили декари ОБРАБОТВАЕМА земя, което е НЕЗАКОННО. Още чакаме адекватен отговор на въпроса, защо вдигнаха протест за Иракли в края на 2012 година, когато за строежите се знае още в началото на 2011 година?

a3И още куп други неща, свързани с финансирането им от НПО-та, създадени от чужди корпорации, които малко ги е грижа за българската природа. Надявам се видеото да бъде качено в Интернет, за да разберете, защо казваме, че зелените са зелени, защото им плащат в зелено.
Dub Shtayga

Един отговор на “Я да видим какви ги вършат ПП „Зелените“ и кой ги финансира?!

  1. по-скоро са лобисти или за немската ядрена енергетика или френската, щото те хубаво са против ядрената енергия, ама така по този начин се способстват за оттеглянето ни от пазара го освобождаваме за френските централи и немските. Двуличността е голяма. Жалко иначе за тези „еко“-„лози“, които иначе имат само добри намерения.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s