10 души проверяват имането на 12 000

18009„10 души проверяват имането на 12 000″ е водещo заглавиe на „Tpyд“
Информационна лавина ще се стовари върху обществото и чиновническия апарат до дни. Всеки момент на интернет страницата на Сметната палата се очаква да се появят имуществените декларации на всички лица на висши обществени длъжности.
Екипът на палатата, който в момента обслужва публичния регистър и трябва да извърши проверките, се състои от десетина души, научи „Труд“. А тази година броят на деклариращите рязко се увеличи – от около 6000 на близо 12 000 души, след като предишният парламент в последния момент по предложение на лидера на РЗС Яне Янев разшири значително кръга на отчитащите се.

2 отговора на “10 души проверяват имането на 12 000

  1. Не зная дали 10 човека са достатъчни за тази важна работа. Ако трябва, да се увеличи бройката! Желая успех на екипа. Много добре е да има по-подробна информация какви са по-първите хора в държавата.
    Нямам нищо против по-богатите, стига имуществото им да е придобито по законен (легален) начин.
    Апропо, не би ли трябвало при публични (особено по-големи) сделки/договори, касаещи държавата, да се изисква по-голямата част от капитала да НЕ Е АНОНИМЕН.
    И би било добре неясната собственост (офшорки и други) да се облагат с допълнителен данък „АНОНИМНОСТ“!

  2. Да се радват и да работят.Така както работника работи по 12 часа и повече и не е заплатен труда му нека и екпът на палата усети и се потопи в неравностойния труд ,на който е подложен цял един народ и то не от време на време ,а цял живот.Не съм егоист и не се радвам злобно,но всеки труд трябва да е реално оценен ,което особенно в провинцията е дело на един човек.Норми и стандарти няма ,а още по малко контролни органи,защита на правото на труд и заплащане!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s