Владимир Жириновски: „Ролята на Маргарет Тачър е зловеща за СССР“

0c054cfe38568fc7544981e2586dee96Смъртта на Маргарет Тачър намери отклик и в Руската Дума. Владимир Жириновски смята, че Русия няма поводи за скръб

„По повод смъртта на Тачър се чуват отзиви: волева жена, умна жена. Хайде, бе! А не разбират, че тя е главният виновник за разрушаването на СССР. Западът реши, че е време да го разруши. Задействаха американската схема. От 1945 г. тръгна подкупването на съветския елит. Бяха хвърлени над 1 трилион долара! 1 трилион! И успяха. Изчакаха елитът да остарее и задействаха подкупените. Намериха най-слабия мъж в целия СССР – Горбачов. И го доведоха в Москва. И го направиха Генерален секретар. Тя, Тачър, каза Той да бъде Генерален секретар. Черненко беше още жив. А тя вече бе казала, че нашият Генерален секретар ще бъде Михаил Горбачов. Тогова имаше лондоски „обком“. Сега има вашингтонски. Т.е. ролята на Маргарет Тачър е най-зловещата.

С град Лондон е свързано всичко най-лошо в историята по отношение на международното положение за Русия. Ето, и Березовски умря там. Главният разрушител от елциновата епоха. Това е Тачър. Външен разрушител. Външен управляващ системата на разрушаване. В Лондон се е провел вторият конгрес на РСДРП, където се разделили на болшевики и меншевики. От Лондон денс се финансира цялата руска опозиция. Всички щаб-квартири на терористичните организации пак са в Лондон. И най-накрая, там е гробът на Карл Маркс. И всичко това в Лондон. Все в този град. Тук пристига и Херцен. Ето, вече 200 години ни тресат. Целият 19-ти век. И все от Лондон, все оттам“.

Един отговор на “Владимир Жириновски: „Ролята на Маргарет Тачър е зловеща за СССР“

  1. Преди много години, един ден преди да изберат Горбачов за шеф, колегата ме извика да му превеждам от руски коментар на Тачър /предаваше английска станция на руски/ за предстоящия избор.Тя каза, че трябва да изберат Горбачов,защото с него лесно ще се разговаря. Така и стана.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s