Бившият кмет на Лондон: „Трагедия е, че Тачър въобще дойде на власт“, тя беше клинично невменяема

h_99386676.jpg.1000x297x1Кен Ливингстън, бившият кмет на Лондон, заяви, че Маргарет Тачър е била най-самоувереният политик, който той познава.

Тачър бе клинично невменяема, каза Кен Ливингстън пред руски медии.

Тачър наследи страната с някои проблеми, разказва Кен Ливингстън. Тази жена дерегулира банковата система. Политиката й доведе до крах промишлеността, надвисна огромна безработица. Нужно е цяло поколение, за да се разнесе това ужасно наследство, продължава Кен Ливингстън.
Маргарет Тачър е клинично невменяема, убеден е бившият кмет. Та сътвори ужасни неща.

Погребение  с всички държавни почести едва ли ще бъде най-подходящо за подобна личност. Та те се канят да я погребат като кралицата-майка. Стана ясно, че премиерът Камерън се кани да отмени задграничното си пътуване  дори, искрен е бившият кмет на Лондон.

Единственият политик, който беше погребан с всички държавни почести беше Уинстън Чърчил, според паметта ми, продължава да споделя Кен Ливингстън пред руски медии. Струва си само да си припомним колко човешки животи е разрушила Тачър, струва си да узнаем колко стотици самоубийства е предизвикала тази жена… Та Тачър грубо наруши свободата на банковата дейност.

Говорим за нея само като човек, не толкова като за политик. Някой ще си спомни ли какво сътвори тя по време на управлението си?

Самият факт, че Маргарет Тачър беше на власт е вече трагедия. Въпросът не е в това какво сътвори тя, а в това, че Тачър поведе държавата по неправилен път. Тя, всъщност, игнорира мнението на колегите си в правителството и проведе реформи, които само тя смяташе за нужни. Аз не познавам нито един съвременен лидер, който да е до такава степен самоуверен.

Да, тя беше клинично невменяема, завърши бившият кмет на Лондон Кен Ливингстън.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s