ФБР разкри тайната на извънземните

04Представители на ФБР за първи път от много време насам се съгласиха да коментират „отчета на Хотел“, който се смята за едно от доказателствата за съществуването на извънземни. В документа става дума за знаменития Розуелски инцидент. Федералното бюро признава истинността на отчета, но твърди, че той не е доказателство за съществуването на НЛО.

0165Както се съобщава на сайта на ФБР, през 1950 г. Федералното бюро е проверявало информация за пришълци в продължение на четири месеца. Както се оказало, историите за НЛО се основавали на измислени от местни жители и мошеници разкази, в в това число и Розуелския инцидент: местен жител, разказващ за срещата си с НЛО, впоследствие бил осъден за мошеничество.

28060836.119911.2464„Отчетът на Хотел“ е рапорт, написан през 1950 г. от сътрудника на ФБР Джон Хотел, в който рапорт се съобщава за катастрофа на три НЛО в Ню Мексико през 1947 г. Събитието, което наричат „Розуелски инцидент“, офицерът записал с думите на следовател на ВВС на САЩ, чието име е заличено.

alien25zu0.jpegkletka_kol2В съответствие с документа, става дума за три летящи чинии с кръгла форма с издутина в центъра, чийто диаметър не превишавал 15 метра. Екипажът на всеки летателен апарат се състоял от три хуманоида, облечени в тънка метална тъкан. Ръстът на извънземните бил по-малко от метър. Причината за разбиването на НЛО, според думите на следователя, би могла да бъде излъчване от мощен радар, разположен в местността.

Един отговор на “ФБР разкри тайната на извънземните

  1. Това го знам от малка,но не пишете нищо по конкретно за самите хуманоиди.А и позицията на ФБР не е ясна.Нищо съществено не споменавате…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s