Безумието на „цивилизована“ Европа

1288864090_1278358087_ddw022aГермания

В Германия половите извращения вече са норма. Тук се отнасят към хомосексуализма практически като към нормален вид полови отношения. Бившият кмет на Хамбург и кметът на Берлин са открити хомосексуалисти.

Болшинството родители в Германия страдат не за това, че децата им на 14-15 -годишна възраст правят секс, а от това, че те нямат и понятие от контрацепция и венерически болести. В училищата в Германия се практикува сексуална просвета, а хомосексуализмът стои в редицата на нормалните полови отношения.
Холандия
През 2002 г. Холандия стана първата държава, легализирана евтаназията. От 2002 г. ежегодно повече от 3 хиляди човека са се възползвали от това си право. От пролетта на 2012 г. в Холандия започна работа специален отряд, начело на който има професионални лекари, които правят евтаназия в домовете на повикване.

В големите градове в Холандия, такива като Амстердам, Ротердам, Хага, Утрехт и други, са открити кафе-магазинчета, имащи официално разрешение да продават марихуана, халюциногенни гъби и прочие леки наркотици. За да получат легализация, кафе-магазинчетата трябва да отделят потребителите на леки наркотици от наркоманите, зависими от тежките наркотици. Но работниците в рехабилитационните центрове твърдят, че повече от 90 % от броя на преминалите лечение потребители на хероин са развили пагубните си навици, започвайки от обикновеното пушене на трева.

През 2011 г. по холандската телевизия BNN  в телевизионно шоу, носещо името «Proefkonijnen», водещите Данес Сторм и Валерио Зено взаимно ядат от собственото си месо. Преди предаването им е направена операция, по време на която е изрязано неголямо парче месо, което по-късно, вече по време на предаването те сготвили и изяли.

Великобритания

Във Великобритания също се затварят църкви, както и в Германия. И там, където неотдавна вярващите се обръщат към Бога, се отварят шопинг-центрове и дори барове.

0_86a6b_ba9029ad_LПравителството на Обединеното Кралство разрешава продажбата на изобретените в Швейцария детски презервативи. Във Великобритания дори се загрижили за здравето на младите момичета. Учениците от Оксфордшир имат възможност да поръчат спешна контрацепция (аборт) чрез смс-съобщение. Таблетките се дават на момичетата от училищните медицински сестри. Всички ученички, които са навършили 11 години, могат да се възползват от услугата. Програмата е разработена от местната администрация и регионалното отделение на Фонда за първа медицинска помощ.

Норвегия

10231В Норвегия нивото на нравствеността е на най-долната точка. На парадите на половите извращенци присъстват деца, които държат в ръцете си транспаранти, пропагандиращи хомосексуализма и еднополовите бракове. Парадите на содомитите в тази страна са вече обществени, общоградски празници.

Съдът напълно контролира поведението на родителите и децата. Главната теза на властта в Норвегия е следната – биолгическите родители не бива да имат приоритет във възпитанието на собствените си деца. Родителите могат да бъдат наказани, дори да им се отнеме детето, ако детето се храни с бонбони. Количеството на сладкото строго се контролира от държавата.

В Норвегия е забранено да се плаче, сълзите са признак на емоционална нестабилност. Сълзите на майката, на която са отнели  детето в съда, са само доказателство, че тя е нестабилна или луда, и допълнително доказва „вината“ й.

Швеция

В шведската столица Стокхолм 90 % от умрелите се кремират, 45 % от роднините не прибират праха на близките си. Преобладаващото болшинство погребения се извършват „без церемонии“. Работниците в крематориумите не знаят чии останки изгарят, защото урните имат само идентификационен номер. От икономически съображения енергията, получена от изгарянето на умрелите, по избор, се включва за затоплянето на личните домове на живите роднини или се включва към системата за топлофикация на града.

61186През 2010 г. в Содермалме, район на Стокхолм, сътрудниците в учрежденията трябвало да започнат да се обръщали към децата не с „той“ и „тя“, на шведски «han» и «hon», а с безполовата дума «hen», която липсва в класическия език, но пък присъства при общуването между хомосексуалистите. По данни на шведската Асоциация за сексуално равенство (RFSL), в Швеция повече от 40 хиляди деца имат родители (или един родител) хомосексуалист.

534093_10151548652822786_372922115_ngayjesusПрез 1998 г. в Швеция става сензация изложбата на фотографа Елизабет Олсън, изобразяваща Христос и апостолите му като хомосексуалисти. Изложбата имала огромна популярност, естествено, най-вече сред педерастите. Едно от местата, в които били изложени фотографиите, била Лютеранска църква.

263085През 2003-2004 г. след изявлението на пастор Оке Грин, който в проповедта си осъжда хомосексуалните връзки, наричайки ги грях, заради „неуважение“ към сексуалното малцинство, пасторът бил осъден от съда на първа инстанция на един месец затвор.

gay20pride20sylviaПрез 2009 г. лесбийката Ева Бруне е избрана за епископ на Стокхолмската епархия.

Съдебната система в Западна Европа е карателният орган, разрушаващ семействата. Например, в Швеция ежегодно се изземат от родителите средно около 12 хиляди деца. Поводи за изземването могат да бъдат „грешки“ във възпитанието, „умствена недоразвитост на родителите“ и дори „прекомерна опека“.

От 1979 г. тук съществува абсолютна забрана за телесни наказания на децата. Родителите не могат безнаказано да ударят дори леко шамарче зад врата на детето си, да му издърпат ухото или да му повишат глас. За наказание над дете ги грози затвор до 10 години. Още от детската градина децата в най-големи подробности са информирани за правата си и за необходимостта да съобщават на полицията за такъв вид произшествия. И те се възползват от това. При конфликт между дете и родител, държавата винаги застава на страната на детето.

Дания

c0038В Дания наред с обикновените публични домове, където всеки желаещ може да удовлетвори своите сексуални фантазии, има публични домове с животни, където хората плащат, за да правят секс и коне и други животни.

d762b39adb1eadf815cc2959c84cd3d6Такъв вид услуги са широко разпространени и в Норвегия, Германия, Холандия и Швеция. Т.е. всичко е наред, докато не се случат някакви ексцесии, т.е. докато хората и животните не страдат от делата си, правителствата на тези страни няма да въвеждат забрани за предоставяне на подобен род услуги.

Антоний Велики казва: „Ще дойде време, когато хората ще безумстват, и когато видят някой, който не безумства, ще въстанат срещу него и ще му кажат: „Ти си безумец“, – защото той не е като тях.

Адът – това е липсата на любов. Тогава как да наречем тези места, градове и държави, в които хората отопляват домовете си с праха на умрелите си роднини, от храмовете правят бордеи, легализират половите извращения и отнемат децата от родителите им?

goticheskiy-festival-v-leypcige_14.jpegChristopher Street Day 2012 BerlinChristopher Street Day 2012 BerlinIMG_9678nemetbuzik12_03pedo-zoo-7post-2-1349765578s3img_79393420_1130_1

Публикува се със съкращения

15 отговора на “Безумието на „цивилизована“ Европа

 1. БОЖЕ, БЪЛГАРИ БЕЗХАБЕРНИЦИ ВИЖТЕ В ИСЛЯМСКИТЕ РЕПУБЛИКИ КАКВО СЕ ПРАВИ ПОСЛЕ ВИЖТЕ ЕВРОПА ?!?! БОЛНИ НЕКАДЪРНИЦИ !??

 2. Абсолютно вярно е. Чела съм го и от потърпевши, на които са отнети децата и родителските права в Норвегия. А децата се отнемат с оглед даване за в бъдеще такива деца за осиновяване от хомосексуални „семейства“. В момент, когато всички „разкрепостени“ плюят хулят традиционния брак и традиционното семейство и са предрекли умирането им и работят за него, за правата на педалите вой до Бога се вдига, напират да сключват бракове и да осиновяват деца. Защото тези деца откъде ще се вземат е въпроса, много просто, от тези които се възпроизвеждат и отглеждат деца и полагат грижи за тях за разлика от педалите.

 3. Прекалената задоволеност и насита от всичко,безгрижният живот на населението на споменатите държави,както и разрешените наркотици в някои от тях,а не на последно място и разхлабените закони за секса явно са довели до това!Имаме една приказка ,че хора които правят някакви ненормални неща го правят от „Буест „! Това във никакъв случай не е оправдание за това.Не са случайни природните явления които на последък поразяват земята и унищожават много хора по света !

  • Даааа, даааа баш от безгрижие, розови понита и захарни петлета са се бъгнали, чуееек! Трее мотика, лопата и бой с пръчка на голо, и ш’са опраат! Чесно!

   Мита за „безгрижието“.
   Безгрижен, всъщност е българина. Той си има осигурена държава, по която да мрънка, че нищо не прави, и за туй и той нищо не прави. Което си е така. „Западняците“ обаче нямат такова оправдание – при 94% заетост (Германия), никой няма да ти повярва, че държавата т’ва ти и онова ти – ше дойдат директно с куките съвсем безгрижно ш’та изритат на улицата. И най-много ‘ти осигурят напикан дюшек у общата стая на някоя социалка.. Поне от църквата – толкоз. За ядене – може да ходиш да огледаш к’во изхвърлят супермаркетите – нещо там с не-чак-толко’ изтекъл срок.. и – бон апети! Това разбира се, не трябва да те плаши – част от интеграцията е създаване на много нови социални контакти, в случая – с други такива безгрижни българи. 😉
   Разбира се, ако все пак решиш да не създаваш нови стандарти за дъно – с малко инициативност, може да си живееш съвсем нормален живот, т.е. ще видиш просто, какво е държавата да си върши работата и не ти пречи да си вършиш твойта.
   За наркотиците, ш’та разочаровам – не са чак толкоз разрешени. Не че има значение – дали ше си го купиш от кофи-шопа или от дилъра, във втория случай, присъства елемента на изненадата – разбирай, че няма как да знаеш какво точно пушиш. 😉
   Секс-култура: Ами, летния сезон – с/н отвреме-навреме излизат педерасите да си проветрят бузките, ама като цяло, не е нещо натрапчиво и ..облигиращо. А ако земеш та се изцепиш „брат, не харесвам гейове, противни са ми..“ – интересното е, че не те гонят с камъни и пръчки и не викат полиция. А най-странното е, че по-често ти отвръщат “ – Ми, то и аз.“ Колкото до самите образи, дето участват в парадите – ми.. по-скоро предизвикват усмивка.. или поне ..хората така го приемат..
   „Разврата и безумието“ (да си додем на думата),
   ..или интервала.. м/у 17:00 петъчно и 7:00 понеделнишко време – по правило, петък вечер е международен правя-се-на-пастет-ден; В тоя интервал, няма инфлуенция, норма, закон.. абе вселенска сила няма, (просто няма!) която, да мож’ да ми казва къде ше си разхождам наденицата! Дресирал съм я по женско да ходи, но по принцип, не е ваш бизнес – споменавам го, само да се харесам. 🙂 Важното е понеделник, да съм облякан, изкъпан, сресан, пуснат от РПУто и 7:00 – на работа!
   За разходка на колбаси, си има както време, тей и място: за Хамбург това са Щерншанце и Реепербан, в Берлин …ъъ, ами, Берлин.. например..? В концепцията, разлики няма с нашенските места за забавление – Щерншанце отговаря на района около Попа и 5-те Q. – заведенията са ориентирани към стрийт културата, Реепербан е кросоувър м/у Ст. Град и Ботев само дето бардаците са легални.. коет’ разбира се не пречи да има и нелегални – представлявани най-често от албанци, сърби и българки – и тук разбира се, присъства елемента на изненадата – ако не срещнеш позната (стилистка/танцьорка/барманка – както се представят кат’ се върнат „на сеу“), то.. ш’та изненада гинеколога.. Като цяло не виждам с какво сме по-напред/назад в това отношение…
   Да, сещам се за 1:
   Като цяло това са страни с няколко(6-8) десетки милиона души население, съвсем нормално е да имат по-развити индустрия, доходи и потребление – имат цели градове-заводи, и на практика отсъстват неоползотворени площи – ако не са резервати, или ловни полета, то ще са обработваеми или ветропаркове. Мотокросаджиите им ‘се ревът, че няма къде да си карат моторите. (Мека-та на оптимализма – земи!) Подобен е случая и с НПО-тата (гей-движения, природо-защитници… т.н.), които лансират обществени „проблеми“ – това е техния бизнес, и е съвсем нормално да представят нещата такива, каквито НЕ СА! И явно са добри.. (като гледам колко хора им се връзват – е’ллала, машала!)
   Щото точно пък в Германия, %-та на средната класа е пословичен (поради гореописаните причини), и точно такива семейства са много добра среда за отглеждане на деца. Разбирай го – да, не е прието да викат на децата си. Просто не се налага. Не може да си „средна класа“ – да ти е поверена ръководна/отговорна длъжност, и в същото време на 1 дете да не можеш да му вземеш „респекта“..? Та да се налага да му викаш и да го шамариш. Не става! Или не ставаш! А между другото – не си правете илюзията, че малките хулиганчета не ядат бой (когат’ се налага). Ядат си, съвсем явно и непринудено, докато Мама им, ги нарежда кат’ на берлински парад през ’39-та г.
   Мисълта ми е – не вярвайте на рекламите!

   • Наи накрая някои кпито да каже истината

 4. Отврат!!! Радвам се само, че подобни извращения не се случват в православни и строго католически страни. Мисля, че би било немислимо това да стане в България, Русия, Италия, Полша или Ирландия например.

 5. Всеки сам решава в каква компания иска да види детето си. Който иска да го види как се пипа с полуголи педали – моля. Аз моето дете предпочитам да го виждам в друга компания. А ако някой твърди, че нещо от написаното е измислица – да напише истината.

 6. Каквото и да плюем пак сме най най най-долу за нищо не ни бива в скапаната ни държава живеем като циганите

 7. Ей мръхльовци за каква толерантност говорите ве а ?Я вземете и попрочетете какво става с скандинавия!Да точно така е и имам приятели , които живеят там и те казват същото !Аз ви казвам наврете си толерантността там дето слънце не изгрява !

  • между „Става“ и „Скандинавия“ съюза се изписва „СЪС“ и всичко което е написал автора на статията е вярно.Ще ти кажа нещо за такива като теб ………….което не ти пожелавам…- Да имаш син и да ти доведе ЗЕТ

 8. автора на тази статия е абсолютно неадекватен, предубеден, тесноглед малоумник. Забранете му да пише, сериозно. Може да пробва да чете книги примерно. Или да не бъде задръстен идиот с липса на обща култура и толерантност, който е нагло убеден във възможностите си да пише свързани текстове.

  • освен да си обратен …………..не виждам защо иначе ще се дръвчиш???

 9. Боже, каква глупост! И кой е автора, и какво означава „побликува се със съкращения“. Чия е тази статия-назовете автора

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s