Евакуираха правителствените сгради в Атланта, бомбени заплахи

2945081427_5d57093a40_b.jpg.1000x297x1Няколко правителствени сгради в центъра на Атланта (щата Джорджия) са били евакуирани, заради бомбени заплахи, съобщават американските средтства за масова информация. По-рано в Атланта имаше друга евакуация – на аерогарата – заради взрив в складово помещение.

По данни на вестник Atlanta Journal-Constitution, евакуирани са всички служители от Върховния съд на щата, щаб-квартирата на прокуратурата и още една правителствена сграда, където се намира министерството на образованието на щата и други учреждения. Всички тези сгради се намират до Капитолия на щата Джорджия, където заседават депутатите, предава РИА Новости.
Полицията помолила хората в района на евакуацията да не ползват мобилните си телефони, за да не натоварват мрежата. Но болшинството все пак „залепнали“ за телефоните, за да разберат подробности за другата евакуация – на аерогарата на Атланта. Там били евакуирани пътниците от една от залите във връзка с взрив в складово помещение.
Това не са единствените произшествия в САЩ за 11 юни – по-рано се появиха съобщения за авакуация на аерогарата в град Ричмънд, а в Атланта полицията разследва два случая на появила се информация за заложени в различни места взривни устройства.

Освен това, появи се информация и за евакуация на студентския град в Принстън.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s