Кадиев поиска оставката на Станишев. Как реагира Фейсбук

Facebook,我喜欢你Ето какво показва социалната мрежа Фейсбук:

Georgi Kadiev

С решението за Делян Пеевски за 10 минути унищожихме 4-годишен труд на стотици хиляди леви /и не само/ хора в България. Труд да сме алтернативата на унищожителното управление на ГЕРБ, да сме носители на морал, честност и професионализъм. С това решение издигнахме Берлинска стена между БСП и обществото. Стена, която ще рушим с години. Има две неща, които трябва да се случат веднага. Оставка на Делян Пеевски, за да има държава, която е не срещу, а с хората на България. И оставка на Сергей Станишев, за да има БСП. После пътят ще е дълъг. Но началото е днес.

Реакцията на потребителите:

Александър Николов Закъсняхте с има-няма 4 години. Станишев трябваше да бъде изметен от БСП 2009, заедно с много други. Сега е малко късно за това.

Georgi Bogatinov Поздравления за сутрешното участие по телевизията!

Hristo Vodenov Браво, Жоро – прав си, но и оставки няма да свършат работа – късно е вече.
Борислав Недев Г-н Кадиев, поздравявам Ви за позицията!!! Не съм привърженик на БСП, но виждам, че при вас има много достойни хора, които въпреки различията в политическите ни позиции, уважавам!! За съжаление, с вчерашния акт, Станишев буквално погреба БСП! Сред приятелите ми има страшно много ваши реални членове, а също и симпатизанти – всички до един са омерзени…

Pavel Penev Наистина БСП се потопи! НАЙ-НАКРАЯ ви лъсна с брилиянтен блясък мафиотската същност! Моите почитания господин Кадиев, но не разбирам защо сте част от тази клика.

Nadya Islim Оставка на Сергей Станишев и кой ще го замести, г-н Кадиев? Не мислите ли, че наливате вода във воденицата точно на тези, срещу които се борите… уж?!

Александър Николов Ако Съсела е незаменим, по-добре да се закрива БСП!

Irina Popova Г-н Кадиев, ръководителите на вашата партия успешно убиха лявото в България

Уляна Янулова Кадиев и аз не разбирам защо си в БСП – напускай и отивай в герб!

Уляна Янулова Всички разбраха защо е назначен Пеевски, само Кадиев не разбра или се прави, че не разбира!

Ivan Dunchev др. КАДИЕВ разчитаме на вас да кажете на Станишев и Орешарски че народа ще ги измете,че ние избиратели и симпатизанти на бсп сме излагани стига сваляте гащи на дпс

Rangel Binev Правите и невъзможното, за да откажете хората от себе си – аз идвам от семейство, което традиционно е подкрепяло социалистите – самият аз съм гласувал за БСП на избори, но от много години вие просто ни отказахте – за мен БСП отдавна се е превърнало като партия в символ на мафията и действията ви от последните дни само го доказват.

Уляна Янулова Те “ моралните“ са в герб и на Кадиев мястото му е там!

Dobromir Dobrev Оставката на Станишев трябваше да се беше случила още преди тези избори, на конгреса. Сега неговата оставка като председател няма да промени нищо. Няма как БСП да пререже пъпната си връв с кукловодите на прехода и с мутроолигархията. Това се вижда още по-ясно от петък насам, зависимостите са твърде тежки.

Boicho Boichev Обикновен предател.Излез и ти на площадда и викай „червени боклуци“!Грешката на Станишев е че търпи още такива като тебе в БСП.

Boicho Boichev Станишев изведе 2 пъти БСп на власт, докато моралният господин кадиев загуби всички възможни избори, на които не се е ямвил, тях не е загубил.На нас ни предстои борба със страшен враг,с мафията, и колкото по рано си тръгнат предателите ,толкова по-добре.

Rusi Statkov Решението е на Парламентарната група , не на Станишев , още по-малко на БСП като партия ! Аз също смятам , че е прибързано и не съответствува на политиката , която сме записали в нашите решения ! Като член на Националният съвет на БСП искам заседание за обсъждане на обстановката в страната и в това число и на това Решение на Парламентарната група!

Boicho Boichev Не се поддавайте на истериите на гербаджиите!Те кого питаха ,като назначаваха шеф на Данс?Кого питаха?Или те могат да управляват и назначават-ние не можем?Те какви са-богопомазани?Тая партия не е нито на Станишев , нито на Кадиев.Като се е взело решение-ще се изпълнява!Отговорност за политикат в областта на вътрешния ред носи министър председателя Орешарски , и той има правото да си подбере кого да назначи за тази работа.

Stefan Alexandrov Бойчо, ти бодеш ли се бе момче?

Andrey Apostolov Г-н Статков, Вие от небето ли падате?! Решението било на парламентарната група! Изгубихте с един замах онези 150-180 000 гласа, които получихте в повече на изборите – повечето хора, които не ви симпатизират, но и бяха отвратени от арогантността, простотията и каквото искате там на предишните.

Velichko Ganchev Прав сте във всяко свое изречение тук! Чрез това си вчерашно действие БСП престана да носи в себе си потенцията за промяна…
А и оставката не би могла да коригира нещата. Една е думата – ПОЗОР.

Светла Георгиева БСП отдавна не е „лява“ партия. Нейните лидери са бизнесмени и милионери. Такива хора не са с “ леви “ убеждения.

Алексей Джамбазов Интересно ми е ако пеевски успее, каква песен ще се пее, и дали другаря Кадиев няма първи да скочи да го цунка.

Dimitar Samodumov Станишев е член на ДПС … Вече съм сигурен!

Valentin Stoianov Вредно е когато Станишев се олицетворява с БСП , той не само че не е БСП -а зловредна личност обградила се и барикадирала със себеподоби самодостатъчни типове…Ако Станишев остане начело на БСП…то тя ще потъне безвъзвратно…и то сега…и следва терор …и мизерия !

Andrey Apostolov Разбрах, че Родината била в опасност и заради това трябвало да се сложи Пеевски. Тя Родината е направо пред война именно след назначението на Пеевски, но това май на „Позитано“ не го виждат. Да бяха политици и да кажат от трибуната: има такава и такава информация, ето доказателствата, че се готви някаква провакация, икономически групировки и т.н. мутри, Подкрепете ни! Щяха да ги подкрепят – мнозина, повечето, а сега е точно обратното – за един месец настроиха всички срещу себе си.

Светла Георгиева И Кадиев е един от олигарсите, забогатял с помощта на друг олигарх от Бсп – Овчаров: http://razuznavane.com/?p=11886

Светла Георгиева Мафията си беше в българската държава. Пеевски и Василев последните 4 години не бяха нито в затвора, нито репресирани. Напротив. Просто днес циреят се спука. А защо в парламента няма нормална опозиция може би г-н Кадиев ще обясни.

Boicho Boichev Послушайте ги, Кадиев!Отцепете се от БСП, гласувайте заедно с Герб, та да се върне бащицата бат Бойко на бял кон!после идете да му целувате ръка, щото той е от „моралните“.

Явор Любенов Господин Кадиев не е морално да говорите така срещу тези които Ви издигнаха, слезте Вие от политическата сцена и тук не става въпрос дали са взели правилно или грешно решение с една или друга постъпка. Има принципи и етика, не може да се обръщате срещу Станишев сега когато решавате, че е сбъркал или сте с него до край или казвате аз бях до тук и млъквате! В противен случай сте глупак, който се е вързал на Станишев, другия вариант е да сте бил подлец жаден за власт. Може в личен план да мислете, че това е много смела и отговорна постъпка, но не е. Когато сте колектив и някой сбърка, другите трябва да го подкрепят, а ако нямат сили да го сторят се обръщат и си тръгват…

Lyubo Delev Поздравявам ви за смелата постъпка!

Бонка Цакова Г-н Кадиев, оставката на Станишев имам право да искам аз – 23 години всеки ден работя за БСП и, общо взето, съм си там, където винаги съм била. Вие обаче сте депутат от тази партия и напълно съм съгласна с мнението на Явор Любенов. Аман от предатели в тази наша партия, дето е виновна на всички за всичко! Защо сте предател ли? Ами защото ако не бяхте общински съветник, зам-министър на финанситуе или депутат все благодарение на БСП, никой нямаше да Ви знае и Кулезич едва ли щеше да Ви се радва толкоз днес! Иначе от кратката Ви политическа дейност в Разград знам, че нямате и най-малка представа що е то БСП.

Мария Вутова Г-н Кадиев,ако бях на Ваше място ,бих напуснала веднага БСП и бих си скъсала червената книжка.Ако наистина не сте съгласен с позицията на партията,защо не се съпротивлявате активно.А ще има още такива решения на вашите другари…Можете да се доказвате и извън тази партия…

Lyubo Delev Да си скъса червената книжка Станишев!

Rusi Statkov Нека се разберем ! Мисля, че всички тук сме против Олигархията и Мафията в България ! Против мутрите ! Не става дума за ляво правителство ! Правителството на Орешарски не е ляво ! И това е подвеждащото !

Onkel A Onkel A Руси Статков, щом правителството на Орешарски е подвеждащо и про-олигархично, защо г-н Кадиев го е подкрепил, когато е било избирано, защо не е гласувал против?

Sonia Alexander Това правителство дойде чрез спретнат преврат спрямо ГЕРБ. Станали сте идентични братя с ДСБ на Костов , че целта е преди всичко да се борите с ГЕРБ.

Rusi Statkov Г-н Onkel : Проблемът с Програмното развитие на БСП е сложен .. Тя остана партийя досега на широк идеен социалистически и социалдемократически плурализъм .

Milen Shopov Прощавайте, др. Кадиев, но това не е достатъчно: „Не са участвали в гласуването Георги Кадиев, Младен Червеняков и Янаки Стоилов от БСП.“ Да бяхте гласували „ПРОТИВ“. Така че: да го духате и Вие!!!

Aleksandar Marushev В цял свят левите партии са подкрепени от младите свободомислещи хора и от интелектуалците . В България за лявата партия гласуват пенсионерите а ръководството и е от мазни,гнусни милиардери .

Michelle Nina Кой вярва още на тази партия на милионерите?!

Krasimir Krustev И Дукова, кой ще то замени, Боко ли? Дай пример за партия, която ще бъде приета!

Коалиция Бсп Дпс Атака Жоро много съм десен, но вярвай в тази партия ваща, едва 5-6 човека стават за нещо, ти си в тях. Трябва голям ятаган там. Определено ти си забелязан, като безупречен професионалист от мен. Ако ти и онези няколко човека останете, колете и махайте тези говеда от БСП. Тогава няма да ви трябват коалиции. Браво, че имаш достойнство да застанеш с изправена, не с наведена глава пред тези, които те избраха. Имаш само една голяма грешка, че не си в дясно. Успех!

Mariana Kalcheva Г-н Кадиев, въпреки политическата ви принадлежност ви смятам за свестен човек. С оглед вчерашното ви (и не само, разбира се) поведение може би наистина сте такъв. Стана ми жал за вас като гледах репортажа след гласуването, но трябва да знаете, че свестните хора (за каквато се смятам) се чувстваме така зле (измамени, излъгани, предадени, ограбени, използвани, рекетирани и прочие) много по-често от вас и ваша е отговорността, на малцината свестни политици (от всички партии) да се борите срещу всички подобни прояви. Трябваше такова падение да дочакате, за да ви светне лампата, че СърГей работи не само в личен и нечии друг персонален/корпоративен интерес, но И срещу интересите на партията ВИ, обществото НИ, държавата НИ, всички нас, останалите. Тъжна работа. Лошото е, че ако бяхте в „заверата“, може би нямаше да реагирате така (само теоретично, в конкретния случай не мога дори да си представя как. Просто за групата КТБ всички политици сте топченца от броеница – просто ви премятат едно след друго).

Vladimir Totev Другарю Кадиев, как бихте коментирали съпругата си и износа на ток осъществяван от нея? По какъв начин мога и аз да кандидаствам за да изнасям каквото и да било? Всички ние знаем, че сега ще кажете – не е вярно. Всички ние знаем и, че другаря Валю е невенин! Е, мен топлото ме съди по бързата процедура – вас по много бавната. Много е лесно с милионите да говорите така! Сценартия ми е ясен. Сега Гея ще го махнете – ще дойде Гоце, а вас предполагам ви готвят за премиер! Бъдете проклети! Цялата партия! Всички. Не желая да умирате, искам да умирате бавно и в мъки! Бъдете проклети всички!

Мариян Иванов Брей имало и умни хора в тази менте партия

Daniela Tsanova Господин Кадиев, тъй като традиционно гласувам за вас в 23 МИР си позволявам да ви кажа, че ако Пеевски сега си подаде оставка, Герберите няма да спрат до тук с исканията си. Вие евентуално може и да постигнете оставка на Станишев, но какво следва след това. БСП ще изпадне извън всякаква политика. Вие не желаете Пеевски, който е един от мафията, да разкрие как до сега народът ужким ходеше на избори, как се захранваше ченгеларската партия ГЕРБ и пр. ГЕРБ е единствената партия от 23 г. насам, която не признава резултатите от изборите. Но тя управлява, управлява всичко, в т.ч. и това само вашето интервю днес да се тиражира. Вие питали ли сте обикновените социалисти дали искат оставката на Станишев. Щом нещо не ви харесва, и хоп – оставка на Станишев. Може би следващият ви ход е депутат от ГЕРБ? Засрамете се !

преди 4 часа · Харесвам · 3

Albena Shavel Едната оставка – вече е факт. Остава да дочакаме до утре и другата….. дано в понеделник осъмнем и започнем седмицата с добра новина….

3 отговора на “Кадиев поиска оставката на Станишев. Как реагира Фейсбук

  1. Ако повече хора бяха като вас, като Янаки Стоилов щяхте да имате много повече привърженици. Има и други свестни хора в БСП. А Станишев няма нищо мъжко в него.

  2. НЕ ГО СЛУШАЙТЕ КАДИЕВ. ТОЙ ВИНАГИ ГОВОРИ ОБРАТНО. НИКОГА НЕ Е БИЛ ЗА, ТО И ЗАТОВА НЕ ГО ИЗДИГАТ НА ГОЛЯМИ ПОСТОВЕ. ЗАРЕЖЕТЕ ГО ТАЯ МИЖИТУРКА.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s