Наглост! Калин Тихолов назначен отново – за съветник на Премиера по въпросите на екологията и регионалното планиране!

rrrrr-rrsrrrr_11e507834cСкандалният Калин Тихолов, който бе “изгонен” от гражданското недоволство е назначен за съветник на Премиера по въпросите на екологията и регионалното планиране!

Предложението за Министър на инвестиционното проектиране на Калин Тихолов събуди ожесточени протести в социалната мрежа и може би даде старта на недоволството, около “програмното” правителство на БСП. След като неговата кандидатура беше оттеглена и на негово място беше назначен колегата му по кабинет, от достоверен източник разбираме, че Калин Тихолов е получил отново важен пост в кабинета “Орешарски”, който е на път да сдаде управлението след масовите протести в страната.

 

Източник: http://www.sliven.blognews.bg/?p=412

4 отговора на “Наглост! Калин Тихолов назначен отново – за съветник на Премиера по въпросите на екологията и регионалното планиране!

  1. Ти защото го познаваш, занимавал си се с планиране и градоустройство и си станал най-големия специалист по въпросите на регионалното планиране, реши да дадеш оценка за човек, с който дори едно „Добър ден!“ не си разменил. Браво!

  2. BIG AL …
    Тези ,които СЕГА сте с децата си , имайте предвид: Бяхте на нашите рамена , като деца , преди години !! И оставихме нещата , в България – НЕДОВЪРШЕНИ !! Ако искате и вашите деца – да носят след години ТЕХНИТЕ деца и да протестират ПАК за едно и също нещо , принципи , искания , против червената МАФИЯ и т.н. , НЕ оставяйте нещата , „работата“ , борбата си – НЕДОВЪРШЕНА , както ние , уви .. Не се предавайте !!! Чакат ви да капитулирате и пак да ви навлечат хомота на МАФИЯТА- червената ДС- мафия .. Типове , които искат вечно да ви управляват.. ТЕ да ви казват , КАК да живеете, какво да искате , какво да работите , КОИ да са ви шефовете, на кого -да се КЛАНЯТЕ … Искат да определят ЖИВОТА ви, бъдещето ви – ТЕ , мръсната мафия , която и днес е на власт .. ТОВА, сега – НЕ го позволявайте ..Искат и вашите деца да са крепостни .. Те- червената мафия …

  3. И тоя тип с два пръста чело бил толкова незаменим, че на всека цена требва да е в правителството?

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s