Стоян Михалев от ДСБ: „Бойко рекетираше роднините ми“

Stoyan_Mihalev_at_DSB_2011-06_portraitИз Фейсбук

Stoyan Mihalev
Ще ви разкажа една лична история. За да разберете, защо аз имам лично отношение към личността Борисов. Признавам си, че никога не бях чувал неговото име до средата на 90те години, когато мои далечни роднини от Перник отворили в гаража на блока си малко магазинче за хранителни стоки. По онова време това беше масова практика. Един ден в техния магазин влиза една група от добре сложени момчета с бухалки в ръце, които са предвождани от един, който очевидно им е тарторът. Той директно им казва, че иска определена сума от оборота им всеки месец, за да си нямат проблеми. Те разбира се не се съгласяват и тогава той им казва да помислят, защото вижда, че имат и дъщеря. Единственото възможно решение за тях остава да разпродадат стоката на магазина и да го затворят, защото дъщеря им е по-скъпа. В средата на 90те, те ми казаха, че този, който ги е рекетирал се казва Бойко Борисов. Помня добре тази история, защото през 2001г, когато той стана главен секретар на МВР и го даваха по телевизията те ми го посочиха и ми припомниха случая. За мен този човек винаги ще си остане мутра. Не мога да забравя тази история.

14 отговора на “Стоян Михалев от ДСБ: „Бойко рекетираше роднините ми“

 1. Мога да подкрепя напълно. Мой клиент ми разказа, че в зората на демокрацията е работел като администратор в хотел на Златни пясъци. По това време Бойко със своята банда рабпотел по морето и бил отседнал в същия хпотел.
  Човека ми разказа, че всяка вечер Бойко се връщал с по 1-2 милиона лева, на старите пари, които събирал в кутии за обувки и оставял на съхранение на рецепцията. Парите били от рекет на околните заведения.

 2. А когато ДСБ подрепяше Бойко и Фандъкова, ти защо не разказа на Костов и Атанасов за това?

 3. И мен ме рекетираха от негово име 2009 година преди изборите. Като не платих, ми съсипаха бизнеса след като дойдоха на власт

 4. Vsichko e vqrno na100%.Taka deistvaha mrusnite mutri togava.BB e edin ot tezi shibani mutri-reketyori(tup,debilen,gledasht naglo ,zlobno i nadmenno,po raponski ostrigan i s rechnik ot dumi ,kolkoto na edin primat)

 5. Не сте ли разбрали , че бивши мутри и бивши ку..ви няма? Вярвам му на г-н Михалев , защото лично съм пострадал от такива и още си плащам за смелостта да развивам собствен бизнес в България .

 6. Моля,не помествайте,подобни материали,поради факта,че застарели или неуспели моми,просто това им е идола и вечери когато самотни легнат под чаршафа,това им единственото удоволствия да се поизпотят в мислите си.

 7. Точно в периода, за който говори Стоян Михалев, прокуратурата в София разследваше Бойко Борисов за рекет. Неговата „охранителна“ фирма рекетираше цяла София, не зная толкова ли е къса паметта на софиянци, та сега зорлем си го искат обратно.

 8. Не знам дали наистина конкретно Бойко Борисов е бил човека от историята или не, няма как да знам, но мога да ви гарантирам със 100% сигурност, че такива неща се случваха и то масово.
  Всеки, който имаше някакво бизнесче, беше рекетиран, а някои по-успешни хора направо им беше откраднат бизнеса. Две такива истории ги знам ЛИЧНО – в единия случай, 90-те, предприемчиви българи започват внос на шоколади, сладки и такива неща от Италия, работата върви успешно, камиони пътуват към България. Мутрите взимат целия бизнес на тези хора!
  Втори случай – магазинче за хранителни стоки от квартала ми – всеки месец спираше черен автомобил и едни момчета идваха да приберат сериозна част от печалбата на магазинчето, като това нещо продължи има-няма 10 години, до към началото на 2000-2001 някъде.
  Много хора, които са работили само като работници и не са имали по-пряк досег с бизнес може би не ги знаят тези неща или им се струват невероятни, но това е самата истина.

 9. Това са пълни глупости! Излагате се! И мен се опитаха да ме рекетират СИК и ВИС, тоест червенушките
  , но не стана, защото ги изгоних, а камо ли имената да си казват ха ха ха

 10. ТЪЙ КАТО И ДРУГ ПЪТ ВАШЕТО ИЗДАНИЕ Е ПУСКАЛО НЕВЕРНИ МАТЕРИАЛИ, НЕ СЪМ СИГУРНА ДАЛИ ВИ ВЯРВАМ И НА ТОВА !….

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s