Нидал Алгафари: Станишев призна за скандала “Костинброд”, нагласен е!

Нидал-АлгафариРежисьорът Нидал Алгафари, който е член на БСП и организираше предизборните кампании на столетницата, разкритикува остро Сергей Станишев и неговото поведение на вчерашния пленум. Алгафари изрази своето мнение в социалната мрежа Facebook.

Един от създаделите на студентското предаване “Ку-ку” напада жестоко лидерът на социалистите и го обвинява за сегашното политическо състояние в държавата. Алгафари е на мнение, че Станишев не трябва да ръководи БСП, защото няма нужните качества. Той припомня факта, че БСП са изгубили седем пъти поред избори от ГЕРБ и в момента са силно зависими от ДПС. Ето пълният текст на написаното от Алгафари.

“Добро утро, “ИНТЕРНЕТ ЛУМПЕНИ”!

След като хора от БСП нарекоха така протестиращите, с чест и удоволствие и като член на Българската социалистическа партия, и като ползващ интернет, и като протестиращ приемам и да съм лумпен!

Вчера “не интернет лумпена”, Сергей Станишев изказал на заседание на Националния съвет на БСП сакрални фраза. “За да ги разчистим, трябва да останем!”. “Без ДПС нямаме шанс, въпреки настроенията срещу тях”. Ама не само това казал, а повторил за кой ли път, че “ако не бяха бюлетините от Костинброд, резултата на БСП щеше да е различен”. След всичко изказано до тук е редно да се замисля. Значи, когато Сергей Станишев СПЕЧЕЛИ изборния крах след тройната коалиция, виновни за това бяха ДПС. И сега това му изказване,…означава, ВЛАСТ НА ВСЯКА ЦЕНА и той като лидер на БСП толкова може! Същото се отнася и до Костибродските бюлетините, ако не бяха те, Станишев нямаше сега да е кукловод. Значи толкова може! И стигаме до това за разчистването! Какво иска да разчисти точно! Партия с вожд Бойко Борисов, който го бие на всеки национален избор ли? Милион и малко отгоре ли да разчисти! Ами и тук толкова може!

За тези които толкова могат в едни други държави, чийто социалисти оглавява Станишев, за много по- малко не можене, хората си подават оставките и се скриват в гори тилилейски от срам. Тук обаче не е така. Уплашен от вот на доверие, който сам предложи, не че се иска от Националния съвет, се отказа и някак тихомълком пробута, че го е получил. С тези си неадекватности, бавно и славно Председателя на Националния съвет на Българската социалистическа партия, побутва партията към бездънна пропаст. Вероятно си мисли, че като запълни пропастта с партията, той ще мине отгоре победоносно! ДА, ама пропаста с всеки изминал ден става все по- дълбока и дълбока. Може да не стигне жертвата на партията за да премине НЕЛУМПЕНА!”

Припомняме ви, че вчера Сергей Станишев получи вот на доверие от съпартийците си и остана начело на БСП.

Източник: novini.bg

Един отговор на “Нидал Алгафари: Станишев призна за скандала “Костинброд”, нагласен е!

  1. Загйавието не съответства на съдържанието! Манипулация, както винаги! Не че Станишев не си заслужава отдавна ритника… Крайно време е да го получи!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s