Бой на протеста в Пловдив, изхвърлиха от „февруарските оръфляци“

7pr3Вярват ли, че комунистите ще направят нов изборен закон, попита след сблъсъка днес в началото на протеста в Пловдив екс-великият депутат от СДС Христо Марков множеството. Неееее, отговори множеството.

В протеста срещу кабинета „Орешарски“ днес в Пловдив почти се стигна до бой, защото към малобройното шествие изведнъж се присъединиха две семейства, които бяха разкрити, че са присъствали на протестите през февруари в града под тепетата. Малобройното множество прие двете семейства като провокатори. Младите семейства поискаха по мегафона от сегашните управляващи да поправят въпросния закон и чак тогава да си ходят, но идеята не се понрави на недоволните от управляващите.

7pr4„Вие луди ли сте, бе“, разкрещя се мнозинството срещу смутено примигващите млади семейства. Тук всички искаме незабавна оставка на това престъпно правителство и нови избори веднага! Сега! Нито секунда повече на тази власт! Кой ви праща? БСП ли ви праща?, – питаха и крещяха недоволните от управляващите. Марш от тук, провокатори, викаше неистово мнозинството. Двете млади семейства отговориха, че протестиращите в Пловдив викат за връщането на ГЕРБ, а те смятали, че и ГЕРБ не трябва да присъстват в политическата карта на България. Февруарските протестиращи твърдяха, че никой от политическата класа не трябва да е в следлащия парламент, но никой не искаше да ги чуе.

7pr5Към февруарци започнаха да замахват. В този момент се намеси полицията и изведе февруарци далеч от настоящите протестиращи.
Няколко млади момичета изненадано попитаха протестиращите защо се делят на летни и зимни протестиращи, но отговор не последва. Момичетата се повъртяха малко след скандала и си тръгнаха.

7pr67prot4Тук ще викаме „Оставка“ и „Избори сега“, каза лидерът на протеста в Пловдив Стоил Атанасов, който, както всички в Пловдив вече знаят, е тясно и кръвно свързан с ГЕРБ.

Снимки: Под тепето

7 отговора на “Бой на протеста в Пловдив, изхвърлиха от „февруарските оръфляци“

  1. Ква е тая статия бе? Всеки ден съм на протерстите в Пловдив и по-некадърно отразяване не бях виждала. Вие да не сте на прасчо сайт или на някой друг шопар от БСП. То хубаво имате мнение и не ни харесвате, ама хайде да не ни изкарвате такива каквито не сме. Оная кучка Майчето Манолова всеки ден се сцепва да крещи като луда как сме били платени вие пък ни изкарвате безмозъчни изруди. Явно хората на улицата наистина уплашиха скапаните управляващи щом вече всячески се търси начин протеста да се компрометира

  2. Лошо, много лошо, че тиквите отново яхнаха протеста! Същата е и ситуацията в София… Наркомани, гейове, янета и герберасти! Нормалните и мислещи хора, които бяха на протестите през февруари са под 5%… Говори се, че в понеделник за последно ще им дават пари на лумпените и повече няма да излизат, защото им излизат много скъпо да ги докарват с автобуси от провинцията! За това следващата седмица се очаква да няма вече лумпени на площада, а само мислещи хора, които искат промяна!

  3. Такъв е прптестът-партиен!Такава беше ситуацията,съжалявам-честните граждани са прецакани,протестът се организира от ГЕРБ и ГЕРБ не иска промяна на избирателниа закон.Запазване на статуквото-това иска ГЕРБ и никакви последсттвия за тези които сключваха продажните договори с чуждите монополисти и докараха страната до отчайваща бедност.

    • Вечер проверявайте под леглото – може ГЕРБ да се е скрил там и да ви ухапе през нощта…

    • Ела ми го кажи в очите кой ме организира всеки ден, моля ти се! Там ли си всеки ден? Аз съм, всеки ден, всеки!!!
      И кво ми предлагаш ДПС и БСП и лудия да ми напишат изборния кодекс? Да сътворят поредния гаф и да се извиняват? Не искам ни ГЕРБ, ни настоящите изроди да ми пишат изборния кодекс, най-големите свине ще ми съставят закони, как ли пък не! Помислете малко и стига сте обвинявали, защото вече ми писна от глупости на хора, които дори не помръдват да видят с очите си как стоят нещата.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s