Обръщение на Областния управител Муса Палев към гражданите на Благоевград

_thumb.phpУважаеми граждани на областния център, благодаря на тези от Вас, които разбраха, че са подведени и не се подадоха на продължаващите внушения на определени политически кръгове, които се опитаха да „яхнат“ вашия протест за лични цели. Които не се посвениха да осквернят достойнството на българските граждани, принуждавайки ги да се държат нецивилизовано и не европейски. Години наред българи и мюсюлмани живеят и работят рамо до рамо за България, за родината ни. Така, че изкуственото напрежение между различните религиозни общности, което се опитват да разпалят някои политически сили е опасно и тревожно. Днес работих спокойно. Благодаря ви.

Областна администрация Благоевград е важна държавна структура и аз се заклевам пред Вас ще е бъда всеотдаен областен управител, който няма да дели проблемите ви на „малки и големи, „служителите си на „Муса и Иван“, и който ще бъде винаги там, където има нужда. Днес бях решил да се изправя очи в очи с протестиращите пред областна управа и да ви кажа това, което мисля. Муса Палев е български гражданин, баща на две деца, син на родители, които са дали живота си, за да работят в България и потомък на род, борци за демокрацията. Приканвам всички организатори на протестите на среща в кабинета ми. Нека разговаряме като толерантни и цивилизовани хора.

Източник: Струма.ком
Снимка: Струма.ком

Един отговор на “Обръщение на Областния управител Муса Палев към гражданите на Благоевград

 1. Аз съм един от протестиращите.
  Имам ЕДНО ЕДИНСТВЕНО ИСКАНЕ:
  Хората, съпричастни с назначаването на Делян Пеевски за шеф на ДАНС, да си подадат ОСТАВКИТЕ, а лобистите за това да бъдат осветени. Това е въпрос, засягащ националната сигурност, вълнува всички български граждани и не може да остане нищо скрито-покрито.
  Смятам за чест и граждански дълг да протестирам всеки ден от 18:30 пред МС, НС и Орлов мост, докато това не стане.

  ГАФ –> ОСТАВКА –> евентуална прошка.
  Това е МОРАЛНОТО изискване.
  На платените разноцветни драскачи, които се опитват да разводнят протеста, ще кажа, че коментари “защо биете негрите”, “ланшният сняг” и т.н. би трябвало да се поставят СЛЕД решаването на ТОЗИ изключително важен ПРОБЛЕМ на НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ.

  Проблемите трябва да се решават ЕДИН ПО ЕДИН.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s