БГ младежи в откровено порно в нета, гордеят се

„Йоана Георгиева, Петър и Милен“ – така е озаглавено видеото, което тези дни е хит в нета. Аматьорските кадри бяха качени за кратко в във Фейсбук, но заради меко казано неприличните сцени бързо беше свалено.

изтеглен файл (30)В аматьорското видео девойка е обладана от две момчета на възраст не повече от 22-23 години. Единият е  отзад, а другият е даряван с орална любов. Трети снима с телефон и приглася: „Е, хубава работа, едно момиче не може да се справи с двамата човека“. Той също се включва от време на време в оралната любов.
Девойката е видимо доволна от факта, че я снимат в тройка с двама мъже. Тя през цялото време повтаря: „Давай, давай, давай, нали искаше много…“.Има реплики, които  aferakj.com се въздържа да публикува, заради изключително нецензурното съдържание. Няма да публикуваме и срамните сцени, а само един кадър, който дава представа какви я вършат безотговорните младежи…Подобни клипове се появяват все по-често в мрежата. Повечето участници са тийнейджъри, снимат се не само за удоволствие, а с ясното съзнание, че ще пуснат клипчето си в нета и ще го гледат много хора. Те не се срамуват от действията си, а с радост ги показват на съученици и познати.Къде са родителите им и знаят ли какво правят децата им, остава загадка. Факт е, че участниците в клиповете са пълнолетни, но моралните ценности определено не са възпитавани у тях…

Източник: aferakj.com
Видео: http://www.youporn.com/watch/8321913/bulgarian-girl-with-3-guys/

2 отговора на “БГ младежи в откровено порно в нета, гордеят се

  1. Видеото е на края на статията. Видях това което е качено. Ами млади момчета без опит с меки пишки … – това е моя коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s