Евгени Михайлов: „Протестирайте против Москва, изпъдете руския кораб! Искаме в ЕС, не в Евразия!“

Новини payimage2_phpМосква присъства и в сънищата на кинорежисьора и син агитатор в миналото Евгени Михайлов. Ето какво откриваме в профила му във Фейсбук на 12 юли 2013 г., виждайки намаляване на протестната вълна в София:

„Защо протеста да е пред посолствата на страните от ЕС? Какво са ни виновни те?
Протеста според мен трябва да бъде пред посолството на Русия! Цялото шествие да кривне от Цариградско шосе, посока парк хотел Москва и руската мисия!
И 50 000 да извикаме:“Не на повторното „освобождение“!“ ,“Ние сме в Европа ,не в Евразия“! и „Не нам“!!

577876_285030214921182_1003293495_nТази сряда „синият танк“ Евгений Михайлов е особено заканителен към Парламента в профила си във Фейсбук:

„Ей,Наглите! Няма да ви дадем Едвин ! Няма !
Вие ще си отидете , не той ! Вие !

А ние,свободните хора ще изпием сутрешното си свободно кафе с Еди! И ще закусим заедно пред сградата, на която дедите ни са написали Съединението прави силата !
И ще отслужим водосвет за здраве на народа на България в църквата,която дедите ви взривиха ! Ей…Наглите…!“

BOKO-BUDA2-TEODOR-MIHAILOV2А ето как Евгени Михайлов издава настоящата си симпатия и отдаденост на ГЕРБ:

„Днес трябва преди всички да поздравим варненците, които спряха БСП, ДПС и Атака!“

mihailov_kr_masaПрипомняме, че в „Отворено писмо до делегатите на националната конференция на Съюза на демократичните сили“ Евгений Михайлов  – кинорежисьор, Георги Липовански- художник, Георги Боздуганов  –  лекар, Александър Кипров –  композитор, Александър Петров – поет, Кирил Ампов – певец и композитор, написаха следното:

79980„Призоваваме ви да вземете решение и поверите ръководството на Съюза на демократичните сили  на  поканен от вас Временен обществен съвет от безспорни авторитети ,като Филип Димитров, Петър Стоянов, д-р Любомир Канов, Борис Христо, Едвин Сугарев др. , които да отворят партията, да възвърнат доверието и да поставят началото на новия път на Съюза“.

225289_214995898518632_1546169_nДългата ръка на Москва е навсякъде за режисьора Евгени Михайлов. Ето какво казва той на 22 юни 2013 г.:

„Престоят на руският военен коръб в Бургас не е случайност! Рафинериите, Енергията и пълната блокада и изолация на Б-я от Европа е целта на Путин! Той самият с делата и изsвленията си на срещата с Меркел в Ст. Петерсбург успя или го искаше да се изолира!
Отношенията между Германия и Русия се влошиха! Какво има да очаква Б-я? Не забравяйте че само една заплаха за взривяване на рафинерията в Бургас ни стига…..!
Бургазлии изпъдете военният руски коръб! Там не му е мястото!“

7Небезизвестният Александър Йорданов на 18 юни 2013 г. пише на Евгени Михайлов следното :

„Евгени, много добре говори тази сутрин. Това е истината. Въпреки конфликтите,неразбориите и прочие глупости в т.нар.“стара десница“ има политически правила, които не можем да избегнем. И те говорят, че е необходимо обединение на основата на САМООПРЕДЕЛЕНИЕ като опозиция на БСП, ДПС и Атака. Мисля, че ме разбираш.Ако една партия или отделни личности отново започнат да казват кой с кого може и с кого не може да се обединява нищо няма да се постигне. Само чрез ОБЩА ПОЛИТИЧЕСКА ПЛАТФОРМА против управлението на БСП,ДПС и Атака, може да стигне до нови избори. Но е важно на тези избори да има алтернатива – не гласуване с десет или двайсет опозиционни бюлетини, а с една – на ОБЕДИНЕНИЯ ДЕМОКРАТИЧЕН АЛИАНС, както аз го наричам работно, но нека да се нарича както ще, важното е да бъде създаден и да се яви с ЕДНА БЮЛЕТИНА. Не стане ли това БСП и ДПС, които имат сигурен и твърд електорат отново ще правят и следващото правителство“.

scan0005Евгени Михайлов отговаря на Александър Йорданов:

„Сашо,благодаря ти!Не знам, но имам лошото чувство,че пак се започва гледане в пъпа и мерене, кой е десен,по-десен,син,по-син,демократ,по-демократ…А бих искал да си прав!“

А депутатът от СДС от Великото народно събрание Христо Марков, който е начело на протестите сега в Пловдив, издава неприязънта си към някои фигури от дясното:

„Сашо, Тракторката Надежда, изпратила най-много агенти на ДС като посланици НА БЪЛГАРИЯ ще се самоопредели за най-десния човек по всички земни кълбета…“

mironosets_3От позицията на Евгени Михайлов на 23 февруари 2013 г. става ясно, че той е против февруарските протести, защото те съвпадали с изборите за български Патриарх и така разбивали морала на народонаселението: „Чувам,че за утре се готви „най-големия протестен митинг след 10 ноември“.

Но не бяха ли утре изборите за български Патриарх?И не трябваше ли това да е централното събитие в този февруарски неделен ден?!
Не трябва ли първо да се възстанови морала и вярата в,които комунистите унищожават вече 70 години?!
Защото разбиването на морала и на вярата са в основата на това,което сме днес!“

10 отговора на “Евгени Михайлов: „Протестирайте против Москва, изпъдете руския кораб! Искаме в ЕС, не в Евразия!“

  1. Евгени, спри се! Това поведение вече е отвъд хистерията, отвъд параноята, отвъд всичко, което може да бъде гранично състояние. Не мога да позная колегата си!

  2. АБЕ, ТИ ОЩЕ ЛИ СИ ЖИВ БЕ МУТРА ТАКАВА, ПАЗИ СЕ ДА НЕ ТЕ СРЕЩНЕМ, ЧЕ ЖИВ НЯМА ДА ОСТАНЕШ.

  3. Горкият бездарник и некадърник евгени михайлов. Нито преди 10-ти ставаше за нещо, нито след това. Жалко, че такива се опитват да формират общественото мнение.

  4. Абе той Еди не гладуваше ли? Или гладува само понякога (между закуската, обеда и вечерята). Или гладува преди сутришното кафе?

  5. Eвгени ми се струва глуповат. Или опортюнист, който с анти- русизъм се опитва да си изкара хляба.

  6. Този е ТУРЧИН. Вижте му циганско-туската физиономия. Той иска Баташко клане. Интелектуалец на кубик. Луд за връзване!

  7. Ние сме окупирани от 40 000 натовски войници на смяна в 6 окупационни военни бази на НАТО, и сме си дали небето и летищата без референдум за нуждите на Израел. Каква Москва бълнува този???

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s