Подготвят нападение над парламента, „носете въжета с куки, чакайте фойерверки, треперете комуняги“, гласи призив към протестиращите

rumen-leonidov-volen-siderov-raboti-sreshtu-pravitelstvoto--157115Нееднократните вопли на Румен Леонидов, Петко Симеонов и други популярни подкрепящи протестите за радикализиране на недоволството срещу настоящия парламент, започна да се реализира.

Екипът ни попадна на конкретен тактически план за нахлуване на протестиращите в Народното събрание. Авторът на публикацията се нарича Мрb Eu, няма реална снимка, антикомунист е, харесва БНТ и съвременното българско кино, харесва СДВР Столична полиция, Александър I Батенберг, 19-то СОУ Елин Пелин, ipernik.info, Николай Хайтов и Васил Левски. Гордее се със снимката, на която обесват атентаторите от атентата над църквата „Света Неделя“.

В най-голямата протестна група човекът, нарекъл се Mpb Eu призовава следното:

„СЪРАТНИЦИ, ОТ ДНЕС ЗАПОЧНА ОБРАТНОТО БРОЕНЕ. ПОСТАВЕНИТЕ 2 ТАКТИЧЕСКИ ЗАДАЧИ БЕХА ИЗПЪЛНЕНИ ДОБРЕ – Спряхме Шествието да се пилее и ОБКРЪЖИХМЕ НС, Незаконните заграждения БЯХА УСПЕШНО ПРЕОДОЛЕНИ.

ГОТВЕТЕ СЕ ! Решително и мирно, тези дни привечер ВЛИЗАМЕ В ПАРЛАМЕНТА да чакаме си видим избранниците.

ТЕ НЯМАТ ИЗБОР – АКО НИ ПРЕБИЯТ ЩЕ ГРЪМНЕ ЦЯЛА ЕВРОПА, която вече ги е поставила под натиск. ВРЕМЕТО ДОЙДЕ или България в ЕС или те на власт.

Без деца и жени, не за пръв път ще бъде опасно, ГОТВЕТЕ СЕ !

Ако ще махаме незаконните заграждения, носете въжета с или без куки, действа се от групи по 20тина като абордаж на кораб. Връзките на решетките са болтови развиват се с водопроводен ключ, клещи, гедоре и пр.

Приложимият закон (ЗСММ) в чл. 7 ал. 3 наред с другото без да го поставя в някаква връзка с организатори и пр. постановява, че охранителната зона при протести не само не може да е над 20 м, но трябва да бъде и УТВЪРДЕНА Кмета на София (липсата на което я прави незаконна),
Имаме право на среща с народните си избранници (включително на основание чл. 44 ал. 4 от правилниса на НС) .

По дефиниция заседанията на НС са открити (!) (чл. 45 ал.1., независимо, че с ал. 2 фактически това се погазва), т.н. „Режим за достъп“ не е закон, ограниченията които въвежда са противоконституционни (чл. 1 ал.ал. 2 и 3. от Конституцията на РБ) и правно необосновани, нямат силата на закон и не са ясно разписани, гласувани и приети дори в правилника на НС (чл. 28 ал.ал.1, 2, и 4).

Разбира се депутатите от Опозицията могат веднага да прекратят агонията като поканят всички протестиращи граждани в Парламента – ПРАВИЛНИК ЗА ОРГАНИЗАЦИЯТА И ДЕЙНОСТТА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ Чл. 28. ал (3) Всеки член на постоянна комисия може да покани за участие в нейно заседание отделни физически лица или представители на юридически лица, имащи отношение към разглежданите въпроси от комисията.

Добре е да се намерят няколко ключаря да не се чупят вратите, ако мирно ще влизаме в парламента. Разбира се патроните са месингови и могат да се разпробият с бормашина на батерии става за 10 секунди.

Носете под фанелките и панталоните си някакви лични предпазни средства – протектори и пр., направете лозунгите по-големи и върху шперплат или друг устойчив на палките материал, за да се ползуват като щитове. Добре е да имате под ръка велосипедни или строителни каски.

Вземете си кърпи, чиста вода, оцет и сода за хляб за да неутрализирате сълзотворният газ взависимост от състава му, изстреляна такава граната не докосвайте с ръце, а я изритайте в посока на стрелците. Не е зле да имате плътни очила за плуване, те предпазват.
Заредете телефоните си. Носете си лазери и силни фенерчета, вода и сандвичи за поне 24 часа.

Дръжте се близо до хората които познавате, с които заедно идвате на протестите. КОГАТО СЕ ДАДЕ СИГНАЛ И ТРЪГНЕМ НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ. Не се разправяйте с полицията, просто преминете през веригата им. ЗАЛОГЪТ Е ОГРОМЕН ! ВРЕМЕТО ДОЙДЕ!
Ако ни пребият, толкова по-добре, както винаги досега ТОВА ЩЕ Е КРАЯТ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО !

ГОТОВИ СМЕ! На вечерен протест ще е, не очаквайте да обявим часът и датата за да докарат и сили от провинцията, просто прочетете съветите и КОГАТО СЕ ДАДЕ СИГНАЛ И ТРЪГНЕМ НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ!

Не им се плаши в 1997 макар да бяхме малко, два пъти ги отхвърлихме от Дома на армията до НС, а после бяха съдени за насилие над граждани, това те добре го помнят. Тактиката им е банална, тръгват във верига скрити зад щитовете си и блъскат с палките по тях да плашат гаргите. Не се плашете формирайте контра верига, плакатите от твърд материал като щитове, сложете си протекторите и каските (който има) и смело, организирано, ръка за ръка срещу тях. Жизнено важно – никакъв страх (!) , ако се огънете ще Ви смелят. Отблъснете ги с фнонтарлен марш, не се бийте, а ги преодолейте и напред. Вклинете се на големи групи като се пазите един друг от палките, разкъсайте, пръснете веригата им проникнете през нея, преодолели ги не се занимавате повече с тях – настъпвате към целта !

Добре знаем слабите места на екипировката им, но няма да бъдат посочени защото целта не е да се бием с тях а да преодолеем веригата. Указанията за това ги има, просто действайте в групи, не се разпръсквайте и бъдете решителни !

Още нещо – не допускайте охранителите да откъсват хора от групата, пазете се един друг, посегнат ли да отведат някого, приберете го навътре и направете стена, ако все пак докопат някой, да не отива като овца в буса им, веднага ляга на земята и започва да крещи, а другите да не гледат, а да го извлекат обратно и заедно да настъпят още по-решително към целта !

Без насилие, но с най-решително действие от само няколко десетки групи от хора които се познаваме на протеста, имаме малко време, Тактиката е проста – събирате се такава 20-30 души, от тях все някой познава и хора от други такива формирани групи, разберем ли че имаме ефектив от 50 групи – концентрираме се в две точки със визуална или телефонна връзка, първа по-малобройна формация за отвличащ маньовър, която да привлече възможно най-голяма част от охранителите и да напредне максимално възможно, и втора по-многобройна формация, от най-решителните за навлизане и заемане на целта, не се учудвайте ако тя се насочи в помощ на първата формация, действайте заедно. Това е, до дни действаме ! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !

СИГНАЛЪТ ЗА ДЕЙСТВИЕ на формацията за отвличащия маньовър ще бъде изстрелване на ракети-фоерверки, откъм Университета, или чрез SMS-и, никоя група да не тръгва без предварителна координация с други поне 20-30 групи действащи в това направление! Кагато има координация – напред, не чакайте втори сигнал, когато видите, че другите са тръгнали, действате незабавно. Тръгваме пеейки Мила Родино ! БОГ С НАС !

Последно – Никакво оръжие, пазете себе си, съратниците си и здравето на полицаите, пазете сградата на парламента, ако видите опити за вандализъм, не дай боже въоръжени и подпалвачи, не чакайте полицията, ДЛЪЖНИ СТЕ ЛИЧНО ДА ГИ СПРЕТЕ заедно с останалите.

Георги Генов (антикомунист, работи в БАН)- ИМАМ ЕДНА СТАРА БОЗУКА.ДА Я НОСЯ ЛИ ???????????

Mpb Eu НЕМА ЛАБАВО, нали така знаят комунягите, ДО ДНИ НАРОДЪТ СЕ СЪБИРА В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ. ГОТОВИ СМЕ ! ТОВА БЕ ПРОСТО РЕПЕТИЦИЯ, И В ДВЕТЕ Й НАПРАВЛЕНИЯ МИНА УСПЕШНО.

Към ПОЛИЦАИТЕ КОИТО СЛЕДЯТ КАКВО ПИШЕМ ТУК – ВИЕ СТЕ БЪЛГАРИ КАТО НАС, АКО НИ СПРЕТЕ СЪС СИЛА, ОЩЕ ПО ДОБРЕ ЗА ПРОТЕСТА, ЩЕ ГРЪМНЕ ЦЯЛА ЕВРОПА, ПРАВИТЕЛСТВОТО НЕЗАБАВНО ПАДА, Дебелогъзите ще избягат при милионите си, А ВСЕКИ ОТ ВАС ПЕРСОНАЛНО ЩЕ ОТГОВАРЯ КАКВО Е ПРАВИЛ. НЕ СИ ЗАЛАГАЙТЕ БЪДЕЩЕТО, КАРИЕРАТА И РАБОТНИТЕ МЕСТА ЗАРАДИ БЕЗОТГОВОРНИ ЗАПОВЕДИ И ОТИВАЩИ СИ ПОЛИТИЦИ.

Малко инфо за подкрепата на целите ни която бе изказана, не само от почти всички политически сили, от синдикатите, Президента, който съвсем не на шега е и върховен главнокомандващ, но най-същественото – официално от Европейският съюз и по безпрецедентно категоричен начин от водещите страни в него: https://www.facebook.com/events/475048025915600/permalink/489421734478229/

Депутатът от Европейския парламент Маркус Фербер заплаши пред БНР, че заради потъпкването на демократични принципи в България той ще иска да се задейства член 7 от Лисабонския договор. Фербер заяви, че това се налага, защото действията на българското правителство вече са преминали отвъд границите на неспазване на европейските принципи.

Член 7 предвижда санкции като ограничаване на правото на глас (т.е. фактическо изключване) за страни – членки, които сериозно и трайно нарушават свободата, демокрацията, човешките права и други основни европейски стандарти и ценности.
Плутократ-комуняги, фашизоидни Сидерасти и хидроинженерни депесутки нямат право на власт и на глас, ако искаме да останем в ЕС !
Побъркайте се комуняги, щаб няма, организацията е мрежова, мобилизацията преди 28 дни е направихме за 30 минути, няма лидери които да атакувате, побъркайте се, тиловаците вече опънаха палатките пред НС, работата е в пълен ход!

АКО НЯМА ОСТАВКА, ВЛИЗАМЕ В ПАРЛАМЕНТА ДА СИ ВИДИМ ДЕПУТАТИТЕ. АКО НИ ПРЕБИЯТ ПРЕД ОЧИТЕ НА ЕВРОПА – ПРАВИТЕЛСТВОТО ВИ СЪЩО ПАДА !

ОПЕРАТИВНИЯТ ПЛАН Е РАЗПИСАН, ПРОВЕРЕН И РАБОТИ ! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !

Всичко ли трябва да се каже, хайде още малко, има и резервни сили, които още не са се активирали решително, както се сещат тези дето ни следят събитието, тям също е добре известно, че ако тук се заявяват 83 000, при съотношение 10-20 % излизащи на протест от пишещите, която пропорция е установена където е необходимо и трябва им е била сведена на съответните оперативки, как така в протеста ротационно участват такива големи маси хора. РАЗСТАНОВКАТА ЗА ЦЕНТРАЛНАТА ЦЕЛ Е В ПОРЯДЪКА НА 1000-1200 ЕФЕКТИВ, ПЛЮС ВЪНШНО ОХРАНЕНИЕ 3000-3600. АКО Е СЕ НАЛОЖИ СЪЩО ТАКА МИРНО ДРУГИ ЕФЕКТИВИ БЛОКИРАТ АЕРОПОРТА, Ж.П. ГАРАТА, ПОЛИЦЕЙСКИТЕ УЧАСТЪЦИ И КАЗАРМИТЕ НА ЖАНДАРМЕРИЯТА, ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА РАЗНИ РЕЗИДЕНЦИИ И ДЕПУТАТСКИ БЛОКОВЕ. НЯМА ДА ИМ ПОЗВОЛИМ ДА ИЗВАДЯТ БЪЛГАРИЯ ОТ ЕС, БЪЛГАРИЯ НЕ Е ЧССР В 1967. ИМАМЕ ДОСТАТЪЧНО СИЛИ И СЕРИОЗНА ПОДКРЕПА. ВРЪЩАНЕ НАЗАД НЯМА

7 отговора на “Подготвят нападение над парламента, „носете въжета с куки, чакайте фойерверки, треперете комуняги“, гласи призив към протестиращите

 1. И защо всичкия този зор?
  Насилие, щитове, куки, въжета, кръв … като в средновековието?
  Чии интереси се защитават така? Нечии политически, нали? С чия кръв и нерви? На обикновения човек … А оня от Банкя и приятелите му Иван, Жан и Серго се спотайват, заради завлечените пари, порутената икономика и изгонените българи в чужбина …
  РЕШЕНИЕТО Е ТОЛКОВА ПРОСТО:
  Цел на нацията ни трябва да бъде приемане на 2 закона:
  1. Закон за Забрана на Политическите Партии за 1000 години напред.
  2. Закон за Установяване на Диктатура в Управлението на Нацията.
  В парламента трябва да влязат БАН, СУ-Климент Охридски, и три Технически университета – Софийския, Русенския и Варненския. Никакви УНЕСЕСЕТА по ничии земни кълбета!
  Всичко друго е против интересите на нацията ни.
  Сега ще се намери някой да каже … ама то няма как… Не е важно как, а какво ….
  Друг ще се втурне да ми обяснява, че ни трябват избори … Това ще е поредната грешка … Ако ни спретнат избори, които ще си платим, за да сме по-бедни. .. не трябва да се гласува … Гласуваме ли – даваме им парите си, за да сме още по-бедни /лев на глас за месец/ за да са на заплати, докато обслужват интересите на картели, олигарси и чуждоземски политики…
  Хайде сега да видим, дали протеста е платен и режисиран, а обикновените граждани на жълтите павета – просто го обслужваме …Както всички протести до сега ….
  Господ да пази българите!

  • Поправка в името на втория закон:
   Закон за Установяване на Диктатура на Науката в Управлението на Нацията.

 2. XUBAVA PODGOTOVKA,,,,NE CHUVAT NARODA!!!! E ,,DRAGI MINISTRI   TOVA VI OCHAKVA!!!!! Пятница, 12 июля 2013, 8:01 UTC от „Светът днес“ : >Светът днес posted: „Нееднократните вопли на Румен Леонидов, Петко Симеонов и други популярни подкрепящи протестите за радикализиране на недоволството срещу настоящия парламент, започна да се реализира.

  Екипът ни попадна на конкретен тактически план за нахлуване на протест“ >

 3. МА ТОЗ Леонидов евреин значи бил.
  И тоз поетичен вол с волска фигура и поезия, и той на заплата бил от ГРОБ и Тиквата.
  Ега ти и картинката.
  Каков човеко, такава му пуезията.

 4. Тоя накрая заговори,като Меглена Кунева! Явно и след Орешарски Илия ще си е пак в тия! Трябва да се внимава,особено щом европа показва подкрепа! В момента се ритат атовете! Пък и евреинът и велик писател и поет,световно неизвестен,дори и в наше село, р.леонидов щом се е ангажирал,картината е пълна!

 5. Този сайт явно няма достатъчно капацитет за собствени материали, та „авторите“ му правят директно копиране от Интернет и социалните мрежи.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s