„Зелените“ протестиращи : „Главният враг е Русия!“

34790_191959537485409_6546840_nПрилагаме част от наблюденията си (чрез социалната мрежа Фейсбук) над един от представителите на ПП „Зелените“, активни участници в настоящите протести, около „виновниците“ за ситуацията в България.

206941_1879502874825_4635379_nЗапознайте се с Petko Kovachev, икономист, Директор на Института за зелена политика (Green Policy Institute), живее в София, роден в Стара Загора.

Според „зеления“ Петко Ковачев, Русия е враг Номер 1 за България. Настоящата констатация се потвърждава от поредица от постове, от които прилагаме само два. Те са характерни и достатъчни, за да придобият незапознатите читатели яснота около позицията на ПП „Зелените“ към Русия, към „зелената“ цел на протестите и пр.

208125_2873170227462_7542650_n

Да разгледаме поста на Петко Ковачев  от 2 май 2011 г. :

„Няма да присъствам на концерта за Европа на 8-ми май! Защото представителството на ЕК и Софийската община (мафия) правят евалла на руската мафия „Любе“, като им оставят 9 май за техните съветски свинщини из София!“

Във връзка с настоящите протести, „зеленият“ Директор на Института за зелена политика Петко Ковачев пише в социалната мрежа следното:

„Да напомня на всички революционери кой е главният враг, щото е добре да не се хабят сили залудо!
Русофилството в България е достигнало до идиотство. Когато руската дипломация прави пакостите, ние българите нарочно си закриваме очите; жумим за да не виждаме па­костите правени нам от Русия.. Това наше положение е създадено в желанието ни да запазим свято своето русофилско чувство… И ние, сироти русофилите българи, жумиме, не си отваряме очите за да не видим какво прави „вампирът“ за нашата съдба. Жумим пред пакостните му дела, за да мислим, че той само добро прави за нас. Не поглеждаме, защото не желаем да видим, че нашия идол, на когото се покланяме като на свой величайши добродетел, е зъл гений за съдбата на честита и велика България…“

526184_10150660526559372_66394665_n

Дали е нормално „нормален“ човек от 21 век да открива в лицето на Русия враг и виновник Номер 1 за катастрофата на България, преценете сами.

1002732_10200975836413605_112895944_n

СДС ПЕрник и Петко Ковачев 206173_205028549516289_4653545_n1012991_10201507119948470_404902264_n

1044448_635106106508519_1121028369_n

На снимката: Петко Ковачев с Найо Тицин на протест
На снимката: С Petko Kovachev, Assen Ivanov Tassev, Anna Angelova, Kamen Alipiev, Anna Angelova и Katia Sungarska на протест.
На снимката: протест, оригинален надпис под снимката „Както посрещнахме тов. Пухтлер, така да посрещнем и тов. Алексей Михлюзер!“
На снимката: Дискусия в НБУ
На снимката: П. Ковачев и СДС Перник
На снимката: П. Коваче и Стоян Михалев
На снимката: АнтиБелене митинг с ДСБ

9 отговора на “„Зелените“ протестиращи : „Главният враг е Русия!“

 1. пЕИТКО Е АБСОЛЮТНО ПРАВ И ТОЙ НЕ Е НИТО ПЪРВИЯ ,НИТО ПОСЛЕДНИЯ,КОЙТО СИГНАЛИЗИРА ДА ИМПЕРСКИТЕ АМБИЦИИ НА РУСИЯ И СИСТЕМНАТА И УЕНТИБЪЛГАРСКА ППОЛОТИКА,САМАТА БЪЛГАРИА Е ПРЕЧКА НА РЕСКИТЕ АМБИЦИИ ДА ЗАСТАНЕ НА ОТКРИТО МОРЕ ,И БАЙПАСИРА ПРОЛИВИТЕ .
  НЕЗАВИСИМО ОТ ИДЕОЛОГИЧЕСКАТА ОСНОВА НА РУСКИТЕ ИМПЕРСКИ АМБИЦИИ:САМОДЪРЖАВИЕ,КОМУНИЗЪМ ,А СЕГА И ПРОВОСЛАВИЕ,ТОВА Е САМО МАНТИЯТА ,КОЯТО ПРИКРИВА ЕДНА И СЪЩО ПОЛИТИЧЕСКА ДОКТРИНА-ВЪЗКРЕСЯВАНЕ НА РУСКАТА ИМПЕРИЯ.
  Само формен идиот или български комунист(на тях пъпът им е хвърлен в Кремъл и националното им предателство стига до небивали извращения,като това да се твърди (Калфин) ,на партийните им сборища ,че български патриот е този който е русофил ???!!!) може да вярва,че за сегашното кремълско КГБ-ско ръководство ,провославието е религия .За тези атеисти по рождение и комунистическа мундщровка,православието е доктрина ,която трабва да замести като обединитилна идеологи комунизма в стратегията на обединяаване на православните южнославянски страни под скиптъра на Москва.не случайно веднага хслед 10 .11. 1989 пнашите комунисти атеистки ,избили като учителите си от Кремъл ,стотици свещеници и разрушили десетки храмове ,НАХЛУХА МАСОВО В ЦЪРВИТЕ И ВЗЕХА ДА ПАЛЯТ НАЙ-ГОЛЯМИТЕ СВЕЩИ !
  А тези които още не са прогледнали ,да прочетат поне дядо
  Вазов,един от най-голямите русофили оБърнал се срещу Империята ,виждайки гибелната роля на Русия против обединението на българските земи .през 19 и 20 век.

 2. …. НАИСТИНА ТОЗИ П. КОВАЧЕВ Е МНОГО ЗЕЛЕН… МНОГО ПО – ЗЕЛЕН , ОТКОЛКОТО Е НОРМАЛНО … ОГЛЕДАЙТЕ СЕ …!! ОСЛУШАЙТЕ СЕ ..!! ОТ ЗАПАДА НЕ СМЕ ВИДЕЛИ НИЩО ДОБРО… НЯМА И ДА ВИДИМ… ПОД ФОРМАТА НА УЖ ДОБРО “ ТЕ “ ЗАТРИВАТ НАРОДА , НАРОДНОСТТА И ДЪРЖАВАТА НИ …. БЪЛГАРИЯ Е МАЛКА ДЪРЖАВА И ЩЕ БЪДЕ ВИНАГИ ЗАВИСИМА ОТ НЯКОГО … ЛОГИЧНО И НОРМАЛНО Е ЕДНА ОГРОМНА И ВЕЛИКА СТРАНА ДА ИМА НЯКАКВИ АМБИЦИИ И ПРЕТЕНЦИИ … А СЕГА НОРМАЛНО ЛИ Е ДА РАЗРУШАТ ДЪРЖАВАТА НИ ВЪВ ВСЯКО ЕДНО ОТНОШЕНИЕ… ДА Я ПОДХВЪРЛЯТ НА ОРИЕНТАЛСКИ ЦИГАНО – ТУРЦИ И ЕВРЕИ …??? НЕ Е ЛИ НОРМАЛНО ДА НАМЕРИМ МЯСТОТО СИ ВСРЕД НАШИ СРОДНИ И БЛИЗКИ НАРОДИ СПОРЕД ТРАДИЦИИТЕ НИ , ОБЩАТА НИ КУЛТУРА / КОЯТО НАРОЧНО РАЗРУШАВАТ И ОБРЪЩАТ КЪМ ОРИЕНТА / … ОБЩАТА НИ ПИСМЕНОСТ И РЕЛИГИЯ …??? … ЗАВИСИМИ ЩЕ БЪДЕМ ВИНАГИ …. ДА ИЗБЕРЕМ ОТ МНОГОТО ЗЛИНИ НАЙ – МАЛКАТА …!!

 3. Русия винаги е имала имперски амбиции спрямо България. Третирала ни е като размирна колония, която постоянно се опитва да се откопчи от властта на метрополията. Това го възприемам за нормално. Такива са геополитическите и интереси. Според мен проблема идва от нашите рубладжии. Те са петата колона в България, която под прикритието на русофилството ситемно руши държавността и бъдещето на тази държава. Да се издигнат лозунги от типа на „Двужбата със СССР е необходима като слънцето и въздуха за всяко живо същество“ или пък „Който не обича Русия не обича България“ са си чисто национално предателство.
  Само заради подръжката от страна на Русия на АЕЦ е нормално всеки истински зелен да е срещу нея. В момента развитието на възобновяемата енергия се спъва точно от руските протежета. Опитайте се да си представите България с елетроавтомобили и 100 процента производство на електричество от ВЕИ. Това автоматично ще намали износа на Русия със седем милиарда лева на година. Това са огромни загуби. Напълно нормално е да активира цялата си агентурна мрежа, наследена от комунизма, за да унищожава зелената идея в България. На този фон Русофилството в една зелена партия си е чиста перверзия.

 4. Голяма чест сте оказали на Петко Ковачев да напишете цяла статия за част от неговия мироглед. Питам ви обаче по каква логика приписвате на ПП „Зелените“ мнението на Петко Ковачев? Да не би хората да са престанали да съществуват извън партиите, в които членуват? Да не би да имате някакви аргументи от програмата или политическите действия на Зелените? Жалък опит, наистина!

 5. Враг номер 1 са продажните псевдозелени българи, като въпросния Петко. Прекалено много станахте!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s