Мишо Шамара: „Не може да подпомагаш само богатите, а да мачкаш бедните! Никой да не се прави на Тангра!“

24c54e124b7104eb7e80d2aec1ab6b2d– Сутринта бях на събуждането на Бойко Борисов. Естествено, този льохман не отиде на работа.

– Той е обикновен депутат и трябва да си върши работата както всички останали. Ние сме му работодатели, а той е наш чиновник. Това беше и причината да го свалим от власт, защото се държеше като император и божествен. Искаше да е Тангра. Божественият. Съученикът на Христос. Човекът, който може да удави риба. Вървящият по вода… Не може министър-председателят ни да играе футбол и купата му да бъде печено прасе.

– Всички на протестите обвиняват олигарсите, а пред НДК са
събрани само бедни хора, без зъби. Няма един милиардер, а на жълтите павета е пълно с такива. Като искат промяна, защо ходят рамо до рамо с гербаджиите?! Една от главните протестиращи е Плевнелиева, което означава, че лицемерието е брутално.

– Защо през февруари не излязоха, тогава беше страшно. Сега вървят с усмивки, а тогава бяха въоръжени с камъни и се замозапалваха. .
– ще ходя на контрапротестите, защото е по-трудно да застанеш зад непопулярна кауза. Протестът на жълтите павета е шумно рекламиран продукт.
Когото и да изберат във Варна, от камбаната на катедралата ще се чува: Тим-тим. Там е феодална област.

-Според мен правилната политика сега е лявата. Не говорим за комунизъм, защото сега комунизъм няма.
– Най-правилният вариант на управление според мен, въпреки че съм тъп рапър и не разбирам толкова като всички философи по улиците, е балансът между корпорациите и малкия и средния бизнес от една страна и работниците, от друга. Защото не е християнско да подпомагаш само богатите и да мачкаш бедните.
– Повечето заради младостта си са неопитни и аз като млад съм вярвал на много неща. Например, че дясното е демократично, а в цял свят дясното не е демократично. То е консервативно.

– Рапът е социална музика. Така е възникнал. Дори изпълнителите да сме модерни и нагли парчета, трябва да правим нещо обществено.

16 отговора на “Мишо Шамара: „Не може да подпомагаш само богатите, а да мачкаш бедните! Никой да не се прави на Тангра!“

 1. Мишо шамара дебел го набара. В уста си го пъхна и после издъхна

  • Типичен „антиправителствен“ коментар.

   Къде сте, колега, който се подписвате „Георге“?… На едно място бях написал: “…масата в България – защото е елементарна, примитивна, развратена, нискоморална и нискоинтелигентна. Съгласен съм с Боко Тиквата.” – и вие възразихте „Категорично не съм съгласен с вас, господине.“? Ето – сега още ли не сте съгласен с мен? Аз пък ви отговорих тогава: „Аз знам по кого съдя. Защото не от вчера наблюдавам нивото на българското “интернет-общество” и изобщо, на така нареченото ни “гражданско общество”“. Та, ето ви пореден пример! В този стил, като на горния постинг, са към 90% от коментарите в мрежата. Вярно, на този сайт са по-малко – но само защото не е харесван от интернет-лумпените; те просто го игнорират. Но аз чета и сайтове, „обожавани“ от съвременната българска младеж. Да не мислите, че подобни бисери там са изключение? Напротив – горният коментар пред тях е направо шедьовър, защото „анонимният“ тук се е напънал да изходи нещо в мерена реч.

   Това е лицето на новото ни „прогресивно гражданско общество“ и на нашата интернет-младеж с фейсбук-профили. Това е лицето на днешния „красив и интелигентен“ анти-правителствен протест. Благодарим ти, чичко Сорос – прекрасна работа! Дай ни сега и по една лопата, та сами да се закопаем в земята и да довършим започнатото от теб!

 2. Тъп си, брато, добре че си го знаеш, по-горното за комунягите е вярно, не мога да го кажа по-добре, че и аз нямам дар-слово – но цялата история на Партията е един наниз от грешки, които след това се отчитат като такива, това го знам още от преди 89-та като ме караха да уча Ист. на БКП – Га га га, въйсмеялса Гитлер Гимлеру

 3. Много ми е любопитно нещо – Мишо дали работи все още с Ванко 1? Защото само с това партньорство мога да си обясня преданността му към БСП. Да разбираме, че всичките престъпления на БСП го устройват?

 4. Мишо,явно сучеш още мляко и не си дорасъл,факта че подкрепяш наследниците на една терористична и престъпна партия,факта е че може би не знаеш че тези които подкрепяш именно те подариха Държавния ни златен резерв, на руските им събратя,именно те самопредлагаха да бъдем 16-та република на „СССР“.Това са безморални хора създадоха банки пирамиди обраха на същите тези които са без зъби парите им изнесоха ги,това са безморални и престъпни долни комунисти които ти подкрепяш явно и ти си като тях без всякакъв ум и разум.

 5. Прав е Мишо! Особено, „…защото е по-трудно да застанеш зад непопулярна кауза. Протестът на жълтите павета е шумно рекламиран продукт.“ – Изобщо не е глупав Мишо, никак даже! Освен, че има мозък в главата, явно има и нормална, здрава честност. Нито едно от тези двете го няма в „мейнстрийма“ на „протестите“. Те наистина са продукт, и даже се знае на кого е продуктът. Той е на сороските НПО-та с външно финансиране, на чуждата корпоративна мафия, на чуждите посолства и „интелигентни централи“. Както и на местните ни олигарси и мафиоти. Щом всички медии крещят нещо си в един глас, щом от ЕС ни мачкат, щом има такова „завидно единодушие“ в „гражданското общество“ – тоест, в соросоидните мозъчни тръстове, фондации, НПО-та, институти и пр. – значи определено има заговор. Има и поръчител, има и продукт, има и стадо овце – изпълнители. За изпълнителите какво може да кажем, освен че са прекрасен пример за ограничени и елементарни хорица, считащи себе си, естествено, за „образовани, прогресивни и интелигентни“. Точно според ефекта на Дънинг-Крюгер…
  Понякога има хора, които ме изненадват. Но морал и разум могат да се видят навсякъде, защо не и в един рапър? Браво, Мишо! Не съм очаквал от теб, но ти свалям шапка – моите уважения!

 6. плахи опити за PR. за съжаление не се получава ще си остане никой…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s