Николай Слатински: Ултралевичарството е аномалия, социопатия и психопатология!

slatinski2Ултралевичарството мрази другите хора защото са поне с мъничко по-щастливи или по-красиви, или по-добри, или по-успешни, или поне с нещо малко по- от изповядващите го…
Ултралевичарството не предлага решения, то паразитира върху проблемите и колкото повече проблеми има, то толкова повече има шанс да стигне до словесен оргазъм – поне веднъж, поне почти, поне приблизително, поне за пред хората…
Ултралевичарството е извън пътя на обществото, извън коловоза- то мята камъни по движещия се влак на обществото, както това правят някои от „Факултето”, когато преминава електричката „София-Перник”.
Ултралевичарството се храни с отчаяние, на него му е хубаво само когато на обществото му е зле.
Ултралевичарството е вече аномалия, то е вече социапатия, то е вече психопатология, то е вече синдром и симптом на разрушаване на социума.
Ултралевичарството е разпад на социалните връзки, то разяжда социалната тъкан.

Но ултралевичарството и гладът за писания и проповеди на ултралевичари са не само неообходим, а и достатъчен, даже предостатъчен повод обществото ни да включи най-сетне системата си за ранно сигнализиране.
Ние все пак сме общество, ние все пак сме социум! А нас се опитват да ни насъскат едни срещу други с проникване в най-долните страсти, които социалният и социализираният човек хилядолетия наред се е мъчил да потисне..

Автор: проф. д-р Николай Слатински

Един отговор на “Николай Слатински: Ултралевичарството е аномалия, социопатия и психопатология!

 1. Човекът с гордост публикува биографията си в личния си сайт. Искам само да привлека вниманието ви към нещо, което самият той е написал.
  Вижте как е увенчана професионалната му подготовка – КЪДЕ е квалифициран, КЪДЕ и ЗА КОГО е писал и чел:
  *… Доклади … пред НАТО – “Евроатлантическата сигурност – един поглед от България” (1993 г.) и “Българската сигурност – регионални и европейски измерения” (1994 г.)
  * Кратковременен курс по проблемите на гражданския контрол над въоръжените сили, Джордж Маршал Център”, Гармиш-Партенкирхен, Германия, 1994 г.
  * Специализирана командировка във Форин офис на Великобритания по проблемите на контрола върху разузнаването, през 1994 г.
  * Сертификат от “Джордж Маршал Център”, Гармиш-Партенкирхен, за участие в семинар “България: “Новата война”. Конфликтът през 21 век”, 2003 г.
  * Сертификат от Международен семинар “Гражданско-военни отговори на тероризма” в Унгария, организиран от Центъра за гражданско-военни отношения, Naval Postgraduate School, Монтерей, Калифорния, 2005 г.

  Вижте и “Участие в проекти” – много е ценно! Особено, наблягам:
  * “Бяла книга за гражданския контрол над въоръжените сили” (Финансиран от Демократична комисия – САЩ)
  * “Двуполюсният модел и националната сигурност” (финансиран от Фондация “Отворено общество”)
  … и т.н. – един щатски проект и 6 – на соросоидни мозъчни тръстове!

  Типични за него статии има в сайта „авторски.поглед.инфо“ – „България е болна, но не заради протестиращите, а заради управляващите“.
  В автобиографията му на друго място в мрежата пише, че е бил редактор на яростно дясната “Радикал-демократическа партия”.

  Бил е и депутат от СДС – партията, разрушила икономиката на България по щатски инструкции (планът Ран-Ът), разпродала и разграбила страната. И досега Слатински изповядва яростно десни – или по-скоро, “анти-леви” възгледи. Това го кара да напише една според мен необективна статия. В нея няма определение за “ултралевичарство”, но затова пък има куп груби нападки, които психически настройват читателя срещу лявото по принцип. Кой ще даде критерий за границата между “ляво” и “ултра-ляво”? Може би критерият на Слатински е отношението ни към Брюксел?

  Само един абсолютно предубеден човек няма да се усети, че Слатински служи на кауза, която няма нищо общо с българския национален интерес. И най-страшното е, че именно той е “експерт по сигурността” на България.

  Това, че е активист на СПС “Защита” не го прави патриот. Защото десните му, евро-атлантически и про-брюкселски нагласи го правят проводник на антибългарска политика и естествен съюзник на соросоидните неолиберални мозъчни тръстове.

  Именно В ТАЗИ СВЕТЛИНА трябва да се чете всичко, написано от Слатински.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s