Николай Младенов: Червени боклуци! Взехте властта с измама, искате да я задържите с терор!

Николай Младенов _n„Взехте властта с измама, искате да я задържите с терор! 40 дни България е в политическа криза; 40 дни протестиращите бяха пренебрегвани, хулени, обиждани; на 40-я ден накарахте жандармерията да ги пребие хората заради една шепа депутати!“. Tова написа на личната си страница във фейсбук бившият външен министър Николай Младенов.
„Затова сте червени боклуци, винаги сте били червени боклуци и винаги ще бъдете червени боклуци! ОСТАВКА! Всеки, който сътрудничи на това правителство е съучастен в неговите престъпления!“, казва още Младенов.

„Светът днес“ припомня как изригна Фейсбук на 22 януари 2013 г.: „Искат оставка и съд за Николай Младенов“, за обвързаността на Н. Младенов с Американския еврейски комитет и мн. др.
http://worldtodaybg.com/2013/01/22/%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%82-%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%BA%D0%B0-%D0%B8-%D1%81%D1%8A%D0%B4-%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9-%D0%BC%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%BE/

„Светът днес“ припомня и видео, в което екс-министър Николай Младенов признава в ефир принадлежността си към масонска ложа и връзките си със Сорос.

11 отговора на “Николай Младенов: Червени боклуци! Взехте властта с измама, искате да я задържите с терор!

 1. Дами и господа, нека се опитам да поясня:
  г-н Младенов дели боклуците по цвят. Той просто иска да каже, че не е от червените боклуци, а от друг цвят. Не го корете прекалено – добре лекьосаното повече лекета не може да поеме!

 2. Полиническо недоносче!?!Май забравил ,че е внук на активни борци ,син на ДС служител и бивш комсомолски секретар,премина през няколко партии ,получи образованието и владеенето на английски език благодарение на такива червени боклуци като бащу му.Тази злоба ,която демонстрира ще се върне като бумеранг към него!Срамувам се ,че е бил външен министър!

 3. Николайчо,
  Я си избърши нослето!
  Ти имаш наглостта да поучаваш някого,
  след като призна „Ал Кайда“
  за легитимно правителство в Сирия?!
  По-слаб министър на Външните работи !
  България не е имала през Прехода!

  • Младенов имаш предвид, нали? Да беше само той „долен мръсен помияр“… – България щеше да цъфти и да върже. Но за съжаление, те са цяла банда и както обикновено, крещят с пълно гърло „дръжте крадеца“!

   • A MA ;;;; DEVIZA NA KRADZITE E TAKAV;DRAJTE GO,AZ NE SAM!!!!NO,PAK E SAMATA ISTINA,CHE NASASKAXA POLIZAITE DA PREBIQT NEVINNI XORA,ZARADI BOKLUZITE[DEPUTATI],NQMAT PRAVO!!!

   • Самата истина – от последна инстанция, нали? С печат, гаранция и сертификат за качество? И за капак – с едно СРС, прочетено от трибуната на НС – за по-убедително? Аха, да… ОК… Добре… Па щом казваш, тъй ще да е… Няма как. Вервам ти аз, нищият духом… Лесно вервам, такъв съм си по рождение – нали съм българин…

   • На това му се казва :“Пази боже, сляпо да прогледа! „

  • 2/3 от депутатите на ГЕРБ са били членове на БКП, потомци на функцианери от БКП (включително този изтърсак Младенов) и дори двама партийни секретари. А а в парламентарната група на КБ има 6 бивши членове на БКП и нито един партиен секретар. Та къде, Ники, са червенитге боклуци?

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s