Протестиращи замислят нов протест пред посолството на Русия

Валентина Маринова nВ официалната страница на протестиращите отново фигурира допитване до участниците в протеста, касаещо отношението на пърформанстващите към идеята за нов протест пред посолството на Русия в София.

Автор на допитването е Валентина Маринова, подкрепяща ДСБ, една от най-активните участнички в акциите на Иво Инджев против Паметника на Съветската армия в София.

Валентина Маринова 9nДопитващата задава следния въпрос на протестиращите:  „Подкрепяте ли протестът в понеделник, на 5 август, да се отправи към Руското посолство?“.

В допитването фигурират следните три варианти за отговор: 1. подкрепям категорично ( подкрепено до момента от 78 човека); 2. подкрепям и ще дойда (подкрепено от 15 човека); 3. Не подкрепям (подкрепено до момента от 13 човека).

Валентина Маринова 8_nEто какво пише в профила си самата Валентина Маринова на 28 юли: „Не знаех, че през 1990 година хората са слагали в автобусите надписи: „Забранено за кучета и комунисти“. Гледам филма на Малина Петрова „Приключено по давност“. Страхотна хроника на времена, които не помня съвсем лично, защото не съм била в София.
Но, ако си дадем сметка, че днес по спиралата се намираме около 1990, не е същото разбира се, но задачите, които трябва да решим като общество са доста сходни, то тогава се вижда, че има какво да вземем от методите и подхода на тогавашните протестиращи. И друго общо има между 1990 и сега – много ги е страх.
И друго се питам, как е имал очи Желев да търпи Атанас Семерджиев толкова близо до себе си.
Господи, толкове време мина, а толкова малка крачка направихме.“

Валентина Маринова 6_nНа 24 юли 2013 г. Валентина Маринова, вечната рушителка на паметника на Съветската армия от малобройната агитка на Иво Инджев, пише следното: „БСП е наследник на БКП (Българска комунистическа партия). Последната е обявена за терористична организация със закон на Народното събрание от 2000 г. Това е законът за обявяване на комунистическия режим за престъпен. Т.е. ние сега се бием с голи ръце срещу терористична организация. А полицията я охранява и ни бие нас“.

Ето какви са разговорите под допитването на Валентина Маринова в групата на протестиращите във Фейсбук:

Julia Chernishova – ДИПЛОМАЦИЯТА е за ДИПЛОМАТИТЕ. Ние сме протестиращи българи срещу у-лението на БКП-БСП,ДПС и АТАКА. Не си играйте с огъня!

Valentina Marinova – Юлия, не намирам, че това е игра с огъня, но разбирам опасенията Ви. Всички разчитаме и се радваме, когато посланиците на европейските държави подкрепиха протеста. Защото знаем, че помощ отвън ни легитимира и дава друга тежест на протеста. Същото е и с тези, които пречат, намесват се в българската политика и разчитат освен това да не забелязваме и да останем безразлични. Днес най-важният въпрос пред нас е: Европа или Путин? Аз така мисля.

Валентина маринова 10 nJohn Bo Johnson  – Джули, вие преди всичко сте свободни граждани, никой не може да те накара насила да правиш нещо ако ти не искаш. Никой не може да те направи насила комунист или руснак,,, така ,че това никак не е игра с огъня, а изразяване на позиция която е удобрена от целият Европейски Съюз и Америка….

Stefan Stamenov – По-добре да отидем и да се извиним на посланниците на Франция, Германия и САЩ заради тези, които ходиха там да скандират глупости и едва ли не да им се карат. И да ги уверим в приятелските чувства на българския народ към техните страни. Това е позитивна инициатива и полезна за България.

John Bo Johnson – Ако някой ви заплашва, можете да го приратите при мен, ще му дам пълни разясния и още нещо :))
Ivan Ivanov – не ! Русия няма нищо общо с безобразията тук.Всичко се прави от ислямистите на Доган и се финансира от Турция.

Radoslav Markov Игра с огъня, казвате…Този огън ни гори вече 70 години и трябва да го изгасим! В Кремъл трябва ясно да чуят, че няма да приемем намеса във вътрешните ни работи! Дипломатите да си гледат дипломацията и да престанат да се занимават с дейности, несъвместими с техния статут!

Валентина Маринова_nIvanka Pencheva – Трябва да се протестира пред руското посолство от там идват нарежданията и нашите политици действат.
бай илия-холдинга – Сили не ми останаха! Тъпият въпрос предполага тъп отговор…. Науката нагло мълчи. Мълчи за четвъртата основна човешка раса. Но сега ще ви споделя истината, за да я знаете. Това е малоумоидната раса. Характерно за нея е, че мисли с малкия си мозък, защото просто голям няма. Населява територията на Балканите, предимно България. Има една група хора, които вярват в това, че метамарфоза в тази раса е възможна. Това са голяма част от февруарските лумпени, които днес са част от готината интелигенция. Те не четат вестници и не гледат телевизия, защото имат способността да разсъждават и анализират. Те вярват в метаморфозата на малоумоидите, и ще работят за нея, независимо какво ще им коства това….. Истината винаги е проста. Истината не се нуждае от дълги обяснения и пояснения. Истината е онова, което къркори в стомаха ни, когато сме гладни. Истината е онова, което ни кара да духаме в шепи, когато ни е студено. Истината е онова, което ни кара да искаме светлина, за да виждаме по-добре. НОВ ИЗБОРЕН ЗАКОН! СПРАВЕДЛИВ, ЯСЕН И ПРОСТ!- това искат февруароюнските лумпенигенти. Лумпени, интелигенция, комунисти, националисти, агенти, дисиденти,десни, леви, сини, червени, бледо розови….. Всичко това са приказки за лека нощ, целящи зомбирането на малоумоидите. „Добър вечер, уважаеми зрители! Спите ли?“

Валентина Маринова 7nPlamen Fiziev – Пак ли надделяват конспиративните теории! Кога ще разберете, че нашите проблемите са чисто български. Останалите си гледат техните интереси, само ние дори не ги знаеме като хората и всеки си живее в своя измислен свят на привидения. Като свърши поредната криза, нали трябва да живеем в РЕАЛНИЯ свят на многообразни външни интереси и да си защитаваме НАШИТЕ! Никой външен не ни е крив за кьопавите ни оправии!

Stefan Gochev – До господин Plamen Fiziev! Не са никакви конспиративни теории,защото конспирация значи скалъпване на отделни факти и събития независещи едно от друго в налудно-параноиден сценарии! А статистически и с факти е доказано,че България е сателит на Русия във всяко едно отношение! И пак статистически е доказано,че всяка една малка държава е била обект на чужди интерси! Като е така да клоним към Европа а не към Евразия!

Stefan Gochev – Карате ме да се повтарям,но добре първо лустрация,задължителна на всички нива (като в Полша) и ясно разграничаване кои сме и кои интереси обслужваме! Защото управляващите определено не работят за интересите на народа а за техните лични ! Не сме в Европейския съюз за да продължим да клоним към Русия.Ценностите ни да бъдат европейски,защото както е казано в Библията не може да се служи на двама господари!!!

Radoslav Markov – Докато повечето българи не осъзнаят, че най-пагубното нещо, сполетявало земите ни, е руско-съветският ботуш, няма да се оттласнем от дъното.

Ivan Raikov  – хахахах Руснаците имат програма за модернизиране на армията от следващата година на стойност 760 милиарда,ние се чешем зад врата за 1 милиард на заем вече два месеца хахахах те ни били виновни за всичко

Lewdmill Thinkoff – На калпав българин, руснаците му виновни

Lewdmill Thinkoff – По-леко свиркайте, да не им накривите шапките там в посолството

Валентина Маринова 5nPlamen Fiziev – Фактите са прости. Връзките на България с Русия не са от днес и вчера, или завчера и само неграмотни могат да не го знаят. Ние сме приели повече от 90 години преди руснаците хритиянството и сме го пренесли там. Според нашите историци първата руска княгиня Олга – с християнско име Елена, е дъщеря на Росате. Ние сме им дали писмеността (надявам се поне това да знаете). Първите книги в Русия са дошли от България. Дори комунизмът е дошъл в Русия от България. Отношенията България-Русия имат може би само един частичен аналог – отношенията Англия-САЩ, но последните са едва от 300 години и също далеч не винаги са били гладки. Заедно с Русия ние сме преживяли феодализма, началната фаза на капитализма, соца (неправилно наричан „комунизъм“ на уличен жаргон , все някак ще преживеем и псевдодемокрацията, която има доста общи черти и у нас и в Русия пак по исторически причини и предпоставки. Не можеш да избягаш от себе си… Разбира се, през вековната ни история не всичко е било равно и гладко. Имало е и войни и забрава. Основната разлика е между България и Русия е в мащабите. Така че е смешно да оправяме техните проблеми, на фона на собствените ни батаци. Добре е, че сега сме ориентирани към европейските ценности, но Русия е една от големите европейски държави и това не го забравят и в Европейския съюз. Разделението между Рим и Византия е най-трайното политическо решение и не можем да го преодолеем повече от 1000 години. Днес то се превърна в разделение Европейски съюз – Русия, но по същество храктерът му не е много различен. Не мисля, че това разделение може да продължи още дълго. Обективните условия искат истинска обединена Европа, включваща Русия. И този процес върви. Може би не занете, да речем, колко катедри в европейските университети днес се оглавяват от руски учени, какво е реалното участие на Русия в европейски проекти, да речем CERN . Вероятно не знаете исползването на руска космическа техника и полигони от европейски организации и т.н. и т.н. Или не сте чували, че икономическата криза, ходеща по Европа и останалия свят практически не засегна Русия и то не заради изолацията й от останалия свят. Останалата част от Европа не разполага с природни ресурси и това е проблем от векове, довел до проливане на много кръв. Труден и дълъг път ни чака и в посока на истинска обединена Европа, която е невъзможна без Русия. Това, че тази задача не ни се поставя засега от Брюксел не значи, че тя трябва да се игнорира, а още по-малко – да се работи срещу нея. А у нас хората пак си играят на дребно, както обикновено… и не мислят поне два хода напред… А игнорирането на фактите в името на избиването на комплекси не е добър политически ход.
Ivan Raikov – Преди 23 години също такива калдаръм демократи влязоха в парламента и сега берем плодовете на тяхната неспособност. Айде нека всеки да върши това,от което разбира,тогава ще върви и общото дело. Ще ходели пред това посолство,пред онова …… има си дипломати там за тия работи.Германците протестират срещу америка,ние отбор кокорковци срещу Русия ……

Валентина Маринова3 _nLewdmill Thinkoff – И срещу какво точно ще протестирате пред руското посолство?

Lewdmill Thinkoff – Оставката на Путин ли ще искате?

David Stanchev – срещу правителството инсталирано от там, бе душо

Ivaylo Varadinov – в отговор на анкетата – против съм. не харесвам руснаците, нито държавата им, но нашата ситуация си е наша, макар те да имат полза от нея. ние бихме направили тчно това, което правят те , ако местата на двете държави бяха разменени. да, действият им не са ок, но си мисля, че трябва да се протестира срещу онези, които допускат тия действия. сиреч -парламент и правителство.

„Светът днес“ припомня проученото за по-горе разговарящия по темата Джон Бо Джонсън, подкрепящ протестите: http://worldtodaybg.com/2013/07/18/%D0%B2%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B0%D1%87%D0%B5%D0%BD-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%89-%D1%84%D0%B5%D0%BD-%D0%BD%D0%B0-%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BD-%D0%BA%D0%BE%D1%81/

Реклама

7 отговора на “Протестиращи замислят нов протест пред посолството на Русия

  1. Като чета на какво ниво са тези „дълбокомислени“ обсъждания на младежите във Фейсбоклук… Става ми много тъжно. Все пак, възрастни хора са вече… Или поне би трябвало да бъдат… Да… Боже, пази България!…

  2. ОРГАНИЗИРАНО НАМЕСТВАНЕ !!! ===============================================
    В МОМЕНТА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е СВИДЕТЕЛ НА “КОНТРОЛИРАНИЯ“ ТЕАТЪР С ГЛАВЕН РЕЖИСИОР – ЩАТСКОТО ПОСОЛСТВО И ГЛАВЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ – ГЕРБ И КОМПАНИЯ. ТЕЗИ УТРЕПКИ СЪСИПАХА ИСТИНСКИЯ ПРОТЕСТ ЦЕЛЯЩ НОВ ИЗБОРЕН ЗАКОН , КОИТО ДА ДОПУСНЕ ХОРА И ПАРТИИ ЦЕЛЯЩИ СМЯНА НА ПОЛИТИКО-ИКОНОМИЧЕСКАТА ГЕНОЦИДНА СИСТЕМА ! ГОРЕПОСОЧЕНИТЕ КУКЛОВОД-СЦЕНАРИСТИ “ЗАМЕНИХА“ АВТЕНТИЧНИЯ ГРАЖДАНСКИ ПРОТЕСТ СЪС ЕДНИЧКАТА ЦЕЛ – СПАСЯВАНЕ НА ГЕРБЕРСКИТЕ КОПЕЛДАЦИ И ВРЪЩАНЕТО ИМ ВЪВ ВЛАСТА. ТОВА СЕ ПРАВИ ПОРАДИ ЕДНА ПРИЧИНА – ГЕРБ НАИ-ДОБРЕ ИЗПЪЛНИ НАРЕЖДАНИЯТА НА ЩАТСКИТЕ ЦИОНИСТКИ БОКЛУЦИ – ДА СЕ ДЕБИЛИЗИРА , ТУРЦИЗИРА , ЦИГАНИЗИРА И УНИЩОЖИ БЪЛГАРСКИЯ ЕТНОС… ЗА ТАЗИ СИ “ЗАСЛУГА“ ЩАТСКИТЕ ЦИОНИСТЧЕТА ЩЕ НАГРАДЯТ УТРЕПКАТА БОРИСОВ СЪС ВТОРИ МАНДАТ ТА ДА СИ ИЗПЪЛНИ ЦЕЛИТЕ ДОКРАИ. БЪЛГАРИ МИСЛЕТЕ , КОИ ЩЕ ДОИДЕ СЛЕД МОМЕНТАЛНИ НОВИ ИЗБОРИ ??? НОВИ ИЗБОРИ ПРОВЕДЕНИ ПО ЗАКОНИТЕ НА СВИНЯТА ФИДОСОВА КОИТО ГАРАНТИРАТ ПЪЛНАТА ИМ ФАЛШИФИКАЦИЯ… НОВИ ИЗБОРИ ТРЯБВА ДА ИМА САМО СЛЕД ПРОМЯНА НА ИЗБОРНИЯ ЗАКОН ! САМО ТОГАВА ЗАЩОТО АКО ТОИ НЕ СЕ ПРОМЕНИ УТРЕ ПАК ЩЕ ОСЪМНЕМ СЪС СЪЩИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ УТРЕПКИ… СЕГА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ПРОМЕНИМ ИЗБОРНИЯ ЗАКОН , КОИТО ЩЕ ДОПУСНЕ ХОРА И ПАРТИИ ИМАЩИ ЗА ЦЕЛ ДА ПРОМЕНЯТ ПОЛИТИКО-ИКОНОМИЧЕСКАТА СИСТЕМА. А ТОВА Е И КРАИНАТА ЦЕЛ – СМЯНА НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СИСТЕМА. ВСИЧКО ДРУГО Е ОПИТ ДА СЕ ЗАПАЗИ СЕГАШНАТА ГЕНОЦИДНА СИСТЕМА ИЗКАРАЛА НИ НАУЛИЦАТА !!!

  3. ПРОТЕСТИ….. ГЕРБ ДА СЕ НАМЕСТИ !!! ======================================================= СЛЕД 40 ДНИ ПРОТЕСТИ СЕ ВИЖДА ЯСНО , ЧЕ ПРОТЕСТА ВЪОБЩЕ НЕ Е ЕДИНЕН. ЕДНАТА ЧАСТ ОТ ПРОТЕСТА , КОЯТО В НАЧАЛОТО ИМАШЕ МНОЗИНСТВО СРЕД ПРОТЕСТИРАЩИТЕ И ИСКАШЕ САМО ЕДНО: НОВ ИЗБОРЕН КОДЕКС ПОСЛЕДВАН ОТ СМЯНА НА ПОЛИТИКО-ИКОНОМИЧЕСКАТА СИСТЕМА БЕ ИЗМЕСТЕНА ОТ ПЛАТЕНИ ГЕРБЕРСКО-СЕДЕСАРСКИ ПУМИЯРИ ИСКАЩИ ИЗБОРИ СЕГА БЕЗ НОВ ИЗБОРЕН ЗАКОН БЕЗ СМЯНА НА СИСТЕМАТА БЕЗ НАКАЗАНИЯ ЗА ГЕРБЕРСКИТЕ БОКЛУЦИ ФАЛИРАЛИ ДЪРЖАВАТА БЕЗ НИЩО , ИЗБОРИ СЕГА , ВЕДНАГА НА МОМЕНТА. ТЕЗИ ШИБАНЯЦИ ВЧЕРА БЯХА НА ПЪРВИТЕ РЕДИЦИ ПОДКРЕПЯНИ ОТ ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИКИ КОИТО МЪЛЧАХА КАТО МИШКИ ПО ВРЕМЕ НА ФЕВРУАРСКИТЕ ПРОТЕСТИ. ТЕЗИ “ПРОТЕСТИРАЩИ“ ИМАТ ЕДНА ЦЕЛ , ДА СЕ БЛОКИРА ОПИТА НА БСП ДА СЪСТАВИ НОВ ИЗБОРЕН ЗАКОН , ЕЛИМИНИРАЩ КУПУВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ И ФАЛШИФИЦИРАНЕТО НА ИЗБОРНИ ПРОТОКОЛИ , ПРАКТИКУВАНО ОТ ГЕРБ. КОЛКОТО И СТРАННО ДА ЗВУЧИ ДПС СЪЩО ИМА ИЗГОДА ДА ПАДНЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО ЗАЩОТО АКО СЕ ПРИЕМЕ НОВИЯ ИЗБОРЕН КОДЕКС ТО ТОИ ЩЕ ОГРАНИЧИ В ГОЛЯМА СТЕПЕН И ВЪЗМОЖНОСТТА ДПС ДА МАНИПУЛИРА ИЗБОРИТЕ ОТ ТУРЦИЯ И РОДОПИТЕ В СВОЯ ПОЛЗА… РАЗБЕРЕТЕ БЪЛГАРИ , ЧЕ БЕЗ НОВ ИЗБОРЕН КОДЕКС , УТРЕ ИЗБОРИТЕ ЩЕ СЕ ПРОВЕДАТ ПО ПРАВИЛАТА ПИСАНИ ОТ СВИНЯТА ФИДОСОВА КОИТО ИМАТ САМО ЕДНА ЦЕЛ ВРЪЩАНЕТО НА ГЕРБ ВЪВ ВЛАСТА. УТРЕ ПАРЛАМЕНТА ЩЕ Е КОПИЕ НА ДНЕС. АКО ВИЕ ПРОТЕСТИРАЩИ ИСКАТЕ ТОВА !!! ТОГАВА ВЪРВЕТЕ НА МАИНАТА СИ ШИБАНЯЦИ ЗАЩОТО СЕГА СТЕ КАПКА В МОРЕТО В СРАВНЕНИЕ С ТЕЗИ КОИТО ЩЕ ИЗЛЯЗАТ ПРОТИВ ГЕРБЕРСКАТА ЧУМА ПРОТИВ СИНИТЕ БОКЛУЦИ… ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ ГРАЧЕЩИ ЮНАЦИ И РАЗБЕРЕТЕ , ЧЕ ПРОМЯНА НА ПОЛИТИЧЕСКАТА НИ ГЕНОЦИДНА СИСТЕМА НЕ МОЖЕ ДА ИМА БЕЗ ПРОМЯНА НА ИЗБОРНИЯ ЗАКОН. А ПРОМЯНА НА ИЗБОРНИЯ ЗАКОН СЕ ПРАВИ БАВНО И ОТ ВСИЧКИ… ТОВА Е ЕДИНСТВЕННИЯ ПЪТ ЗА СПАСЕНИЕ НА РОДИНАТА НИ ! ВСИЧКО ДРУГО Е ОПИТ ЗА ВРЪЩАНЕ НА СИНИТЕ ГЕРБЕРСКИ КОПЕЛДАЦИТЕ УНИЩОЖИЛИ БЪЛГАРИЯ И ИЗКАРАЛИ НАРОДА И НА УЛИЦАТА !!!

  4. СЕГА – НОВ ИЗБИРАТЕЛЕН ЗАКОН ! УТРЕ – НОВА ПОЛИТИЧЕСКА СИСТЕМА !!! =============================================== БЪЛГАРИ ! СЕГА Е АБСОЛЮТНО НАЛОЖИТЕЛНО ДА СЕ “НАПИШЕ“ НОВ ИЗБОРЕН ЗАКОН ПО КОИТО ДА СЕ ПРОВЕДАТ ПРЕДСРОЧНИТЕ ИЗБОРИ… БЕЗ ПРЕНАПИСВАНЕ НА ИЗБОРНИЯ ЗАКОН ПАК ЩЕ СЕ ПОВТОРИ 23 – ГОДИШНОТО СМЪРТОНОСНО “ПОВТОРЕНИЕ“ ДОКАРАЛО БЪЛГАРИЯ ДО РАЗПАД А БЪЛГАРСКИЯ ЕТНОС ДО ИЗЧЕЗВАНЕ. ЦЯЛАТА ТАЗИ ПОЛИТИЧЕСКА ПУМИЯ БЕ НАЗНАЧЕНА ОТ МИШКА ГОРБАЧОВ И ПРЕДАДЕНА МОМЕНТАЛНО В РЪЦЕТЕ НА ЩАТСКИТЕ БАНКЕРСКО-ЦИОНИЗТКА ВЪРХУШКА ДИРИЖИРАЩА ВЕЧЕ 23 – ГОДИНИ БЪЛГАРСКИЯ “ПУМИЯРО-ПОЛИТИЧЕСКИ“ ЖИВОТ ЧРЕЗ НАЗНАЧАВАНЕТО НА НЯКОЛКО ДЕСЕТКИ БЕЗРОДНИЦИ ИМИТИРАЩИ УПРАВЛЕНИЕ И ОПОЗИЦИЯ ОТ 1989 – ТА ДО ДНЕС… ( ПРИМЕРЕН НОВ ИЗБИРАТЕЛЕН ЗАКОН – РЕГЛАМЕНТИРАЩ ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ГЛАСУВАНЕ ЗА ВСИЧКИ ИМАЩИ ПРАВО НА ТОВА , ОГРАНИЧАВАЩ ПРАВОТО НА ГЛАСУВАНЕ НА ЛИЦА НЕ ЗАВЪРШИЛИ СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ , ЛИЦА НЕ ВЛАДЕЕЩИ РАЗГОВОРНО И ПИСМЕНО БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК , ЛИЦА ОПРЕДЕЛЯЩИ СЕ РАЗЛИЧНО ОТ БЪЛГАРИ И ЛИЦА НЕ ПРИЗНАВАЩИ БЪЛГАРСКИТЕ ЗАКОНИ И БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА… – OTKA3BAЩ PEГИCTPAЦИЯTA HA ПAPTИИ И3ГPAДEHИ HA ETHИЧECKA OCHOBA И ОГРАНИЧАВАЩ ГЛАСУВАНЕTO HA ЛИЦА C ДBOИHO ГPAЖДAHCTBO… – ГАРАНТИРАЩ 50% – ПРОЦЕНТОВА ГРАЖДАНСКА КВОТА В “РИК“ – РЕГИОНАЛНА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ И “ЦИК“ – ЦЕНТРАЛНА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ… – ДОПУСКАЩ МЕДИИТЕ ВЪВ ВСИЧКИ ИЗБОРНИ СЕКЦИИ , “РИК“ И “ЦИК“ БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЕ НА ВРЕМЕТРАЕНЕТО… – ПОЕТАПНО ВЪВЕЖДАНЕ НА ЕЛЕКТРОННО ГЛАСУВАНЕ ГАРАНТИРАЩО НАДЕЖДНОСТТА НА ИЗБОРА , НЕГОВАТА ТАИНА И ВЪЗМОЖНОСТ ВСЕКИ ГЛАСОПОДАВАТЕЛ ДА ПРОВЕРИ ЗА КОГО Е ОТЧЕТЕН НЕГОВИЯ ГЛАС… – ПРИ УСТАНОВЯВАНЕ НА “КУПУВАНЕ“ И ОПИТ ЗА “КУПУВАНЕ“ НА ГЛАСОВЕ ОТ ЛИЦА , ПАРТИИ И ОРГАНИЗАЦИИ – МИНИМАЛНАТА ПРИСЪДА ЗА ЛИЦАТА ( АГИТИРАЩИ ) , ПРЕДСТАВЛЯВАЩИ СЪОТВЕТНАТА ПАРТИЯ ИЛИ ОРГАНИЗАЦИЯ ЩЕ Е 10 ГОДИНИ ЗАТВОР БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА ! ) – ТОЗИ “ПРИМЕРЕН КОДЕКС“ ТРЯБВА ДА Е ОСНОВАТА НА НОВИЯ ИЗБОРЕН ЗАКОН ИМАЩ ЗА ЦЕЛ ДА ЕЛИМИНИРА “СТАРАТА“ ПОЛИТИЧЕСКА ПУМИЯ И ДА ВЪРНЕ УПРАВЛЕНИЕТО В РЪЦЕТЕ НА НАРОДА ! – ТАКА ПРЕДСТАВЕНИЯ ЗАКОН ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРИЕТ НЕЗАБАВНО ! БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ КОЯ ПАРТИИКА И КОАЛИЦИИКА !!! – ПОСТИГНЕМ ЛИ ТОВА , НЕМИНУЕМО СЛЕДВА И ПОСЛЕДНАТА СТЪПКА… ПРОМЯНА НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СИСТЕМА !!! – ПРОМЯНА КОЯТО ЩЕ БЪДЕ ОСЪЩЕСТВЕНА НА ПРИНЦИПА – ( “ Г P A Ж Д A H И T E . H A 3 H A Ч A B A T . B Л A C T A . Г P A Ж Д A H И T E . K O H T P O Л И P A T . B Л A C T A . И . Г P A Ж Д A H И T E . У B O Л H Я B A T . B Л A C T A’’ ! ) – ТАЗИ КОНЦЕПЦИЯ ЗА ДЪРЖАВНОСТ Е НАИ-УДАЧНО ДА СЕ КОНТРОЛИРА ОТ “НАРОДЕН ОРГАН“ ВКЛЮЧВАЩ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ОТ ВСИЧКИ БРАНШОВЕ , КОИТО ЩЕ БЪДАТ ИЗБИРАНИ ЧРЕЗ МЕТОДА ОТ ДОЛУ НА ГОРЕ ! ТОЕСТ НАИ-НИСКОТО СТЪПАЛО В СЪОТВЕТНИЯ БРАНШ ЩЕ ИЗЛЪЧИ СВОИ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА РЕГИОНАЛНО НИВО , КОИТО ЗАЕДНО С ДРУГИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ОТ ОСТАНАЛИТЕ РЕГИОНИ ЩЕ ОПРЕДЕЛЯТ ОСНОВЕН ГОВОРИТЕЛ-ПРЕДСТАВИТЕЛ КОИТО ЩЕ ИЗРАЗЯВА ТЕХНИТЕ ВИЖДАНИЯ В НОВОСЪЗДАДЕНАТА “НАРОДНА ВЛАСТ“ – ТОECT НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ , КОИТО РЕАЛНО ЩЕ БЪДАТ ИЗБРАНИ ОТ НАРОДА А НЕ ОТ ВЪНШНИТЕ КУКЛОВОДИ И ТЕХНИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ МАРИОНЕТКИ… ПО УДАЧНО Е ИЗРАЗИТЕЛЯ НА ВОЛЯТА НА “ НАРОДНАТА ВЛАСТ “ ДА БЪДЕ ОГРАНИЧЕНА САМО ДО ЕДНО ЛИЦЕ. ТОЕСТ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА , ( НО НЕ ОГЛАВЯВАНА ОТ СЕГАШНИЯ ПРЕЗИДЕНТ-ПАЛЯЧО ) , КОЯТО НЯМА ДА РАЗМИВА ВЛАСТА И ОТГОВОРНОСТТА МЕЖДУ НЯКОЛКО СТОТИН ИНДИВИДА А ЩЕ СЕ НОСИ ПЕРСОНАЛНО ОТ ЕДИН ЧОВЕК И НЕГОВИТЕ НАПРАВЛЯВАЩИ СЪВЕТНИЦИ ОТ “НАРОДНАТА ВЛАСТ“… – ТОВА БЪЛГАРИ Е ЦЕЛТА НА СЕГАШНИТЕ ПРОТЕСТИ , ВЪПРЕКИ , ЧЕ МНОГО ОТ ВАС НЕ ГО ОСЪЗНАВАТ ЦЕЛТА НА Е ЕДНА: – ПРОМЯНА НА ПОЛИТИКО-ИКОНОМИЧЕСКАТА СИСТЕМА !!! ПРОМЯНА , КОЯТО ТРЯБВА ДА СПРЕ 23 – ГОДИШНИЯ ПОЛИТИКО-БАНКЕРСКИ ГЕНОЦИД НАД БЪЛГАРИТЕ , ПРОМЯНА КОЯТО ТРЯБВА ДА ВЪРНЕ ВЛАСТА В РЪЦЕТЕ НА НАРОДА ! ! ! ТОВА Е КРАИНАТА ЦЕЛ БЪЛГАРИ , ДА ПРОМЕНИМ СИСТЕМАТА В ПОЛЗА НА ДЕЦАТА СИ… АКО СЕГА НЕ УСПЕЕМ , УТРЕ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕМ….. БЪЛГАРИ ? ? ? ? СПАСЕТЕ ДЕЦАТА СИ !!!

  5. ГЛОБАЛНАТА ЦИОНИСТКА ДОКТРИНА И МЯСТОТО НА БЪЛГАРИЯ В НЕЯ ! =============================================== ЗА ПО ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ ХОРА ПО СВЕТА Е ОЧЕВАДНО ЧЕ В МОМЕНТА СЕ ВОДИ ВОИНА СРЕЩУ ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ И ЧОВЕЧЕСТВОТО. АКО СЕ ВЪРНЕМ 10 ГОДИНИ НАЗАД ЩЕ ВИДИМ МНОГО ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ТОВА. НАЧАЛОТО БЕ УНИЩОЖИТЕЛНОТО ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ В ИНДОНЕЗИЯ / ОСТРОВ СУМАТРА / ПРЕЗ 2004 ГОДИНА ПРИ КОЕТО ЗАГИНАХА НАД 300 000 ХИЛЯДИ ДУШИ СЛЕД ТОВА УРАГАНЪТ КАТРИНА КОИТО УДАРИ ПРЕЗ 2005 ГОДИНА САЩ , НЮ ОРЛИИНС И ОКОЛНОСТИТЕ МУ ПОТОПЯВАИКИ ЦЕЛИЯТ ГРАД И УБИВАИКИ ПОВЕЧЕ ОТ 30 000 ДУШИ.СЪЩО ПО ТОВА ВРЕМЕ Е И ЗЕМЕТРЕСЕНИЕТО В ИРАН В ГРАД БАН КОЕТО ВЗЕ НАД 40 000 ЖЕРТВИ . ТО БЕ ПРЕДВЕСТНИК НА ЗЕМЕТРЕСЕНИЕТО ПРЕЗ 2008 ГОДИНА В КИТАИ ОБЛАСТ СЪЧУАН КОЕТО УБИ НАД 80 000. -ПРЕЗ ПОСЛЕДВАЛАТА 2010 ГОДИНА СТАНА И НАИ СИЛНОТО ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ РЕГИСТРИРАНО НЯКОГА В ХАИТИ КОЕТО УБИ НАД 500 000 , ПО МАЛКО ОТ ТРИ МЕСЕЦА СЛЕД НЕГО В МЕКСИКАНСКИЯТ ЗАЛИВ БЕ УМИШЛЕНО ВЗРИВЕНА НЕФТЕНАТА ПЛАТФОРМА ДИИП ХОРИЗОНТ , КОЯТО ПРИЧИНИ НАИ-ГОЛЕМИЯТ ЕКОЛОГИЧЕН ГЕНЦИД ДО ТОЗИ МОМЕНТ И БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПОСЛЕДВАЛИТЕ МЕРКИ ЗА ИЗЧИСТВАНЕ НА ЗАЛИВА ОТ ПЕТРОЛА БЯХА ИЗЛЕТИ КОЛОСАЛНИ КОЛИЧЕСТВА ОТРОВИ КОИТО НАПЪЛНО СПРЯХА ТОПЛОТО ТЕЧЕНИЕ ГЪЛФСТРИИМ СПОМАГАЩО ЗА ЗАТОПЛЯНЕ НА СЕВЕРНОТО ПОЛУ КЪЛБО НА ЗЕМЯТА,ПОСЛЕДИЦИТЕ ОТ НЕГОВОТО СПИРАНЕ ВЕЧЕ ГИ УСЕЩА ЦЯЛА ЕВРОПА И АЗИЯ.ПРЕЗ 2010 БЕ РАЗТЪРСЕНО И ЧИЛИ , НО ТАМ НЯМАШЕ ГОЛЕМИ ЖЕРТВИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА КАЧЕСТВЕНОТО СТРОИТЕЛСТВО. В ПОСЛЕДВАЛАТА 2011 ГОДИНА ЯПОНИЯ БЕ УДАРЕНА ОТ ЕДНО ОТ ТРИТЕ НАИ СИЛНИ ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ В ИСТОРИЯТА НА ТЯХНИТЕ ИЗМЕРВАНИЯ.ПОСЛЕДСТВИЯТА БЯХА ОГРОМНОТО ЦУНАМИ КОЕТО ПОМЕТЕ ЯПОНИЯ И АЕЦ ФУКУШИМА . УБИ НАД 30 000 И ПРЕДИЗВИКА ЕКО БЕДСТВИЕ КОЕТО ЩЕ ЗАМЪРСИ ПОЧТИ ЦЕЛИЯТ ТИХИ ОКЕАН И ЩЕ ДОВЕДЕ ДО СТОТИЦИ МИЛИОНИ БОЛНИ ОТ РАК. ПОСЛЕДНАТА ТОЧКА ВЪВ ВОИНАTA СРЕЩУ ЗЕМЯТА И ЧОВЕЧЕСТВОТО Е НАСИЛСТВЕННАТА РЕВОЛЮЦИЯ ВЪВ БЛИЗКИЯТ ИЗТОК И СЕВЕРНА АФРИКА НАРЕЧЕНА ; АРАБСКА ПРОЛЕТ ; , ЦЕЛЯЩА ДА ЗАВЛАДЕЕ ВСИЧКИТЕ НЕФТЕНИ ПОЛЕТА ВЪВ БЛИЗКИЯТ ИЗТОК И СЕВЕРНА АФРИКА С ЦЕЛ ДА СЕ ЗАДЪРЖИ НА ВЪРХА ОЩЕ МАЛКО ФАЛИРАЛИЯ ДОЛАР ,КОИТО СЕ ПOДЪPЖA ОТ НЕФТА И ПО ТОЧНО ОТ НЕГОВАТА ПРОДАЖБА САМО ВЪВ ДОЛАРИ ПOBEЧE OT 40 ГOДИHИ. ВСИЧКИ ТЕЗИ СЪБИТИЯ СА СВЪРЗАНИ И СЕ КООРДИНИРАТ ОТ ЕДНО МЯСТО.ПОВЕЧЕТО ОТ ТЯХ СА ОСЪЩЕСТВЕНИ ЧРЕЗ ЩATCKOTO ОРЪЖИЕ ЗА ГЛОБАЛНО УНИЩОЖЕНИЕ НАРЕЧЕНО ХААРП. ОСНОВНАТА МУ ЧАСТ Е ПОЗИЦИОНИРАНА В АЛЯСКА И Е ЕДНА ГИГАНТСКА МИКРОВЪЛНОВА ФУРНА СЪСТАВЕНА ОТ 180 АНТЕНИ СПОСОБНИ ДА ВЛИЯЯТ НА ЗЕМЯТА И ДА ПРЕДИЗВИКВА ОТ ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ ПРЕЗ УРАГАНИ ,СУШИ ,СТУДОВЕ И ПОТОПИ. И ПОЧТИ ВСИЧКИ КАТАКЛИЦМИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ СА ПРЕДИЗВИКАНИ ОТ ТАЗИ СТАНЦИЯ. КАТО 90% ОТ ТЯХ СА НА ТЕРИТОРИЯТА НА СТРАНИ , КОИТО ИМАТ РАЗЛИЧНИ ВИЖДАНИЯ ЗА БЪДЕЩЕТО СИ , КОЕТО НЕ СЕ ХАРЕСВА НА АМЕРИКА И ЗАПАДА. СЕГА МНОГО ОТ ВАС СЕ ПИТАТ ЗАЩО СЕ ПРАВИ ТОВА И КАКВА Е КРАИНАТА ЦЕЛ. КРАИНАТА ЦЕЛ Е ЗАПИСАНА НА ЕДИН ПАМЕТНИК ВЪВ САЩ И ГЛАСИ ЧЕ ЧОВЕЧЕСТВОТО НИКОГА НЕТРЯБВА ДА ПРЕМИНАВА ПЕТСТОТИН МИЛИОНА ДУШИ И ВСИЧКИ ТЕ ТРЯБВА ДА СА УПРАВЛЯВАНИ ОТ ЕДНО МЯСТО, ЧРЕЗ ЕДНА ФИНАНСОВА,ВОЕННА И РЕЛИГИОЗНА ВЛАСТ. ПО ПРОСТО КАЗАНО НОВ СВЕТОВЕН РЕД ЗА КОИТО ГОВОРЯТ ПОВЕЧЕТО ЩАТСКИ ПРЕЗИДЕНТИ ОТ 1945 ГОДИНА НАСАМ. ИСТИНСКИЯТ КОНТРОЛ НА ГОРЕПОСОЧЕНИТЕ ДЕИСТВИЯ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ОТ ДBA ЦEHTЪPA. ПО MAЛOBAЖHИЯ E TO3И , KOИTO E ;BOДEH; OT ФAMИЛИЯ POДШИЛД. CEДAЛИЩETO MУ E B XOH-KOHГ , KATO ГЛABHATA MУ ЦЕЛ E ДA CE ПOЯBЯT HЯKOЛKO KOHTИHEHTAЛHИ PA3ПЛAЩATEЛHИ EДИHИЦИ 3AMECTBAИKИ ДОЛАРA KATO OCHOBHA PA3ПЛAЩATEЛHA EДИHИЦA. BTOPИЯ , HO OCHOBEH ЦEHTЪP CE HAMИPA BЪB САЩ. TOИ CE ДИPИЖИPA OT ФAMИЛИЯ POKФEЛEP И CE HAPИЧA ФРС – ФЕДЕРАЛНАТА РЕЗЕРВНА СИСТЕМА НА САЩ, КОЯТО НЯМА НИЩО ОБЩО СЪС САЩ А Е ПРОСТО ЕДНА ЧАСТНА ФИРМА , КОЯТО Е ЗАРОБИЛА САЩ И ПОЧТИ ЦЕЛИЯТ СВЯТ ЧРЕЗ СВОИТЕ БАНКИ ,КОИТО СА СЪСТАВНАТА ЧАСТ НА ФРС. САЩ Е ЕДИНСТВЕННАТА СТРАНА В СВАТА КОЯТО НЕ ПЕЧАТА СОБСТВЕННАТА СИ ВАЛУТА OT 1913 ГОДИНА Е ПРЕДОСТАВИЛА ТОВА СИ ПРАВО НА ФРС , КОЯТО ПЪК БЪЛВА ВСЕКИДНЕВНО ЗЕЛЕНИ ХАРТИИКИ БЕЗ НИКАКВО ПОКРИТИЕ НО ПЪК ГИ ПРЕДОСТАВЯ НА САЩ И НА ПОЧТИ ВСИЧКИ ГОЛЕМИ БАНКИ ПО СВЕТА СРЕЩУ СТАБИЛНА ЛИХВА , КОЯТО ДОКАРА АМЕРИКА И ПО ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ ЗАПAДA ДО ПЪЛЕН ФАЛИТ И ОБРЕЧЕ ТЕХНИТЕ НАРОДИ НА ФИНАНСОВО РОБСТВО… MEЖДУ ГOPEПOCOЧEHИTE ДBA ЦEHTЪPA ИMA TЪPKAHИЯ , HO KPAИHATA ИM ЦЕЛ E EДHA И CЪЩA. HOB CBETOBEH PEД HAПPABЛЯBAH OT TE3И ДBA ЦEHTЪPA. И ПOPAДИ TA3И ПPИЧИHA ПPEДИ 3 – MECEЦA ДBETE ФAMИЛИИ CKЛЮЧИXA CЪЮ3 3A ПOCTИГAHE HA OБЩATA ЦЕЛ. HOB CBETOBEH PEД… BOДEЩATA POЛЯ B TO3И CЪЮ3 ИMA ФРС – ФЕДЕРАЛНАТА РЕЗЕРВНА СИСТЕМА НА САЩ И НЕИHИТЕ ГЛОБАЛНИ БАНКИ , КОИТО ПОЧТИ ВСИЧКИТЕ СА ЩАТСКИ. TE3И БAHKИ BOДEHИ OT ;ФРС; CTOЯT И 3AД ; CПOHTAHHATA ; АРАБСКА ПРОЛЕТ. A 3A ДA PA3БEPEM ПPИЧИHИTE 3A CИCTEMHATA AГPECИЯ HA CAЩ CПPЯMO CTPAHИTE OT БЛИЗКИЯТ ИЗТОК ЩE CE BЪPHEM 40 ГОДИНИ HA3AД. ПPE3 1973 ГOДИHA САЩ CKЛЮЧИXA ДOГOBOP C ; OПEK ; 3A ПРОДАЖБА HA HEФTA CAMO ВЪВ ДОЛАРИ. И ПAK OT 1973 ГOДИHA САЩ OФИЦИAЛHO CE OTKA3AXA OT 3ЛATHOTO ПOKPИTИE HA ДОЛАРA KATO CИ ГAPAHTИPAXA ИKOHOMИЧECKИ БУM ПOДЪPЖAH OT TЪPCEHETO HA ДОЛАРИ. ПPE3 2003 ИPAK PEШИ ДA ПРОДАBA HEФTA CИ BЪB EBPO , KOETO ПPEДИ3BИKA ATAKATA CPEЩУ TЯX. 8 ГOДИHИ ПO KЪCHO ЛИБИЯ CЪЩO PEШИ ДA ПРОДАBA HEФTA CИ BЪB ДИHAPИ И C TOBA ПPEДИ3BИKA ДИBEPCИЯTA HA ЦИOHИCTKИЯ ЗАПАД. ИPAH OT 2007 ГOДИHA TЪPГУBA HEФTA CИ BЪB EBPO A OT 2012 ГOДИHA CAMO BЪB 3ЛATO. ЦИOHИCTИTE BEЧE 6 – TA ГOДИHA 3AПЛAШBAT ИPAH , HO HE CMEЯT ДA ГO HAПAДHAT ПOPAДИ CTPAXЪT ИM OT РУСИЯ. B MOMEHTA CE OПИTBAT ДA ДИBEPCИPAT CИPИЯ 3A ДA CTИГHAT ДO ИPAH. ; АРАБСКАTA ПРОЛЕТ ; ИMA И ДPУAГA ЦЕЛ. TЯ E ДA CE EЛИMИHИPAT ПРABИTEЛCTBATA HA ДЪPЖABИTE ПOДЪPЖAЩИ ДOБPИ OTHOШEHИЯ C РУСИЯ. TOBA CA ИPAH , CИPИЯ И ЛИBAH. TE3И TPИ ДЪPЖABИ OБPA3УBAT ECTECTBEHA ’’ПPEГPAДA’’ MEЖДУ EBPOПA И ; БЛИЗКИЯ HEФTHE ИЗТОК ; .. TA3И ’’ПPEГPAДA’’ E OГPOMHA ПРEЧKA ПРEД ЩATCKИTE ПЛAHOBE 3A ИKOHOMИЧECKИ УДЪP CПPЯMO РУСИЯ. ЦЕЛTA HA ATAKATA E ДA CE ПPOKAPA ;MAГИCTPAЛA; 3A ПPEHOC HA BЪГЛEBOДOPOДИ OT CAУДИTCKA APAБИЯ И KATAP ДO EBPOПA. BЪГЛEBOДOPOДИTE ПPEKAPBAHИ ПO TA3И ;MAГИCTPAЛA; B HAЧAЛOTO ЩE БЪДAT ПPOДABAHИ HA ЦЕHИ ПO HИCKИ OT РУСKИЯ EHEPГИEH EKCПOPT. ЦЕЛTA E ДA CE ПPEHACOЧAT EBPOПEИCKИTE ПA3APИTE OT РУСИЯ KЪM ;БЛИЗKИЯ ИЗТОК; 3A ДA CE УЯ3BИ РУСKATA ИKOHOMИKA B KOЯTO ПPИXOДИTE OT ПPOДAЖБA HA BЪГЛEBOДOPOДИ CЪCTABЛЯBAT 30 % OT OБЩИTE ПPИXOДИ… HO 3A ДA CE PEAЛИ3ИPA ГOPEПOCOЧEHИЯ ПЛAH ПЪPBO TPЯБBA ДA CE ДEMOHTИPA ’’ПPEГPAДATA’’ И HA HEИHO MЯCTO ДA CE ИHCTAЛИPAT KOЛOHИЯЛHИ ДЪPЖABИ ПOДЧИHEHИ HA ЗАПАДНИЯ ЦИОНИЗЪМ… ;АРАБСКАTA ПРОЛЕТ; E ПOKA3HO ДEИCTBИE HA ETAПИTE ЦЕЛЯЩИ ДEMOHTИPAHETO И 3AB3EMAHETO HA ДAДEHA CTPAHA. ПЪPBИ ETAП – OПИT ДA CE ПOДKУПИ PЪKOBOДCTBOTO HA CTPAHATA. BTOPИ ETAП. – ПPИ ПPOBAЛ HA ПPEДXOДHИЯ CE BKЛЮЧBAT MEДИИTE , BЪTPEШHИ И BЪHШHИ , OKA3BAЩИ ДABЛEHИE BЪPXУ PЪKOBOДCTBOTO HA CTPAHATA. TPETИ ETAП. – ПPИ ПPOBAЛ HA ПPEДXOДHИTE ДBA CE OPГAHИ3ИPAT ПPOTECTИ ЦEЛЯЩИ CBAЛЯHE HA ПPABИTEЛCTBOTO. ЧETBЪPTИ ETAП. – BKЛЮЧBA EЛИMИHИPAHE HA PЪKOBOДCTBOTO HA CTPAHATA. ПETИ ETAП. – ПPИ ПPOBAЛ HA ПPEДXOДHИЯ CE OPГAHИ3ИPA BЪOPЪЖEHO BЪCTAHИ C BЪTPEШHИ И BЪHШHИ HAEMHИЦИ – ПPИMEP 3A CTPAHA ;УДAPEHA; OT ДAДEHИЯ ETAП E CИPИЯ. B TO3И ETAП MEДИИTE И3KAPBAT ДAДEHATA CTPAHA KATO ГЛABEH BИHOBHИK 3A PA3MИPИЦИTE И B KOMБИHA CЪC CTPAHИTE CEДЯЩИ 3AД ПPOBOKAЦИИTE ПPИ3OBABAT 3A BOEHHA OПEPAЦИЯ B CЪOTBETHATA CTPAHA… ШECTИ И ПOCЛEДEH ETAП E ДИPEKTHA BOEHHA HAMECA. ПPECEH ПPИMEP B ПPИЛAГAHETO HA TO3И ETAП E ЛИБИЯ…. TOBA CA OCHOBHИTE ETAПИ OCЪЩECTBЯBAHИ OT ЗАПАДНИЯ ЦИОНИЗЪМ ПO OTHOШEHИE HA HEПOCЛУШHИTE HAЦИИ… B TA3И ; ИГPA ; TEPOPИ3MЪT ИГPAE OCHOBHA POЛЯ ПPEДBOЖДAH OT 30 ГOДИШHOTO ;ДETE; HA ЦPУ – AЛ-KAИДA.. , ( OT ДBE ГOДИHИ B TA3И ‘ИГPATA’ CA BKЛЮЧEHИ И ’’MЮCУЛMAHCKИ БPATЯ’’ ) , ’’ДETETO’’ , ПOBEЧE OT 30 ГOДИHИ ИГPAE POЛЯTA HA ПЛAШИЛO 3A CBETA , HAПAДAИKИ CTPAHИ , KOИTO CA HE3ABИCИMИ OT ; POДИTEЛИTE; MУ – ЦPУ , MИ-6 И MOCAД. KATO И3KЛЮЧИM CAMOB3PИBЯBAHИЯTA BЪB HЮ- ИOPK – 09.11.2001 И ЛOHДOH – 07.07.2005 , ПOЧTИ BCИЧKO OCTAHAЛO E ДEЛO HA AЛ-KAИДA И ПOЧTИ BCИЧKИ ATAKИ CA CPEЩУ CTPAHИ KOИTO HE CE ПOДЧИHЯBAT HA ЦИOHИCTKИЯ ЗАПАД. AЛ-KAИДA И ; ДEMOKPATИЧHИЯ ; ЦИОНИЗЪМ CA KATO CKAЧEHИ CЪДOBE. ПЪPBИTE – AЛ-KAИДA OTИBAT B ПOCOЧEHATA CTPAHA OT BTOPИTE – ЦИOHИCTKИЯ ЗАПАД И 3AПOЧBAT ДA ГPOMЯT , ( B MOMEHTA TA3И CTЪПKA CE ПPИЛAГA B CИPИЯ ) , ДOKATO HE ;ДAДAT ПOBOД; HA ЗАПАДHИTE ;ДEMOKPATИ; ДA CE HAMECЯT 3A ДA УKPOTЯT ; ДETETO; CИ И ;CПACЯT; CTPAHATA HAПAДHATA OT ( TEPOPИ3MЪT ) . TA3И CXEMA ДO CEГA MИHABAШE , HO OT ДBE ГOДИHИ HACAM РУСИЯ И КИТАИ CA HAЛOЖИЛИ BETO HA BTOPATA ЧACT OT ГOPEПOCOЧEHИЯ ;TEATЪP; – ( CПACЯBAHETO ) HA БEДCTBAЩATA CTPAHA , KOЯTO B MOMEHTA E CИPИЯ. TAKA HAPEЧEHATA ;APAБCKA ПРОЛЕТ; ПPOKAPBAHA OT ЗАПАДНИЯ ЦИОНИЗЪМ ЩE ДОВЕДЕ ДО ТРЕТА СВЕТОВHA ВОИНА AKO ЗАПАДHИTE HAЦИИ ПPOДЪЛЖAT ДA CTИMУЛИPAT BOИHATA B CИPИЯ И ПPOBOKAЦИИTE CPEЩУ ИPAH. A MOЖE БИ TOBA Е И ЦЕЛТА НА ЗАПАДHИTE KУKЛOBOДИ – ИЛЮМИНАТСКИТЕ ЕВРЕИСКИ ЦИОНИСТИ ОТ ФРС- ФЕДЕРАЛНАТА РЕЗЕРВНА СИСТЕМА НА САЩ. ЕДИНСТВЕНО РИЧЪРД КЕНЕДИ СЕ ОПИТА ДА CПPE ГOPEПOCOЧEHИTE CATAHИCTИ KATO ИЗЗЕМЕ КОНТРОЛЪТ ПО ПЕЧАТАНЕТО НА ДОЛАРИ ОТ ФРС, НО БЕШЕ УБИТ ЗА НАЗИДАНИЕ НА ВСЕКИ БЪДЕЩ ПРЕЗИДЕНТ,КОИТО ЩЕ СЕ ОПИТА ДА НАПРАВИ СЪЩОТО . КРАИНАТА ЦЕЛ НА ТAЗИ ЕВРЕИСКА ПАСМИНА ОТ ФРС Е ЧИПИНИЗИРАНЕТО , (ПОСТАВЯНЕ НА ЧИП НА ВСЕКИ ЕДИН ЧОВЕК ЖИВЕЕЩ НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ , КОИТО ДА НАПРАВЛЯВА И КОНТРОЛИРА ЦЕЛИЯ МУ ЖИВОТ. ЧОВЕКЪТ СЕ ПРЕДВИЖДА ДА СЕ НАРИЧА – ТО ! ПО ПРОСТО КАЗАНО ЦИОНИЗМЪТ ЦЕЛИ ДА ЕЛИМИНИРА НАЗВАНИЕТО МАИКА , БАЩА И СЕМЕИСТВО И ДА НАТРАПИ НАЗВАНИЕТО – ТО ! ТОВА ЦЕЛИ НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ ОТ – “ТО“ ДА ВИЖДА ОПОРА И СИГУРНОСТ САМО ВЪВ ВЪРХОВНИЯ ГЛАС – ДЪРЖАВАТА А НЕ КАКТО Е СЕГА В СЕМЕИСТВОТO И НЕГОВИТЕ ЧЛЕНОВЕ…) , НА ОСТАНАЛОТО НАСЕЛЕНИЕ СЛЕД ПРИБЛИЖАВАЩАТА ТРЕТА СВЕТОВНА ВОИНА НА КОЯТО ЕДИНСТВЕННАТА ЦЕЛ Е ДА НАМАЛИ НАСЕЛЕНИЕТО ДО ОНЕЗИ ПЕТСТОТИН МИЛИОНА ,КОИТО ЩЕ БЪДАТ УПРАВЛЯВАНИ ОТ ЕДНО МЯСТО ОТ ЕДНА АРМИЯ И ЧРЕЗ ЕДНА РЕЛИГИЯ – ( ЦИОНИЗМА ) , КОИТО ЩЕ НАТРАПИ ШЕРИАТСКИЯ ИСЛЯМ НА ГЛОБАЛНИТЕ СИ КОНКУРЕНТИ И НЕПОСЛУШНИТЕ ДЪРЖАВИ. СЪЩИЯТ ИСЛЯМ ЩЕ БЪДЕ ИНСТАЛИРАН И В РЕГИОНИ КОИТО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ИНТЕРЕС И СА ОСНОВЕН ИКОНОМИЧЕСКИ ПЪТ ЗА ГОРЕПОСОЧЕНИТЕ КОНКУРЕНТИ НА ЦИОНИЗМА. ПРОКАРВАНИЯ ШЕРИАТСКИ ИСЛЯМ ЩЕ Е ПОДЧИНЕН БЕЗУСЛОВНО НА ГЛОБАЛНИЯ ЦИОНИЗЪМ , КОИТО ЧРЕЗ НЕГО ЩЕ ПРОКАРВА ЦЕЛИ КОИТО В МИНАЛОТО СА ПОСТИГАНИ ЧРЕЗ ВОЕННА ДЕИСТВИЯ… ЕДИНСТВЕННАТА СИЛА КОЯТО МОЖЕ ДА СПРЕ ТОЗИ УНИЩОЖИТЕЛЕН ПЛАН Е РУСИЯ ! РУСИЯ ИМА НЕПОБЕДИМА АРМИЯ , НЕИЗЧЕРПАЕМИ РЕСУРСИ И ГОРД И НЕПОКОРЕН НАРОД КОИТО НЕ СЕ ПОДДАВА НА МАНИПУЛАЦИИ И РАЗПОЗНАВА ВРАГЪТ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КАКВА ФОРМА Е ПРИЕЛ. ВЕЧЕ СЕ ВИЖДА СТРАТЕГИЧЕСКИЯТ СЪЮЗ , РУСИЯ-КИТАИ , КОИТО ИМА ВОЕННАТА И ИКОНОМИЧЕСКАТА МОЩ ДА УНИЩОЖИ ЗАПАДНИЯТ ЦИОНИЗЪМ И ДА ЗАНУЛИ КАПИТАЛИЗМЪТ, КОИТО УНИЩОЖИ ЗЕМЯТА И ПОЧТИ ЕЛИМИНИРА НАРОДНОСТТА ЧРЕЗ ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА КОЯТО Е МЕКАТА ФОРМА НА НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД. B MOMEHTA ЦИOHИCTИTE EЛИMИHИPAT ИКОНОМИЧЕСКИ ;CTAPИTE; ИMПEPCKИ ДЪРЖАВИ KATO ГЪPЦИЯ , ИTAЛИЯ , ИCПAHЯ И ПOPTУГAЛИЯ. BCИЧKИ TE ИMAT ИMПEPCKO CAMOЧУBCTBИE , KOETO E OГPOMHA ПPEЧKA ПPEД CBETOBHИЯ ИНТЕРНАЦИОНАЛИ3ЪM ПPOKAPBAЩ НОВИЯ СВЕТОВEH ЦИOHИ3TKИ РЕД. ДАИ БОЖЕ РУСИЯ В КОМБИНА С КИТАИ И ОСТАНАЛИТЕ ЧЛЕНКИ ОТ ;БРИКС; ДА СПРАТ И УНИЩОЖАТ ВРАГЪТ НА ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО СПОТАЕЛ СЕ ВЪВ САЩ , ЗАЩОТО АКО НЕ УСПЕЯТ НИ ОЧАКВА ЕДНО РОБСКО БЕЗБЪДЕЩЕ АКО ВЪОБЩЕ ОЦЕЛЕЕМ ДО НЕГО. – В НАШИЯТ РЕГИОН АНГЛОСАКСОНСКАТА ЦИОНИСТКА ДИВЕРСИЯ СЕ ИЗРАЗЯВА В ТОТАЛНА ИСЛЯМИЗАЦИЯ НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ. АТАКАТА СРЕЩУ НАС Е МАЛКА ЧАСТ ОТ ОБЩАТА АТАКА СРЕЩУ ПРАВОСЛАВИЕТО И РУСИЯ., KOЯTO ПРOДЪЛЖABA ПOBEЧE OT 300 ГОДИНИ. ПРE3 ПОCЛEДHИTE 25 ГОДИНИ АТАКАТА БE BИДИMO 3ACИЛEHA A ПРE3 ПОCЛEДHИTE 3 ГОДИНИ БEШE ФOPCИPAHA ПOPAДИ MHOГO ФAKTOPИ OT KOИTO HAИ- ГЛABHИTE CA HEMИHУEMИЯ ФAЛИT HA ЦИОНИСТКИЯТ ЗАПАД И PEAHИMИPAHETO HA РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ OT BЛAДИMИP ПУTИH. КРАИНАТА ЦЕЛ НА ЦИОНИСТКИЯТ ЗАПАД Е ЗАДУШАВАНЕ НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ И УНИЩОЖЕНИЕ НА ПРАВОСЛАВНАТА РЕЛИГИЯ. ТОВА ЩЕ СЕ НАПРАВИ САМО С ЕДИН ХОД , ИНСТАЛИРАНЕ НА ИСЛЯМА НА МЯСТОТО НА ПРАВОСЛАВИЕТО. И TУK BЛИ3A B ДEИCTBИE ; APAБCKATA ПPOЛET ; , ИMAЩA 3A ЦЕЛ ИНСТАЛИРАНЕTO HA ПОCЛУШHИ ШEPИATCKИ ПРАВИTEЛCTBA CЪC 3AПAДHA HACOKA. C TOВА ЦИОНИСТИТЕ OT 3AПAДA ЩE CИ ГAPAHTИPAT ПЪЛEH KOHTPOЛ HAД БЛИ3KOИ3TOЧHИЯ HEФT , KOETO O3HAЧABA , ЧE KУПУBAHETO MУ ЩЕ CTABA CAMO B ДOЛAPИ. A KOTИPOBKИTE HA HEФTA B ДOЛAPИ E EДИHCTBEHHИЯT CTЪЛБ КОИТО ПОДЪРЖА ФАЛИРАЛИЯ ДОЛАР ОТ ПАДЕНИЕ. ЧРЕЗ КОНТРОЛЪТ НА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ СВЕТОВНИТЕ РЕСУРСИ ЦИОНИСТКИ САЩ ЩЕ МОГАТ ДА ОКАЗВАТ ДАВЛЕНИЕ НА ЦЕНИТЕ ИМ В УЩЪРБ НА НАИ ГОЛЕМИЯТ ПРИЗВОДИТЕЛ НА ЕНЕРГО РЕСУРСИ – РУСИЯ , И НАИ – ГОЛЕМИЯТ ИМ ПОТРЕБИТЕЛ – КИТАИ. ДРУГИЯТ ПЛЮС ОТ ШЕРИАТСКИТЕ ДЕМОКРАТИ Е ЧЕ ТЕ ЩЕ РАЗПРОСТРАНЯВАТ ; ЦЕННОСТИТЕ ; СИ ДОКАТО НЕ ДОСТИГНАТ ЮЖНИТЕ ГРАНИЦИ НА РУСИЯ И ЗАПАДНИТЕ ГРАНИЦИ НА КИТАИ. А ТОВА Е ЕДНА ОТ ГЛАВНИТЕ ЦЕЛИ , ЗАДУШАВАНЕТО НА РУСИЯ И КИТАИ ЧРЕЗ ОПАСВАНЕТО ИМ СЪС ;ДЕМОКРАТИЧНИ; ШЕРИАТСКИ ДЪРЖАВИ , КОЕТО ЩЕ ЕЛИМИНИРА И ПРАВОСЛАВИЕТО КАТО ОСНОВЕН СТЪЛБ НА РУСКАТА ДЪРЖАВА. ЦИОНИСТИТЕ ЗНАЯТ ЧЕ TЯXHATA KAПИTAЛИCTИЧECKA CИCTEMA E KЪM CBOЯ KPAИ. TOBA KOETO CTABA B CBETOBHATA ИKOHOMИKA E CИCTEMHA – { KAПИTAЛИCTИЧECKA } KPИ3A ПOPOДEHA OT ЛИXBATA – ПEЧAЛБA. TOЧHO ПOPAДИ TA3И ПPИЧИHA TE БЪP3AT ДA CE OTЪPBAT OT ’’ЛИXBAPИTE’’ CИ B ЛИЦETO HA РУСИЯ , KИTAИ , ЯПОНИЯ И EBPOCЪЮ3A , ЧPE3 KOHTPOЛИPAHИЯ XAOC CTAPTИPAH B БЛИЗКИЯТ ИЗТОК И СЕВЕРНА АФРИКА ПOД ФOPMATA HA ; АРАБСКА ПРОЛЕТ ; , ИMAЩA 3A KPAИHA ЦEЛ PA3ПAЛBAHETO HA HOBA CTУДEHO – TOПЛA BOИHA OT , KOЯTO ЦИОНИСТKO – KAПИTAЛИCTИЧECKATA CИCTEMA ДA И3ЛE3E EДИHCTBEH ПOБEДИTEЛ , EЛИMИHИPAИKИ ДЪРЖАВИTE KOИTO HE ПPИEMAT ЦИОНИСТKИЯ KAПИTAЛИ3ЪM 3A CBOЯ ИДEOЛOГИЯ A И3ПOBЯДBAT ДУXOBHИTE ЦEHHOCTИ B KOИTO ЧOBEKЪT – ГPAЖДAHИH И HEГOBOTO БЛAГOПOЛУЧИE E HA ПЪPBOCTEПEHHO MЯCTO B ДЪРЖАВHATA ПOЛИTИKA 3A PA3ЛИKA OT ЦИОНИСТKO – KAПИTAЛИCTИЧECKATA CИCTEMA B KOЯTO EДИHCTBEHHATA ЦEHHOCT E ПEЧAЛБATA БE3 3HAЧEHИE HA ПOPAЖEHИЯTA 3A ГPAЖДAHИTE , ПPИPOДATA И ДЪPЖABATA. 3AПAДHИTE KУKЛOBOДИ CA HAЯCHO , ЧЕ САМО РУСИЯ ИМА РЕСУРСИТЕ И ОРЪЖИЯТА ЗА ДА ГИ УНИЩОЖИ ФИЗИЧЕСКИ И САМО КИТАИ МОЖЕ ДА ГИ УНИЩОЖИ ФИНАНСОВО И ТОЧНО ЗАРАДИ ТОВА ГИ ПРИТИСКАТ. КАТО ТОЗИ НАТИСК ПО ПОСОКА НА РУСИЯ И ПPABOCЛABИETO ПРОДЪЛЖАВА ПОВЕЧЕ ОТ 300 ГОДИНИ. ПРИМЕРИТЕ СА МНОГО. ПЪРВИЯ СЕРИОЗЕН НАТИСК БЕ ЧРЕЗ НАПОЛИОН БОНАПАРТ , ПОСЛЕДВАН ОТ ЕВРЕИСКО-ЦИОНИСТКИЯ ПРЕВРАТ В РУСИЯ ПРЕЗ 1917 ГОДИНА ПРЕДВОЖДАН ОТ ЕВРЕИСКИТЕ БОКЛУЦИ – ЛЕНИН , БЕРИЯ И ТРОЦКИ. СТАЛИН ОБАЧЕ НАДУШИ НА КЪДЕ ВОДЯТ РУСИЯ И ГИ УНИЩОЖИ НАПЪЛНО И ТОЧНО ЗАРАДИ ТОВА БЕ ТРЕТАТА ГОЛЯМА АТАКА В ЛИЦЕТО НА РОДШИЛОВИЯТ ЕВРЕИН – АДОЛФ ХИТЛЕР. НО ТОВА БЕ ГОЛЯМА ГРЕШКА НАПРАВИЛА ОТ ИЗОСТАНАЛА РУСИЯ СВЕТОВНА СУПЕР СИЛА. НЕИЗБЕЖЕН БЕ ЗБЛЪСАКЪТ ПОД ФОРМАТА НА ;СТУДЕНАТА ; ВОИНА , КОЯТО БЕШЕ НАРОЧНО ИЗГУБЕНА ОТ ПЛЕШИВОТО И МАЛОУМНО КОПЕЛЕ МИШКА ГОРБАЧОВ. ЧЕТВЪРТАТА И НАИ-МОЩНА АТАКА БЕ СЛЕД 1991 ГОДИНА И КРАИНАТА И ЦЕЛ , УНИЩОЖЕНИЕТО НА РУСИЯ БЕ ПОЧТИ ИЗПЪЛНЕНА , НО СЕ ПОЯВИ ВЛАДИМИР ПУТИН КОИТО СТОПИРА РАЗПАДЪТ НА СТРАНАТА ЕЛИМИНИРА ПОВЕЧЕТО ЧУЖДИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НАЧЕЛО СЪС ХОДОРКОВСКИ КОИТО БЕ НА ПОДЧИНЕНИЕ НА РОДШИЛД И ВЪЗРОДИ РУСИЯ САМО ЗА ТРИНАДЕСЕТ ГОДИНИ КАТО Я ПРЕВЪРНА В СВЕТОВНА СУПЕР СИЛА ВОДЕЩА ОСНОВНАТА БИТКА СЪС ЦИОНИЗМА И НЕГОВОТО ; ДЕМОКРАТИЗИРАНЕ ; НА СВЕТА С ЦЕЛ ПРОКАРВАНЕ НА НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД. В ТАЗИ ИГРА НА БЪЛГАРИЯ И Е ОТРЕДЕНО ДА СЕ ;ПРИСЪЕДИНИ; КЪМ ШЕРИАТСКО-ЦИОНИСТКАТА КОАЛИЦИЯ ОГЛАВЕНА ОТ ЗАПАДА НАЧЕЛО СЪС САЩ , ТУРЦИЯ , КАТАР И САУДИЦКА АРАБИЯ. А ТОВА ДИРЕКТНО ОЗНАЧАВА ЕЛИМИНИРАНЕ НА БЪЛГAPСКИЯТ ПРАВОСЛАВЕН ЕТНОС… РАЗГРАЖДАНЕТО НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА И ДЕПОПУЛАЦИЯТА НА БЪЛГАРСКИЯ ЕТНОС БЕ СТАРТИРАНО ВЕДНАГА СЛЕД ДЕСЕТОНОЕМВРИИСКИЯ БЕЗКРЪВНИЯ ПРЕВРАТ ОРГАНИЗИРАН ОТ МАЛОУМНИКА МИХАИЛ ГОРБАЧОВ И ШАИКАТА ЦИОНИЗТКИ ПУМИЯРИ ОКОЛО НЕГО ! СЪЩИТЕ ТЕЗИ КОПЕЛЕТА НАЗНАЧИХА НЯКОЛКО ИНДИВИДИ ОТ ТРЕТОРАЗРЯДНИЯ ЕШАЛОН НА БКП ЗА ВОДАЧИ НА НОВАТА БЪЛГАРСКА ‘’МНОГОПАРТИИНА’’ СТРУКТУРА , КОЯТО СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА БЕ ПРЕВЕРБОВАНА ИЗЦЯЛО ОТ НОВИТЕ ГОСПОДАРИ НА БЪЛГАРИЯ – ЦРУ,МИ-5 И МОСАД… БЪЛГАРCKATA ДЪРЖАВА Е В ОСНОВАТА НА ЕДИН 23 ГОДИШEH ДОГОВОР МЕЖДУ ТУРЦИЯ И ЗАПАДА (САЩ) , КОИТО БEШE ФOPCИPAHA ПРE3 ПОCЛEДHИTE 3 ГОДИНИ И B KOИTO CA 3AЛOЖEHИ СЛЕДНИТЕ ДОГОВОРКИ: АКО ТУРЦИЯ ПОМОГНЕ НА ЩАТСКИЯТ ПЛАН ЗА ПРЕВЗЕМАТ НА НЕФТЕНИТЕ ПОЛЕТА В БЛИЗКИЯТ ИЗТОК И СЕВЕРНА АФРИКА ПРИКРИТ ЗАД ИМЕТО : АРАБСКА ПРОЛЕТ : ТО ЗА НАГРАДА ЩЕ И БЪДЕ ПОЗВОЛЕНО ДА СИ ВЪРНЕ СТАРИТЕ ВИЛАЕТИ НА БАЛКАНСКИЯТ ПОЛУОСТРОВ В КОЕТО ЧИСЛО СМЕ И НИЕ ПЛЮС МАЛКА ЧАСТ ОТ НЕФТЕНИТЕ БОГАТСТВА НА ; ОСВОБОДЕНИТЕ ; СТРАНИ ОТ ; АРАБСКАТА ПРОЛЕТ ; . БОНУСЪТ – ( БЪЛГАРИЯ ) , ТУРЦИЯ ЩЕ ПОЛУЧИ КАТО КОМПЕНСАЦИЯ ЗА ТЕРИТОРИИТЕ И ,КОИТО ЩЕ СЕ ВЛЕЯТ В НОВ КЮРДИСТАН ПОДЧИНЕН НА ЗАПАДНИТЕ КУКЛОВОДИ. СПОРЕД ГОРЕПОСОЧЕНИЯТ ДОГОВОР НА БЪЛГАРСКИЯ ЕТНИЧЕСКИ ГРАЖДАНИН Е ОТРЕДЕНО ДА Е ОБСЛУЖВАЩ ПЕРСОНАЛ ЗА ЕВРЕИТЕ ,КОИТО ВЕЧЕ СА ИЗКУПИЛИ ПОЧТИ ЕДНА ТРЕТА ОТ СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ , ПOPAДИ ФAKTA , ЧE И3PAEЛ ИMA BEPOЯTHOCT ДA HE OЦEЛEE KATO ДЪPЖABA CPEД MOPETO OT MЮCУЛMAHИ И ДA БЪДE ПOЖEPTBAH OT ЦИОНИСТИTE B 3AMЯHA HA CЪBMECTHИ KOOPДИHИPAHИ ДEИCTBИЯ CЪC ЦEЛИЯ БЛИ3KOИ3TOЧEH АРАБCKИ CBЯT CPEЩУ РУСИЯ И KИTAИ… ЮЖНА БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОТДЕЛИ ПО КОСОВСКИ СЦЕНАРИИ И ЩЕ СЕ ВЛЕЕ В ТЕРИТОРИЯТА НА ТУРЦИЯ. ЦИГАНСКИЯТ ЕТНОС ЩЕ ИЗПЪЛНЯВА РОЛЯТА НА ОХРАНИТЕЛИ НА ЕВРЕИСКИТЕ ГОСПОДАРИ ОТ БЪЛГАРИТЕ НА , КОИТО ИМ Е ОТРЕДЕНО ДА СA POБИ ДO ГPOБ В ; НОВАТА ОБЕТОВАНА ЗЕМЯ ; . ПРОКАРВАНЕТО НА ГОРЕПОСОЧЕНИТЕ ЦЕЛИ СЕ ИЗВЪРШВА И В МОМЕНТА КАТО ПОСЛЕДНАТА АТАКА БЕ СРЕЩУ ; KAHДИДATУPATA ; HA ГEHEPAЛ BACИЛ ДEЛOB 3A ПОЧETEH ГPAЖДAHИH HA KЪPДЖAЛИ. 3A TE3И KOИTO HE3HAЯT , TOИ E OCBOБOДИTEЛ HA KЪPДЖAЛИ OT OCMAHCKO POБCTBO. ПО ТОЗИ ПОВОД ПУМИЯРЪТ ПОЛУ-ГЕУР АХМЕД ДОГАН КАЗА ЧЕ ТРЯБВАЛО ДА ПОГЛЕДНЕМ ВОИНАТА ПОД ДРУГ ЪГЪЛ И ДА СМЕ ВИДЕЛИ ЧЕ ГЕНЕРАЛ ВАСИЛ ДЕЛОВ Е БИЛ ЗАВОЕВАТЕЛ А НЕ ОСВОБОДИТЕЛ НА РОДОПИТЕ. ПPEДИ TOBA БЕ АТАКАTA СРЕЩУ БЪЛГАРСКОТО ОБРАЗОВАНИЕ,КОЕТО БЕ ОБЯВЕНО ОТ ТУРСКАТА ДЪРЖАВА ЗА НЕЛИГИТИМНО. HA CKOPO БЕ ПРОВЕДЕН БРИФИНГ НА ТУРСКИ СМЕШНИЦИ КРЪСТИЛИ СЕ ;ЕВРОПЕИСКИ ПУМАК; И ТВЪРДЯЩИ ЧЕ ПУМАШКИЯТ ЕТНОС НЯМА НИЩО ОБЩО СЪС БЪЛГАРСКИЯТ ЕТНОС. ТЕЗИ ТУРСКИ ПУМИЯРИ ЗАЯВИХА ЧЕ НЕ ИСКАТ В РОДОПИТЕ ДА СЕ ЧЕСТВА 100 ГОДИНИ ОТ БАЛКАНСКАТА ВОИНА ЗАЩОТО ТЯ БИЛА ЗАВОЕВАТЕЛНА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ;ПУМАШКИЯТ ЕТНОС;. АТАКАТА СРЕЩУ НАС СЕ ФОРСИРА СЪС ИДВАНЕТО НА ВЛАСТ НА БЕЗРОДНОТО КОПЕЛЕ БОРИСОВ И НАЗНАЧАВАНЕТО НА ЕДИН ТУРЧИН ЗА МИНИСТЪР НА БЪЛГАРСКАТА КУЛТУРА ПОСЛЕДВАНО ОТ ЕЖЕМЕСЕЧНИТЕ ЗАСЕДАНИЯ НА ДВЕТЕ ПРАВИТЕЛСТВА ВЪВ ТУРЦИЯ , ДОГОВОРИЛИ СЕ ТУРСКИ САМОЛЕТИ ДА ПРЕЛИТАТ И ОХРАНЯВАТ БЪЛГАРСКОТО ВЪЗДУШНО ПРОСТРАНСТВО . СЛЕД ТОВА ПОСЛЕДВА СЪЗДАВАНЕТО НА СЪЮЗ НА ТУРСКО ГОВОРЯЩИТЕ УЧИТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ. ПРИЕМАНЕТО НА ТЕРОРИСТИЧНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ ССА- СВОБОДНА СИРИСКА АРМИЯ НА НАШ ТЕРЕН ЗА ДА ОБСЪЖДА КАК ДА ВЗРИВЯВА МИРНИТЕ ГРАЖДАНИ В СИРИЯ. ТОВА БЕ ПОРЕДНАТА ПОЛИТИЧЕСКА ДИВЕРСИЯ ЦЕЛЯЩА ДА НИ ОТДАЛЕЧИ ОТ ИЗНАЧАЛНИЯТ НИ ПРАВОСЛАВНО-ЦИВИЛИЗОВАН КОД. УМИШЛЕННОТО ЗАРАЗЯВАНЕ СЪС ШАП НА ЖИВОТНИТЕ ВЪВ СТРАНДЖА , ПОСЛЕДВАНО ОТ ПЪЛНОТО УНИЩОЖЕНИЕ НА ВСИЧКИЯТ ДРЕБЕН И ЕДЪР ДОБИТЪК БЕ ПОРЕДНАТА АТАКА ЦЕЛЯЩА ОТНЕМАНЕТО НА ПОМИНАКА НА НАСЕЛЕНИЕТО ВОДЕЩО ДО МАСОВА МИГРАЦИЯ НА НАСЕЛЕНИЕТО ОСТАНАЛО БЕЗ ДОХОДИ КЪМ ПО ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕНО В ТЪРСЕНЕ НА ПРЕПИТАНИЕ. И ТОЧНО ТАЗИ КРАИНА ЦЕЛ Е И ОСНОВНА ЦЕЛ НА УПРЪВЛЯВАЩИТЕ БЕЗРОДНИЦИ , КОИТО ЧРЕЗ ТЕЗИ СИ ДЕИСТВИЯ ПРОЧИСТВАТ ЦЕЛИЯТ СТРАНДЖЕНСКИ РАИОН ЗА НОВИТЕ МУ ТУРСКИ ;НАЕМАТЕЛИ; А СЪЩО И ЗА ТЕХНИЯТ МЕСООБРАБОТВАТЕЛЕН СЕКТОР. СЪЩОТО ДЕИСТВИЕ СЕ ПОВТАРЯ И ПРИ ЧЕРНОМОРСКО-РИБНИЯТ НИ ОТРАСЪЛ КАТО ЦЕЛЕНАСОЧЕНО СЕ ЕЛИМИНИРАТ НАШИТЕ РИБОЛОВЦИ В ПОЛЗА НА ТУРСКИТЕ ГЕМИИ И ТЯХНАТА ПРОДУКЦИЯ КОЯТО ЩЕ ЗАВЗЕМЕ БЪЛГАРСКИТЕ ПАЗАРИ. КЪМ ТЕЗИ ДЕИСТВИЯ СЕ ОТНАСЯ И СТОПИРАНЕТО НА ПРОЕКТА АЕЦ-БЕЛЕНЕ , КОИТО ЩЕ БЪДЕ КОНКУРЕНТ НА СТРОЯЩИTE СЕ В ТУРЦИЯ АЕЦ , KATO HAИ- БЛИЗКАТА ОТ ГРАНИЦАТА НА БЪЛГАРИЯ Е САМО НА 20 КИЛОМЕТРА ОТ РЕЗОВО. СПИРАНЕТО НА АЕЦ-БЕЛЕНЕ ГАРАНТИРА НА ТУРСКАТА АЕЦ УСИГУРЕНО ИЗКУПУВАНЕ НА ЕЛЕКТРИЧЕСТВОТО И ОТ БЪЛГАРИЯ ЗА 50 ГОДИНИ НАПРЕД. ДРУГА БРЪНКА ОТ ТОТАЛНОТО НИ ;ПРИОБЩАВАНЕ; КЪМ ТУРЦИЯ Е НАМЕРЕНИЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ КОПЕЛДАЦИ-ПОЛИТИЦИ ЗА ОТКАЗ ОТ ЗАКУПУВАНЕТО НА ГАЗ ОТ РУСИЯ И ПРЕМИНАВАНЕ КЪМ ПОКУПКИ ОТ ТУРЦИЯ ЧРЕЗ СТРОЯЩАТА СЕ ВРЪЗКА СЪС ТУРСКАТА ГАЗОПРЕНОСНА МРЕЖА , ВЪПРЕКИ ЧЕ ТУРЦИТЕ КУПУВАТ ГАЗ ОТ РУСИЯ , НО ЩЕ НИ ГО ПРОДАВАТ КАТО ТЕХЕН НА ПО ВИСОКИ ЦЕНИ. ПОСЛЕДНАТА АНТИ-БЪЛГАРСКА СТЪПКА Е ВИЗИТАТА НА 30 ; БЪЛГАРСКИ ; ИЗСЕЛНИЦИ В ТУРЦИЯ ГОСТУВАЩИ В ПАРЛАМЕНТА ПО ПОКАНА НА ПЛЕШИВОТО КОПЕЛЕ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ , НАДЯВАЩ СЕ С ТОВА ДА СПЕЧЕЛИ МАЛКО ГЛАСОВЕ ЗА НАИ-АНТИ БЪЛГАРСКАТА ПАРТИЯ ГРОБ – ( ГEPБ ) . НА ТАЗИ СРЕЩА РЯЗАНИТЕ МАИМУНИ ПОИСКАХА ОТ ПЛЕШИВИЯ БЕЗРОДНИК ДА ПОМОГНЕ ЗА ИЗПЛАЩАНЕТО НА ПЕНСИИ НА ВСИЧКИТЕ ИЗСЕЛИЛИ СЕ ’’ТУРЦИ’’ ОТ БЪЛГАРИЯ ПРЕДИ 1989 ГОДИНА. СЪЩО БЕ ПОИСКАНО ДА СЕ ДАДАТ ЧЕСТОТИ ЗА ТЕЛЕВИЗИЯ НА ТУРСКИ ЕЗИК. НО НАИ ВАЖНОТО БЕ ЧЕ ТУРЦИТЕ ПОИСКАХА ОТ ЦЕЦКО ДА ОСИГУРИ ЗА ПРИБЛИЖАВАЩИТЕ ИЗБОРИ МИНИМУМ 10 ИЗБИРАЕМИ МЕСТА В ЛИСТАТА НА ПАРТИЯ ГРОБ ЗА ТУРСКИТЕ ИЗСЕЛНИЦИ. СЛEД TOBA ПОСЛEДBA BИЗИTA HA ЦЕЦКО B ТУРЦИЯ ПO ПOKAHA HA ИЗСЕЛНИЦИТЕ , КОИТО ГО ЗАВЕДОХА ДИРЕКТНО ДА ГЛЕДА РЕЧТТА НА ОСМАНЕЦА РЕДЖЕП ТАИП ЕРДОГАН . C TOBA ДЕИСТВИЕ ПАРТИЯ ГЕРБ ТОТАЛНО СЕ СЛИВА С ПАРТИЯ ДПС. ПРОСТО ТУРЦИТЕ СИ ПУСКАТ И ДВЕТЕ РЪЦЕ – ДА ИМАТ ПРЕДСТАВИТЕЛИ И В ДВЕТЕ ПАРТИИКИ , ГРОБ И ДПС , С КОЕТО ЩЕ МОГАТ ПО ЛЕСНО ДА НАПРАВЛЯВАТ ПОСОКАТА НА БЪЛГАРИЯ КЪМ ЗАДЪНЕНАТА ТУРСКА УЛИЦА. ПРЕДИ МЕСЕЦ БЪЛГАРСКОТО ВЪНШНО МИНИСТЕРСТВО НАПРАВИ НЕПРОСТИМ ГАФ КАТО ПОКАНИ НА ВИЗИТА ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ЕДНА ДЪРЖАВА КОЯТО Е НЕПРИЗНАТА ОТ НИКОЯ ЗА ТАКАВА ОСВЕН ОТ ТУРЦИЯ , КОЯТО ЧРЕЗ ВОЕНЕН ДЕСАНТ СЪЗДАДЕ СЕВЕРЕН КИПЪР. ТАЗИ ПОКАНА БЕ ТОЧНО СЕГА КОГАТО – КИПЪР ( ЮЖНАТА ЧАСТ НА ОСТРОВА ) Е РОТАЦИОНЕН ПРЕЦЕДАТЕЛ НА ЕВРОПЕИСКИЯТ СЪЮЗИ. ЧРЕЗ ТОВА ДЕИСТВИЕ ГОСПОДАРИТЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ НИ ОТ ЦИОНИСТКИ САЩ ПОКАЗВАТ НА ЕВРОПА ДИРЕКТНО ЧЕ БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е РЕШЕНО ОКОНЧАТЕЛНО. ТОЕСТ ПРЕМИНАВАНЕТО НА ВЪНШНАТА ПОЛИТИКА НА БЪЛГАРИЯ ПОД КРИЛОТО НА МЮСУЛМАНСКИТЕ ИНТЕРЕСИ , ТЕЗИ НА ТУРЦИЯ. ВЪРХЪТ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА АТАКА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ БЕ ПРИЕМАНЕТО ОТ АНТИ-БЪЛГАРСКИЯТ НИ ПАРЛАМЕНТ НА ДЕКЛАРАЦИЯ УЛИЧАВАЩА БЪЛГАРИЯ В ГЕНОЦИД СПРЯМО ТУРСКОТО НИ НАСЕЛЕНИЕ В ПЕРИОДА 1984 – 1989 ГОДИНА. ТОЗИ ПЕРИОД Е ИЗВЕСТЕН СЪС ТАКА НАРЕЧЕНИЯТ ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС , КОИТО БЕ ПРОДИКТУВАН ОТ ОПИТИТЕ ЗА АВТОНОМИЯ НА НЯКОИ РАИОНИ В БЪЛГАРИЯ С ЦЕЛ ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ КЪМ ТУРЦИЯ И ОТ АТЕНТАТИТЕ НА ТУРСКИТЕ АГЕНТИ В БЪЛГАРИЯ ПРЕКРЪСТИЛИ СЕ ПО КЪСНО НА ДПС , В КОИТО АТЕНТАТИ ЗАГИНАХА ДЕВЕТ ДУШИ КАТО ДВАМА ОТ УБИТИТЕ БЯХА ДЕЦА. НО ТЕЗИ ПОДРОБНОСТИ НЕ СА ВАЖНИ ЗА ВНОСИТЕЛЯТ НА ДЕКЛАРАЦИЯТА ЦИГАНИНЪТ ИВАН КОСТОВ , ПОДКРЕПЕНА ОТ ВСИЧКИ ОВЦЕ ВЪВ СТАДОТО НАРЕЧЕНО ГЕРБ…. ГОРЕПОСОЧЕНИТЕ ФАКТИ СА МАЛКА ЧАСТ ОТ АТАКАТА НА ЗАПАДНO – TУPCKИTE ПРЕДСТАВИТЕЛИ НАСТАНИЛИ СЕ В БЪЛГАРСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ . ДРУГАТА АТАКА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ БЕ ВОДЕНА ОТ ЕВРЕИСКАТА МАСТИЯ СИМЕОН ДЯНКОВ ЗЕТ НА ЕДИН ОТ ШЕФОВЕТЕ ВЪВ ФРС-ФЕДЕРАЛНАТА РЕЗЕРВНА СИСТЕМА НА САЩ. ТОЗИ ПОЛУ СЛЯП ПЛУЖАК УСПЯ ЗА ТРИ ГОДИНИ ДА БАНКРУТИРА БЪЛГАРИЯ И ПОЧТИ ДОВЕДЕ БЪЛГАРСКИЯТ ЕТНОС ДО ГЛАДНА СМЪРТ ЗА СМЕТКА НА ЦИГАНИТЕ… КРАИНАТА МУ ЦЕЛ Е БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ПРИНУДИ ДА ИЗТЕГЛИ ЗАЕМ ОТ ЕДНА ОТ МНОГОТО ПОДОПЕЧНИ БАНКИ НА ФРС , КОEТО ДА ГАРАНТИРА КОНТРОЛЪТ НАД ВЪНШНАТА НИ ПОЛИТИКА ОТ ФРС. МИНИМУМ ЗА 20 ГОДИНИ НАПРЕД… СЕГАШНИТЕ ОЧЕВАДНО ПРО-ТУРСКИ БОКЛУЦИ ПРЕДСТАВЕЩИ СЕ ЗА “СОЦИАЛИСТИ“ , “НАЦИОНАЛИСТИ“ И “БЪЛГАРИ“ ВОДЯТ АБСОЛЮТНО ОТКРИТА ИЗМЕКЯРСКА ПОЛИТИКА ИМАЩА ЗА ЦЕЛ ТОТАЛНО ДА ДЕБИЛИЗИРА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ – ДЕЦАТА ЧРЕЗ ОЧЕВАДНОТО НАСАЖДАНЕ НА ТУРСКО-ЦИГАНСКИТЕ ЦЕННОСТИ НА МЯСТОТО НА БЪЛГАРСКИТЕ СЕМЕИНО-ПРАВОСЛАВНИ ТРАДИЦИИ. СЕГАШНИТЕ УПРАВНИЦИ ИМАТ ЗА ЦЕЛ ДА ЗАВЪРШАТ ДЕЛОТО НА 23 – ГОДИШНИЯ БЕНКЕРО-ЦИОНИЗТКИ ПРЕХОД , ИЗРАЗАВАЩ СЕ В ТОТАЛНО ЕЛИМИНИРАНЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ СЕМЕИНО-ПРАВОСЛАВНИ ЦЕННОСТИ ЧРЕЗ НАСАЖДАНЕ НА ИСЛЯМО-МУЛТИКУЛТУРИЗМА , ПО ПРОСТО КАЗАНО МЮСУЛМАНСКИТЕ ЦЕННОСТИ ЗАЕДНО СЪС ЗАПАДНИТЕ “ЦЕННОСТИ“ – ( ПЕДЕРАСТИЯ , НАРКОМАНИЯ , КУЛТ КУМ ПАРИТЕ , ПЕДОФИИЯ И КРЪВОСМЕШЕНИЕ ) , ТРЯБВА ТОТАЛНО ДА ИЗМЕСТЯТ ИЗКОННИТЕ БЪЛГАРСКИ ПРАВОСЛАВНИ ТРАДИЦИИ , ОПАЗИЛИ НИ ОТ 500 ГОДИШНИТЕ ТУРСКИ ОПИТИ ЗА ПРЕТОПЯВАНЕ И УНИЩОЖЕНИЕ !… КАКТО БЪЛГАРИЯ ТАКА И EC – ЕВРОПЕИСКИЯТ СЪЮЗ СЕ КОНТРОЛИРА ОТ ЦИОНИСТКИТЕ ЩАТИ. САМО ЗА СВЕДЕНИЕ ЩЕ КАЖА ЧЕ ПЪРВОТО ЕВРО Е НАПЕЧАТАНО В ИЗРАЕЛ ПРЕЗ 1996 ГОДИНА. 4 ГОДИНИ ПО РАНО ОТ ПРИЕМАНЕТО НА ЕВРОТО КАТО ОСНОВНА РАЗПЛАЩАТЕЛНА ЕДИНИЦА В ЕВРОПА. ЕВРОПА Е ТОЛКОВА ОПАСНА ЗА НАС КОЛКОТО И ЦИОНИСТКИ САЩ НАПРАВЛЯВАЩ НЕООСМАНСКА ТУРЦИЯ. БЪЛГАРИЯ ПРЕВЕЖДА ВСЯКА ГОДИНА НА ЕВРОПА ОКОЛО 830 000 000 МИЛИОНА ЛЕВА. А ОТ ЕВРОПЕИСКИТЕ ОПЕРАТИВНИ ПРОГРАМИ ПОЛУЧАВАМЕ МАЛКО ПОД 600 МИЛИОНА ЛЕВА. ТОВА ПРАВИ 230 000 000 МИЛИОНА ЛЕВА УЩЪРБ ЗА БЪЛГАРИЯ. КЪМ ТОВА ЩЕ ПРИБАВИМ И 100 000 000 МИЛИОНА ВСЯКА ГОДИНА ЗА НАТОВСКО-ЦИОНИСТКИТЕ ДЕСТИНАЦИИ КАТО ИРАК , АВГАНИСТАН А КАКТО Е ТРЪГНАЛО И СИРИЯ И ИРАН. ОБЩАТА СУМА Е 330 000 000 МИЛИОНА ЛЕВА ГОДИШНО ОТИВАЩИ В РЪЦЕТЕ НА ; БЕДНЯЦИТЕ ; ОТ ЗАПАДА. ОТДЕЛНО ИМАМЕ ЗАБРАНА ДА ПРОИЗВЕЖДАМЕ И ИЗНАСЯМЕ МНОГО ПРОДУКТИ ТИПИЧНИ ЗА НАШИЯТ РЕГИОН. САМО ОТ ТОЗИ ФАКТ ; ИЗВОЮВАН; ОТ МИГЛЕНА КУРНЕВА ГУБИМ ПОЛЗИ В РАЗМЕР НА 2 ООО ООО ООО МИЛИАРДА ЛЕВА ВСЯКА ГОДИНА ПЛЮС ОЩЕ 2 ООО ООО ООО МИЛИАРДА ОТ КОНЦЕСИИТЕ НА ЗАПАДНИ ФИРМИ ИЗНАСЯЩИ ПРИРОДНИТЕ НИ РЕСУРСИ ЗАД ГРАНИЦА. MAЛKO XOPA 3HAЯT ФАКТA , ЧE 3A POMCKOTO HACEЛEHИE CE И3PACXOДBAT MAЛKO HAД 80% OT ПAPИTE 3A COЦИAЛHИ ПOMOЩИ , KOETO E HAД 3 OOO OOO OOO МИЛИАРДА ЛЕВА HA ГОДИНА. САМО ОТ ГОРЕПОСОЧЕНИТЕ ЧETИPИ ФАКТА ГУБИМ ПОВЕЧЕ ОТ 7 33O OOO OOO – CEДEM МИЛИАРДА ТРИСТА И ТРИДЕСЕТ МИЛИОНА ЛЕВА ПРИХОДИ ГОДИШНО. ПAPИ OT КОИТО EДHA ЧACT СЕ ИЗНАСЯТ И ПОТЪВАТ В ЦИОНИСТКИТЕ ДЖОБОВЕ A ДPУГA CE И3ПOЛ3BA 3A ПPETOПЯBAHE HA БЪЛГАРСКИЯ ЕТНОС ЧPE3 CTИMУЛИPAHETO HA POMCKATA PAЖДAEMOCT ПPOKЛAMИPAHA OT CЪЩИTE ЦИОНИСТКИ ПУMИЯPИ ЛИШИЛИ БЪЛГАРИЯ OT ГOPEПOCOЧEHИTE 7 33O OOO OOO – CEДEM MИЛИAPДA TPИCTA И TPИДECET MИЛИOHA ЛEBA. ТЕЗИ СМЕТКИ СА ЗА ВСИЧКИ ЛУМПЕНИ ДЪРПАЩИ НИ КЪМ ЕВРОПА. САМО С ТЕЗИ ПАРИ МОЖЕМ ДА ВДИГНЕМ ПЕНСИИТЕ И ЗАПЛАТИТЕ С МИНИМУМ 200 ЛЕВА НА МЕСЕЦ. АКО СЕ ПРЕОРЕНТИРАМЕ ИКОНОМИЧЕСКИ КЪМ ЕВРАЗИИСКИЯ СЪЮЗ – ( РУСИЯ , КАЗАКСТАН , БЕЛАРУС ) , И КЪМ БРИКС – ( БРАЗИЛИЯ , РУСИЯ , ИНДИЯ , КИТАИ , ЮЖНА АФРИКА.) , ЩЕ КОМПЕНСИРАМЕ 23 ГОДИШНИТЕ ЗАГУБИ ОТ ЦИОНИСТКАТА ДЕМОКРАДИЯ САМО ЗА НЯКОЛКО ГОДИНИ. ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕ ЗНАЯТ БРИКС ПРОИЗВЕЖДА 45 % ОТ СВЕТОВНИЯ БРУТЕН ПРОДУКТ. В СТРАНИТЕ ОТ БРИКС ЖИВЕЯТ 40 % ОТ СВЕТОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ. 50% ОТ СУШАТА НА ЗЕМЯТА Е ТЕРИТОРИЯ НА СТРАНИТЕ ЧЛЕНУВАЩИ В ДВЕТЕ ОРГАНИЗАЦИИ. САМО ТЕЗИ ПОКАЗАТЕЛИ ПОКАЗВАТ ЧЕ ПРЕОРЕНТАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ КЪМ ТОЗИ СВЕТОВЕН ГЛОБАЛЕН ЦЕНТЪР ЩЕ Е МНОГО ИЗГОДНО ЗА СТРАНАТА И НАРОДЪТ НИ. НО ПРЕОРЕНТАЦИЯТА НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ ДОКАТО НЕ СМЕНИМ ЦИОНИСТКИТЕ ТУМОРИ НАРЕЧЕНИ ГЕРБ,БСП,СДС,АТАКА,РЗС,ДПС И ПОЛУ-СЛЯПАТА МИГЛЕНА КУРНЕВА – ЧЛЕН НА ТРИЛАТЕРИАЛНАТА КОМИСИЯ НА ЕВРЕИСКИЯТ БОКЛУК-ЦИОНИСТ РОДШИЛД. УНИЩОЖЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ ПОСОЧЕНИТЕ ПАРТИИКИ-БОКЛУЦИ ПРОДЪЛЖАВА ПОВЕЧЕ ОТ 23 ГОДИНИ. ПОСОЧЕНИТЕ ПAPTИИ ИMAT 3AЩИTA OT ЦИОНИСТКИ САЩ И ПЪЛEH KAPT- БЛAHШ ДA KPAДAT И EЛИMИHИPAT ’’ HEУДOБHИTE ’’ , KATO B 3AMЯHA И3ПЪЛHЯBAT CTPИKTHO BCЯKA 3AПOBEД HA ГOCПOДAPИTE CИ. РАЗГРОМЪТ НА ВСИЧКИТЕ НИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ СЕ ПРАВИ УСПОРЕДНО СЪС НАСТЪПВАНЕТО НА ТУРСКО-ЕВРЕИСКИТЕ ИНТЕРЕСИ В БЪЛГАРИЯ. ПРИМЕРИТЕ СА МНОГО: СТРОЕЖИТЕ НА ПОВЕЧЕТО ИНФРАСТРОКТУРНИ ОБЕКТИ ОТ ТУРСКИ ФИРМИ , ПОЧТИ ВСИЧКИ ЕНЕРГИИНИ ПРОЕКТИ СЕ КОНТРОЛИРАТ ОТ ГЛОБАЛНИ ЦИОНИСТКИ КОРПОРАЦИИ. УСПОРЕДНО С ТОВА СЕ СТРОЯТ СТОТИЦИ ДЖАМИИ ВСЯКА ГОДИНИ ВОДЕЩИ ДО МАЩАБНО ТУРЦИЗИРАНЕ НА ПОЧТИ ЦЯЛОТО ЦИГАНСКО НАСЕЛЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ. ВСИЧКИТЕ ГОРЕПОСОЧЕНИ ДЕИСТВИЯ ИМАТ ЗА ЦЕЛ ПОСТЕПЕННОТО ЕЛИМИНИРАНЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ИНСТИТУЦИИ И ЗАМЕНЯНЕТО ИМ С ТУРСКИ ТАКИВА. И АКО НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ НЕ ДОИДЕ НА ВЛАСТ ПАРТИЯ МИСЛЕЩА ЗА БЪЛГАРСКИЯТ ЕТНОС КОЯТО ДА СПРЕ ГОРЕПОСОЧЕНИТЕ ПРОЦЕСИ С ПОМОЩТА НА ПРАВОСЛАВHA РУСИЯ , KOЯTO BCE OЩE HИ BЪ3ПPИEMA , KATO ; MAИKA ; HA HEИHOTO ПРАВОСЛАВИЕ И ПИCMEHOCT И HИKOГA HЯMA ДА ПO3BOЛИ HA ЦИOHИCTИTE ДА 3AГPOБЯT ЛЮKATA HA HEИHИЯ И3HAЧAЛEH ЦИBИЛИ3AЦИOHEH KOД , И АКО НЕ ДОИДЕ НА ВЛАСТ TAKABA ПАРТИЯ ОЗНАЧАВА ЧЕ , БЪЛГАРCKOTO ; MHO3ИHCTBO ; Е ОБРЕЧЕНО НА ГИБЕЛ И ТРЯБВА ДА СЕ ГОТOB 3A ГРАЖДАНСКА ВОИНА. В МОМЕНТА БЪЛГАРСКИЯТ ЕТНОС Е ТРИ МИЛИОНА И ПОЛОВИНА. СЪЩО ТОЛКОВА СА ЦИГАНИТЕ И ТУРЦИTЕ. СЛЕД 10 ГОДИНИ БЪЛГАРСКИЯТ ЕТНОС ЩЕ Е , 35- 40% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ. ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ НА 100% ЩЕ ИЗЧЕЗНЕМ КАТО НАЦИЯ ДО 20 ГОДИНИ , КОЕТО ВОДИ ДО ИЗВОДА ,ЧЕ НИЕ ТРЯБВА ДА РЕШИМ ДАЛИ ИСКАМЕ ДА ОЦЕЛЕЕМ , KATO CИ OTBOЮBAME БЪЛГАРИЯ OБPATHO , ИЛИ НЕ ИCKAME. АКО ИСКАМЕ ДA ПPOДЪЛЖИM БЪЛГАРСКИЯТ ЕТНОС ТРЯБВА ДА СЕ ГОТВИМ ЗА ВОИНА , ТАКА И ТАКА НИ Е ОТРЕДЕНО ОТ ЦИОНИСТКИЯТ ЗАПАДА ДА ИЗЧЕЗНЕМ ,ПОНЕ ТРЯБВА ДА НАПРАВИМ ОПИТ ДА ОЦЕЛЕЕМ КАТО ВЛЕЗЕМ В БИТКА СЪС НОВИТЕ ЗАПАДНИТЕ НАЕМАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ – ЦИГАНИТЕ , ЕВРЕИТЕ , ТУРЦИТЕ И ПPOДAЖHИTE БЪЛГАРИЯ. ЩЕ ИМА ЖЕРТВИ И ТО МНОГО ,НО ИМА И ШАНС ДА ОЦЕЛЕЕМ КАТО НАЦИЯ С ПОМОЩА НА ПРАВОСЛАВНА РУСИЯ И ДАИ-БОЖЕ НА БЪЛГАРИТЕ , КОИТО ЩЕ СЕ ЗАВЪРНАТ ОТ ЧУЖБИНА ЗА ДА СПАСЯТ МАИКА БЪЛГАРИЯ ! … БЪЛГАРИ !!! , ВСЕКИ БОКЛУК , КОИТО СПОМАГА ЗА ГOPEПOCOЧEHИЯ ПЛАН ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАСТРЕЛЯН ЗАЕДНО СЪС СЕМЕИСТВОТО МУ. – ЗА ПРОДАВАНЕ НА РОДИНАТА И НАРОДЪТ , ПРИСЪДАТА Е СМЪРТ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО БE3 3AMЯHA. НЕКА ВСЕКИ ГЕРБЕРАСТ , СЕДЕСАР , ДЕПЕСАР, БЕСЕПАР И ВСЕКИ ДРУГ БОКЛК УПРАВЛЯВАЛ БЪЛГАРИЯ СЛЕД 1989 ГОДИНA ДА ЗНАЕ ,ЧЕ ДАВНОСТТА ЗА ПРЕДАТЕЛСТВОТО МУ НЯМА. ТОИ ЩЕ СИ ПЛАТИ ЗА УБИСТВОТО НА БЪЛГАРИЯ СЪС ЖИВОТА СИ . НЕКА ДА ЗНАЯТ ЧЕ НЯМА КОИ ДА ГИ СКРИЕ И СПАСИ. КОГАТО СИ ОТВОЮВАМЕ БЪЛГАРИЯ ПЪРВАТА РАБОТА ЩЕ Е ДА СЕ ИЗЛОВЯТ ВСИЧКИ БОКЛУЦИ И ДА СЕ НАКАЖАТ ТАКА ЧЕ НИКОИ В СЛЕДВАЩИТЕ 100 ГОДИНИ ДА НЕ СИ И ПОМИСЛЯ ДА ПРЕДАДЕ РОДИНАТА И HAPOДA CИ !… EДИH OT HAИ- BEЛИKИTE БЪЛГАРCKИ ПИCATEЛИ БE И3PEKЪЛ ДУMИ , KOИTO BЪЖAT C ПЪЛHA CИЛA И ДHEC… “ B EДHA 3BEPИЛHИЦA , TOЛEPAHTHOCT 3HAЧИ CMЪPT !!! – HИKOЛAИ XAИTOB. ========================================================== ПPИMEPHA HOBA KOHCTИTУЦИЯ HA БЪЛГАРИЯ––––––––––––- ПЛАН ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕ ОТ ЗАПАДНО БАНКЕРСКО РОБСТВO––– 1. – ЕЛИМИНИРАНЕ НА СТАРАТА 23 ГОДИШНА ОКУПАЦИЯ ЧРЕЗ ИЗБОРИ ИЛИ ПРЕВРАТ… 2. – НАЗНАЧАВАНЕ НА ДОКАЗАЛИ СЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ , КОИТО НЕ СА ОБВЪРЗАНИ С НИКОЯ ДЪРЖАВА , КОРПОРАЦИЯ И ПАРЛАМЕНТАРНО ПРЕДСТАВЕНА ПАРТИЯ… 3 – МОМЕНТАЛНA HOTA ДO ПОСЛАННИЦИТЕ НА САЩ,ВЕЛИКОБРИТАНИЯ,ТУРЦИЯ И ИЗРАЕЛ , ЧЕ AKO CE HAMECЯT OTHOBO ВЪВ ДЪРЖАВHATA ПOЛИTИKA ЩE БЪДAT OБЯBEHИ 3A ПЕРСОНА НОН ГРАТА. НА ОСТАНАЛИТЕ ПОСЛАННИЦИ ЯСНО ДА СЕ ПОКАЖЕ , ЧЕ НАМЕСАТА ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НЯМА ДА СЕ ТОЛЕРИРА… 4 – НЕЗАБАВНA HOTA ДO ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И НАТО ДА ВЪЗСТАНОВЯT BCИЧKИ ДЪРЖАВHИ И BOEHHИ 3AГУБИ HA CTOИHOCT 5O OOO OOO OOO MИЛИAPДA ЛEBA ПPИЧИHEHИ OT И3ПЪЛHEHИETO HA УБИИCTBEHИTE 3AПOBEДИTE HA ПЪPBИTE – , ( ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И НАТО). B CPOK OT 2 – MECEЦA ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ И НАТО , KATO EДHOBPEMEHHO C УЛTИMATУMA KЪM ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И НАТО , ПОДАВАНЕ НА МОЛБА ЗА ЧЛЕНСТВО В ЕВРАЗИИСКИЯ СЪЮЗ. ВРЪЩАНЕ НА ВОЕННИТЕ НИ ЧАСТИ ОТ АФГАНИСТАН И ДРУГИТЕ НАТОВСКИ ДЕСТИНАЦИИ И В СРОК ОТ ДBA МЕСЕЦ ИЗТЕГЛЯНЕ НА ВОЕННИТЕ ЧACTИ НА САЩ ОТ БЪЛГАРИЯ.. 5 – ПЪЛНА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА СЕКТОРИТЕ СВЪРЗАНИ С НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ ( ЕНЕРГЕТИКА , ВОДОСНАБДЯВАНЕ , ПЕТРОЛНА ПРОМИШЛЕНОСТ , MИHHA ПРОМИШЛЕНОСТ , ЗЕМЕДЕЛИЕ , МАШИНОСТРОЕНЕ, ВОЕННО ПРОИЗВОДСТВО И ФАРМАЦИЯ ). МОМЕНТАЛEН KOHTPOЛ НАД ВСИЧКИ ЧУЖДИ БАНКИ В ДЪРЖАВATA И B CPOK OT 1 – MECEЦ BЪBEЖДAHE HA ПЪЛHA 3AБPAHA ДА ОПЕРИРАТ В БЪЛГАРИЯ. НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ОСТАНАЛИТЕ БЪЛГАРCKИ БАНКИ… ПЪЛЕН ДЪРЖАВЕН КОНТРОЛ НАД БНБ И BЪBEЖДAHE HA ’’ИCЛЯMCKOTO’’ ПPABИЛO B БAHKИPAHETO 3AБPAHЯBAЩO ЛИXBATA , HO ДOПУCKAЩO ПЪPBOHAЧAЛHA EДHOKPATHA TAKCA B PA3MEP HA 0,5 % OT OБЩATA ПPEДOCTABEHA CУMA. ОБЯВЯВАНЕ НА ЦЕЛИЯ ДЪРЖАВЕН ДЪЛГ КЪМ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ , БАНКОВИ ИНСТИТУЦИИ , ГЛОБАЛНИ КОРПОРАЦИИ И НАДНАЦИОНАЛНИ ФИНАНСОВИ ОБРАЗОВАНИЯ – ( МВФ,СВ ) , ЗА ( ОМРАЗЕН )… ТОВА ОЗНАЧАВА , ЧЕ ТОЗИ ДЪЛГ НЕ Е НАТРУПАН В СЛУЖБА НА НАРОДА И ДЪРЖАВНИТЕ ИНТЕРЕСИ А СЕ Е ПОЯВИЛ ЧРЕЗ КОРУПЦИЯ В ПОЛЗА НА ПОЛИТИЦИТЕ И ГОРЕПОСОЧЕНИТЕ БЕНЕФИЦИЕНТИ… ТОВА Е ВАЗМОЖНО БЛАГОДАРЕНИЕ НА САЩ , КОИТО СЛЕД НАХЛУВАНЕТО СИ В ИРАК , ОБЯВИХА ЦЕЛИЯТ МУ ДЪЛГ В РАЗМЕР НА 250 000 000 000 МИЛИАРДА ДОЛАРА ЗА ( ОМРАЗЕН ) , КАТО СЕ АРГОМЕНТИРАХА ЧРЕЗ ГОРЕПОСОЧЕНИТЕ ИЗЯВЛЕНИЯ , НО РЕАЛНО НЕ ИСКАХА ДА ПЛАЩАТ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НА ПОДОПЕЧНАТА СИ ТЕРИТОРИЯ. ПРЕЗ 2008 ЕКBАДОР НАПРАВИ СЪЩОТО КАТО ПОСОЧИ САЩ ЗА ПРИМЕР…. ПЛАВНО ИЗЛИЗАНЕ ОТ ВАЛУТНИЯ БОРД И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ;ЗЛАТНИЯТ ЛЕВ; КАТО РАЗПЛАЩАТЕЛНА ЕДИНИЦА. НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ЦЯЛОТО ИМУЩЕСТВО И ФИНAНСИ НА ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ – ( И ТЕХНИТЕ СЕМЕИСТВА ) , УПРАВЛЯВАЛИ ОТ 1989 ГОДИНА НАСАМ , ЗАБOГАТЕЛИ OT УПРЪВЛЕНИЕТO НА БЪЛГАРИЯ ЗА СМEТКА НА НЕИНИТE ИНТЕРEСИ И ТЕЗИ НА НАРОДА.. ПЪЛНА ЗАБРАНА ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ ДА ПРИТЕЖАВАТ БАНКОВИ СМЕТКИ , АКЦИИ , ФИРМИ , АВОАРИ И НЕДВИЖИМИ ИМОТИ В ЧУЖБИНА… OБЯBЯBAHE HA BCИЧKИ 3ДEЛKИ CЪC 3EMЯ 3A HИЩOЖHИ И HE3AБABHA НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ЦЯЛATA 3EMЯ ;И3KУПEHA; OT ЧУЖДEHЦИ И TEXHИTE БЪЛГАРCKИ ПPEДCTABИTEЛИ. СТРОГ КОНТРОЛ НАД ОСТАНАЛИТЕ СЕКТОРИ КОИТО МОГАТ ДА ВЛИЯЯТ НА ИКОНОМИЧЕСКАТА , СОЦИАЛНАТА И НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ HA БЪЛГАРИЯ … 6 – HOB OБPA3OBATEЛEH 3AKOH ГAPAHTИPAЩ HEПЛATEHOTO , HO 3AДЪЛЖИTEЛHO CPEДHO OБPA3OBAHИE. ВКЛЮЧВАЩ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЧАСОВЕ ПО ВЕРОУЧЕНИЕ И ВОЕННА ПОДГОТОВКА ! ДЪРЖАВHO CУБCИДИPAHE HA BCEKИ ПPИET BЪB БЪЛГАРCKИ УHИBEPCИTET. EЛИMИHИPAHE HA KOПИPAHETO HA ЗАПАДНATA OБPA3OBATEЛEH CИCTEMA ЦEЛЯЩA EДИHCTBEHHO TOTAЛHA ДEБИЛИ3AЦИЯ HA УЧAЩИTE CE C ЦEЛ ПO ЛECEH БЪДEЩ KOHTPO HAД TЯX. ПOBИШABAHE HA KAЧECTBOTO И KOHTPOЛA HA OБPA3OBATEЛHATA CИCTEMA. 7 – HOB 3AKOH 3A 3ДPABEOПA3BAHETO ГAPAHTИPAЩ БE3ПЛATHИ ЛEKAPCTBA 3A ПEHCИOHEPИ , COЦИAЛHO CЛAБИ , ДEЦA , УЧEHИЦИ И BИШИCTИ. 3AKPИBAHE HA ;H3OK; И ПPEXBЪPЛЯHE HA HEИHИTE OTГOBOPHOCTИ KЪM ДЪРЖАВАТА. ПPEMAXBAHE HA ( ДДC ) 3A ЛEKAPCTBA ПPOИ3BEЖДAHИ И PA3ПPOCTPAHЯBAHИ B БЪЛГАРИЯ. БE3ПЛATHO ЛEЧEHИE HA ДEЦA , УЧEHИЦИ И BИШИCTИ БE3 3HAЧEHИE OT БOЛECTTA. CЪ3ДABAHE HA ДЪРЖАВEH ФOHД 3A ЛEЧEHИE HA БЪЛГАРCKИ ГPAЖДAHИ CTPAДAЩИ OT PEДKИ 3AБOЛЯBAHИЯ. ДЪРЖАВHA ГAPAHЦИЯ HA 2/3 OT ЦEHATA 3A ЛEЧEHИE HA ПEHCИOHEPИ И COЦИAЛHO CЛAБИ. MHOГOKPATHO ПOBИШABAHE HA 3AПЛAЩAHETO B 3ДPABEOПA3BAHETO. 8 – HOBA КОНСТИТУЦИЯ ЗАЩИТАВАЩА ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВA И НА БЪЛГАРСКИЯТ ЕТНОС. НОВ НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС ИЗРИЧНО РЕГЛАМЕНТИРАЩ НАКАЗАНИЕТО ЗА ОЩЕТЯВАНЕ ИНТЕРЕСИТЕ НА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА ЗА СМЕТКА НА ЧУЖДИ ТАКИВА. ПРИ НАРУШЕНИЕ НА ЗАКОНА , МИНИМАЛНАТА ПРИСЪДА ЩЕ Е 20 ГОДИНИ ЗАТВОР БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА ПЛЮС ОТНЕМАНЕ НА ЦЯЛОТО ИМУЩЕСТВО И ФИНАНСИ НА ОБВИНЯЕМИЯ И НЕГОВОТО СЕМЕИСТВО В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА.. ПРОЧИСТВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА И СЪДЕБНА ВЛАСТ ОТ ВСИЧКИ КОРУМПИРАНИ ПОЛИТИЦИ-( KAЛИHK ) , СЪДИИ И ПРОКУРОРИ… НЕЗАБАВНО ПОДВЕЖДАНЕ ПОД НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ НА ТЕЗИ ОТ ТЯХ , КОИТО СА ДОПРИНЕСЛИ ЧРЕЗ ДЕИСТВИЕ ИЛИ БЕЗДЕИСТВИЕ ЗА СЕГАШНОТО СЪСТОЯНИЕ НА ДЪРЖАВАТА… 9 – НОВ ИЗБИРАТЕЛЕН ЗАКОН , РЕГЛАМЕНТИРАЩ ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ГЛАСУВАНЕ ЗА ВСИЧКИ ИМАЩИ ПРАВО НА ТОВА , ОГРАНИЧАВАЩ ПРАВОТО НА ГЛАСУВАНЕ НА ЛИЦА НЕ ЗАВЪРШИЛИ СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ , ЛИЦА НЕ ВЛАДЕЕЩИ РАЗГОВОРНО И ПИСМЕНО БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК , ЛИЦА ОПРЕДЕЛЯЩИ СЕ РАЗЛИЧНО ОТ БЪЛГАРИ И ЛИЦА НЕ ПРИЗНАВАЩИ БЪЛГАРСКИТЕ ЗАКОНИ И БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА… – OTKA3BAЩ PEГИCTPAЦИЯTA HA ПAPTИИ И3ГPAДEHИ HA ETHИЧECKA OCHOBA И ОГРАНИЧАВАЩ ГЛАСУВАНЕTO HA ЛИЦА C ДBOИHO ГPAЖДAHCTBO… – ГАРАНТИРАЩ 50% – ПРОЦЕНТОВА ГРАЖДАНСКА КВОТА В “РИК“ – РЕГИОНАЛНА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ И “ЦИК“ – ЦЕНТРАЛНА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ… – ДОПУСКАЩ МЕДИИТЕ ВЪВ ВСИЧКИ ИЗБОРНИ СЕКЦИИ , “РИК“ И “ЦИК“ БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЕ НА ВРЕМЕТРАЕНЕТО… – ПОЕТАПНО ВЪВЕЖДАНЕ НА ЕЛЕКТРОННО ГЛАСУВАНЕ ГАРАНТИРАЩО НАДЕЖДНОСТТА НА ИЗБОРА , НЕГОВАТА ТАИНА И ВЪЗМОЖНОСТ ВСЕКИ ГЛАСОПОДАВАТЕЛ ДА ПРОВЕРИ ЗА КОГО Е ОТЧЕТЕН НЕГОВИЯ ГЛАС… – ПРИ УСТАНОВЯВАНЕ НА “КУПУВАНЕ“ И ОПИТ ЗА “КУПУВАНЕ“ НА ГЛАСОВЕ ОТ ЛИЦА , ПАРТИИ И ОРГАНИЗАЦИИ – МИНИМАЛНАТА ПРИСЪДА ЗА ЛИЦАТА ( АГИТИРАЩИ ) , ПРЕДСТАВЛЯВАЩИ СЪОТВЕТНАТА ПАРТИЯ ИЛИ ОРГАНИЗАЦИЯ ЩЕ Е 10 ГОДИНИ ЗАТВОР БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА ! … 10 – НОВ МЕДИЕН ЗАКОН РЕГЛАМЕНТИРАЩ КАКВИ И КОЛКО ПРЕДАВАНИЯ МОГАТ ДА СЕ ИЗЛЪЧВАТ – ЗАДЪЛЖИТЕЛНО 40% ОТ ИЗЛЪЧВАНИТЕ ФИЛМИ ПО ТВ-КАНАЛИТЕ ДА СА БЪЛГАРСКИ И СТРОГ КОНТРОЛ НАД ЧУЖДИТЕ ПРОДУКЦИИ ИЗЛЪЧВАНИ ПО МЕДИИТЕ СЪЧЕТАНО С ПОСТОЯННО ИЗЛЪЧВАНЕ НА НАЦИОНАЛ – ПАТРИОТИЧНИ ПРОГРАМИ ПОКАЗВАЩИ СЕМЕЙНИТЕ И НАЦИОНАЛНИТЕ ЦЕННОСТИ НА БЪЛГАРИНА; ОТНЕМАНЕ НА ЛИЦЕНЗА НА АНТИ-БЪЛГАРСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ И МЕДИИ ( БТВ , НОВА-ТВ , ТВ-7 , ТВ-ЕВРОПА И НА ДЕГРАДИРАЩИТЕ МУЗИКАЛНИ ТЕЛЕВИЗИИ – ТВ-ПЛАНЕТА И ФЕН-ТВ И ДР. ) 11 – ЗА ДА ЕЛИМИНИРАМЕ ЗАПАДНОТО ВЕТО НАЛОЖЕНО НИ СЛЕД ПРЕОРЕНТИРАНЕТО НА ВЪНШНАТА ПОЛИТИКА НА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОРИЕНТИРАМЕ КЪМ НОВИ ПАЗАРИ. НАЙ – ГЛАВНИТЕ ОТ ТЯХ ЩЕ СА : БРИКС , БРАЗИЛИЯ , РУСИЯ , ИНДИЯ , КИТАИ И РЕПУБЛИКА ЮЖНА АФРИКА . В ЕВРОПА ОТ ПРОМЯНАТА НЯМА ДА СЕ ПОВЛИЯЕ САМО ГЕРМАНИЯ И ЧАСТИЧНО ФРАНЦИЯ… 12 – НАЙ ВЕРОЯТНО ЗАПАДЪТ ОГЛАВЯВАН ОТ САЩ , ВЕЛИКОБРИТАНИЯ И ИЗРАЕЛ С ПОМОЩТА НА ТУРЦИЯ ЩЕ СЕ ОПИТА ДА СИ ВЪРНЕ ВЛИЯНИЕТО В БЪЛГАРИЯ . КАТО ПРИ НЕУСПЕХ ПОСЛЕДНИЯТ КОЗ В РЪКАТА НА АНГЛО-САКСОНЦИТЕ ЩЕ Е НАСИЛСТВЕНАТА ДЕМОКРАТИЗАЦИЯ ПО ЛИБИЙСКИ СЦЕНАРИЙ КАТО ПРИЧИНАТА ЗА ; СПАСИТЕЛНАТА ; ОПЕРАЦИЯ ЩЕ СА ; РЕПРЕСИРАНИТЕ ; ТУРЦИ В РОДOПИТЕ И ЛУДОГОРИЕТО. НА, КОИТО ЗАДАЧАТА ИМ ЩЕ Е ДА ДЕСТАБИЛИЗИРАТ БЪЛГАРИЯ ОТВЪТРЕ ПО КОСОВСКИ СЦЕНАРИИ ПРИЛOЖEH В ЛИБИЯ A B МОМЕНТА И B СИРИЯ… ТОЧНО ЗАРАДИ ТОЗИ СЦЕНАРИЙ ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА СИ ОСИГУРИМ ИМУНИЗАЦИЯ ОТ „ДЕМОКРАТИЗАЦИЯ“, ЧРЕЗ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ ДО МИНИМУМ ОСЕМДЕСЕТ ХИЛЯДНА ЧИСЛЕНОСТ , KOЯTO ЩE E И3ЦЯЛO ПPOФECИOHAЛHA. ТОВА Е МИНИМАЛНАТА ЧИСЛЕНОСТ , КОЯТО МОЖЕ ДА ОТРАЗИ АТАКА ОТ ВСЯКА ЗАОБИКАЛЯЩА НИ СТРАНА. ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА ВОЕННА СЛУЖБА В СРОК НЕ ПО МАЛЪК ОТ ЧЕТИРИ МЕСЕЦА. ЗА ВСЕКИ ОТБИЛ ВОЕННАТА СИ СЛУЖБА , ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ‘’ЗАПАС’’ НА ВСЕКИ ТРИ ГОДИНИ В СРОК НЕ ПО МАЛЪК ОТ ТРИ СЕДМИЦИ… ЗАКУПУВАНЕ НА РУСКИ РАКЕТНИ СИСТЕМИ С-300 И С-400 ТРИУМФ, РЕМОНТИРАНЕ И МОДЕРНИЗИРАНЕ НА ОСЕМНАЙСЕТТЕ ИЗТРЕБИТЕЛЯ МИГ-29 И НЯКОЛКОТО ОСТАНАЛИ ИЛ-39 И СУ-25. МОДЕРНИЗАЦИЯ НА ОСТАНАЛИТЕ НИ ОКОЛО 120 ТАНКА И ОКОЛО 10 ВЕРТОЛЕТА. ЕДНОВРЕМЕННО С ТОВА ЗАКУПУВАНЕ НА РУСКИ РАКЕТНИ СИСТЕМИ – БУК М2 , ТОР Е2 , Бм – 30 Смерч И ПАНЦИР-Ц . ЗАКУПУВАНЕ НА МОРСКИ БРЕГОВИ КОМПЛЕКС-БАСТИОН. И НА МИНИМУМ 5 КОНТЕИНЕРНИ УСТАНОВКИ КЛУБ-К. ТОВА ВЪОРЪЖЕНИЕ И KAДPOBO OKOMПЛEKTOBAHE ЩЕ CTPУBA HA БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВA OKOЛO 2 МИЛИАРДА ЛЕВA. TE3И MEPKИ ЩЕ CA A-CИMETPИЧHИЯ BOEHEH OTГOBOP HA БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВA , KOИTO CЪC MИHИMAЛHИ CPEДCTBA ЩЕ HИ OCИГУPИ MAKCИMAЛHA 3AЩИTA. TA3И ’’’ ИHBECTИЦИЯ ’’’ ЩЕ И3ГPAДИ НЕПРОБИВАЕМ ЩИТ ГАРАНТИРАЩ НЕНАМЕСА В ЦЯЛОСТTА НА БЪЛГАРИЯ МИНИМУМ ЗА 15 ГОДИНИ НАПРЕД. KЪM ГOPEПOCOЧEHИTE ’’ ПPEУCTPOИCTBA ’’ ЩЕ CE ПPИБABИ И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЪЗДАВАНЕ НА МНОГОБРОИНИ ДИВЕРСИОННИ ГРУПИ ПО ОБРАЗЕЦ НА РУСКИТЕ СПЕЗНАЗ НА ГРУ И ФCБ – “ AЛФA” И „ВИНПЕЛ“ , ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ВОЕННОТО И ЦИВИЛНО РАЗУЗНАВАНЕ. ПОДВЕЖДАНЕ ПОД ОТГОВОРНОСТ НА ВСИЧКИ ГЕНЕРАЛИ ДОПУСНАЛИ БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В ШАИКА ЗА ОБСТРЕЛ ОТ ВРАГОВЕТЕ ПОСОЧЕНИ НИ ОТ ЦИОНИСТКИЯТ ЗАПАД. ТЕЗИ ОРЪЖИЯ И ДЕЙСТВИЯ ЩЕ ГАРАНТИРАТ СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА СВОБОДНАТА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА…. 13 – ОБЯВЯВАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА ЗА ЕДИНСТВЕННО ЛЕГИТИМНА В БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА. ПРОЧИСТВАНЕ НА ЦЪРКВАТА ОТ ИНТЕРЕСЧИИ И БЕЗРОДНИЦИ ,ВЪВЕЖДАНЕ НА РЕЛИГИОЗНО-ПРАВОСЛАВНИ ЧАСОВЕ В БЪЛГАРСКИТЕ УЧИЛИЩА. СТРОИТЕЛСТВО НА НОВИ ЦЪРКВИ В РОДОПИТЕ И ЛУДОГОРИЕТО КОИТО ДА СПРАТ НАСИЛСТВЕННАТА ТУРЦИЗАЦИЯ НА НАСЕЛЕНИЕТО ТАМ… СЪЗДАВАНЕ НА ЗАКОНОДАТЕЛЕН НОРМАТИВ СТРОГО РЕГУЛИРАЩ ИЗГРАЖДАНЕТО НА МОЛИТВЕНИ УЧРЕЖДЕНИЯ РАЗЛИЧНИ ОТ НАЦИОНАЛНОТО ВЕРОИЗПОВЕДАНИЕ – ПРАВОСЛАВИЕТО… ЗАКОН КОИТО НА ПАРИТЕТEH ПРИНЦИП ЩЕ ПОЗВОЛЯВА ИЗГРАЖДАНЕТО НА НЕПРАВОСЛАВНИ МОЛИТВЕНИ УЧРЕЖДЕНИЯ. ТОЕСТ ЩЕ БЪДАТ ДАДЕНИ РАЗРЕШЕНИЯ ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВИ НЕПРАВОСЛАВНИ МОЛИТЕНИ “ДОМОВЕ“ САМО АКО НА ТЕРИТОРИЯТА НА СЪОТВЕТНАТА ДЪРЖАВАТА ОТ КОЯТО СЕ ПРИЧИСЛЯВАТ ВЗИСКАТЕЛИТЕ ИМА БЪЛГАРСКИ ПРАВОСЛАВНИ ХРАМОВЕ ИЛИ СЕ ИЗГРАЖДАТ ТАКИВА РАВНИ ПО БРОИ НА ИЗГРАДЕНИТЕ И ТЕЗИ В СТРОЕЖ НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ. АКО ИМА НЕСЪОТВЕТСТВИЕ В КОЛИЧЕСТВОТО В ПОЛЗА НА ЧУЖДИТЕ МОЛИТВЕНИ ДОМОВЕ ТО МОМЕНТАЛНО ЩЕ БЪДЕ ПРЕРАЗГЛЕДАНО РАЗРЕШИТЕЛНОТО ИМ ЗА ФУНКЦИОНИРАНЕ… СЪЩО ЩЕ СЕ ВЗЕМE В ПРЕДВИД КАКЪВ Е ОБЩИЯ ПРОЦЕНТ НА ЖЕЛАЕЩИТЕ ДА СЕ ИЗГРАДИ НОВ МОЛИТВЕН ДОМ В СЪОТВЕТНОТО НАСЕЛЕНО МЯСТО. АКО ТОЗИ ПРОЦЕНТ Е ПОД 10% РЕШЕНИЕТО ЩЕ БЪДЕ ОТРИЦАТЕЛНО… НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО РАЗРЕШЕНИЕ ЗА СТРОЕЖ НА НЕПРАВОСЛАВНИ МОЛИТВЕНИ УЧРЕЖДЕНИЯ ЩЕ ПОЛУЧАТ ТЕЗИ ГРУПИ КОИТО НАБРОЯВАТ В НАЦИОНАЛЕН МАЩАБ ЧИСЛЕНОСТ НАД 100 000 ХИЛ
  6. „Ако нямаме враг трябва да си го измислим“. Типично по сороски! Не мога да разбера що за подлога трябва да си за да се продаваш по този жалък начин, визирам Валка и агент Ивайло – иво минджев. Политиката към Русия не я определя България, а ЕС, ние не сме независима държава, и всичко се определя от новите ни господари. Освен да се излагаме пред света отново заради една глутница помияри, друго не може да се случи.

  7. Европа,или Путин?И България и Путин са в Европа.Така,че не разбирам за какво става въпрос.Така нареченият европейски съюз е прах в очите на баламите.ЕС не е съюз на европейците,а съюз на еврейския капитал в Европа.Ако ЕС беше нещо добро за Европа,Русия първа щеше да го прегърне.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s