ЕС – капан за мишки? Коментирай!

Ес и капан за мишки_nЕС – капан за мишки? Коментирай, изложи позицията си по темата! Вашите коментари ще бъдат публикувани. Вашето мнение е важно за нас!

2 отговора на “ЕС – капан за мишки? Коментирай!

  1. Както е казано и в предишния коментар, отговорът е очевиден от самия въпрос, …в капан сме, при това не само от Европа. Иронично е, че въпреки това хора като мен пострадали от бг „право“съдието, се обръщат за морална подкрепа и съдействие именно от Европа, поради липса на алтернатива на национално ниво. Тук правосъдието е недостижимо (поне засега, а водим 5-годишна война с правоохранителна и правораздавателна система в досъдебна фаза), защото всеки се спасява сам и не сме единни в действията ни.
    Явно хаосът ни харесва, а и робското ни е заложено и ни е страх да бъдем свободни. Страх от дисциплина и отговорност, защото свободата изисква най-вече отговорност.

  2. Заглавието казва всичко. Защо да коментираме? Какво още да добавим?

    Дали това, че сме по-тъпи и жалки даже и от едни мишки?

    Както в една приказка, нас постоянно ни влече към „милата пухкава“ котка, а се страхуваме от „страшния“ петел. И обичаме, както в оная басня, котката да ни пее приспивна песничка, защото има най-мил гласец. И ние също, много обичаме безплатното сиренце. Да, типични мишки сме. Отвратително е, но е факт.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s