Саша Базуханова готова да поеме кормилото на държавата

0643faabf4Саша Безуханова заяви по БНТ, че е готова да участва в следващото управление на държавата. Тя добави, че има експерти, които ще бъдат полезни за всяко управление.

Безуханова продължи, че властта не е самоцел за нея и обкръжението й. Според новата лидерка, трябва да има национални каузи и идеи, които да обединят хората, но не уточни какви да бъдат те.

Тя е категорична за избори сега и веднага, което било морален акт, защото кабинетът „Орешарски“ нямал ресурс на доверие и експертност. Безуханова смята, че в следващия парламент по всяка вероятност ще се повторят резултатите от 12 май.

Според нея, „спонтанната“ подкрепа за правителството на Орешарски, която демонстрирали хората от провинцията, било провокация към гражданското общество. Безуханова смята, че когато става дума за партийна подкрепа, демонстрантите трябва да носят съответните партийни атрибути.

Саша Безуханова мисли, че броят на партиите в страната е огромен -над 200, но има дефицит на политики. Българите се нуждаели спешно от експертно и почтено лидерство. Точно това била целта на „България може“, каза още новата лидерка.

Участието на Саша Безуханова по БНТ беше съпроводено от огромно количество ъ-кания, но „Светът днес“ разбра посланията.

Реклама

6 отговора на “Саша Базуханова готова да поеме кормилото на държавата

  • Може би, в този момент фотографът е взел да припада от умиление?…

 1. Може пък да е способна.И различна от досега управляващите ни.

  • О, да, всички соросоиди са способни. Мнооого са способни! Познаваме ги вече. Техните способности са направо неоспорими… „Може“… много работи – може пък и слънцето да изгрее някой ден от запад – знам ли?…
   НЯМА да бъде „различна“! Соросоидите са убийци на българския народ. Те могат само да допълнят огромната редица от терминатори – като Костов, Божков, Паси, Кунева, Доган, бандата на Цеко и Боко Тиквата – венецът на политическото ни творение… да не ги изреждам.

 2. МНОГО ГОТОВИ БЕ … ДА ДО-ПРОДАДАТ, ДА ДО-КРАДАТ СЛУЧАЙНО ОСТАНАЛОТО.
  И тази Калинка-малинка се натиска начело на ново соросоидно бандитско обкръжение от гладни и жадни … спасители и бандити – управленци.
  Готова била да … управлява … Калинката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s