Альоша: „Hands off Syria“ („Долу ръцете от Сирия“) + (видео)

alyosha30_08_2013 Тази сутрин паметникът на Альоша в Пловдив беше в центъра на акция на Радикалната левица – Съюза на комунистите в България и Движение “Че Гевара”-България. Ден след като приеха за член музиканта Роджър Уотърс от “Пинк Флойд”, авангардните български комунисти разпънаха върху гранитния постамент на съветския войник транспарант с категоричното “Hands off Syria” (“Долу ръцете от Сирия”).
Радикалната левица настоява за безусловен неутралитет на България, пълно дистанциране от вземането на страна в конфликта и скъсването на всякакви отношения с групата “Приятели на Сирия”. Комунистите са категорични, че България не може да бъде жертва на криворазбраната ценностна система, която се налага от западни и натовски “партньори” и която е насочена към непрекъснатото предизвикване и участието във военни конфликти по цял свят. Тези конфликти служат единствено за обогатяване на западната военна индустрия и носят смърт за невинни граждани, попаднали в месомелачката на съвременния капитализъм!

rogerwaters

5 отговора на “Альоша: „Hands off Syria“ („Долу ръцете от Сирия“) + (видео)

 1. Ей Хорааа !!! Опомнете се бе !!!! Какво лошо е сторил Роджер Уотърс !!!!!!!? Я си спомнете какви марсолковци и пикли сте били,когато сте били на възрастта на това младо момче-загинало само защото е имало идеи,в които е вярвало,а е било предадено от тези Курви политиците !!!? Кой от вас на Неговата възраст е бил МЪДЪР бе!!!!!? Кой !?? освен Бойко Борисов и Иван Костов разбира се !?

  • Вярно, тогава не съм бил особено мъдър. Но днешното интелектуално, духовно, идейно и морално състояние на младежта е още по-страшно. Вярвайте ми, посоката е силно надолу.

  • Поздравления, вече е!
   (А пък ако е бил излъган, ще даде опровержение.)

  • Защо трябва да е комунист.
   Да е човек с леви идеи и мислене е предостатъчно.
   Всеки такъв е против войните на НАТО, незаконни и грабителски, които ще доведат катастрофа и 3-та Световна ядрена война-
   А ТОВА ЩЕ БЪДЕ ПЪРВАТА И ПОСЛЕДНА ОТ ТОЗИ РОД !!!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s