Русия ще „затвори“ въздушното пространство от Йордания до Турция

ВМФ Русия t.phpДнес стана известно, че Русия има намерение да изпрати към бреговете на Сирия още разузнавателни кораби. Това е стъпка към увеличаване на руския контрол над ситуацията около бреговете на Сирия, както по море, така и във въздушното пространство.

„Засилването на действията в морските райони, намиращи се около сирийското крайбрежие, ще доведе до увеличаване числеността на руските разузнавателни кораби в Средиземно море“, – заяви източник от руския морски флот пред ИТАР-ТАСС.

Припомняме, че руският флот при всички ситуации, независимо от обстановката наоколо, ще сканира морското и въздушно простанство в района на дислокацията на флота. Както вече изтече информация, Русия, от теоретична гледна точка, може да предава информация на сирийската ПВО.

Фактът, че Русия ще препредава информация на Сирия, силно затормозява американските мозъци, защото атаката може да се окаже „не толкова успешна“, колкото те очакват.

ВМФ на Русия изпрати към бреговете на Сирия разузнавателен кораб от Приазовието, който неотдавна модернизира радиотехническите си фондове. Не бива да изключваме и възможността Русия да се опита „да закрие“ цялото въздушно пространство от запад на Червено море до Турция. И в случай на предаване на информация за сирийската ПВО, надеждно да обгради Сирия от неочаквани атаки от запад и юг.

6 отговора на “Русия ще „затвори“ въздушното пространство от Йордания до Турция

  1. Много им идва на янките, и има вероятност да се задавят от лакомия. Този път залъка(Сирия) може да ги задави, ако руснаците помогнат …
    Ирак, Афганистан, Либия, сега и Сирия, нападани по поводи в никой не вярва, ги прави най-гадната нация; която води ги към сблъсък с Русия и Китай, при който, ще бъдат разгромени, а последиците за Светът непредсказуеми …
    Стъпка по стъпка, ако не се спрат и осъзнаят, сблъсъка е неизбежен, и ядреният конфликт ще стане факт …

  2. Имам надеждата, че САЩ няма да предприемат нищо…Бараката не е оръжеен магнат, не е петролен или газов магнат, т.е. няма интерес да нахлува в Сирия!!! Правилно прехвърли топката на сената…Магнатите да плащат и да си осигуряват гласове, ама надали! И там има настроения срещу тях…

    • Сенаторите вече са купени. Там подкрепата за удари по Сирия е 100%. В момента в сената реално всички са демократи (шаблонни промити мозъци), пък и те не са толкова много. Богати са, много от тях – обвързани с ВПК, а значи и без да ги купуват са си заинтересовани от войната. Ясно е какво представляват. Надеждата е конгресът – там се говори, че ситуацията е 50 на 50. И то не, защото са големи миролюбци. Те също не признават, че химическото оръжие е провокативно изстреляно от „опозицията“ и обвиняват Асад. Просто не са убедени, че крайният резултат от ударите ще е добър. Дано да се разколебаят още повече… Засега в това е надеждата за мир.

  3. spoko ,RUSIA pazi SIRIQ OT NEPRIQTELI,kato amerika i turziq,,nqma da se dopusne do nai loshoto ,,,da se nadqvame namesata na RUSIA, che izbegne konfliktite,,,

  4. Ядрената война скоро ще започне подготвяйте се с най необходимото.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s